(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ο ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΝΙΣΥΡΟΥ – ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ

Κοινοποίηση:
nisyros

Μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εναντίον του, ο 62χρονος αρχαιοφύλακας παραδόθηκε σε Αστυνομικό Τμήμα της Κρήτης. Όπως ήταν αναμενόμενο ο 62χρονος συνελήφθη από τις αρχές.

Εις βάρος του εκκρεμούν κατηγορίες για προσβολή γενετήσιες αξιοπρέπειας, αποπλάνηση παιδιών, απόπειρα βιασμού, πορνογραφία ανηλίκων και για αγορά – κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς έξι παιδιών έχουν υποβάλει καταγγελίες και έχουν δώσει καταθέσεις, ενώ σε εξέλιξη είναι ακόμα πέντε. Επίσης, σε καταθέσεις προχωρούν και τα παιδιά μετά την εξέτασή τους από ψυχολόγο του Νοσοκομείου Ρόδου.

Σημειώνεται πως η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από την καταγγελία του πατέρα ενός 11χρονου, ο οποίος μετέβη στις 15 Απριλίου στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, όπου – όπως κατέθεσε – ο εν λόγω άνδρας έδειξε στον γιο του βίντεο με πορνογραφικό υλικό.

Όλες οι καταγγελίες αφορούν σε περιστατικά προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας που σημειώθηκαν τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Μετά τις καταγγελίες, ο 62χρονος που διετέλεσε και ως παράγοντας σε παιδική ποδοσφαιρική ομάδα, έχει παυθεί από τα καθήκοντα του, ενώ δόθηκε εντολή για τη διενέργεια διοικητικής έρευνας σε βάρος του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Χίο το όνομα του δικηγόρου που έφαγε 45 χρόνια κάθειρξη για βιασμό ανηλίκων γιατί δεν το αναφέρει κανείς; Τί σκτ. Καταδικάστηκε. Είναι πλέον φυλακή και κανείς δεν λέει το όνομά του.

    Όπως και του παραπάνω. Γιατί όχι; Μην βγουν και άλλα θύματα;

  2. Το θέμα αφορούσε αγοράκια! Σωστά;
    ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΌΣ😠😠 Πρώτα μία περιποίηση καλή, αξέχαστη a’lla KGB.. the

Leave a Response