ΩΡΑ 12:09! ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ! ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! «ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ» ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ. ΑΓΡΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. NΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ. (ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    FAKE TOYRKIA

    Την νέα τουρκική προβοκάτσια διέψευσε από την πρώτη στιγμή η ελληνική κυβέρνηση

    Ξεκάθαρο μήνυμα του κυβερνητικού εκπροσώπου με αφορμή βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο
    «Το βίντεο που δείχνει θύμα στα Ελληνο-Τουρκικά σύνορα είναι ψευδής είδηση. Καλούμε τους πάντες να δείξουν προσοχή όταν αναμεταδίδουν νέα που προωθούν την Τουρκική Προπαγάνδα».
    Με την συγκεκριμένη ανάρτηση στο Twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας εφιστά την προσοχή όλων στην αναπαραγωγή «ειδήσεων που προωθούν την Τουρκική Προπαγάνδα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, με αφορμή βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και μιλούν για μετανάστη-θύμα από τις ελληνικές δυνάμεις.

    Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως υπάρχει ένας νεκρός μετανάστης στα σύνορα του Έβρου.

    fake

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, “ο μετανάστης πυροβολήθηκε στην πλάτη από Έλληνα στρατιώτη και έπεσε νεκρός”. Μάλιστα, η Hurriyet επικαλείται πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος του κρατικού καναλιού TRT, σύμφωνα με τις οποίες ο νεκρός είναι ο Ahmet Ebu Emed, ο οποίος έφτασε στα ελληνοτουρκικά σύνορα με τη βοήθεια φίλων του.

    hurriyet54

    Πηγές του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας διαψεύδουν κατηγορηματικά την εν λόγω «είδηση» και κάνουν λόγο για επικίνδυνη προπαγάνδα από την πλευρά της Τουρκίας.

    Την «είδηση» διέψευσε μέσω Twitter και επίσημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Περνάνε δύο μετανάστες τα σύνορα στον Έβρο ώσπου τους συναντάνε Ελληνες φαντάροι. Τους λέει ένας φαντάρος ”αλτ τις ει” 3 φορές. Αυτοί δεν σταματάνε και τότε πυροβολεί. ”Ωχ με έφαγαν!” φωνάζει ο ένας μετανάστης και πάρτον κάτω τέζα. Μετά ακούγεται άλλο ένα ”μπαμ” και ο δεύτερος μετανάστης φωνάζει ”ωχ με φάγανε και εμένα!” και πεφτει και αυτός κάτω ξερός. Φυσικά η παραπάνω ιστορία είναι καθαρά επιστημονική φαντασία όσο και τα fake news του Ερντογάν που κατασκευάζει ιστορίες με δήθεν νεκρούς μετανάστες! Έλεος!

    2. Είτε φεικ είτε ξεφεικ στα παπάκια μας. Πάντως γίνεται αγώνας και από το λιμενικό. Μπράβο!

    3. οι τουρκοι θα σκοτωσουν πολλους λαθρο και θα λενε οτι τους σκοτωσαν οι ελληνες
      φυσικα οι ντοπιοι προδοτες αριστεροι αναρχοκομουνιστες θα τους υποστηριξουν και θα κατηγορουν τους ελληνες….

    4. …ΒΑΡΑΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΡΕ….ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ…ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ….ΑΝΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!…ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

    5. δεν ειναι αληθεια??? πολυ κριμα
      ποτε δεν ειναι αργα

    6. Υπάρχει συμφωνία μερκελ ερντογαν.σας το δίνω από άτομο που έχει δικό του υπάλληλο στην προπογανδιστικη Deutsche welle.
      Και ανοιχτή γραμμή με γερμανική πρεσβεία.

    7. Αυτοι οι τουρκοι ειναι τοσο προβλεψιμοι…απο το 1400 μεχρι σημερα κανουν τα ιδια …λιγο να προσεξεις τι εκαναν πχ στην επανασταση του ’21 και θα ξερεις τι θα κανουν και σε 200 χρονια απο σημερα…τι σας εγραψα εχθες ….Οτι θα πουνε οτι σκοτωσαμε λαθρομεταναστη …Τωρα λογικα περιμενω να τουφεκισουν εστω και εναν για να εχουν και αποδειξεις…και να τους εξαγριωσουν ακομα περισσοτερο…Δηλαδη αν δεν εχουμε εστω και ενα νεκρο θα μου κανει εντυπωση…

    8. Λαθροορκ σήμερα μίλησε στους αταιριαστους στον σκαι. ΤΙ ΕΊΠΕ;. εμείς λέει ζούμε σαν σκατα και οι Έλληνες έχουν σπίτια. Απίστευτη ζήλια και μίσος. ΌΛΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΊΑ

    9. Στα @@ μας, μακάρι να ήταν αλήθεια. Έχουμε πόλεμο.

    10. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΡΑΓΕ ΑΝ ΦΟΡΤΩΝΑΝ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΝΑΝ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ; ΘΕΛΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ.

    11. Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως υπάρχει ένας νεκρός μετανάστης στα σύνορα του Έβρου γιατί να το διαψεύσουμε ας το μεταδίδουν να το μάθουν όλοι και να γυρίσουν πίσω και να μη πάνε και άλλοι , να καταλάβουν ότι οι τούρκοι τους λένε ψέματα πως τα σύνορα άνοιξαν

    12. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ; ΑΠΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ , ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ Η ΝΤΟΡΑ

    13. Καλα κ ψεμα να ειναι δεν χρειάζεται να το διαψευδουμε και επισημα.Τι φοβομαστε που θα μας πουνε κακούς οι Ευρωπαίοι; Δεν μας νοιαζει,:μονους μας εχουν παρατησει,ουτως η”αλλως.Γιαυτό σας λεω αστε να υπαρχει ο φοβος!

