ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΞΥΠΝΑ! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ: ΜΕ ΦΡΕΝΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ «ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ» ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ FRONTEX ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝ@ΣΤΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ «ΜΠΟΜΠΑ» ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    xypna

    Και ενώ το «κύμα» μεταναστών πλησιάζει πλέον τα νούμερα του 2015 αίσθηση προκαλεί μια φωτογραφία που ανέβασε η Νορβηγική ΜΚΟ Aegean Boat Report.

    Στις φωτογραφίες και στην καθημερινή πλέον ενημέρωση η Νορβηγική ΜΚΟ παρουσιάζει την χθεσινή άφιξη μεταναστών σε παραλία της Λέσβου όπου εκεί τους περιμένει μια άλλη γνωστή ΜΚΟ η “Lighthouse Relief” αλλά και Πορτογάλοι αστυνομικοί της Frontex.

    Σε μια φωτογραφία από την άφιξη μεταναστών και την υποδοχή τους φαίνεται ένας αστυνομικός να συνομιλεί με γυναίκες εθελόντριες από την ΜΚΟ “Lighthouse Relief” με τον καφέ στο χέρι σε πολύ χαλαρό κλίμα, και ενώ πίσω τους άλλοι αστυνομικοί της Frontex δίνουν κατευθυντήριες οδηγίες στους νεοαφιχθεντες μετανάστες  .. ( σσ να είναι freddo ίσως; )

    Χαλαρά λοιπόν όλα εδώ στο νησί μας, με τις ΜΚΟ να αλωνίζουν, τους ξένους αστυνομικούς να πίνουν καφέδες… και οι καθημερινές πλέον αφίξεις μεταναστών να αγγίζουν τα επίπεδα του 2015..

     Για την ιστορία χτες έφτασαν σε διάφορες παραλίες και ακτές της Λέσβου 7 βάρκες με 228 επιβαίνοντες.

    Επίσης όπως ανέφερε δημοσίευμα ιστοσελίδας, 139 άτομα χωρίς γεωγραφικό περιορισμό μεταφέρθηκαν χτες με το πλοίο της γραμμής στην ενδοχώρα σε 12 δομές της Ηπειρωτικής Ελλάδας, ενώ 26 ευάλωτοι μεταφέρθηκαν μέσω της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες σε διαμερίσματα και αναμένεται και αυτή την εβδομάδα να μεταφερθούν.

    Δείτε διάφορες φωτογραφίες από τις χθεσινές αφίξεις μεταναστών στο νησί μας…

     

     

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Ξεφραγο αμπελι!!περασαν και τους συριζοπουστες στην κωλοτουμπα οι ξεφτιλες πασοκοφιλελεδες!!Ξυπνατε ραγιαδες!!Φατε κουλη και περισοτερους λαθρο ραγιαδες!!

    2. Και ενώ το «κύμα» μεταναστών πλησιάζει πλέον τα νούμερα του 2015.
      ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΟΥΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΛΑΘΡΟ ΠΝΩ ΑΠΟ 170%.Αυτο που λετε δεν ισχυει πλεον,ηταν πριν τον Κουλη.

    3. Κουλι…. υποτίθεται οτι βγήκες για καλύτερος…. αλλά…. !!
      ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ….
      Ο κόσμος της Μυτιλήνης είναι στα όριά του,
      και αν δεν ασχοληθείς λίγο με το νησί θα γίνουν πράματα και θαύματα … ΑΚΟΥΣ ???
      Θα μας παίζουν όλα τα διεθνεί ΜΜΕ !!
      Η ανομία στο νησί είναι ίδια με αυτή στις φαβέλες τις Βραζιλίας…
      Απο την μια τα λαθρομογγόλια, απο την άλλη τα γιουφταριά και τα Αλβαναριά μας έχουν φτάσει στα όρια μας !!
      κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, υπάρχουν Αστ. Τμήματα της περιφέρεια της Μυτιλήνης, όπως αυτό του “Παπάδου – Γέρας” ,
      όπου όλες τις ανομίες τις σκεπάζουν….
      Ο ένας αστυνομικός έχει 20 χρόνια ο άλλος 30 (στο ίδιο μέρος), ο άλλος είναι με την γυναίκα του
      (και οι δυο Αστυνομικοί) κλπ, κλπ
      Η ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ…. Η ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΠΟΥΤ@Ν@ !!!!
      ΑΚΟΥΣ ?????
      ΟΛΑ ΠΟΥΤ@Ν@

