ΧΑΟΣ! ΡΟΜΑ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΑΓΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ – ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΟΗ ΤΟΥ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    NAFPTIL

    Αντιμέτωποι με ένα ακόμη περιστατικό βίας από ομάδα Ρομά βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (04/05) το προσωπικό του νοσοκομείο στο Ναύπλιο.

     

    Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα Ρομά μετέφερε στο νοσοκομείο Ναυπλίου μια γυναίκα έγκυο με πρόβλημα και σοβαρό κίνδυνο για το έμβρυο και όταν ο τραυματιοφορέας επιχείρησε να την βάλει στο φορείο δέχθηκε επίθεση από τον άντρα της.

    Όπως γράφουν η ιστοσελίδα, argolikeseidhseis.gr, τραυματιοφορέας από το Ναύπλιο χτυπήθηκε με δύναμη στο αριστερό μέρος του κεφαλιού και αντιμετωπίζει πρόβλημα στο τύμπανο.

    Προς τιμή του, πρώτα μετέφερε την έγκυο για τις ιατρικές φροντίδες και αφού βεβαιώθηκε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο και το παιδί που κυοφορούσε σώθηκε, μετά έκανε ενέργειες για να καλέσει την αστυνομία.

    Στο νοσοκομείο του Ναυπλίου έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη αλλά οι δράστες είχαν γίνει… καπνός.

    Το περιστατικό στο Ναύπλιο, έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο βίαιων επεισοδίων που δημιουργούν ομάδες Ρομά στα νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους συχνά πυκνά.
    Αναλυτικά όσα είπε ο τραυματιοφορέας:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. ζωα κωλοφαρα σκατογυφτοι!
      ευνουχισμος/στειρωση να τελειωνουμε με το προβλημα!

    2. Δεν είναι μονάχα οι γύφτοι.ειμαστε υποχρεωμένοι …κ καταδικασμένοι να δεχόμαστε τον κάθε εγκληματία…από όλες τις φυλές του κόσμου!!!!!!!τους φτιάχνουμε σπίτια τους πληρώνουμε εμείς…ο λαός!!!!μας έχουν πιει το αίμα απ’ τους φόρους….για να ταιζουμε ότι έρθει σ’ αυτή τη σφαγμενη άνευ προηγουμένου….χώρα!!!!!!όμως….δεν έχουμε δει τίποτα!!!!!!!!

    3. Αν ήμουν στη θέση του θα σωριαζόμουν στο έδαφος και ο σκατό γυφτος θα έπρεπε να εκτίσει ποινή για δολοφονία εμβρίου εκ προμελέτης. Σκατο γυφτιά.

    4. Δεν λέγονται Ρομά. Γύφτοι λέγονται. Και πρόκειται για την πιο άχρηστη φυλή μαζί με τους αράπηδες. Αραχτοί, τεμπέληδες, να τους ταΐζεις, να τους δίνεις επιδόματα και να γίνονται πλούσιοι με ναρκωτικά, πορνεία, παρεμπόριο κλοπές και ληστείες. Το να λες την αλήθεια και να περιγράφεις την πραγματικότητα, κάποιοι χαζοβιόληδες το θεωρούν ρατσισμό… Σκατά στα μούτρα τους. Κάθε φυλή έχει και τα χαρακτηριστικά της. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι όπως δεν είναι ίδιο το λυκόσκυλο Αλσατίας με το πεκινουά αν και τα δύο θεωρητικά είναι σκύλοι.

    5. Ήθελε να σώσει το έμβρυο ο ηλίθιος, για να έχει πατέρα τον τραμπούκο και μάνα τα ίδια σκατά. Θα το έσωζε αν επέστρεφε στον δημιουργό του, υποχείρια τα κάνουν τα παιδιά τους, για τα επιδόματα, για να ζητιανεύουν και για να κλέβουν. Αν είναι κορίτσια τα βγάζουν και στην πορνεία απο τα 10. Ανθρωπισμό δείχνεις στον άνθρωπο όχι στο παράσιτο.

