ΕΚΛΟΓΟΝΟΘΕΙΑ ΕΝΟΨΕΙ – ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ “ΓΟΥΩΤΕΡ ΓΚΕΙΤ” – Η ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΟ ΥΠΕΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ – Ο ΣΚΕΡΤΣΟΣ “ΕΛΕΓΧΕΙ” ΤΗΝ ΕΥΠ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

Κοινοποίηση:
ypes_0

Ρεπορτάζ εφημερίδα Μακελειό

Μόλις έναν μήνα πριν από τις ευρωεκλογές. Και ενώ τόσο το ΥΠΕΣ με την Κεραμέως μιλάει για ένα απλό… συμβάν, όσο και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με τον Χρυσοχοΐδη κάνει τον Πόντιο Πιλάτο, οι πάντες πλέον έχουν αρχίσει να σκέφτονται μήπως αυτό το γεγονός οδηγήσει σε… εκλογονοθεία, κάτι που φυσικά έχουν αφήσει να εννοηθεί όλα τα κόμματα!

Ειδικότερα, νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής άγνωστοι «αρουραίοι» διέρρηξαν το γραφείο του διευθυντή της ∆ιεύθυνσης Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών που εδρεύει στην οδό Ευαγγελιστρίας στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για το γραφείο 304 του προϊσταμένου της διεύθυνσης που είναι αρμόδια και έχει την ευθύνη για τη διεξαγωγή των εκλογών στη χώρα και φυσικά την κατάρτιση των εκλογικών καταλόγων. Η διάρρηξη σημειώθηκε μεταξύ 13.30 και 14.30 όταν ο διευθυντής συμμετείχε σε σύσκεψη στα γραφεία του υπουργείου επί της οδού Σταδίου και κάλεσε την ιδιαιτέρα του να του μεταφέρει κάποια έγγραφα από το δικό του γραφείο στην οδό Ευαγγελιστρίας. Η υπάλληλος όταν επέστρεψε στο γραφείο διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή αν και την είχε κλειδώσει φεύγοντας, ενώ ήταν εμφανή και τα σημάδια διάρρηξης στην κλειδαριά, στο πόμολο και σε άλλα σημεία της πόρτας. Άμεσα ενημέρωσε τον διευθυντή της ο οποίος κάλεσε το 100 αναφέροντας το περιστατικό.

Έρευνα από την Αστυνομία

Χθες, όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία διεξάγει έρευνα για την περίεργη διάρρηξη, βάζοντας στο μικροσκόπιο τους δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές του γραφείου. Ερευνάται το κατά πόσο υπήρξε πρόσβαση μη εξουσιοδοτημένου ατόμου στα ηλεκτρονικά αρχεία και στα σημαντικά έγγραφα που είναι αποθηκευμένα στους σκληρούς δίσκους – σύμφωνα με την καταγγελία του ίδιου του διευθυντή – και σχετίζονται με τις εκλογικές διαδικασίες και την κατάρτιση των εκλογικών καταλόγων. Για αυτό άλλωστε κατασχέθηκαν οι δύο υπολογιστές με τους σκληρούς δίσκους και μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας. ∆ηλαδή στη φωλιά του λύκου που τον βάζουν να φυλάει τα πρόβατα. Η έρευνα (;) της ΕΛ.ΑΣ. δεν περιορίστηκε μόνο στο ∆ιεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ και στο γραφείο 304 του διευθυντή, αλλά επεκτάθηκε και στα γραφεία του 1ου ορόφου της οδού Ευαγγελίστριας και συγκεκριμένα στη ∆ιεύθυνση Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης του ΥΠΕΣ.

Να σημειωθεί ότι νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου κλήθηκαν εσπευσμένα στο κτίριο της οδού Ευαγγελίστριας ο διευθυντής και άλλα στελέχη της ∆ιεύθυνσης Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης του ΥΠΕΣ προκειμένου να συνδράμουν στην αστυνομική έρευνα και να δώσουν απαντήσεις. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνα κράτησε μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου όταν και αποχώρησαν.

Αν και δεν διευκρινίζεται από αρμόδιες πηγές, εικάζεται ότι η έρευνα της Αστυνομίας επικεντρώθηκε στη ∆ιεύθυνση Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης του ΥΠΕΣ που στεγάζεται στο ίδιο κτίριο με τη ∆ιεύθυνση Εκλογών προκειμένου να εντοπιστούν ηλεκτρονικά ίχνη που θα δείξουν αν υπήρξε πρόσβαση ή όχι στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του ∆ιευθυντή Εκλογών και αν καταγράφηκε οποιαδήποτε δραστηριότητα στα συγκεκριμένα κομπιούτερ κατά το χρονικό διάστημα που ο ∆ιευθυντής έχει καταγγείλει ότι έγινε η διάρρηξη στο γραφείο του.

Και η ΕΥΠ

Και ενώ συνέβαιναν όλα αυτά στο ΥΠΕΣ, να βγαίνει ο Άκης Σκέρτσος, που έχει υπό τον έλεγχό του την ΕΥΠ (!) και να δηλώνει σε συνέντευξή του ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα παίξει ρόλο και στο πώς θα συνεχίσει να κυβερνάται η χώρα!

