ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ: ΑΚΡΑΙΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ – ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΦΟΡΤΗΓΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
AP24130320848181

Ο πόλεμος στη Γάζα διεξάγεται σε πολλά μέτωπα. Ένα από αυτά είναι η ανθρωπιστική βοήθεια.

Μήνες αφότου κάποιοι Ισραηλινοί άρχισαν να διαμαρτύρονται για τα φορτηγά που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στους λιμοκτονούντες Παλαιστίνιους και τα οποία εισέρχονταν στη Γάζα στο κύριο πέρασμα Kerem Shalom, η αντιπαράθεση μεταφέρθηκε σε άλλους βασικούς κόμβους, όπου αντίπαλες ομάδες ακτιβιστών κάνουν ό,τι μπορούν για να εμποδίσουν ή να προστατεύσουν αντίστοιχα τις αυτοκινητοπομπές με την ανθρωπιστική βοήθεια.

Τις τελευταίες εβδομάδες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πλημμυρίσει από εικόνες με φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας που μπλοκάρονται και λεηλατούνται.

Ακτιβιστές της δεξιάς, συμπεριλαμβανομένων Εβραίων εποίκων που ζουν στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, έχουν ανεβάσει δεκάδες βίντεο με πλήθη, συμπεριλαμβανομένων μερικών πολύ μικρών παιδιών, να εκσφενδονίζουν τρόφιμα στο έδαφος και να καταστρέφουν κουτιά με βοήθεια.

«Είναι σημαντικό να σταματήσει η βοήθεια», λέει ένας ακροδεξιός ακτιβιστής στο BBC. «Είναι ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε. Ο μόνος τρόπος για να πάρουμε πίσω τους ομήρους μας».

Πολλοί υποστηρίζουν ότι οι κάτοικοι της Γάζας δεν πρέπει να λάβουν τίποτα όσο οι Ισραηλινοί όμηροι παραμένουν αιχμάλωτοι και ότι η παροχή βοήθειας στη Γάζα χρησιμεύει απλώς στην παράταση του πολέμου.

Άλλα βίντεο δείχνουν Ισραηλινούς άγρυπνους να σταματούν φορτηγά στην Ιερουσαλήμ και να απαιτούν από τους οδηγούς να δείξουν έγγραφα που αποδεικνύουν ότι δεν μεταφέρουν βοήθεια στη Γάζα. Τα πρόσωπά τους είναι ακάλυπτα και φαίνεται να ενεργούν με πλήρη ατιμωρησία.

Στη Δυτική Όχθη, τουλάχιστον δύο οδηγοί που δεν μετέφεραν εμπορεύματα με προορισμό τη Γάζα σύρθηκαν από τα οχήματά τους και ξυλοκοπήθηκαν.

Οι Παλαιστίνιοι οδηγοί φορτηγών λένε ότι συχνά πέφτουν θύματα ξυλοδαρμού.

«Είμαι τρομοκρατημένος μέχρι να φτάσω στο σημείο διέλευσης», είπε ο Adel Amro στο BBC. «Φοβάμαι για τη ζωή μου».

Ο κ. Άμρο μετέφερε εμπορικά αγαθά από τη Δυτική Όχθη στη Γάζα όταν τον επιτέθηκαν. Άλλοι οδηγοί στοχοποιήθηκαν επειδή εμπλέκονται στη μεταφορά βοήθειας από την Ιορδανία, η οποία πρέπει να διασχίσει τη Δυτική Όχθη και το Ισραήλ πριν φτάσει στη Γάζα.

«Τώρα παίρνουμε παράπλευρους δρόμους, μακριά από τις κύριες διαδρομές, γιατί φοβόμαστε την επιθετικότητα των εποίκων», είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Δυστυχώς οι αναγνώστες εδώ πέρα έχουν ξεφύγει πραγματικά από κάθε όριο και λυπάμαι γιατί δείχνει ότι δεν έχουν μυαλό στο κεφάλι τους να σκεφτούν…

    Λοιπόν για να μαθαίνετε πριν τα μάθετε και είναι αργά για εσάς και τις γυναίκες/παιδιά σας

    Τι σημαίνει ΙΣΛΑΜ?
    Τι σημαίνει να είσαι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ?
    Τι σημαίνει να είσαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ?

