ΩΡΑ 00:34! ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ 47ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ – “ΕΦΥΓΕ” ΑΠΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ – Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ

    Κοινοποίηση:
    Apokalipsi

    Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν από την είδηση για τις συνθήκες θανάτου ενός 47χρονου σήμερα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Ήδη πολλοί ιστότοποι τον μετρούν ως τον 285ο νεκρό από κορονοϊό.

    Όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η θετική διάγνωση στον κορονοϊό έγινε μετά θάνατον με την επίσημη αιτία θανάτου να αποδίδεται σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου χωρίς υποκείμενα νοσήματα.

    Πόσο αξιόπιστο είναι να γίνεται διάγνωση για κορονοϊό μετά θάνατον; Μήπως τυχαίοι θάνατοι βαφτίζονται ως θάνατοι από τον ιό; Οι νεκροί δεν μπορούν να μιλήσουν άλλωστε.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Κοιταξτε
      Εμενα ο αδερφος μου ….νεος ανθρωπος…υγιης ….χωρις τσιγαρα….
      Ειχε παθει μικρο εμφραγμα παλια και σωθηκε αλλα ειχε τοτε …πριν απο 10 χρονια περιπου..διαγνωστει με μυοκαρδιτιδα…..και μας ειχε πει τοτε ο γιατρος οτι ο ιος πηγε στην καρδια του και για αυτο επαθε μυοκαρδιτιδα…..και θυμαμαι εγω τοτε του ειχα πει…καλα,γιατρε ο αμα κολλησεις γριππη η ιο , τοτε ο ιος δεν παει στα πνευμονια και παθαινεις πνευμονια ?…Και μου απαντησε ο γιατρος οτι μερικες φορες ο ιος δεν παει στα πνευμονια και οτι παει στην καρδια……….Οποτε θελω να πω οτι μπορει να λενε αληθεια για το εμφραγμα οτι εφταιγε ο κορωνοιος

      1. Ετσι του μαθανε στα βιβλια να λεει, μονο που αυτα εχουν γραφτει απο χρηματοδοτηση των φαρμακοβιομηχανων..Υπαρχουν πολυ διαφορετικες ιατρικες αποψεις και αυτο με τους ιους στα οργανα δεν ειναι αποδεδειγμενο..Ειναι απλα μια εικασια και οχι επιστημη, ασχετα εαν πλασαρεται για τετοιο. οποιος ψαξει θα το βρει..

        1. ΑΚΟΎΣΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ KΑΙ ΤΟΝ ΣΥΨΑ ΑΥΤΟΙ ΞΈΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    2. Το έχουν παραδεχτεί ότι περνάνε θανάτους που δεν είναι από τον ιό, ως θανάτους από τον ιό. Φαίνεται έτσι αιτιολογούν ευκολότερα την καταστολή του συντάγματος και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και μετά το παίζουν και διώκτες των fake news,ενώ το ίδιο το κράτος είναι ο μεγαλύτερος διακινητής fake news.

    3. Χαίρομαι που πονάει το κωλ@ράκι των νεοισλαμοκρατών της γαλαζαίας παράταξης όταν αποκαλύπτεται το φιάσκο του κοροϊδοϊού.Κάποιοι τα λέγαμε από την αρχή.Ξυπνάνε και άλλοι σιγά-σιγά.

    4. Γίνετε χαμός σε 2 πολύ κοντινά μου πρόσωπα τους έλεγαν να καλύψουν έξοδα κηδειας κλπ για να τους βαφτισουν ότι πήγαν από κορωνοιο. Ο ένας πατέρας της ξαδερφης της γυναίκας μου, χρόνια πρόβληματα, πολυοργανικη ανεπάρκεια και ο άλλος θείος κολλητου μου, τροχαίο. Αρπαξαν καρπαζιες όταν τους το πρότειναν. Αλλά πόσοι άλλοι θα έχουν δεχθεί με την οικονομική ανεχεια που υπάρχει.

      1. Όσο περισσότερα κρούσματα και καλά έχουμε τόσα περισσότερα θα πάρουν επιχορήγηση απο την ΕΕ για την καταπολέμηση του ιού. Αυτά τα τσεπώνουν!

