ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ!! ΕΚΚΕΝΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ – Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ 60.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ-Η Β.ΚΟΡΕΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΙΣ ΗΠΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ SLBMS ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    KOREA

    ΟΛΕΣ οι τελευταίες εξελίξεις που πρέπει να ξέρει κάποιος για την κρίση ΗΠΑ- Β.ΚΟΡΕΑ

    Η Bόρεια Κορέα ανέβασε σήμερα τους τόνους της ρητορικής της εναντίον των ΗΠΑ, δηλώνοντας ότι θα «συντρίψει αδίστακτα» τις ΗΠΑ, ενώ η Ιαπωνία σχεδιάζει να βοηθήσει τη Νότια Κορέα να απομακρύνει 60.000 Ιάπωνες πολίτες, ενόψει της αυξανόμενης έντασης.
    Οι ΗΠΑ από την πλευρά τους προειδοποίησαν ότι η πολιτική «στρατηγικής υπομονής» που ακολουθούσαν μέχρι τώρα έχει παρέλθει, ενώ στέλνουν στη Νότια Κορέα τον αντιπρόεδρο Μάικ Πένς την Κυριακή.
    Η επίσκεψη του Μ. Πενς θα διαρκέσει 10 μέρες και αποσκοπεί στην κατάρτιση σχεδίων έκτακτης ανάγκης καθώς υπάρχουν φόβοι ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν σκοπεύει να προβεί σε πυρηνική δοκιμή με τις ΗΠΑ να έχουν διακηρύξει πως αυτό σημαίνει…πόλεμος!

    Συνεχίζεται η επίδειξη δύναμης και η «ανταλλαγή μηνυμάτων» ανάμεσα σε ΗΠΑ και Βόρεια Κορέα και σειρά παίρνει σήμερα η Πιονγιάνγκ που επέδειξε για πρώτη φορά δημόσια βαλλιστικούς πυραύλους οι οποίοι εκτοξεύονται από υποβρύχια (SLBMs), λίγο πριν μια μεγάλη στρατιωτική παρέλαση.
    Πλάνα που μετέδωσε η βορειοκορεάτικη κρατική τηλεόραση δείχνουν πυραύλους Pukkuksong-2 πάνω σε φορτηγά, λίγο πριν την παρέλαση που θα γίνει υπό το βλέμμα του ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν. Η επέτειος της γέννησης του Κιμ Ιλ Σουνγκ, παππού του σημερινού ηγέτη της Βόρειας Κορέας, είναι επίσημη αργία στη Βόρεια Κορέα και γνωστή ως η «Ημέρα του Ήλιου».

    Aντίστροφη μέτρηση για την πυρηνική δοκιμή της Πιονγιάνγκ και εδώ θα κριθούν όλα: ΗΠΑ και Βόρεια Κορέα έχουν διακηρύξει πως θα υπάρξει προληπτικό πλήγμα σε περίπτωσης πληροφοριών και ενδείξεων επίθεσης/πυρηνικής δοκιμής. Υπάρχει πιθανότητα οι ΗΠΑ και ο Ν.Τραμπ να έχουν υπολογίσει λάθος και να βασίζονται σε μη παρέμβαση των Κινέζων; Υπάρχει και σε πολύ μεγάλο βαθμό.

    Οι ΗΠΑ πιστεύουν πως η Κίνα θα παρέμβει και θα προτείνει μια λύση στον Κιμ Γιονγκ Ουν την ύστατη στιγμή με τον τελευταίο να την δέχεται όπως-όπως ώστε να μην ξεσπάσει θερμοπυρηνικός πόλεμος.
    Και τότε η Βόρεια Κορέα θα αποδεχτεί τους όρους του Ν.Τραμπ.
    Όμως υπάρχουν πληροφορίες ότι οι ΗΠΑ θα κάνουν λάθος και τα χειρότερα είναι μπροστά μας όπως και στην περίπτωση της Συρίας. Οι ΗΠΑ με την καταιγίδα κρουζ Τομαχωκ περίμεναν ότι οι Ρώσοι θα έκαναν πίσω και θα μείωναν την υποστήριξη τους προς τον πρόεδρο Μ.Άσαντ. Στη πράξη αποδείχτηκε το αντίθετο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. μονο για παρελασεις ειναι ο μπουλης μια κλανια ειναι μπροστα στις ΗΠΑ δεν τολμαει να κανει τιποτα γιατι ξερει οτι θα πατωσει ..κακα τα ψεματα φιλοι μου αλλα ο στρατος και τα οπλα της Αμερικης ειτε το θελουμε ειτε οχι ειναι πολυ πιο ισχυρα απο ολους..πριν 50+ χρονια ειχε κανει χρηση ατομικης βομβας απεναντι στην ιαπωνια και ειδατε τα αποτελεσματα φανταστειτε σημερα τι θα μπορουσε να κανει χρηση..ακομη και κατι πιο ισχυρο απο πυρηνικα φανταζομαι..το θεμα ειναι να μην γινει τιποτα απ ολα αυτα ευχομαι

    2. Η Χρυσαυγή πριν κάνα 2 χρόνια έλεγε ο Τραμπ και ο Τραμπ.Ιδιαιτερος ο καράφλας Καραγκιόζης χοντροκεφαλος.

    3. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΣΕ?
      ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩΜΕΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΓΝΗΣΙΟ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΙΩΣΗΦ Β.ΣΤΑΛΙΝ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΛΙΑΣΤΙΚΗ
      ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΓΥΡΟ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ & ΧΡΟΝΙΑΣ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΟΡΤΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
      ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΚΕ (ΑΔΕΛΦΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΒΚ) ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ.ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΑΡΑΠΟΔΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ Ν.ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΕΓΚΛΑΤΟΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
      ΚΙΜ ΓΕΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΚΕ ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

      1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ….
        OI ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΕ-Ε-Ε-Ε-Ε-Ε-ΝΟ
        ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕΙΝΑΤΕ,ΠΕΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ..ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ…ΩΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.. ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ….
        ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ….ΕΝΑΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ………………..
        ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ..ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΙΜ…ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ PLAY MOBIL ΑΝΤΙΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ MADE IN KOREA AXXXAXAXXAXXAXXA

    4. Ενώ όλος ο κόσμος φτωχοποιείται ο Τράμπ θέλει να διαφημίσει σε όλο τον κόσμο-όχλο ότι είναι ο πλανητάρχης. Δεν έχει σκοπό να γίνει ρεζίλι, ο θεός να μας βοηθήσει από τους τρελούς στη γη μας.

    5. Τελικά ο Τράμπ αποδείχτηκε μεγάλος τρόμπας, τα ίδια θα έκανε και η σκρόφα η Χίλαρυ. Οι εκλογές γίνονται για το θεαθήναι για να νομίζει ο κόσμος ότι υπάρχει δημοκρατία, όλοι ακολουθούν την ίδια καταστροφική γραμμή.

    6. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΜ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
      Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ Μ@Λ@ΚΙΑ
      ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ @@ ΤΟΥΣ

      1. ακομα στο βιετναμ εχεις μεινει εσυ? εδώ μιλαμε για πυρηνικα

          1. ΣΚΑΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ. Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Β. ΚΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ Η Β. ΚΟΡΕΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΟΙ ΗΠΑ ΟΜΩΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΠΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ Β. ΚΟΡΕΑ Μ@@ΝΙ!

    Comments are closed.