«ΑΠΟΨΕ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»!- Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΗΔΙΕΤ@Ι ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΤΡΟΠΙΚΑ ΝΗΣΙΑ!!!- ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ… (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΤΣΙΠΡΙ

    Ρεπορτάζ- επιμέλεια: Μαρίνα Νικολάκη

    Κυριολεκτικά άφαντη παραμένει η κυβέρνηση την ώρα που η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη με τις μεγαλύτερες πυρκαγιές των τελευταίων ετών, με τη Ζάκυνθο και την Αττική να έχουν τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και εκατοντάδες στρέμματα να έχουν γίνει στάχτη. Παρ’ όλα αυτά, η κυβέρνηση και πρωτίστως ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας είναι άφαντοι μπροστά στη μεγάλη κρίση.

    Από τη στιγμή που ξέσπασαν οι μεγάλες πυρκαγιές στη Ζάκυνθο από την Παρασκευή και το ανεξέλεγκτο μέτωπο στην Αττική από το μεσημέρι της Κυριακής, ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει εμφανιστεί, συνεχίζοντας τις διακοπές του ενόψει του Δεκαπενταύγουστου. Καμία επίσκεψη στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καμία προσπάθεια ενεργοποίησης για να υπάρξει ένας υποτυπώδης συντονισμός. Τα μόνα σημεία «ζωής», τέσσερα μηνύματα στο twitter το βράδυ της Κυριακής με τα οποία ενημέρωνε πως είναι σε επικοινωνία με τον Νίκο Τόσκα, δηλώνοντας εξ αποστάσεως τη στήριξή του στους πυροσβέστες που με κίνδυνο της ζωής τους προσπαθούσαν να ελέγξουν τις φλόγες. Πάλι καλά λοιπόν που ο πρωθυπουργός μας ενημέρωσε για το αυτονόητο, ότι επικοινώνησε με τον αρμόδιο υπουργό. Ακόμα και αυτό αποτελεί είδηση. 111

    Επιπλέον, η κυβέρνηση, αντί να αναλάβει τις ευθύνες της για την αργή απόκριση στην πυρκαγιά του Καλάμου και τον κακό συντονισμό του κρατικού μηχανισμού, κρύβεται πίσω από θεωρίες συνωμοσίας και προτάσσει τη ρητορική του οργανωμένου σχεδίου εμπρηστών σε όλη τη χώρα με στόχο να δημιουργηθεί μία έκρυθμη κατάσταση.

    Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, και ενημερώνεται για την πορεία των επιχειρήσεων κατάσβεσης των πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη στη χώρα -ειδικά αυτών σε Κάλαμο Αττικής και Ζάκυνθο. Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας ζήτησε πλήρη κινητοποίηση όλων των δυνάμεων του κρατικού μηχανισμού και του Πυροσβεστικού Σώματος. «Αυτές τις δύσκολες ώρες είμαστε δίπλα στους κατοίκους, τους εθελοντές και τους πυροσβέστες που μάχονται με τις φλόγες» συμπλήρωσε σε σειρά αναρτήσεών του στο Twitter.

    Εν τω μεταξύ, «σχέδιο εμπρησμών σε όλη την χώρα, εν όψει του τριημέρου» βλέπουν παράγοντες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του κρατικού μηχανισμού δασοπυρόσβεσης, πίσω από το μπαράζ των πυρκαγιών που εκδηλώνονται τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα στελέχη, σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούνται από το γεγονός ότι οι πυρκαγιές εκδηλώνονται σε περιοχές στις οποίες  ο χάρτης πρόληψης κινδύνου, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προβλέπει πολύ υψηλό κίνδυνο (Δείκτη 4). Οι πυρκαγιές αυτές εκδηλώνονται λίγες ώρες πριν αρχίσουν τα καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα με τις προβλέψεις και σε διαφορετικές περιοχές, που έχουν ως αποτέλεσμα την διάσπαση δυνάμεων και την ταυτόχρονη ύπαρξη πολλών μετώπων. Αυτή η εκδοχή ενισχύεται από την κατάσταση στην Ζάκυνθο τα τελευταία δύο 24ωρα, ενώ την ίδια στιγμή ξεσπούν τέσσερις πυρκαγιές στην Αττική, με μία ιδιαίτερα μεγάλη στον Κάλαμο, καθώς και σε άλλες περιοχές της χώρας. Ειδικά στον Κάλαμο καίγεται πευκοδάσος, ενώ έχουν ήδη εκκενωθεί δύο κατασκηνώσεις.