    4. ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ FRODEX ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΙΣΗ , ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Η
      ΓΕΡΜΑΝΟΙ κ.λ.π. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΟΥΤΕ ΦΥΛΑΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ,
      ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ FRODEX , & ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΝ
      ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ , ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΣΚΕΜΕΝΑ , ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗ ΣΑΣ , & ΤΟ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ , ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΧΟΝΤΑΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΤΟ ΤΙ
      ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ , ΚΑΝΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ , ΤΩΡΑ.

    5. διασώζει και καταγράφει ώστε να πάρει το κράτος την επιδότηση και όπου τους πιάσουν τους στέλνουν πίσω στην χώρα που κατεγράφησαν, δηλαδή στην Ελλάδα, τα λεφτά της επιδότησης τσεπώνονται από το κόμμα της κυβέρνησης.

    6. Χάχα είναι πολλά τα λεφτά παιδιά. Εγώ παντός ως πολίτης της ευροπης όταν θέλω να πάω από την μία χώρα στην άλλη .μου γ@μ@νε το κέρατο μόνο
      την γιαγιά μου και τον παπου μου δεν μου ζητάνε να τους φέρω. Και η λαθρομεταναστες μπενουν και βγενουν οπότε θέλουν και κάνουν ότι θελουν

    7. Καλωστα τα παιδια.περιμενουμε και αλλους ελατε.

    8. Τους υποδεχόμαστε με ανοιχτές αγκάλες ΜΗ υπερασπιζόμενοι την πατρίδα μας και τους εμποδίζουμε να πάνε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπερασπιζόμενοι τις χώρες αυτές. Μηπως κάποιοι τρώνε πολλά λεφτά από τους ευρωπαίους με την υποχρέωση να κρατούν με το ζόρι αυτούς που έρχονται κατά χιλιάδες στην Ελλάδα; Ποιός θα προστατεύσει εμάς;
      Υπάρχει κανένααααααααααααας;

      1. λυπάμαι δεν υπάρχει κανένας οι ΜΚΟ πληρώνονται αδρά η frontex episis asta ελπίδα καμία

    9. Οι μπάσταρδοπολίτες του κωλονησου αυτού γιατί δεν μπαίνουν μπροστά? Οχι μόνο κλάψα,έχει πέρα όλη μερσ κάθε μέρα να δούμε ποιος θα κερδίσει,κιχ όμως, θρασειδειλες κότες όλοι τους

      1. Ενώ εσυ ο μπάσταρδος πολίτης της πόλης είσαι μουλε πίσω από το πληκτρολογιο και ασκείς κριτική ε;

      2. καταρχήν γράφε Ελληνικά μωρή Λόλα,
        και δεύτερον, μπασταρδοπολίτης είσαι εσύ και όλο σου το σόι …
        Λόλα του πληκτρολογίου…

    10. Ποια φρόντεξ και ποια φύλαξη συνόρων ρε παιδιά; Φύλαξη συνόρων σημαίνει σφαίρες σε όποιον παρανόμως πάει να περάσει τα σύνορα αφού πρώτα υπάρξει η προβλεπόμενη προειδοποίηση. Στο στρατό τι μας έμαθαν το Αλτ τις ει και μας έλεγαν πως το λες αυτό μία, εάν δεν σταματήσει ο εισβολέας του το ξαναλές υπενθυμίζοντας του πως στην τρίτη φορά του ρίχνεις στο ψαχνό; Πλάκα μας έκαναν;

