ΩΡΑ 13:51! ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΄74 – ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ! “ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ…”

    Κοινοποίηση:
    000_1k43db

    Απάντηση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, δίνει ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ.

    «Ως Τουρκία και ως ένοπλες δυνάμεις θέλουμε να λύσουμε όλα τα προβλήματά μας στο Αιγαίο, την ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο. Με βάση αυτό που επιτάσσει το Διεθνές Δίκαιο, οι κανόνες καλής γειτονίας, η αμοιβαία καλή θέληση, ο σεβασμός, η αγάπη, η αμοιβαία καλοσύνη, χρησιμοποιώντας ειρηνικές μεθόδους χωρίς να προκαλούμε κανέναν με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς να καταχρόμαστε το δικαίωμα κανενός. Αυτός είναι ο στόχος μας, οι προσπάθειές, οι προθέσεις και ο σκοπός μας. Σε αυτό το πλαίσιο, οι αντιπρόσωποί μας πήγαν στην Αθήνα δύο φορές βάσει της συμφωνίας που επετεύχθη με τον αγαπητό ομόλογό μου και πραγματοποιήσαμε μια συνάντηση εκεί. Όταν ήρθαν στην Τουρκία, συναντηθήκαμε εδώ. Ομοίως, περιμένουμε τους συνομιλητές μας στην Άγκυρα.

    Ό,τι έπρεπε να κάνουμε ως σήμερα το κάναμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Αλλά από την άλλη πλευρά είμαστε απόλυτα αποφασισμένοι και διαθέτουμε την ισχύ να προστατεύσουμε και προστατεύουμε τα δικαιώματα και συμφέροντα των 83 εκατομμυρίων πολιτών μας, του ευγενούς έθνους της τουρκικής δημοκρατίας. Οφείλω επίσης να πω τούτο. Αυτό δεν αποτελεί απειλή ή πρόκληση που απευθύνεται σε κάποιον. Λέμε μόνο ότι από την μια πλευρά αυτά τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν με ειρηνικά μέσα και στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας και οι συναντήσεις που λαμβάνουν χώρα και η συνέχισή τους, θα έχουν μεγάλη συμβολή σε αυτό. Από την άλλη πλευρά λέμε επίσης ότι ως ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας είμαστε αποφασισμένοι να προασπίσουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας και διαθέτουμε την ισχύ να το κάνουμε. Εντός αυτού του πλαισίου, αν θέλει ο Θεός, θα συνεχίσουμε τις συνομιλίες, με τον αξιότιμο ομόλογο υπουργό και αν μπορούμε να βρούμε μια λύση, θα είμαστε πολύ ευτυχείς. Αυτά είναι τα αποτελέσματα που θα επιθυμούσαμε».

    Αναφερόμενος στην Κύπρο, ο Χουλουσί Ακάρ σημείωσε: «Ακολουθούμε μια πολιτική επί χρόνια. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι η Κύπρος είναι εθνικό θέμα για μας. ‘Ολοι πρέπει να έχουν κατά νου ότι οποιοδήποτε τετελεσμένο εκεί είναι εκτός συζήτησης. Και εκεί ό,τι απαιτεί το διεθνές δίκαιο, ας το επιλύσουμε μέσω διαπραγματεύσεων και συνομιλιών. Αυτή είναι η προσπάθειά μας και ο αντικειμενικός μας στόχος. Όποτε χρειάζεται, οι ένοπλες δυνάμεις μας είναι ικανές να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε αποστολή του ανατεθεί».

    Μπορεί μέχρι τώρα να γνωρίζαμε ότι οι Τούρκοι είναι σαν “το κακό σκυλί” που φωνάζει αλλά δεν επιτίθεται. Η προκλητικότητα των φονιάδων γυναικόπαιδων όμως έχει ζωηρέψει πολύ. Προβλέπεται θερμό καλοκαίρι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Στο όνομα του Χαφταρ ύπαρχουν
      κάποιοι να πολεμήσουν .Στο
      όνομα του Μητσοτάκη ποιος θα
      πολεμήσει??
      ΧΑ!!!! ΧΑ!!! ΧΑ!!! Το ανέκδοτο της
      ημέρας.

