ΜΑΣ ΓΕΙΩΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ! ΜΕΓΑΛΟ “ΧΑΣΤΟΥΚΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ: “ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ – ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ” – ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    πουτιν

    Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν δεν θα παρευρεθεί στην στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, ξεκαθάρισε σήμερα το Κρεμλίνο.

    Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεν σχεδιάζει να επισκεφθεί την Αθήνα παρά την πρόσκληση να παρευρεθεί στη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ την Παρασκευή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    70 Σχόλια

    1. Στά παπάρια μας, να πάει στόν φίλο του τόν Ερντογάν ο μεγάλος ορθόδοξος ηγέτης κατα τα άλλα.

    2. Σιγά μην ερχόταν ένας ηγέτης πατριώτης και πράκτορας της KGB να συναντήσει τους προδότες-αυτιστικούς , εντολοδόχους που ψηφίζουν μέτρα κατά της Ρωσίας στα συμβούλια της Ε.Ε.
      Εδώ το σαυροειδές Αγγελοπούλου έστειλε πρόσκληση στον Ερντογαν.
      Αλλά τι να λέμε όταν παρελαύνουν ισλαμιστές με μαντίλες την 25 Μαρτίου απόγονοι του Ιμπραήμ….
      Πόλεμος και εθνοκάθαρση άμεσα.- THE BIG RESET.-

    3. Αφού δεν θα έρθει ο Πουτιναρος ας μα στείλει τουλάχιστον τίποτα Ρωσίδες στριπτιζτουδες και εσκορτουδες 😉. Ξέρουν οι Ρώσοι μαφιόζοι απο αυτά πρώτοι και καλύτεροι!!! Πάντως αν τον καλούσε το αίσθημα του (δηλαδή ο Ταγιπ) σίγουρα θα πήγαινε στην Τουρκία χωρίς δεύτερη σκέψη.

      1. Σού ‘χει στείλει. Ό,τι πήρες, πήρες και πολύ σού είναι.

    4. Ω ρε φάπες που φάγανε οι ρωσοπόντιοι κι οι θρησκοδεξιοί Έλληνες..

      1. Ο Σουλτάνος και τον γλενταει κανονικά. Μαχητικό και ελικόπτερο του έριξε του σκότωσε Ρώσους στρατιώτες. Μέχρι και τον Ρώσο πρέσβη στην Κωνσταντινούπολη του έσφαξαν και μάλιστα σε live μετάδοση! Θα τρίζουν τα κόκαλα τα Τσαρων της Ρωσίας που ο κοντός κατάντησε ολόκληρη Ρωσία να τρώει ασταμάτητες φάπες απο τους Τουρκαλαδες.

    5. Για όσους δεν το γνωρίζουν οι Ρώσοι μεθυστακες και φυσικά ο Βλαδίμηρος έχουν ΑΡΙΣΤΕΣ σχέσεις με την Γερμανία!!! Και φυσικά με την χοντρό Μερκελ!!! Παίζουν τρελές μπίζνες μεταξύ Γερμανίας και Ρωσίας κυρίως με το φυσικό αέριο. Αφού η Γερμανία είναι ο καλύτερος πελάτης της Ρωσίας. Χωρίς το φτηνό αέριο της Ρωσίας θα ξαπαγιαζαν οι Γερμαναράδες. Οπότε οι Γερμανοί έχουν ανάγκη το αέριο της Ρωσίας και οι Ρώσοι τα φράγκα της Γερμανίας. Αυτά βέβαια να τα βλέπουν αυτοί που μας έχουν πρήξει με το Ορθόδοξο Ξανθό Γένος. Τα φράγκα τον μοιάζουν τον κοντό πρώην Καγκεμπιτη Πουτιν και τίποτα άλλο.