    11. Μια χωρα ξεφραγο αμπελι,μια χωρα χειροτερη απο μπουρδελο,το μπουρδελο ειναι ποιο σοβαρο εαν δεν αρεσει η φατσα σου στην τσατσα που ειναι στην πορτα δεν περνας με τιποτα και εαν κανεις και τσαμπουκα τρως και τις φαπες σου,εδω παιρναει της καθε καρυδιας καρυδι,τωρα τους …ονομαζουμε ολους αυτους…..”προσφυγες” με τα τσεκουρια και της χατσαρες παρεα τους.Χρυσοχοϊδη πολλα λαδια στην αρχη αλλα τηγανητα τιποτα δυστυχως και μαλλον και εσυ “εντολας εκ των ανωθεν παιρνεις.” Κριμα για την αμοιρη αυτη χωρα,ξεχασαμε και την φυλαξη των συνορων,ξεχασαμε και τον επαναπατρισμο ολων αυτων ,που μας ελεγε ο Κουλης,τα ξεχασαμε ολα,αλλα εμεις δεν ξεχναμε καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!

    12. Ο/Η Εστω και σφαγμενος θα προλαβω με το δορυ μου να καθαρισω οποιοδηποτε Μαρδονιο λέει:

      Oι Μαρδονιομαρδοχαιοι πλεον οπως καταστρεψαν την Βαβυλωνα ,Σοδομα και Γομορα και αλλες ελληνικες πολεις οπως γραφει η ιστορια , ετσι και την συγχρονη ελλαδα την εκαναν μπουρδελο οι ασιατες απο το 1990 ειδικοτερα…..οι νομοι βοηθουν τους περσες που ηρθαν και θα βοηθησουν και αυτους τους περσες που ερχονται….ειδη οι παλαιοι γαμουν και δερνουν …απο το 1950 και μετα ολοι ”πατουν” στα χναρια των προδοτων ενστολων και πολιτικων του 1922… .ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ΅ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ε Ν Τ Ε Λ Ω Σ Α Σ Ι Α Τ Ε Σ παντοτε με το παγιο χαμογελο του πουστοπερση Βαγωα τα σχεδια του αφανισμου μας…..

    13. Η μοναδική περίπτωση να φυλαχθούν σωστά τα σύνορα της χώρας , είναι να περάσει ξανά η αρμοδιότητα στο ΕΣ για τα χερσαία και στο ΠΝ τα θαλάσσια σύνορα. Φυσικά και με αύξηση της θητείας στους 18 μήνες για όλους . Εάν περιμενουμε από τους ξένους να φυλάξουν τα Ελληνικά σύνορα καηκαμε ! Η κατάσταση θυμίζει Βυζαντινή αυτοκρατορία λίγο πριν την πτώση της Κωνσταντινούπολης τον Μάιο του 1453, όπου Τούρκοι πιστοί στον Παλαιολόγο υπερασπίζονταν την ΠΟΛΗ και από έξω μαζί με τον Μωάμεθ τον πορθητή υπήρχαν Έλληνες που πολεμούσαν για να μαζί με τους Τούρκους για να πέσει η πόλη . Ναι στον παραλληλισμό αυτό με τους Έλληνες που πολεμούσαν στο πλευρό του Μωάμεθ εννοώ όσους Έλληνες κάνουν δουλεμπόριο παρανομων μεταναστών και τους μεταφέρουν από την Τουρκία στην ελληνική επικράτεια με βάρκες κ.τ.λ…

    14. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ! ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ!

    15. χαχαχα!! ούτε που έχουμε πάρει χαμπάρι τι έχει να γίνει,πόσο για τον πούτσο είμαστε!! σόρυ που γελάω, αλλά είμαστε για τα γέλια!!

    Comments are closed.