    5. Δημοσίευμα των New York Times. Έως και το 90% των “επιβεβαιωμένων κρουσμάτων” , σύμφωνα με την κοινότητα των επιστημόνων (οχι των πληρωμένων λοιμοξιολογιών) κανονικά θα έπρεπε να θεωρείται αρνητικό αφού με τα μοριακά τέστ ανιχνεύονται μηδαμινές ποσότητες του ιού.
      Το είχε πει αρχικά και ο Τσιόδρας οταν άνοιξε θέμα για το άν αυτοί που πέρασαν την ίωση με ελαφρά συμπτώματα μπορούν να τον μεταδώσουν. Ο ίδιος απάντησε το ίδιο ακριβώς πράμα. Τα μοριακά τέστ ανιχνεύουν μέχρι και μηδαμινές ποσότητες ιού, ή μέχρι και ιού ο οποίος είναι κατεστραμμένος.
      Δε μιλάει κανένας όμως. Σιωπή Σα να μην έγινε ποτέ.

    6. Ο ένας μπόγιας τού Κούλη τού μελαμψού χειρότερος από τόν άλλο.Ο Σωτήρας ο καντηλανάφτης,ο απατεώνας ο Γκίκας Μαγιορκίνης,ο απερίγραφτος Σύψας καί τό άλλο σκυλολόι τρομοκρατούν δήθεν επιστημονικά τούς έλληνες
      πολίτες.Θέλουν ξύλο μέ τήν γκλίτσα τού Μπάρμπα Γιώργου.
      Γιάννης Λάκων

    7. σε λιγο θα χρεωνουν και θανατους απο τροχαια στον κοβιντ…μενει να βγουν οι ειδικοι και να εξηγησουν, οτι ο κοβιντ προκαλει συγχυση στον εγκεφαλο και προκαλει τροχαια δυστυχηματα

    8. ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ.ΒΡΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ. ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΜΑΣΚΟΦΟΡΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ!

    9. Aκουγεται απο πολλα στοματα εδω και καιρο οτι πολλοι ηλικιωμενοι πεθαινουν απο αλλα νοσηματα και οταν πανε οι συγγενεις τους να τους παρουν τους λενε υπογραψτε οτι ειχε κοροιδοιο αλλιως δεν τον παιρνετε και θα μεινει ψυγειο για καιρο,αν αληθευει οι πρωτοι που θελουν καθαρισμα με κονσερβοκουτι ειναι οι διεφθαρμενοι γιατροι που τα παιρνουν απτις φαρμακευτικες και απο τον Βασιλακη τον Πορτα.

    10. Μία μεγάλη απάτη.Στήσανε μία μηχανή ψεύδους προκειμένου να μας υποδουλώσουν και έχουν βάλει παπαγαλάκια παντού , ακόμη και εδώ μέσα , να στηρίζουν όλο αυτό το ψέμα.
      Πεθαίνει ο κάθε ηλικιωμένος 80-95 ετών από γεράματα ασθένειες και εγώ δεν ξέρω τι άλλο και το κάνουν πρωτοσέλιδο ότι πέθανε από κορονοιό.
      Κανείς νέος και χωρίς ασθένειες δεν έχει πεθάνει ούτε ένας και απεγνωσμένα βάφτισαν το έμφραγμα του ανθρώπου κορονοιό.Μην τους πιστεύετε.Κράχτε τους και εδώ μέσα.Να πάνε αλλού να πουλήσουν τα παραμύθια ους.

    11. Λυσσάξανε να κατεβάσουν τον μέσο όρο ηλικίας, αφού μέχρι τώρα το 99,9% που ανακοινώνουν είναι 250 ετών με υπερυποκείμενα νοσήματα.
      Βάλανε ακόμη και μωράκια μέσα, τα καθάρματα!!!
      Από πάντα πέθαιναν κάποιοι νέοι άνθρωποι, είτε από εμφράγματα ή διάφορες άλλες αιτίες, τους βάζουν ότι πέθαναν από κορονοιό, ρε ουστ ρε!!!

      1. Εδώ τον ιό δεν μπορούν να ανιχνεύσουν αφού τα τεστ είναι ΟΛΑ ΨΕΥΔΗ ανίχνευσαν τις βλάβες στην καρδιά!!

        1. Τα τεστ ΟΛΑ ΨΕΥΔΗ… Οκ, μας έπεισες κ. Σανέμπορα.

          1. Παπαγαλάκι και εσύ του Κούλη και της παρέας του;;;Να τον χαίρεστε.

      2. Αν διαβασεις καλυτερα, θα δεις οτι η μια ερευνα δεν εχει πολλες διαφορετικες κλινικες σε πολλες χωρες και η αλλη εχει μεσο ορο 85 χρονους και αναγνωριζει οτι η ηλικια παιζει ρολο. Ολες αναγνωριζουν οτι θελει περισσοτερες ερευνες. Κοινως εχουν περιορισμους και θελει επιβεβαιωσεις αφου αναγνωριζουν οτι ο αριθμος και των ανθρωπων ακομα ειναι μικρος σε σχεση με τα θυματα που γραφονται παγκοσμιως.