      1. Yes, it is! Και πέραν τούτου, ποιός χέστηκε με τον μαλάκα που εκτίμησε βαθιά, πέραν διαφόρων άλλων που τον συνδέουν πλέον και με τους σκατότουρκους, τη μείωση του εισιτηρίου στην Αγία Σοφία, τον “ορθόδοξο” ηγέτη του κώλου. Εκτός αυτών, ο Κοσμάς ο Αιτωλός κοκκινογέλεκοι είχε προβλέψει ότι θα μάς συντρέξουν. Κοκκινογέλεκοι ήταν οι Γάλλοι στον καιρό του…

    6. Πηγαίντε σε κανά Μενίδι , σε καμιά Καλλιθέα να τους καμαρώσετε τους Ρώσους. Μιλάμε για βόδια όρθια , οι χειρότεροι των χειρότερων. Τι κι αν είναι Ορθόδοξοι.

    7. Στείλε καμιά Σβετλάνα μωρή Πουτίνα να γουστάρουμε!

    8. Του Πούτιν του κλείσανε τη πόρτα πάει ξεχάστε τον Γιατί δεν καλεί τον Μπαιντεν και την αφεντικίνα του Μερκελ Σε γερμανικό σχολείο πήγε ο γιος του αποστάτη και άνθρωπος της Γκεστάπο ας τη καλέσει

    9. ΝΑ ΕΡΧΩΝΤΑΝ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟΝ??? ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ!!!! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!!! ΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ .

      1. Και ο κοντός πρώην καγκεμπιτης Βλαδίμηρος γιουσουφάκι και υποτακτικος της χοντρό Μερκελ αλλά και του Σουλτάνου!!! Τον γλεντάνε και οι 2 τι να λέμε τώρα. Ο Πουτινιασμενος και οι Ρώσοι μεθυστακες πουλάνε μαγκιά μόνο σε τίποτα πειναλεους όπως είναι η Γεωργία. Για παραπάνω αστο δεν κάνουν.

    10. Με τον ΜΑΛΑΚΑ που εχουμε για πρωθυπουργο τι να ερθει να κανει ο Ρωσος ρε , πατε καλα?

      1. Πολύ μεγαλύτερο μπο*ρδέλο είναι η Ρωσία γι’αυτό και πολλοί Ρώσοι , Ρωσοπόντιοι έχουν έρθει εδώ.

    11. Ο πούτιν διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ερντογάν. Αυτός ήταν που τον προειδοποίησε για το πραξικόπημα εις βάρος του. Τον κάλυψε και με την Αγια Σοφιά. Δεν είναι χαζός να τις χαλάσει για να ρθεί στην ελλάδα με πολιτικούς που είναι αμερικανόδουλοι και γατζωμένοι στη δύση. Και τότε πως θα βγούν οι προφητείες Αγίων μας που θέλουν τη ρωσία να χτυπά την τουρκία θα ρωτήσει κάποιος. Θα γίνει αφού πρώτα πέσει ο ερντογάν. Τότε λένε θα χτυπήσει η ρωσία πάρα πολύ σκληρά. Θα ισοπεδώσει και τη Γεωργία και θα την τιμωρήσει για τη φιλοδυτική στάση της.

      1. Δηλαδή εσένα σε πειράζει η συμμαχία με τους Αμερικάνους αλλά δεν σε πειράζει να γίνουμε Ρωσοδούλοι και και κατά συνέπεια υποτακτικοι της Τουρκίας. Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι απλά να αλλάξουμε νταβατζή. Ξύπνα Ρωσολαγνε και συμμαχία με την Ρωσία να κάνουμε θα μας πουλήσει όπως πούλησε και τους Αρμένιους! Η Ρωσία στηρίζει πάντα αυτόν που έχει τα φράγκα! Και σίγουρα έχουν μεγαλύτερα συμφέροντα απο την τεράστια αγορά της Τουρκίας.