    14. Αφού είναι πυροβολημένος πισώπλατα, οι τούρκοι του έριξαν. Αφού οι λάθρο ΠΑΝΕ προς Ελλάδα, η πλάτη τους είναι γυρισμένη ΠΡΟΣ τουρκία. Και συριζαίος να είναι κάποιος, θα το καταλαβει……

    15. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ στα νανάκια της Ε.Ε :
      ή φυλάξτε τα σύνορα μας ,
      ή ΔΕΝ θα το έχουμε το πρόβλημα μόνο εμείς ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ,
      ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΤΕ ΤΟ …
      ΚΑΙ όχι μόνο να δίνεται λεφτά μπίζνες και όπλα στον μπαμπέση αιμοσταγή σουλτανίσκο σας

      1. Ποιος να το πει Πατριώτη μου ; Θα χάσουν τη δουλειά τους.

      2. να τους στείλουμε όλους στην Ευρώπη !!!!!!!!!!!!!!

    16. Γενικη επιστρατευση , σκουπα ολους τους λαθρο απο το 2015 και σπιτι τους δια παντος η μονη λυση, ο Τουρκος εκβιαζει αυτη τη στιγμη, για να παρει μεριδιο στο Αιγαιο αλλα ταυτοχρονα κανει χαρες στον Εβραιο, ειναι συνεννοημενοι με τους προδοτες εδω μεσα να γινουν ολα αυτα, αυτο που επαθε ο Εβραιος στα νησια με τα ματ της seebrig (ληγει η εγκατασταση της παρεμπιπτόντως στα τελη του 2020, σημειωστε το αυτο..) του ετριξε την καρεκλα ασχημα και καθε φορα που εχουμε αντιδρασεις απο το λαο υπαρχουν επεισοδια με τον Τουρκο με διαφορους τροπους, το ειδαμε και με τον αλλο Τουρκοεβραιο προκατοχο του. Ολα αυτα με την προυποθεση πως υπαρχουν ακομα στρατιωτικοι με αρχιδια και οχι το αντιστροφο, αλλιως μαυρη ειναι η νυχτα για τους ιθαγενεις του τοπου.

      1. Όμως, Φίλοι μου, προσέξτε τήν εξής, πολύ σοβαρήν είδηση γιά τήν Εθνικήν μας Ασφάλειαν ως ΈΘΝΟΥΣ, πού κινδυνεύει νά αφανιστεί από τούς Μουσουλμάνους λαθροεισβολείς πού ζούν στήν Χώραν μας. Πρό ολίγων ωρών λοιπόν, είδα στίς ειδήσεις, στό κανάλι τού Star, ότι οι Τούρκοι στέλνουν από τήν Τουρκία στήν Ενδοχώρα μας μέσα στήν Ελλάδα, σέ εδώ υπάρχοντες φιλοξενούμενους από εμάς τούς Έλληνες, μουσουλμάνους Λαθροεισβολείς, (( πού ΤΏΡΑ πλέον ζούν ήδη στήν Ελληνικήν μας Ενδοχώραν…!!!)), χιλιάδες SMS μηνύματα στά κινητά τών μεταναστών αυτών, (( στίς δικές των γλώσσες…!!!)), μέ τά οποία μηνύματα, τούς προτρέπουν καί τούς υποκινούν, ώστε νά σπεύσουν εκ τών ΕΣΩ, (( δλδ από εκεί πού ήδη ευρίσκονται, δλδ στά μετόπισθεν ημών τών Ελλήνων, τών φιλοξενούντων αυτούς τούς ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ λαθροεισβολείς, …!!!)), ώστε νά σπεύσουν νά βοηθήσουν τούς “”αδελφούς των Μουσουλμάνους””, πού τώρα προσπαθούν, λέει, νά πάνε στήν Ευρώπην (( η οποία έχει λέει ανοίξει δήθεν τά σύνορα της )), αλλά όμως, οι κακοί τάχατες Έλληνες, ΔΕΝ τούς επιτρέπουν νά φύγουν γιά τήν Ευρώπη…!!! Υπήρξε μάλιστα καί σχετικός, χαρακτηριστικός, διάλογος τής δημοσιογράφου, μέ κάποιον από τούς Πακιστανούς, πού ζούν τώρα σέ μίαν Ανοικτήν Δομήν στήν Μαλακάσα…!!! Προσοχή λοιπόν σε όλους τούς Συνέλληνες, γιατί στήν Ελληνικήν Ενδοχώραν ζούν σήμερα, περίπου τέσσερα εκατομμύρια μουσουλμάνοι μετανάστες, πού αποτελούν καί τήν Τουρκικήν Πέμπτην Φάλαγγα, τόν Τουρκικόν Δούρειον ΊΠΠΟΝ, τήν Τουρκικήν ΚΕΡΚΌΠΟΡΤΑΝ, τήν οποίαν 5ην ΦΆΛΑΓΓΑ σκοπεύει νά χρησιμοποιήσει ο Φατίχ, ο σουλτάνος Ερντογάν, πού εμφανίζεται καί ως ο Χαλίφης ( δλδ ο θρησκευτικός αρχηγός..!!!) απάντων τών απανταχού Μουσουλμάνων.
        Θά τούς χρησιμοποιήσει γιά νά ΑΛΏΣΕΙ τήν Ελλάδα μας εκ τών ΕΣΩ, μόλις εκείνος θά τό αποφασίσει, δίνοντας τήν εντολήν γιά δράση στούς εντός τών Ελληνικών μας Τειχών, μουσουλμάνους…!!!!.

    17. θάνατος στα πίθηκια Υπηρέτησα στο 575 Τούρκος καλός μονο νεκρός!!!!

    Comments are closed.