    Για το λόγο αυτό, όλες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με συγκεκριμένες εντολές, είναι στους δρόμους, ενώ για την περιφρούρηση δασών είναι σε πλήρη επιφυλακή και η Αστυνομία, μαζί με την τοπική αυτοδιοίκηση, εθελοντικές ομάδες και άλλους φορείς. Ιδιαίτερο βάρος πέφτει για τις επόμενες μέρες στην Εύβοια, καθώς και σε άλλες περιοχές που προβλέπονται ισχυροί άνεμοι. 7 123568910

    Να σημειωθεί ότι, με απούσα τη Ρένα Δούρου, η σύμβουλός της έκανε «μάθημα» φυσικής ενώ οι κάτοικοι του Βαρνάβα, του Καπανδριτίου και του Καλάμου αγωνιούν για την τύχη των σπιτιών τους Παιχνίδι με τις λέξεις φαίνεται ότι κάνουν στην περιφέρεια Αττικής ενώ φλέγεται ένα μεγάλο κομμάτι της ανατολικής Αττικής σε ένα μέτωπο δεκάδων χιλιομέτρων. Σύμφωνα, λοιπόν, με την σύμβουλο της περιφέρειας Γιάννα Τσούπρα – καθώς η Ρένα Δούρου δεν έχει εμφανιστεί ούτε σε τηλεοπτικό κανάλι ή ραδιοφωνικό σταθμό ούτε σε κάποιο από τα πύρινα μέτωπα – οι φωτιές είναι φυσικό φαινόμενο.

    «Έτσι αντιμετωπίζονται στην παγκόσμια βιβλιογραφία γιατί έχουν σχέση με τον άνεμο και τις συνθήκες κάθε περιοχής» δήλωσε η κυρία Τσούπρα σε παρέμβασή της στον ΣΚΑΪ. Κατά την ίδια, δε, «φυσικά είναι μεγάλη η καταστροφή αλλά η Αττική έχει ζήσει και άλλες φωτιές. Η φωτιά είναι δύσκολο φυσικό φαινόμενο». Σαν να αδιαφορεί, τέλος, για τον πόνο και την αγωνία των κατοίκων των περιοχών του Καλάμου, του Βαρνάβα και του Καπανδριτίου η σύμβουλος της Ρένας Δούρου πρόσθεσε ότι «ο νότος όπως η Ιταλία και η Πορτογαλία είναι πιο συνηθισμένος στις δασικές πυρκαγιές γι’ αυτό υπάρχει συντονισμός και δράση».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Ναι καλά, τι νομίζετε ότι θά σταματήσει τις διακοπές του ο πρωθυπουργός και θα πάρει μάνικα.Ρε πάτε καλά , δεξιό άνθρωπο με κάνετε να υποστηρίζω τον Αλέξη, τι δουλειά έχει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, τώρα είναι ώρα των πυροσβεστικών δυνάμεων και σε ανώτερο επίπεδο του στρατού μέχρι του υπουργείου, μέχρι εκεί τέλος.-

    2. Ρε αλεξη γιατι δεν βαζεις τον καρανικα να συντονισει το εργο της κατασβεσης και τον ρουβικωνα να σβησει την φωτια? Μετα απο 2 μερες εμφανιστηκε ο μπουχεσας ο μαρδας με την αλλη την πατσαβουρα τη δουρου, η οποια ειπε οτι δεν εβγαινε να πει τι συμβαινει επειδη οταν γινονται αποστολες τηρειται σιωπη ασυρματου!!! ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΥΚ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. Αλλα δεν φταινε αυτοι. Φταιτε εσεις τα βοδια που τους ψηφισατε για να μην χασετε 1 ευρω απο την συνταξουλα και τον μισθουλακο!!

    3. Τσιπράκο άσε τα τιτιβίσματα και τράβα να κινητοποιήσεις γιατί πεθαίνει κόσμος !!.Αντε μπράβο !

    4. Ελπίζω ότι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ- Ελπίζω να πεθάνουν. ΕΙΝΑΙ Η χειρότερη ΠΡΟΔΟΤΕΣ αυτή η χώρα έχει δει !!

    5. Ελπίζω ότι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ- Ελπίζω να πεθάνουν. ΕΙΝΑΙ Η χειρότερη ΠΡΟΔΟΤΕΣ αυτή η χώρα έχει δει !!

    6. ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΧΏΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΆ ΣΥΡΡΟΗ ΤΌΣΕΣ ΠΡΟΔΌΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ. ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ  ΛΑΜΟΓΙΩΝ . ΟΎΤΕ ΌΜΩΣ  ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΟΥ  ΈΝΑΣ  ΛΑΟΣ  ΤΌΣΟ ΒΟΛΕΨΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΙΑΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ

    7. Ρίξε την πολιτοφυλακή στη μάχη με τις φλόγες, Αλέξη !
      Άντε, το μπούλο σιγά-σιγά….