        1. Ακριβώς, όποιος δεν πάρει το μάθημά του από το άγριο ξεπούλημα των Αρμενίων όχι μόνο απ’ τον καγκεμπίτη, αλλά κι απ’ τον, παρόμοιο με τον “δικό” μας άχρηστο, δυτικόδουλο προδότη πασινιάν, θα είναι πραγματικά άξιος της τύχης του. Είναι ανατριχιαστικό να είμαστε παρατηρητές στο να κάνει κύκλους η ιστορία για να επαναληφθεί…

    12. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΙΩΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ.

    13. Δεν έχει αναλάβει και ο Μπάιντεν που σίγουρα θα πάρει το μέρος μας

    14. Δείτε απλώς εισαγωγές εξαγωγές μεταξύ των Ρώσων κ Τούρκων κ θα καταλάβετε πολλά……..

    15. που να προλαβει ο ξεφτιλας με τοσες πιπες που παιρνει στον ερντογαν…

    16. Σιγά μη ερχόταν να στεναχωρήσει το άλλο κατακάθικο
      το μογγολοπαίδι τους

    17. Στα παπαρια μας, λαθος κανουνε οι δικοι μας οι καραγκιοζηδες, που τους καλουνε, να πας στους φιλους σου τους Μογγολους, μαζι με τους κομπλεξικους κομμουνιστες Ρωσους τουριστες, μαλακο. Αυτα να βλεπετε εσεις οι «πουτινιαρηδες» που τους βλεπετε και αδερφους…

    18. Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ,ΕΔΩ 10 ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΒΑΔΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΩ ΚΑΙ ΑΡΑΧΤΟΙ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ?

    19. ρε παιδιά δε θα ερχόταν για το κούλη θα ερχόταν για να τιμήσει τη παρέλαση του Ελληνικού Στρατού. Του στρατού που κατα το παρελθόν το 1940 έπαιξε καθορηστικό ρόλο στο να μην κάνει ο χιτλερ τη κωλοτρυπίδα των Ρωσων μεγαλήτερη και απο τη μεγαλήτερη λίμνη της Ρωσιας….
      Ας παει στο συγγενή του το μογγολο να δεί εκει παρελάσεις

      1. Άν περιμένεις λίγο θα τον καμαρώσεις σε τίποτα τούρκικες παρελάσεις…

    20. μην ελθεις καλύτερα τεράστιε βλαδιμηρε, θα σε κολησει τιποτα κ ο πιθηκας ο κουλης…

      1. patriot κατα λάθος έγραψες “τεράστιε” ενω έπρεπε να γράψεις “τουρκόσπορε”. Διορθωσε το

    21. δεν επρεπε να καλεσουμε τον υποτακτικο του Ερντογαν

    22. – Πυραυλάκι πρόεδρε ?
      – Θα το δαγκάσω αν μου υποσχεθείς οτι δεν θα πας στην παρέλαση.
      – Στο υπόσχομαι.
      – Μιαμ μιαμ καλό είναι!

      shorturl.at/vEHM1

    23. Η Ρωσία έχει επιλέξει συμμάχους. Με την Τουρκία και το Ιράν το ξανθό γένος θα προσπαθήσει να σώσει ότι σώζετε. Η τύχη για την Ρωσία ειναι ότι η Αμερική χρειάζετε έναν αντίπαλο. Αλλιώς το ξανθό γένος εδώ και καιρό θα είχε αφανιστεί.

      Δεν περίμενα τον Πούτιν στην Ελλάδα, και ειλικρινά δεν τον θέλω κιόλας. Εδωσε S400 στην Τουρκία για να στοχεύει Ελλάδα και Ισραήλ και να δημιουργήσει προβλήματα στο ΝΑΤΟ . Χίλιες φορές ο Μακρόν .

      ΥΓ Ας πειράξει ένας πύραυλος S400 το Ισραήλ και θα την δείτε και την Τουρκία και την Ρωσία τι αντίποινα θα δεχτούν.

      Η Ρωσία είναι σαν την αρκούδα που είναι για το τσίρκο . Ευτυχώς έχουμε γερούς αντιρώσους στο Πεντάγωνο για να πάνε οι ισορροπίες εκεί που πρέπει.