    12. Αργήσατε λίγο… αλλά μάλλον το καταλάβατε. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ψάξτε τώρα και για τα υπόλοιπα 284 “θύματα” του κοροϊδοιού… Της απάτης του αιώνα!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ “ΜΕΣΑ”!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ… “ΕΙΔΙΚΩΝ”!!!
      Από τα (μέχρι στιγμής) 285 “θύματα”, γύρω στα 12 – το πολύ 15 – να είναι οι νεκροί από “καθαρό” covid-19. Τα υπόλοιπα είναι όλα “βαπτισμένα”. ΞΥΠΝΗΣΤΕ…!! και ψάξτε τις οικογένειες των θυμάτων με αιτία θανάτου “κορώνα-ιού”. Μέχρι και τον αριθμό των “θυμάτων” που ήταν “ίσοι” με αυτόν της απλής εποχικής γρίπης, τα πραγματικά “θύματα κορονοϊού” ήταν 9. Έκλεισαν μια ολόκληρη χώρα για 9 νεκρούς (…όσο “σκληρό” κι αν ακούγεται, μιας και κάθε θάνατος δεν παύει να είναι μια ξεχωριστή απώλεια).
      Επίσης, καλό θα ήταν να ξεκινήσει επιτέλους ΚΑΠΟΙΟΣ το “θέμα’ της “εκταφής” και διενέργειας… νεκροψίας. Γιατί απαγορεύτηκε;;; Ε;;;
      Γιατί ο μόνος που κηδεύτηκε σε “ατσαλένιο φέρετρο” **(ενώ ο πρώτος νεκρός από “κορονοϊό” ετάφη σε κανονικό, απλό, ξύλινο φέρετρο)** και με αυστηρή “ρήτρα” «ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΕΚΤΑΦΗ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ»… ήταν ο ξένος καθηγητής στην Κρήτη που είχε έρθει για να συμμετάσχει σε συγκεκριμένη “έρευνα” και πέθανε “ξαφνικά” μέσα σε λίγες ώρες..!!?? ενώ ήταν υγιέστατος και δεν είχε απολύτως κανένα “σύμπτωμα” από το πρωί που ξύπνησε μέχρι την (πολύ σύντομη;;;) ώρα του θανάτου του;;;
      Αυτά… Φιλικά… Καληνύχτα σας… Και καλά ξεμπερδέματα τώρα που είναι (ίσως;) λίγο “αργά”…γιατί ήσαν πολλοί οι “δύσπιστοι” όταν κάποιοι έκαναν “έρευνα” και τα έλεγαν εξ αρχής!!..κάποιοι “συνομωσιολόγοι” μωρέ… ξέρετε.

    13. ειναι κοροιδοιος….
      Ρε φωστηρες το αλλο δεν το σκεφτεστε
      Οτι δεν κανουν τεστ σε οσους πεθαινουν απο φυσικα αιτια να δουν αν ειχαν και τον ιο…
      Τα 280 θα ταν 5000 ανετα
      Ισως ετσι επρεπε να ξυπνησουν οι ψεκασμενοι
      Ιταλια ζω εδω που χασαν κοσμο κανεις δεν λεει τις αρλουμπες σας
      Κανεις δεν εινια ψεκασμενος εδω αφου ζησαν το κακο
      Σας εσωσε ο τσιορδας βγαζετε και γλωσσα επρεπε να σας αφησει να ψωφολογησετε
      Αναξιοι για οτιδηποτε. Τι να περιμενεις απο λαο που βγαλε δυο φορες συριζα να σωσει την ελλαδα

      Στην γειτονια μου ελλαδα σε κωμοπολη σε 6 μηνες 10 ατομα φυγαν δεν ξαναγινε ποτε
      Σε κανεναν τεστ δεν εγινε
      Σαν τα σκυλια στο αμπελι πηγαν
      Μετα 40 ετη εγινε επεκταση στο νεκροταφειο και μαλιστα ανοιξαν και τους λακους να ναι ετοιμοι προφανως βλεποντας τι γινεται
      Ακουγα δυο μαγαζατωρες να λενε ο ενας στον αλλον ρε ξερεις τι δουλεια να κανουμε
      Πεθαμενατζηδες…
      Οοι αυτοι χαζοι ειναι δεν βλεπουν τι γινεται
      Το σαιτ εχει γινει στεγη των απανταχου ψεκασμενων ποσοι ειναι
      40 λαμια ειδα σημερα και καμμια 300ρια αθηνα
      Τοσοι ειστε γιδια

