ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ! ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ “ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ” ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ! ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ! (ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ +18)

    Κοινοποίηση:
    nap2

    Νέες φωτογραφίες από τα έκτροπα στην Αγία Νάπα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

    Το εν λόγω υλικό, δημοσιοποιήθηκε σε ιστοσελίδα για ενήλικες, την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου 2017.

    Όπως δείχνουν τα πλάνα, αλλά και οι φωτογραφίες, οι κοπέλες επιδίδονται σε άσεμνες πράξεις, υπό την επήρεια αλκοόλ.

    Γυναίκες να βγάζουν τα εσώρουχά τους και να χορεύουν γυμνές στον ρυθμό της μουσικής αλλά και άλλα άτομα να τους πετάνε νερό!

    Οι παρευρισκόμενοι, όχι μόνο δεν ενοχλούνται αλλά απολαμβάνουν το θέαμα που παρακολουθούν επί «σκηνής».

    Οι πιο κάτω εικόνες, είναι συνήθεις για τον βρετανικό Τύπο, καθώς κατά διαστήματα διαρρέουν φωτογραφίες και βίντεο από τις «περιπέτειες» των Βρετανών στο νησί!

    nap4nap5nap6nap7nap8nap9nap10nap11napa-exofillonap1nap2nap3

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Οι Βρετανοί είναι γνωστό, πόσο κάφροι είναι, γιατί όπου πάνε τα ίδια και χειρότερα κάνουν! Ένας άθλιος και απολίτιστος λαός, με μία άκρως κακομαθημένη νεολαία που ‘διασκεδάζει’ με αυτό τον τρόπο! Μάλλον κύριε Αστραχάν, ή είσαι τόσο άσχετος ή τον παριστάνεις, γιατί δε γνωρίζεις με ποιόν τρόπο διασκεδάζουν οι Έλληνες, επειδή μάλλον δεν είσαι Έλληνας (το συμπεραίνω από το όνομά σου). Μάθε λοιπόν και μετά να μιλάς! Το θέμα λοιπόν δεν είναι οι Βρετανοί, αλλά, αυτά τα λιγούρια οι ‘επιχειρηματίες’, που τους φέρνουν εδώ, για να τα οικονομάνε! Αυτόν τον τουρισμό θέλετε ρε άθλιοι?

    2. Μάλλον δεν έχεις πάει Λαγανά, Κάβο, Φαληράκι και Μάλια…. Αυτό φαντάζει σαν Μοναστήρι.

    3. ΑΛΛΟ ΓΛΕΝΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΓΕΝΑΜΕ ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΜΕ ΧΟΡΕΥΑΜΕ ΤΡΩΓΑΜΕ ΡΙΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΞΕΥΤΗΛΑΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΕΞ ΘΕΣ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΦΑΠΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΗΚΑ ΜΕ ΦΑΠΕΣ ΑΛΛΟ ΠΙΝΩ 2-3 ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΕΥΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΥΤΗΛΑ

    4. Θα χύσει και η Αγία Νάπα στο τέλος με αυτά τα αίσχη. Ντροπή τους πια

      1. Αποκτήσεις αισθήματα άθεο αριστερό σκουπίδι;;;

      2. Ντροπη σου ρε ανθελληνικο σκουληκι , ντροπη σου .

        1. Εινια εβραια μαλακα η ψευτοσια. Της μαπας αγια ειναι.

    5. oi kaliteroi touristes ever . kathe mina 1000 euro tips eno apo tous rosous 100.olo to kalokairi imoun stin ayia napa

    6. Τελικά μόνο αυτοί ξέρουν από καλό γλέντι… Εμείς οι κουλτουριαρηδες νομίζουμε ότι διασκεδαζουμε…καθόμαστε σε μια καρέκλα πρώτη μούρη πίστα παολα, πετάμε γαρυφαλα, τραβάμε selfi και πληρώνουμε για ένα βράδυ όσα πληρώνουν οι Βρετανοί για 10 μέρες διακοπές. που είναι το πρόβλημα δηλαδή, ότι βγαίνουν ανάλαφρα ντυμένοι και δεν φοράνε ακριβές τουαλέτες με iphonια 1000€ και τσάντες Louis vuitton ; Όχι θα πληρώνουμε τις π@υτανες μια περιουσία για να τις Γ@μησουμε…Ζήστε λονδρεζοι μου Ζήστε… Εσείς το έχετε πιάσει το νόημα της ζωής,εμείς απλά σας φθονουμε.

      1. τοτε να παντρευτεις κ μία τέτοια κοπέλα να δημιουργήσεις μία ευτυχισμένη οικογένεια…

    7. Είναι μέχρι να μπει εκεί, κάποιος τρελαμένος Ισλαμιστής, με χατζάρες ή με νταλίκα (και φόρα από επάνω από τον λόφο) οπότε θα τούς διδάξει τις αξίες από ηθική και Σαρία.

    8. περναμε παντα τελεια εκει! ουαουυυυυυυυυυυυυυ

    9. Παρακαλώ ας μη φανώ θρησκόληπτος και <> αλλά αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που η Μεγαλόννησος είναι κατεχόμενη .<>Όσιος Πα’ί’σιος…Αυτά γίνονται εδώ και πολλά χρόνια και πολλοί από μας το ξέρουν

    10. (ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ) ξεχασες οτι πρωτοι σε ασυδοσια ειναι οι αγγλιδουλες οι παρθενες απταυτια ντε.

    11. ΟΧΙ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΝΕΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΧΑΙΡΕΥΤΟΙ……….

    Comments are closed.