      Τέρμα το ξανθό γένος για μας. Και καλά ειναι ο Κούλης να στείλει τον ΣΔΟΕ εκεί που υπάρχουν ρωσικα συμφέροντα. Αρκετά αγοράσαν με ματωμένα και κατάμαυρα χρήματα και να σταματήσει να τρέχει τις γριές και τους παπούδες αμα φοράνε σωστά την μάσκα

      1. μην αυθαδιαζεις γελτσινακο καταστροφεα…
        Και που εγινες κρατος στη Ρωσια, στη φιλικη εταιρεια, στον Μεγα Καποδιστρια κ στον Κολοκοτρωνη το χρωστας (ρωσικο κομα)

        1. Λάζαρος, έτσι είναι όπως τα γράφεις. Ο ρωσος έχει διαλέξει πλευρά, και είναι απέναντί μας. Κακώς τον κάλεσαν, ο ρώσος είναι ΕΧΘΡΟΣ της Ελλάδας. Εξ ου και η άρνησή του. Μονο γραφικοί τύποι και ναυάγια της ζωής ακόμα θαυμάζουν το ρώσο. Για ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους ο πουτιν είναι εχθρός μας.

    24. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    25. Χαρα μας Πουτιν. Και ο Μακρον εχει φορτωμενο προγραμμα – ετσι Μακρον;
      Και μη ξαναδιαβασω τη μλκ ” να φυγουν”.
      -ΤΑ ΣΚ@ΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥΣ!

    26. Τι λες ρε Μακελειο?? Σκασιλα μας και εμας αμα δεν ερθει το ρωσικο γιουσουφακι του Ερντογαν. Σιγα τη Ρωσια και τον Βλαδιμηρο… Ρε ουστ φιλοτουρκοι Ρωσονταβαριτς.

    27. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΟΥΤΙΝ ΕΔΩ Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕ ΒΑΛΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ

    28. Ρε , Ρώσους/Ρωσοπόντιους έχει τύχει να γνωρίσετε εδώ στην Ελλάδα? Μιλάμε για μεθύστακες , δίποδα ζώα που βρίζουν την Ελλάδα απ’το πρωί μέχρι το βράδυ.

      1. ενω ολοι οι αλλοι αβανοι πακιστανοι αφγανοι γερμανοι αγγλοι αμερικανοι κλπ την εξυμνουν την ελλαδα μα ποσο στοκος εισαι?

        1. Μόνο που δεν μιλάμε τώρα για τους άλλους μαλάκες, μόνο για τους ρώσσους!

    29. ΑΦΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ

    30. Ο/Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ λέει:

      Μητσοτακη παρε το ελικοπτερο και πηγαινε στο καλο συντεκνε. Ερχεται μπορα και δεν εχεις ομπρελλα

    31. …..ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ….ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ??….ΕΝΑ ΞΕΡΟ EMAIL ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ Μ@Λ@Κ@ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΝΤΑΛΜΠΑΓΙΟΠ!!!…ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ???….ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΤΑΛΜΠΑΓΙΟΠ ΕΙΝΑΙ!!!

    32. Ποιόν τον γαμάει τον Πούτιν, τον Αμερικανό πρόεδρο πρέπει να καλέσουν.

    33. ΣΙΓΆ ΜΗΝ ΕΡΧΌΤΑΝ ΣΤΟ @@@@!!!ΟΠΩΣ ΚΑΤΆΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΤΟ ΔΙΑΜΆΝΤΙ !! ΛΟΣ ΠΟΥΛΟΣ ΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΎΠΙΟ ΤΟ ΣΑΚΟΎΛΙ !!!!!! ΆΙΝΤΕ ΜΑΛΑΚΆ !!!!!

    34. ΄Θα γίνει του Κούλη.
      lockdown.
      όπως λένε θα γίνει του Πούτιν ( δεν μιλάει κανείς).

