ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ! ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΠΑΤΕΡAΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ «ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΩΝ» ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ. ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    lamia-etaireies-security

    Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στις Θεσπιές Βοιωτίας, όταν πατέρας και γιος, έπεσαν νεκροί μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών.

    Οι δύο οικογένειες συγκρούστηκαν για μία απόφαση του δημάρχου της περιοχής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τον γιο του άλλου» – Θεσπιές: Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν πώς έγινε το διπλό φονικό

    Iδιοκτήτες εταιρείας σεκιούριτι είναι ο πατέρας και ο γιος που έπεσαν νεκροί στις Θεσπιές Βοιωτίας. Η διαμάχη για μία πινακίδα έξω από λύκειο οδήγησε σε μακελειό με δύο νεκρούς – πατέρας και γιος – και έναν άνδρα σε κρίσιμη κατάσταση, ο οποίος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό ενώ άλλες πληροφορίες λένε ότι ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν στη Λ.Μεσογείων. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο άνδρας που νοσηλεύεται είναι ανιψιός του θανόντος.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ—-) Θεσπίες: Όλα για αυτή την ρημάδα έγιναν! Η πινακίδα που «προκάλεσε» το διπλό φονικό (ΦΩΤΟ)

    Ολα ξεκίνησαν όταν ο δήμαρχος έδωσε εντολή να κατέβει η πινακίδα, η οποία ανέγραφε ποια εταιρεία security προστάτευε το εν λόγω σχολικό ίδρυμα. Σύμφωνα με την απόφαση της τοπικής αυτοδιοίκησης, η εταιρεία του ανιψιού ήταν αυτή που θα είχε πλέον την ευθύνη του χώρου.

    Οι ιδιοκτήτες της προηγούμενης εταιρείας όμως είχαν αντιρρήσεις. Όπως φαίνεται τα δύο ξαδέρφια λογομάχησαν, ήρθαν στα χέρια και στη συνέχεια ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών. Μάλιστα μόλις πριν από 40 λεπτά είχε χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι του σχολείου.

    Ο ανιψιός διακομίστηκε στο νοσοκομείο με με διαμπερές τραύμα στο συκώτι. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβει και άλλα άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

    egklima_thespies001

    Την ώρα που γινόταν το μακελειό με καταιγισμό πυρών οι τελευταίοι γονείς έπαιρναν τα παιδιά τους από το σχολείο και άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν! Όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία βρήκαν τρεις άνδρες αιμόφυρτους και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Θήβας. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατος πατέρα και γιού, ενώ ο συγγενής τους μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στην εντατική.

    Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο σημείο εκτός από τα τρία θύματα ήταν και άλλα 4 άτομα τα οποία έσπευσαν να εξαφανιστούν και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πατέρας και γιος έχουν εταιρεία σεκιούριτι και ο ανιψιός πιθανότατα εργάζεται σε αυτήν. Αυτό που δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο είναι αν το μακελειό έγινε ανάμεσα στους τρεις συγγενείς ή αν ήρθαν σε σύγκρουση με τα άλλα 4 άτομα που ήταν σύμφωνα με μαρτυρίες στο σημείο. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και να τους είχαν στήσει καρτέρι. Οι νεκροί πάντως δεν είχαν απασχολήσει τις αρχές.

    ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο νεκροί εργάζονταν σε εταιρεία σεκιούριτι. Θύτες και θύματα έχουν καταγωγή από το χωριό Μαυρομμάτι.
    Η ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε ανάμεσα σε εργαζομένους εταιρειών σεκιούριτι. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε κάποιο έργο της περιοχής έληξε η σύμβαση με μια εταιρεία σεκιούριτι και υπεγράφη νέα σύμβαση με άλλη εταιρεία σεκιούριτι. Μόλις πήγαν οι άνδρες της νέας εταιρείας να αναλάβουν τη φύλαξη του έργου, ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους εργαζομένους της εταιρείας που είχε μέχρι πρότινος το συγκεκριμένο έργο.

    Τα αίματα άναψαν και σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πατέρας και γιος που εργάζονταν στην εταιρεία που έπρεπε να αποχωρήσει από το έργο.

    Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως έχει γίνει μία σύλληψη.

    Ενα ακόμα κομμάτι του παζλ της τραγωδίας στη Θήβα, είναι πως ιδιοκτήτες των δύο εταιρειών σεκιούριτι είναι δύο ξαδέρφια. Ο ένας από τους νεκρούς είναι και ο ιδιοκτήτης της μίας εταιρείας.

    Πηγή: startv.gr , lamianow.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΚΛΑΝΕΣ ΛΑΘΡΟΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΠΑΣΟΚΟΝΔΟΥΛΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΚΚΚΕΧΑΦΙΕΔΕΣ,ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    2. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

    3. ο ραγιάς νεομπολσεβίκος τουρκογραικός

    4. Όλοι οι σεκιουριτάδες,έχουν iq <60.

      1. Τη μαμά σου μάλλον σεκιουριτάς την πασπάτευε κι έχεις απωθημένα, φουκαρά βαλκάνιε…χαχαχαχαχα

    5. Θελουν και δικαιωμα οπλο κατοχης οι γραικυλοι που θα σκοτωναν χωρις διστασμο για ψηλο πηδημα διαφορες πχ για θεσης παρκινγκ, στα σκυλαδικα τι με κοιτας τι με σκουντηξες, για τα χωραφια κτλ κτλ κτλ αντι σε προδοτες πολιτικους και εξωτερικους εχθρους.

    6. Συμπεριφορά μπράβων και ξεκαθάρισμα λογαριασμών για το ποιος θα ελέγχει το ποστο

    7. εκεί είναι μια μάχιμη εταιρεία η Pitbull όλα τα θηρία

    8. Έχουν όλα τα σχολεία security? Γιατί το δικό μας το φυλάνε κάτι καπνιστές χορταρικων…

    9. ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΡΚ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ……

    10. Εταιριες security….απλα μποχα και δυσωδια… απανθρωπα εξαντλητικα ωραρια εργασιας σε ανθρωπους που πανε για το μεροκαματο, 10ωρη και 12ωρη εργασια με 400-450 ευρω το μηνα. Με 15 ενσημα τον μηνα αντι για 25!!!! Κονομανε τα αντερα τους πατωντας πανω στην αναγκη του κοσμου για εργασια. Μποχα και αηδια… Ολες οι μικρες μεσαιες ψευτοεταιριες σεκιουριτι πρεπει να κλεισουν και να μεινουν οι 3-4 μεγαλες εχωντας και τον συνεχη ελεγχο του κρατους για σωστη λειτουργια σε ολους τους τομεις. Τερμα πια….τερμα με τις μαφιες που θυσαυριζουν στην πλατη μεροκαματιαρηδων ανθρωπων.

    Comments are closed.