    Ο πραγματικός ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ σέβεται και εκτιμά την κοινωνία που ζει , ενσωματώνεται σε αυτή και προσφέρει σε αυτή και φυσικά μπορεί να ζήσει με άλλους ανθρώπους ανεξάρτητα θρησκειών (δυστυχώς είναι η μειοψηφία) αυτοί οι άνθρωποι είναι μορφωμένοι φυσικά και έχουν δουλειές και δουλεύουν όπου βρίσκονται δεν ζουν ως παράσιτα της κοινωνίας…

    Ο φανατικός ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ (ο αμόρφωτος ή χαμηλής μόρφωσης που του έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου) δεν σέβεται ούτε εκτιμά την κοινωνία που ζει , ούτε ενσωματώνεται σε αυτή θεωρεί ότι το ΙΣΛΑΜ και ο ΑΛΑΧ είναι πάνω από τους νόμους και πάνω από όλα
    έτσι αντιδρά βίαια απέναντι σε γυναίκες/παιδιά και δεν μένει εκεί φυσικά.

    Τι θέλω να πω με αυτό…ότι αυτοί που υπερασπίζεστε με τόσο σθένος και αναφέρομαι στους ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ αγαπητοί μου αναγνώστες δεν είναι τόσο αθώοι όσο νομίζετε υποστηρίζουν και υποθάλπτουν τους ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ της ΧΑΜΑΣ που κυβερνάει στην ΓΑΖΑ και της ΧΕΤΖΜΠΟΛΑΧ που κυβερνάει στον ΛΙΒΑΝΟ.

    Φαντάζομαι όλοι σας έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα του X (Twitter)
    δείτε λίγο στην ΕΥΡΩΠΗ τι κάνουν οι “αθώοι” ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ οι οποίοι υποδύδονται τους “ψεύτικους” αιτούντες άσυλο ενώ δεν έχουν κανένα δικαίωμα για άσυλο και ταυτόχρονα έχουν και απαιτήσεις από τους φορολογούμενους πολίτες να έχουν ότι φαγητό γουστάρουν , νερό , σύνδεση με το διαδίκτυο (αυτά έχουν γίνει) στην γειτονική μας ΙΤΑΛΙΑ και στην ΙΣΠΑΝΙΑ που απέχει από μας
    δεν συζητώ τι γίνεται στο ΗΒ και στην ΓΑΛΛΙΑ ή στις ΒΟΡΕΙΕΣ ΧΩΡΕΣ της ΕΥΡΩΠΗΣ
    ούτε συζητώ τι γίνεται στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ ευτυχώς εκεί η αστυνομία αντιδρά με πάρα πολύ σκληρότητα

    Λύση στο πρόβλημα υπάρχει

    Ποια είναι σας αφήνω να την βρείτε μόνοι σας.

    Εγώ ελπίζω να ξυπνήσει η ΕΥΡΩΠΗ και η ΕΛΛΑΔΑ πριν είναι αργά

    Εσείς βέβαια λατρεύετε/υποστηρίζετε αυτούς τους “αθώους/κακομοίρηδες/κατατρεγμένους” που υποδύονται τους πρόσφυγες ενώ είναι παράνομοι μετανάστες διαδηλώνετε κάνετε πορείες όταν ολοκληρωθεί το σχέδιο όμως για το οποίο έχουν σταλεί στην ΕΥΡΩΠΗ , στην ΕΛΛΑΔΑ , στις ΗΠΑ , στην ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ και οπουδήποτε στον κόσμο και την ίδια στιγμή οι ΗΓΕΤΕΣ τους ζουν πλουσιοπάροχα σε διάφορα ξενοδοχεία στις γνωστές πλούσιες αραβικές χώρες παρέα με τον πλούτο και τις γυναίκες εις υγείαν όλων των κοροίδων.

    Τότε θα καταλάβετε πραγματικά τι είναι και ποιοι είναι σκοποί τους και πόσο πολύ σας αγαπούν όπως αγαπούν και το κάτι το διαφορετικό π.χ. ΛΟΑΤΚΙ+ , γυναίκες , παιδιά

    Τότε θα καταλάβετε τι θα σας περιμένει ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ και ΕΛΛΗΝΕΣ

    Βέβαια τότε δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα το παιχνίδι θα έχει τελειώσει

  2. για την ανακατοσουρα ανα τον κοσμο ενα κρατος ειναι υπευθυνο οι ΗΠΑ αυτοι μια ζωη ανακατευουν τις χωρες αρπαζουν τον ορυκτο τους πλουτο και θελουν να κανουν κουμαντο μαζι με τους εβραιους φυσικα αυτη η χωρα εκει ηταν των παλαιστινιων και μετα τον β παγκοσμιο πολεμο με τις ευχες αμερικανοευρωπαιοδολοφονων τους δημιουργησαν κρατος εβραικο λενε οτι ειναι οι εκλεκτοι του θεου τρομαρα τους αυτοι ειναι εκλεκτοι του διαβολου και αν οι ισχυροι δεν καταστρεφανε τις χωρες της μ ανατολης ολοι θα ηταν στις πατριδες τους αυτες τις μαλακιες κανουνκαποιοι τυψχοδιωκτες

  3. Και παντα… βασει του διεθνους δικαιου τη τσιχλα που ειχε παντα στο στομα του ο γιαλαντζι μασωνος κ.Δενδιας σαν υπουργος εξωτερικων! Ετσι ραμολι των ΗΠΑ?