    2. Το μουσουλμαναριο που μαζεψαν μεσα στην χωρα Ο Τσιπρας και συνεχιζει ο Κουλης, εφαρμοζοντας και ειναι να απορει κανεις, το σχεδιο που ειχε ομολογησει στα ισα και καθαρα ο μακαριτης πρωην προεδρος της Τουρκιας Τουργκουτ Οζαλ, ο οποιος ειχε πει δεν χρειαζεται να κανουμε πολεμο με την Ελλαδα για να την καταλαβουμε, αρκει να τους στειλουμε ενα εκκατομμυριο μουσουλμανους και τους τελειωσαμε!!!!!!!!! Αυτο εχει γινει τωρα, εβαλαν τον Δουρειο Ιππο μεσα στην χωρα και οταν καποια στιγμη τους δοθει το συνθημα, ο σωζων εαυτον σωθητω!!!!!!! Αυτα ειναι τα….κατωρθωματα των ανδρεικελων που ψηφιζουν καποιοι, δυστυχως!!!!!!

    3. Το ότι ο τιτλος δεν αντιπροσωπει
      το σχόλιο ειναι εντελώς τυχαίο!

    4. ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ,
      ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΘΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ
      ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

    5. Για ποιο Διεθνες Δικαιο μιλαει ο μογγολος, καταλαβαινουν αυτοι απο διεθνες δικαιο!!!!!!!!!! Τωρα θυμηθηκε ο αλητης το διεθνες δικαιο;;;;;;;; Ποιους νωμιζει οτι κοροιδευει;;;;;;; Μπουκαρει στην Συρια , μπουκαρει στηνΛιβυη, δεν σεβεται τιποτα και κανενα!!!!!!! Ετσι καποια στιγμη αν δεν του κοψουμε την φορα, θα μπουκαρει και σε Ελληνικο εδαφος και προσφατα στον Εβρο τι εγινε και τα κουκουλωσαν!!!!!!! Πετουν πανω απο τα νησια μας και δεν κουνιεται φυλλο!!!!! Βλεπει τους δικους μας τους φοβικους και εχει αποθρασυνθει και….αλωνιζει!!!!!! Ποιος θα τους δοσει την κατραπακια που πρεπει να βαλουν την ουρα στα σκελια, Ο Κουλης η ο Τσιπρας;;;;;;; Εδω γελαμε μεχρι δακρυων!!!!!!!

      1. Ο Μογγολος είναι επιληπτικός
        και καρκινοπαθης και το μόνο
        που τον ενδιαφέρει είναι η
        υστεροφημία του.Το κισμετ του
        όμως δεν την συμπεριλαμβάνει!

    6. αν γινει πολεμος μην πεσει αργια γιατι ο κοσμος παει παραλια

    7. Για ποιες ένοπλες δυνάμεις λες ρε παπαρα ακαρ… Αεροπορία δεν έχεις ναυτικό σας παμε κόρνα έστω και με στραβα υποβρύχια.. Υπάρχουν σε όλες τις βραχονησίδες και τα νησιά και μηκρονησια στρατός απο τεθωρακισμενα ως και πυροβόλικο..δεν μπορεί να κάνεις βήμα και επίσης εαν διαβάσεις τις νομοθεσίες του Νάτο δεν μπορείς να επιτεθείς σε χώρα του Νατο οποτε αφήσετε τις μαλακιες.

