22/05/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

    ΧΑΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΜΕ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΠΥΡ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ – ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή2

    Η Αστυνομία των ΗΠΑ συνέλαβε τον Frank James, τον άνδρα που άνοιξε πυρ στο μετρό της Νέας Υόρκης και σκότωσε πολλά άτομα, ενώ τραυμάτισε πάνω από 20 ανθρώπους. Σύμφωνα με την dailymail.co.uk,ο άνδρας κρατείται στο αστυνομικό τμήμα, όπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες.

    Μάλιστα, λίγο νωρίτερα, η τοπική αστυνομία είχε δώσει στη δημοσιότητα βίντεο με τον άνδρα στο Μπρούκλιν, όπου διακρίνεται με σακίδιο στην πλάτη του και χειραποσκευή, φορώντας πορτοκαλί γιλέκο εργασίας, ενώ στη συνέχεια μπαίνει στο σταθμό του μετρό λίγο πριν την επίθεση.
    Δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για τον δράστη.

    Δείτε βίντεο από τη στιγμή της σύλληψής του:

    Ο Φρανκ Τζέιμς τέθηκε υπό κράτηση σήμερα Τετάρτη, μία ημέρα μετά το χάος που προκάλεσε ένας άνδρας στον εν λόγω σταθμό. Ο δράστης πυροβόλησε επιβάτες στο μετρό στο Μπούρκλιν και στη συνέχεια ακιλούθησε ανθρωποκυνηγητό από το FBI και την αστυνομία της Νέα Υόρκης.

    Αργότερα, η τοπική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τον φερόμενο ως δράστη, στο οποίο διακρίνεται ένας άνδρας με σακίδιο στην πλάτη και μια χειραποσκευή. Φορά πορτοκαλί γιλέκο εργασίας και στη συνέχεια μπαίνει στον σταθμό λίγο πριν από την επίθεση.

     

    Ο Frank James σύμφωνα με την Daily Mail:

    Καταγραφή2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Τα σχόλια στα βοθροκάναλα θα είναι ελάχιστα και η είδηση θα ξεπεραστεί γρήγορα, δεν συμφέρει και δεν ευνοεί την νέα εποχή

    2. ……τα ιδια εκαναν και οι λευκοι κουστουματοι-βαρβαροι παλαιοτερα στους νεγρους δουλους….προπαντος οι οι γυφτοισπανοπορτογαλοι ….ετσι ακριβως.

    Comments are closed.