  4. Λευτεριά στην Παλαιστίνη, Λευτεριά στην Κύπρο, Λευτεριά στην Ουκρανία, Λευτεριά στην Τσετσενία, Λευτεριά στην Γεωργία, ψόφος στα καθίκια τους χαζαρομογγολορωσοεβραιους, κρέμασμα από τα άντερα και κάψιμο με κιροζινη,αν θέλει ο Αλλάχ….

  5. Παραξενεύεσαι ρε στέφανε αφού η εβραίοι τέτοιοι ειναι σταυρώσανε το χριστό μας αυτή είναι κακία άνθρωποι οι εβραίοι η σιονιστες έχουν καταλάβει την Ελλάδα και μας έχουν φτάσει στο σημείο να μην έχουμε πατρίδα να μην έχουμε τίποτα .οι εβραίοι δεν δικαιούνται να έχουνε πατρίδα αυτό είπε κάποτε ένας δικός μας πολιτικός πριν 2,500 χρόνια και την κακία τους την έδειξαν με τα μνημόνια και με την χαμένη πατρίδα μας .

    1. Βρίζεις τους Εβραίους, αλλά ασπάζεσαι μια εβραϊκή θρησκεία.

  6. ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ,ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ,ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ,ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ,ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΩ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ,ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝΝ Η ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ,ΙΣΙΑ ΠΕΡΑ ΡΕ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ,ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΕΜΑΣ.ΚΟΡΟΙΔΑ.ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Β.ΑΜΕΡΙΚΗ

    1. Οι Παλαιστίνιοι και όχι οι τρομοκράτες ISIS και Χαμας είναι αδέλφια μας αίμα μας δηλαδή Έλληνες Κρητικοί ψαράδες. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο αυτό. Στην Γάζα βέβαια υπήρχαν κι άλλες φυλες. Γνωρίζεις σκουπιδαριό οτι αυτούς τους τρομοκράτες τους χρηματοδοτούσε αποδεδειγμένα το κράτος του Ισραήλ για να πετύχει τους σκοπούς του με το διαιρει και βασιλεύε στη Μέση Ανατολή;

    2. για την ανακατοσουρα ανα τον κοσμο ενα κρατος ειναι υπευθυνο οι ΗΠΑ αυτοι μια ζωη ανακατευουν τις χωρες αρπαζουν τον ορυκτο τους πλουτο και θελουν να κανουν κουμαντο μαζι με τους εβραιους φυσικα αυτη η χωρα εκει ηταν των παλαιστινιων και μετα τον β παγκοσμιο πολεμο με τις ευχες αμερικανοευρωπαιοδολοφονων τους δημιουργησαν κρατος εβραικο λενε οτι ειναι οι εκλεκτοι του θεου τρομαρα τους αυτοι ειναι εκλεκτοι του διαβολου και αν οι ισχυροι δεν καταστρεφανε τις χωρες της μ ανατολης ολοι θα ηταν στις πατριδες τους αυτες τις μαλακιες κανουνκαποιοι τυψχοδιωκτες

  7. Πριν κάποιοι τρέξουν να πουν το “ας πρόσεχαν που έγιναν αδελφοί με τους Τούρκους”,ιδού η Οχι Προφανής Εξήγηση: Μας έμαθαν πια οι Παλαιστίνιοι οτι γίναμε τα σκυλάκια της Δύσης. Οτι ως η χώρα των Απατεώνων που βοηθήσαμε το ΝΑΤΟ στους βομβρδισμούς στην Σερβία,και με πλάτες που συνεχώς δίνουμε στο ληστρικό,αδηφάγο Ισραήλ δεν έχουμε Μπέσα. Τόσο Σαφές.Τι θ’αποφάσιζαν οι Παλαιστίνιοι; Όποιους δεν προσκυνούν την Δύση!

  8. Κράτος και παρακράτος μαζί. Και η δύση στηρίζει και οπλίζει τη γενοκτονία.

Comments are closed.