      1. Ελα ρε….και συ από Ιταλία; ο άλλος που έγραφε ήταν από Αμερικη και ένας άλλος από Ισπανία που έγραφαν σχεδόν τα ίδια με σένα..
        Εχεις δίκιο σε όλα….παραλιγο να πεθάνουμε όλοι αλλά με το lockdown του κύριου Μητσοτάκη και κύριου Τσιορδα ευτυχως γλιτώσαμε…
        Εγω απ την αρχή το έλεγα….στο τσακ να γινομασταν Ιταλία Ισπανία και ΗΠΑ ταυτόχρονα σε θανάτους….
        Φαντασου είχα βάλει στοίχημα πως στην Ελλάδα θα είχαμε τουλάχιστον 11μυρια νεκρούς….
        Το έχασα βέβαια αλλα που ξέρεις…
        Τωρα που έχουμε Μητσοτάκη και ΝΔ να γυρίσεις….ολα πάνε πάρα πολύ καλά…
        Η Ελλάδα μας μεγαλώνει….δεν έχουμε πρόβλημα με τους λαθρο….τους έδιωξε όλους… την Τουρκία την τακτοποιήσε και τέλος….η οικονομία συνεχώς καλυτερεύει και περιμένουμε και τα σωτηρια εμβολια να τα βάλουμε στον ΠΆΤΟ ΣΟΥ!

        1. ΧΑΧΑΧΑΧΑ πολυ καλα του ειπες του λακαμα του μπουλη.

          1. που παει εξωτερικο και παλευει για κατι καλυτερο
            Οι αδερφες οι μπουληδες και οι αγραματοι σαν και σενα καθονται ελλαδα και γινοται βαρος των γονιων τους

        2. μολις βγαλεις τον τσιπρα
          Γιατι οι επιλογες δυο ειναι κανεις δεν κυβερνα με 3 τα εκατο
          Οποτε παλεψε το και αλλο και θα ξαναβγαλεις συριζα να ερασετε ομορφα

      2. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΨΕΥΤΗ, ΙΤΑΛΙΔΑ ΝΟΙΚΑΡΙΣΑ ΕΧΩ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΚΑΙΠΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΞΑΝΕ.
        ΑΜΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΙΤΑΛΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΘΗΛΥΚΟΣ ΠΑΠΑΣ ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΗ.

        1. απο την κυψελη
          ελα ρε γελασαμε και σημερα
          Ν μαθετε να ακουτε αληθειες
          Να ανοιξετε τα στραβα σας μην παθετε οτι εμεις

    14. Δέν είδα νά πέφτουν πρόστιμα γιά τά κατευθύνομενα ιατροδικαστικά πορίσματα !!!

    15. Εαν το τεστ ειναι θετικο δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει… εμφραγμα προφανος θα υπηρξε καποια θρομβωση λογω του ιου που ακριβως αυτο κανει χτυπαει οπου υπαρχει ενα παλιο προβλημα υπαρχουν και περιπτωσεις που περνας ελαφρια εμφραγματα με ελαφρια συμπτωματα πχ γιατι ενα μουδιασμα στο ποδι η κατι αλλο δεν του δινουμε την σημασια που πρεπει… και μετα βγαινει το προβλημα προφανος θα ειχε περασει κατι και να μην το ηξερε καν.

    16. Φυσικά. Σε όσους πεθαίνουν βάζουν και κορονοιο…. Κατάντησε κωμικό τραγικό… Και επειδή δεν τους βγαίνει με τους θανάτους, μας βαφτίζουν “ασυμπτωματικά”κρούσματα. Με το ζόρι δηλ, ότι έχουμε κορονοιο… Έλεος…

    17. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΠΕΘΑΝΕ

      1. Κι αυτο μπορεί να συμβεί. οι εντολές που εχουν τα νοσοκομεία ειναι οτι οποιαδηποτε κι αν είναι η αιτια θανατου, αν το τεστ είναι θετικο,τοτε καταχωρειται σαν αιτία ο κορονοϊος..Οπότε θεωρητικά και με δεδομενο την αναξιοπιστια των τεστ,ακομα και νεκρος σε τροχαίο μπορει να χρεωθει στον κορονοϊο.

      2. ναί,ήταν φορέας του ιού,αποδείχθηκε κλινικά μετά θάνατον, κι έπαθε έμφραγμα οδηγώντας προφανος θα υπηρξε καποια θρομβωση λογω του ιου …

    Comments are closed.