    6. ….σφαιρα στο κεφαλι των διποδων ανθρωποειδων που λεγονται ρομα!!….και βασικα σφαιρα πρωτα σε αυτους που τους χαιδευουν και τους δινουν αέρα!!……

    7. Μπράβο ζήλο… έφαγε ξύλο ο ηλίθιος , αλλά εκεί , μην τυχόν και πάθει τίποτα η βρωμιάρα γύφτισσα και το μπάσταρδο . Καλά σου έκανε βλάκα , έπρεπε αφού σε χτύπησε να αφήσεις την εργασία σου , είχες κάθε δικαίωμα να το κανείς…. την επόμενη φορά θα μαχαιρώσουν συναδέλφους σου , επειδή έδειξες εσυ τέτοια ανοχή.

    8. Καλά του έκανε. Και λίγα ήταν. Έπρεπε να τον σκοτώσει που ήθελε να βοηθήσει. Και το γιατρό…..
      Τι γίνονται τα γυφτάκια, μαυράκια, λυκάκια, αρκουδάκια και άλλα ζώα όταν μεγαλώσουν;;;;;
      Στο λάκκο όσο είναι νωρίς, και όσο υπάρχει ακόμα Ελλάδα, γιατί τους έδωσαν δικαίωμα ψήφου, ίση με τη δική μας, και ξέρετε τι ψηφίζουν…. τουρκοπροδότες και μόνο.

    9. αρε νεοελληνα παντα φεροσουν ως γυφτος . τωρα εισαι σε χειροτεη θεση απο το γυφτο … καλα να παθεις αλλα μυαλο δεν βαζεις.

    10. Υπομονή θα ρθει η ΝΔ και τα πραγματα θα μπουνε στη θεση τους!!!!!!!!!!!!!!(το ανεκδοτο της ημερας είναι μια προσφορα της Σαπωνοποιιας Αρωματοποιιας A-vroma)

    11. ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ
      ΠΡΩΤΑ Η ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

      ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΡΑΡΑΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

    12. Όταν ήταν ο παπαδόπουλος κυβέρνηση, όλοι οι γύφτοι είχαν εξαφανιστεί. Μετά ήρθαν οι προοδευτικοί και μας γ@μησαν.

      1. χα χα χα χα ετσι νομιζες?…

        1. χαζής @α@άριος προλετάριος είσαι…

    13. Παλιά έκαναν μικροκλοπές και άλλα μικροεγκλήματα.
      Τελευταία και επειδή κανείς δεν τους πειράζει έχουν αποθρασυνθεί και πολλοί από αυτούς έγιναν
      επικίνδυνοι και μεγάλοι εγκληματίες κυρίως στο εμπόριο ναρκωτικών.
      Κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι κλέβουν μέρα μεσημέρι πλέον και επειδή γεννοβολούν πολλά παιδιά τα
      οποία στη συνέχεια δεν μπορούν να μεγαλώσουν στο μέλλον προβλέπεται να γίνουν ακόμη μεγαλίτεροι εγκληματίες διότι ελάχιστοι πάνε σχολείο και μορφώνονται.
      Στατιστικά 1-2 στους 100 ξέρουν γραφή και ανάγνωση.

    14. Πουτανόγυφτοι. Δεν υπάρχει έγκλημα που να μην είναι από πίσω

    15. Να θες να βοηθήσεις να έρθει άλλο ένα γυφτάκι στον κόσμο και ο μπαμπάς β-ρομα να σε κοπανάει. Ούτε τα ζώα έτσι. Διακοπές μόνιμες στις ακατοίκητες βραχονησίδες για όλη τη φάρα τους.

    16. Πρεπει να δουλεψουνε τα πολυβολα και τα τανκς. Καθαρες δουλειες. Δε γινεται αλλιως…

    17. Ρομά,γύφτοι.η μεγαλύτερη ‘’πληγή’’ στην Ελλάδα.είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε γιά πάντα με δαύτους.γκουντ να’ι’τ γκρις!!

    Comments are closed.