Τι εννοεί άραγε; Όπως είπε κατ’ αρχήν, «κάθε κάλπη έχει σημασία και από κάθε εκλογική διαδικασία εξάγονται πολιτικά συμπεράσματα σταθερότητας ή αποσταθεροποίησης. Η αντιπολίτευση εμφανώς επιδιώκει την αποσταθεροποίηση μέσω αυτής της κάλπης με τον αναδυόμενο “αντισυστημισμό” που έχει όψιμα ενδυθεί. Ένα από τα διλήμματα επομένως αφορά αυτήν ακριβώς την απάντηση που πρέπει να λάβουν όσοι πολιτεύονται ανεύθυνα και απερίσκεπτα, με καθαρά μικροπολιτικό σκεπτικό. Οι κάλπες της 9ης Ιουνίου δεν είναι καθόλου αδιάφορες πολιτικά, ευρωπαϊκά και εθνικά, για να τις πάρουμε αψήφιστα και να ψηφίσουμε χαλαρά».

Και εκεί, έδειξε τις… διαθέσεις του όταν τόνισε: «Το αποτέλεσμα της επικείμενης αναμέτρησης θα παίξει ρόλο και στο πώς θα συνεχίσει να κυβερνάται η χώρα. Αν, δηλαδή, οι πολίτες θα ανανεώσουν την επιθυμία τους για φυγή προς τα μπρος με σταθερότητα που εκφράστηκε με το ηχηρό 40,56% στην Ν∆ μόλις πριν από ένα χρόνο… Θα ταχθούν (σ.σ οι πολίτες) εκ νέου υπέρ της συνέχισης μιας πορείας, που παρά τις δυσκολίες, λάθη και αστοχίες, μας οδηγεί μπροστά με σχέδιο και πολιτικές που αποδίδουν ή θα έχουμε καθήλωση και πισωγύρισμα σε καταστάσεις που τις πληρώσαμε ακριβά;». Οπότε ας κλέψουμε, να έρθει η χώρα πάλι στα ίσα. Έτσι έκαναν και στο σκάνδαλο Γουώτερ Γκέιτ επί Νίξον οι «ποντικοί» και το έφαγαν όλοι μαζί το κεφάλι τους, κύριε Σκέρτσο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. 🤣🤣🤣👏👏👏👏👏 ωπα ελλαδισταν!!!!!!!!!!!!! το εχεις τερματισει με τα ωραια σου!!!! και εις ανωτερα….. με την διαλυση, την απαξιωση, την ανωμαλια και την ελληνικοτητα…… δεν υπαρχει τιποτα….. το ανυπαρκτο κρατος επιβεβαιωνει την ανυπαρξια του!!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕI ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΤΙΜΑ …..μονο σαχλαμαρες, μαναφουκια, μπαρμπουτσαλα και κοροιδια του κοπανιστου και ζεστου αερα………💨💨💨 🍻 PROSTLE

  2. Αναρωτιεμαι για το αν υπαρχουν και αλλες Δημοσιες Υπηρεσιες ή μη, συνδεδεμενες μεταξυ τους ή μη, που να κατεχουν και να επεξεργαζονται τα “κλαπεντα” -και καλα- στοιχεια!

    Υ.γ. Ασχετοσχετικο! Λογω της φερομενης ως διαρρηξη φασης, εκανα στο καπακι καποιες αναζητησεις σε ΥΠΕΣ και Singular Logic και καποιες για τις προηγουμενες εκλογες 2023 ! Ως ειθισται στο κατω μερος της σελιδας, υπαρχει μια ενδειξη που αναφερει το αν τα στοιχεια προσαρμοσθηκαν με αυτα των Πρωτοδικιων!
    Κατα τις προσφατες αναζητησεις μου, πεφτει το ματι μου στο παρακατω, που παρεμπιπτοντως με ενδιεφερε!

    * Τα στοιχεια ΔΕΝ εχουν προσαρμοσθει στα επισημα στοιχεια των Πρωτοδικιων!

    * Και λιγο πριν …

    * Τα στοιχεία έχουν προσαρμοσθεί στα επίσημα στοιχεία των Πρωτοδικείων!

    Υ.γ. Καραφλιασα! Δεδομενου οτι ειμαι πολυ σιγουρη, για το τι διαβασα!
    Εκανα μαλιστα την σκεψη:”Α! Τους π@υστδες! Ακομα, τα μαγειρευουν!
    Αντε τωρα να με πιστεψει καποιος, αφου ουτε καν σκεφθηκα να το αποθηκευσω! Παρακολουθουν, μεχρι και την κ@λοτρυπιδα μας! Αντι τις ξεχειλωμενες δικες τους, που κρυβουν μυστικα και ντοκουμεντα! Κατα τ’ αλλα! Η νοθεια, της νοθειας, τη νοθεια, ώ νοθεια! Τσι νοθειας, το καγκελο! Και που’σαι, ακομη! Μην κατσει και σκασει και κανα αλλο σεναριο!

  3. Λυπαμαι, αλλα εκλογες με αυτα τα δεδομενα, δεν πρεπει να γινουν!
    Στο μεταξυ το ΥΠΕΣ απεφανθη σε χρονο dt και πριν απ’ ολους, οτι ολα βαινουν καλως και δεν βρεθηκε καποιο στοιχειο! Ουδεμια εμπιστοσυνη! Αφηστε που εικαζω, οτι η κουτσουκελα εγινε απο δαυτους! Τους Σαταναδες της Λεσχης Μπιλντερμπερκ!

    Υ.γ. Γιατι χρησιμοποιουν το “φερομενη”, για την διαρρηξη;

  4. Εγώ έχω την πιο εύστοχη απορία, πόσο γρήγορα διέρρευσε αυτή η ιστορία στα ΜΜΕ ώστε εμείς οι κοινοί θνητοί να το μάθουμε και αυτό;
    Μήπως είναι αλλαγή ατζέντας στα σοβαρότερα τρέχοντα θέματα;

Leave a Response