ΩΡΑ 23:37! ΗΡΕΜΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ – ΣΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ – ΙΡΑΝ: ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ

    Κοινοποίηση:
    israel-idf-iron-dome-GettyImages-1232873479-e1634320324255

    Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο πλανήτης την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ το βράδυ του Σαββάτου (13/04/2024).

    Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από το Channel 12 του Ισραήλ η Αεροπορία της χώρας έχει ολοκληρώσει τις προετοιμασίες για αντίποινα στο Ιράν, παρά τις πιέσεις των ΗΠΑ για εκτόνωση της κατάστασης στη Μέση Ανατολή.

    Το Ισραήλ απειλεί πως θα ανταποδώσει το χτύπημα του Ιράν με αναφορές στον διεθνή τύπο να κάνουν λόγο πως αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και σήμερα, ενώ σύμφωνα με την Jerusalem Post ο Μπενιαμίν Νετανιάχου φέρεται να ζήτησε από τον ισραηλινό στρατό «λίστα πιθανών στόχων» για μια ισραηλινή επίθεση στο Ιράν.

     Ανησυχία προκαλεί το γεγονός πως οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ ήραν τους περιορισμούς αναφορικά με χτυπήματα στο Ιράν καθώς οι περιορισμοί αυτοί έληγαν στις 11 το βράδυ της Δευτέρας (15/04/2024) όμως τελικά ήρθηκαν νωρίς το απόγευμα.

    Το Ιράν απειλεί με νέα επίθεση αν υπάρξει απάντηση από το Ισραήλ

    Το Ιράν δεν επιθυμεί αύξηση των εντάσεων αλλά θα απαντήσει άμεσα και πιο σκληρά αν το Ισραήλ προχωρήσει σε αντίποινα.

    Αυτό δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Χοσεΐν Αμιραμπντολαχιάν στον Βρετανό ομόλογό του, σύμφωνα με ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης, μετά την επίθεση του Σαββάτου (13/04/2024) στο Ισραήλ.

    Το Ιράν εκτόξευσε drones και πυραύλους προς το Ισραήλ αργά το Σάββατο (13/04/2024) σε αντίποινα για μια επίθεση στην ιρανική πρεσβεία στη Δαμασκό και οι φόβοι για ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή τρομάζει την παγκόσμια κοινότητα, καθώς θα μπορούσε να ξεπεράσει τον πόλεμο ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Στους Βρονταδες της Χιου οι Βαλιστικες σαΐτες εκαναν μεγαλυτερη ζημιά απο τις Ιρανικες στο Ισραήλ.

    2. Ε ρε φουμαρο που πέφτει. Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ότι τα νήματα μπορεί και να τα κινούν οι ίδιοι σιωνιστές (όχι οι φυσικοί κάτοικοι του Ισραήλ) και να τα φέρνουν βόλτα έτσι ώστε να περνάνε πάντα αυτό που θέλουν; Πχ ένα δεύτερο ολοκαύτωμα

    3. Ακόμα δεν έβαλαν μυαλό οι μούλοι με τέτοιο ρεζίλεμα που έπαθαν και συνεχίζουν τις απειλές; Μιλάμε για διαφορά επιπέδου.

    4. Τώρα θα πάρουν καλό μάθημα τα μουσλίμια. Σβήστε τους. Ας δούμε τις ικανότητες των F-35 που θα πάρουμε και εμείς. Ελπίζω να φτάσουμε και τα 40 Rafale σε F-4.1 & F-4.2 stage. Έτσι πρέπει να απαντήσουμε κι’ εμείς στην τουρκιά. Το Ισραήλ δείχνει αξιοπρέπεια σε αντίθεση με εμάς που σκύβουμε το κεφάλι. Σβήστε το γυφτοϊσλαμοχουντομπουρδελάκι τους!

      1. το Ισραηλ ειναι συνεχεια σε πολεμο και δεχεται επιθεσεις και ρουκετες, εμεις εχουμε ειρηνη. Συγκρινεις τη κολαση με το παραδεισο

    5. Εμενα δε με ανησυχει μονο οτι ο Νετανιαχου εχει γραψει στα παπ@$ του το Διεθνες Δικαιο και δε του καιγεται καρφί για τις συνεπειες, με ανησυχει οτι οι δικοι μας οι ξεμωραμενοι στυλ Γεωργιαδη εχουν παθει τετοιο σιωνιστικο παροξυσμό που δε θα διστάσουν να μας συρουν στον πολεμο για χαρη των ΣιωνοΝαζί!

    6. κΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!! ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ 2000 ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ !!!

    7. To flight radar δείχνει να περνάνε αεροπλάνα παντού πάνω απο το Ισραήλ,ωτο Ιράκ, το Ιράν και γενικά σε όλη την μέση ανατολή οπότε δεν θα γίνει κάτι τουλάχιστον σήμερα το βράδυ. Αν ήταν να κάνουν κάτι τότε δεν θα πετούσε τίποτα απο πάνω!

    8. ανιτποινα ηταν για την εζμππολα και τους χθυτι που τους βιαζουνε μερα νυχτα την ηρεμια τους… Πανακι μου

    9. μην ξεχναμε ομως οτι πρωτοι οι εβραιοι κτυπησαν την πρεσβεια του ιραν στην δαμασκο αυτο κανενα μεσο δεν το λεει αλλα μιλανε μονοπλευρα

      1. μην ξεχναμε ομως οτι χτυπησε το προξενειο γιατι ηταν μεσα 3 στρατηγοι του ιραν που βοηθησαν στον σχεδιασμο του μακελειου στην συναυλια. Βλεπουν τα ραδικαι αναποδα τωρα

    Leave a Response