    8. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ!!!

    9. Με τοσα ψυχοφαρμακα θα πρεπει να ειναι ο Χουλκ για να πηδηξει την παστρικια…
      Μια σφαιρα στο κεφαλι και μια στου μουλου του για προληψη…

    10. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ

    11. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΣ . ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ , ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΤΡΟΜΠΕΣ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ .. ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ . ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ. ΣΕ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ , ΑΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ , ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΣΑΒΟΥΡΕΣ

    12. Με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο δεν είχαμε φωτιές.
      Υπήρχε Χωροφυλακή, Δασοφύλακες που οπλοφορούσαν και έκαναν περιπολίες.
      Χρυσή Αυγή μονόδρομος.

      1. Πεςτα χρυσοστομε. Ποιος θα τολμούσε τοτε να πειράξει το δάσος. Θα τον κρεμούσε ο Παπαδόπουλος απο τ´αρχιδι@. Ενω τωρα επιβραβεύουν τους εμπρηστές, οταν φυσικα τους πιάσουν.

    13. ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ….ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟ !!!

      1. ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΒΛΑΚΑ , ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ

      2. Και ο ΣΥΡΙΖΑ τι ειναι ρε φίλε;;; Το μισό ΠΑΣΟΚ ειναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Το ξέχασες;;; Ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι το ΠΑΣΟΚ.

    14. ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ “ΦΡΑΠΕ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ” ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ……ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ……..ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΛΑΟΥ ! ! ! ΤΟ ΠΟΛΥ- ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΗΡΩΪΚΗ ΜΆΧΗ ΣΤΗΝ……ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΗΡΩΪΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ,ΝΑ ΟΡΜΗΣΕΙ ΣΤΑ……ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ……ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ…..ΚΑΤΑΠΕΛΤΕΣ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΝΗΣΊ ΓΙΑ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΗΓΕΊΤΑΙ ΗΡΩΙΚΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ! ! ! ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΘΕΜΑΤΑ; ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ……ΟΠΙΣΘΙΩΝ ΕΔΏ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ; ΣΙΓΑ, ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ ΤΟ…..ΠΟΠΟΛΟ ! ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΆΜΑ ΤΟ ΖΌΡΙΣΟΥΝ ,ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ…….ΟΠΛΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΈΧΕΙ ΚΑΙ …..ΕΥΚΟΛΑ…..ΦΡΑΣΤΙΚΑ ! ! ! ΝΤΟΥΦΕΚΑΛΕΥΡΗΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ……….

    15. Θα δειτε στις εκλογες…
      Ο Τρομπαλεξης θα’ ναι (αν οχι πρωτος) δευτερος και με διαφορα απ’τον τριτο…
      Ειμαστε λαος ηλιθιων σε μια “δημοκρατια” που…φυσικα ψηφιζουν και οι ηλιθιοι.
      Πολυ ευκολα ξεχναμε σ’αυτη τη χωρα.

    16. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΥΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ πολίτες ψηφοφόροι ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ τη ΠΑΤΡΙΔΑ

    17. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΒΗΝΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ,ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ,ΜΕ ΕΣΑΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗ.

    18. Την Περιστερα λόγω αριστερής κοινοκτημοσυνης την εχει περάσει και ο Μαρδας ως καθηγητης. Καλά ρε μαλακα Τσιπρα, πήγες με τη γυναίκα σου διακοπές και όχι με την Έφη;

    19. Στα αρχιδια του ο Τσιπρας. Τον εκαναν πρωθυπουργο για να περασει 2-3 μνημονια , να βαλει φορους και να κατασχεσει περιουσιες των Ελληνων. Τωρα πηδαει την περιστερα και τρωει προβατινα ψητη και εσεις καθεστε και ασχολειστε με το τι κανει η που ειναι ο Τσιπρας. Ξενα συμφεροντα τον εφτιαξαν , ξενα συμφεροντα τον εκαναν πρωθυπουργο λεγοντας του πως απλα θα εκτελει εντολες και θα κονομαει λεφτα .Αλεξη γερα , ριξε αλλον εναν και αφιερωσε το στους μαλακες που στηριξαν ονειρα και ελπιδες πανω σου. Πηδα την περιστερα και μαζι ολους τους Ελληνες , καλα το πας μαριονεττα .Για τον Τοσκα αφηστε το , χαχαχα , ο κλασσικος τυπος ξυνω τα αρχιδια μου και παιρνω τον μισθο μου , δεν ασχολειται με τιποτα.. Διακοσμητικο στοιχειο τον εχουν βαλει υπουργο εκει περα ενω ο φουκαρας ολο τηλεφωνο να κανονησει τις διακοπες του.

    Comments are closed.