ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ! ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ: “ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ…”

    Κοινοποίηση:
    alexis-tsipras47407

    «Κόκκινες γραμμές» να μην αλλάξει όνομα ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και να διατηρηθεί η αριστερή ταυτότητα του κόμματος θέτουν οι «53».

    Σε κείμενο-απόφαση της πανελλαδικής τους συνδιάσκεψης, παίρνουν αποστάσεις από τις επιδιώξεις του Αλέξη Τσίπρα, «χτυπούν» καμπανάκια, ενώ ασκούν κριτική και στον τρόπο που ασκείται η αντιπολίτευση.

    Ενόψει του Συνεδρίου, που θα γίνει πριν το Πάσχα, κάνουν λόγο για «περίοδο αναστοχασμού», η οποία θα πρέπει να γίνει «αναγκαστικά εν κινήσει» για να μην σταματήσει η αντιπολίτευση έναντι της ΝΔ.

    Αν και Αλέξης Τσίπρας με τους “53+” συμφωνούν μόνον στο ότι το 31,5% των εθνικών εκλογών είναι ποσοστό που δε δημιουργεί συνθήκες αμφισβήτησης του αρχηγού, διαφωνούν, όμως, στο τι πρέπει να κάνουν ως αντιπολίτευση.

    Προειδοποιούν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να το «πάρει αλλιώς το τιμόνι», λέγοντας, στο κείμενό τους, ότι οφείλουμε να παραδεχτούμε πως η μετεκλογική στάση του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πολλές φορές υποτονική και αμήχανη.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση φαίνεται πολλές φορές σαν να μην έχει βρει ακόμα τον αντιπολιτευτικό βηματισμό του, σαν να μην έχει ξεκαθαρίσει τι είδους αντιπολίτευση θέλει και έχει σκοπό να κάνει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Το συνοθηλευμα αυτο απο γυρολογους και αρλουμπολογους, τυπου Γιαννουλη και Λαπα, που λεγεται Συριζα δεν προκειται να δει ξανα εξουσια!!!!!!!!! Αρκετα τεσσερα χρονια διελυσαν τα παντα χαιδευοντας ολα τα αποβρασματα!!!!!!!! Αυτα θα τελειωσουν τωρα!!!!!!!!!

    2. Αν δεν τοποθετηθεί επι του θεματος η νοτοπουλου,εγω δεν πιστευω τιποτα.

    3. Μπράβο του . Πρώτη φορά τον είδα χθες να μιλά τόσο λογικά. Θα με θυμηθείται. Με το που θα ξαναβγεί ο Αλέξης θα παραμείνη .

    4. Να μας κάνουν τις εξής χάρες, γιά το καλό μας: 1. Να ξηλώσουν το πράμα αυτό που φέρει το όνομα Αλέξης Τσίπρας και 2. Να επιστρέψουν κάπου εκεί στο 3-4% του εκλογικού σώματος, κρατώντας ότι σαβούρα στέλεχος μάζεψαν τα τελευταία χρόνια, του στυλ Παπακώστα, Κουντουρά, Κουίκ, κλπ, κλπ, κλπ… Μπορούμε επίσης, να τους χαρίσουμε και τον Γιάννη που ποτέ δεν έμαθε να γράφει σωστά το όνομα του στην Ελληνική γλώσσα… ο λαός βέβαια, τον ετίμησε ξανά με την ψήφο του, γιά τα όσα όμορφα προσέφερε, ως υπουργος στην πατρίδα μας, αλλά αυτή είναι μιά άλλη ιστορία..,

    5. Σιγά το σοβαρό κομα, εδώ γελάνε, κανχαζουνε,ξεκαρδιζοντε…….

    Comments are closed.