    8. ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΝΕΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ

    9. Δέν είναι 74 ειναι 2020 και τά πιθήκια θα τόν ρουφήξουν

    10. Αντικειμεικα σε περιπτωση πολεμικης εμπλοκης με την Τουρκια ειαστε σε δυσκολη θεση. Πρωτο και κυριοτερο αρνητικο για εμας είναι η υπαρξη ξενου και κυριως αραβικου-μουσουλμανικο στοιχειου που διαρκως κανει εντονη την παρουσια του σε πολλα σημεια ανα την χωρα. Δευτερο επισης εντονη παρουσια αλβανικου στοιχειου σε όλα τα μυκη και πλατη της χωρας και δυστηχως ένα μεγαλο ποσοστο είναι καμουφλαρισμενο με Ελληνικη ταυτοτητα ,ποιους και γιατι πρεπει να ευχαριστήσουμε για αυτό ολοι γνωρίζετε. Ναι Ελληνα εισαι και εσυ υπόλογος για αυτά τα δυο πρωτα κουσούρια, 85% + τοσα χρονια ψηφίζατε αυτους τους δυο δυναστες της πατριδας μας. Επειτα ακολουθουν αλλου είδους προβλήματα ,όπως ποιοτητας ανθρωπινου δυναμικου που στελεχωνουν Ε.Δ. και σωματα ασφαλειας, ενώ λιγο πολύ είναι γνωστο ότι στον εξοπλισμο μας εχουμε τεχνικα θεματα και ανεπάρκειες για τα οποιοα ευθηνη φερουν οι εκάστοτε πολιτικοι προισταμενοι. Οποτε αγαπητοι συμπατριώτες μου λαμβανοντας σοβαρα υπ οψην αυτά τα αγκαθια που εχουμε στο πλευρο μοιραια θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε αλλους οδους επιλυσης της διαφορας με την Τουρκια και δυστηχως δεν θα ειμαστε εμεις που θα εχουμε το πανω χερι,ευχαριστουμε ΠΑΣΟΚ ευχαριστούμε νου δου.

    11. λαθρομετανάστες, κομμουνιστές, αριστεροί, ανθέλληνες, φεμινίστριες, Ρομά και LGBTIPQ+++ θα πάνε να πολεμήσουν για το ΝΑΤΟ-Εβραϊκό προτεκτοράτο του Koulis Chrysos, εγώ θα παρακολουθώ LIVE από το YouTube τον πόλεμο διότι είμαι “πατριώτης αλλά όχι εθνικιστής”, είμαι υπέρ της ειρήνης και κατά του πολέμου!!!!!

    12. Τι αν χρειαστεί ρε καρεκλοπόδαρα τι αν χρειαστεί ρε ψοφίμια
      Ποτέ Είσασταν ικανοί εσείς να μας στηρίξετε και να τιμήσετε τους πολεμιστές της πατρίδας για να το κάνετε και τώρα
      Τι αν χρειαστεί ρε Ραγιάδες των Εβραίων

    13. ΄Οταν αναγνωρίσετε και σεβαστείτε, μογγόλοι, το Διεθνές Δίκαιο, ελάτε να συζητήσουμε …
      Μέχρι τότε, βγάλτε τον σκασμό και ξεκινάτε σιγά – σιγά, για τα πάτρια εδάφη σας στην Μογγολία, γιατί έφτασε ο κόμπος στο χτένι με τις παρανοϊκές αξιώσεις σας και οσονούπω θα σας στείλουμε αδιάβαστους στον προφήτη σας με τα πιλάφια και τις παρθένες … Στα τσακίδια, λοιπόν, μεμέτια, που έχετε το απύθμενο ΘΡΑΣΟΣ να μιλάτε για ανθρώπινα δικαιώματα, αγάπη, καλωσύνη, καλή γειτονία και λοιπές, παντελώς άγνωστες σε εσάς, έννοιες και αξίες … Ουυυυυυυυυυυυυυυυυστ, κ@λοφάρα του κερατά …

    14. αν χρειαστεί.. που δεν θα χρειαστεί για τον απλό λόγο ότι τα κόμματα εξουσίας προτιμάνε την καρέκλα και το χρήμα από τυχόν περιπέτειες..
      άλλωστε με τις περιπέτειες δεν κερδίζουν τίποτα τα έχουν ήδη όλα και όταν τους λείπει κάτι βάζουν κανένα χαρατσακι στους Έλληνες που έχουν συνηθίσει και τα πληρώνουν όλα και βολεύονται

    Comments are closed.