    35. Για τον γουρλοματη υποτακτικο θα ερχοταν ή για να τιμήσει τον αγωνα του ελληνικού λαού ; Συνεχιστε να γλειφετε το γιουσουφακι του Ερντογαν τουρκοσποροι “μπατριωτες” που ονειρευεστε να χει η ΕΛΛΑΣ τη μοιρα της Αρμενιας. Σας πηραν πρεφα και τα σιδερα πλεον τι ρολο παιζετε. Προσοχη , ερχονται ΚΡΕΜΑΛΕΣ. Τοιχο τοιχο ξερετε εσεις.

    36. Την Κούλα δεν την πάω αλλά χεστήκαμε για τον κολλητό του Ερντογάν, μεγαλέμπορο όπλων Πούτιν, τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου με τρισεκατομμύρια σε φορολογικούς παραδείσους κλεμμένη περιουσία από τον ρωσικό λαό τον οποίο κυβερνάει με βία, απειλές, παρακρατικές δολοφονίες και φυσικά ΑΠΟΛΥΤΟ έλεγχο του τύπου. Αλλά μέχρι κι εκεί ξυπνάει ο κόσμος γιατί 500 ευρώ που είναι ο βασικός μισθός δεν φτάνουν ούτε για βότκα…

      Πάντως οι ακροδεξιοί υποστηρικτές του ξανθού γένους ελληνόφωνοι μπατιρόβλακες μπορούν να χαρούν τον ηγέτη τους Πούτιν όταν θα πάει στην παρέλαση της ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, μιας και ήταν ο πρώτος ηγέτης που την αναγνώρισε ως ΣΚΕΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Ή μπορούν να τον χαρούν στην παρέλαση της Τουρκίας, να καμαρώνει τους S-400 δίπλα στο ΤΖΑΜΙ της Αγιάς Σοφιάς, για το οποίο δήλωσε ότι “δεν έγινε και τίποτα που έγινε τζαμί”

      1. Τρέχα εσύ πίσω το πιονι των Κλιντον, το sexual predator Sleepy Joe και την Καμάλα. Οτι πιο νεοταξικό έχει βγάλει το αυταρχικό βαθύ κράτος των ΗΠΑ. Το οποίο το συγκυβερνά η πιο διεφθαρμένη πολιτική οικογένεια. The Clintons. Ο πρωην πάρεδρος παιδεραστής με 26 documented ταξιδια στο Pedo Island Epstein. Δεν σου λέω πόσοι accusers της Χίλαρι βρέθηκαν “αυτοκτονημένοι”.

        Ίδια σκατά η αυταρχική ολιγαρχία του Πούτιν, με αυτήν των ΗΠΑ.
        Same shit, different face.

      2. Γιατί κατηγορείς τον Πουτιν, ότι δεν σε βοήθησε, γιατί δεν ρωτάς τον μ@λακα τον πρωθυπουργό τον τωρινό και τους προηγούμενους εάν ενδιαφεριηκαν για την πατρίδα και απαιτείς από τον κάθε μεγάλεμπορο όπλων να σε υποστηρίξει?
        Και απορο με εσένα κατηγορείς τον Πουτηνοτι έχει λεφτά στις τράπεζες και ότι συνεργάζετε με τον Ερντογαν!! Δεν ψάχνουμε ηθική σε πολιτική και πολιτικούς

    37. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ Α@@@@@Α ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ?

    38. Ο πρόεδρος τής Ρωσίας Βλαδίμηρος Πούτιν είναι χριστιανός ορθόδοξος καί πατριώτης.Δέν είναι
      δυνατόν νά καθίσει σέ ένα τραπέζι μέ άθεους αρνησιπάτριδες όπως ό γουρλομάτης ή ή κατσαρίδα από τό προεδρικό μέγαρο η η Γιάννα Αγγελοπούλου.
      Γι΄ννης Λάκων

      1. Τόσο Χριστιανος Ορθοδοξος που χαιδεψε τα καλαμπαλικια του Σουλτανισκου οταν εκανε την Αγια Σοφια ΜΑΣ τζαμι και παρεδωσε τα μοναστηρια των Αρμενιων στους τζιχαντιστες Αζεροτουρκους να βιαζουν και να καινε. Και τοσο πατριωτης που του εριξαν μαχητικο, του εσφαξαν στρατιωτες , του δολοφονησαν τον πρεσβη στην Κων/πολη κι αυτος ρουφαει το τρομπονι του Ταγιπ καλυτερα κι απ την Τζουλια.
        Θυμασαι τι ειπε ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ Θ.Κολοκοτρώνης ; ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ. Παρτε θεση στη γκιλοτινα μαζι με τον ηγετη σας νενεκοι.

      2. τι είναι αυτά που γράφεις ρε καθυστερημένο. Ο πούτιν είναι τουρκόσπορος και φιλος του πηθικο-ερντο. Καμμία δουλειά δεν έχει στην Ελλάδα ο φιλότουρκος πηθικορώσος. Γκεγκε ναζιστάκο;

      3. Χριστιανός Ορθόδοξος πατριώτης ο Πούτιν λέει ο άλλος! Αχαχαχαχαχχα! Βλέπω το μασάτε καλά το χόρτο προβατακια μου.

      4. Και μάγκας πάνω από όλα ….Του έριξε το αεροπλάνο ,του δολοφονισε των πρέσβυ μέσα στην Τουρκία μπροστά στις κάμερες και τι έκανε ο ηγέτης ο χριστιανός ορθόδοξος , τους πούλησε και S-400 και του έδωσε εδάφη στην Συρία κλπ.Αμα είσαι ηγέτης του ξανθου γένους δεν μασάς.

      5. Για δες τι έκανε μαζί με το Αζερμπαϊτζάν και την Τουρκία στην Αρμενία και έλα μετά να μας πεις για τον σχιστομάτη Πουτίνγκαρο και την Ρωσία που αν δεν ήταν οι Σκανδιναβοί Ρως, θα ομιλούσαν κάποια τουρκική ή μογγολική διάλεκτο!

        1. 👍👍👍👍👍Tώρα το γυρίσανε και οι Πολωνοί, Ρουμάνοι και χώρες της Βαλτικής υπέρ Τούρκων. Ρώσοι γέμισαν την Ευρώπη με μπεκρούλιακες, τεμπέληδες και ναρκομπράβους. Ρωσίδες και γενικώς ανατολικές τσούλες.

    39. αμα τον φωναζε ο ερτογαν τρεχοντας θα πηγαινε
      να τον χαιρεστε εκει στο μακελειο τον φιλο σας
      εινai παραξενο παντως τετοια υποστηριξε σε εξωφθαλμα τουρκοφιλο εσεις και ο βελοπουλος
      γιατι αραγε….
      θα μου πεις και για τον αλλο τουρκοφιλο τον τραμπ σκιστηκατε
      οποτε διπλα παραξενο
      αναμενω φυσικα κοψιμο σχολιου στα …πλαισια δημοκρατικοτητας του σαιτ που του αρεσει να κουγονται ολες οι αποψεις ακομη και αν δεν συμφωνειτε ε

      1. μετα απο τετοια αναρτηση,σιγουρα σου ᾽ρθε κοψιμο και ντουγρου στη χεστρα σου.εισαστε τα ανθρωπακια που τους ριχνουν ενα υποτιμηκο βλεμμα και τα ξεπερνουν αδιαφορα.

    40. Γουρλομάτι ρούφα τον π του Ρώσου , έτσι και αλλιώς μόνο να ρουφάς ξέρεις.

    41. αφου μια ζωη τον φτυνουν οι κυβερνησεις τι να ερθει να κανει????????????????

    Comments are closed.