ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ; 20ΧΡΟΝΗ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΟ – «ΤΗΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΩΤΙΔΑ» – ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ

Κοινοποίηση:
εκαβ3

Νέο σοκαριστικό περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας με επίθεση γυναίκας στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ερμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 15:35 το μεσημέρι της Τρίτης, ένας άνδρας λίγο πιο κάτω από το συντριβάνι στην Ερμού, επιτέθηκε με γροθιές σε μία γυναίκα χτυπώντας την στο πρόσωπο και στην καρωτίδα.

Όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα κατέβαινε την Ερμού με παρέα, έναν άνδρα και ένα φιλικό ζευγάρι από πίσω, όταν της επιτέθηκε ο άνδρας για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Αυτόπτες μάρτυρες υπογράμμισαν πως της «επιτέθηκε με τόση δύναμη και μανία στο πρόσωπο και στην καρωτίδα. Πήρε και ένα τμήμα από το κεφάλι, έπαθε κρίση πανικού και λιποθύμησε».

Μετά τα όσα έγιναν στην Ερμού, ένας λατερνατζής βοήθησε την κοπέλα να κάτσει σε σκαλιά καταστήματος και ειδοποίησε την ΕΛΑΣ, με δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να σπεύδουν στο σημείο.

Λίγο πιο κάτω, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του σταθμού, συνελήφθη –χωρίς να προβάλλει αντίσταση– ένας νεαρός άνδρας από το Αφγανιστάν και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως.

Σήμερα, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δαφνί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

50 Σχόλια

  1. Το έχω εικόνα θα σας βιάζουν θα σας σφάζουν και θα τα βλέπω από το μπαλκόνι μου τρώγοντας πασατεμπο και δείχνοντας με το δάχτυλο ψηλά θα φωνάζω Αλλάχ ουακ μπαρ ο Θεός είναι μεγάλος

  2. ΤΟ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ .ΤΟ ΜΠ@ΥΡΔΕΛΟ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ .ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

  3. Το θέμα είναι ποιος θα μας απαλλάξει από τους λαθροεισβολείς. Ποιός θα αρχίσει τις ομαδικές απελάσεις, και ποιός θα κλείσει όλους αυτούς σε κλειστές δομές για να ειδιποιηθούς και οι επίδοξοι μιμητές τους ότι έστι και έλθουν θα μείνουν πίσω από τα σύρματα και δεν θα κυκλοφορούν ελεύθεροι να κάνουν ότι θελουν.

  4. Oι ξεκωλιάρες οι μητούδες/βυζιιούδες και οι πετροκωνσταντούλες θα κάνουν καμία πορειούλα;
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
    τίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;
    ΟΧΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  5. Αντε ρε παγαίνετε από δω, κάνω πιστολάκι στο μαλλί τώρα, με περιμένει η δικιά μου, αρέσω παιδί μου αρέσω πως να το κάνουμεεεεεεεε

  6. Εβαλε ο διαβολακος την ουριτσα του! Παλαβος σιγουρα δεν ηταν ο “επενδυτης” για να τα κανει αυτα! Γιομησαμε μαιμουδενια και ντοπια μυζηθροβρωμα δυστυχως!

  7. Εδω Ολοι : Ο μονος λογος που γεμισαν την Ελλαδα Λαθραιους ειναι ενας –> ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ –> ΑΠΟ ΤΗΝ EUROVISION ( το αληθινο ονομα της Ευρωπης ) Κ ΤΙΣ ΙΟΥΔΑΙΚΕΣ ΜΚΟ !!!!!!!! Καθιστε να τους κοιτουμε μεχρι να τακτοποιησουν κ τα 10σεγγονα τους .

  8. Δεν θέλει ψυχίατρο το σκατό, σύμφωνα με την κωλοθρησκεία του παιδεραστή που λατρεύουν, η κοπέλα ήταν χωρίς μπούρκα και άπιστη, άρα είναι ΠΟΡΝΗ και της αξίζουν κλωτσομπουνίδια, μέχρι και θάνατος, θυμηθείτε την άλλη κοπέλα που μαχαίρωσε ένα άλλο τέτοιο σκατό επίσης στην Ερμού πισώπλατα τον Μάρτιο!
    Έχουν γεμίσει την χώρα σκατάαααααα ο κούλης και οι σκατονουδουλαίοι του!
    Επιθέσεις σε γυναίκες και ηλικιωμένους που είναι τα εύκολα θύματα άρχισαν ήδη!
    Ο κόσμος πρέπει να είναι έτοιμος γιατί ο βόθρος ξεχείλισε και ο κούλης συνεχίζει να αδειάζει βυτιοφόρα με σκατά όλο το 24ωρο!

  9. Οι Αφγανοί άρχισαν να καταφθάνουν στην Ελλάδα τουλάχιστον από το 1984.
    Αφγανοί είναι οι ανήκοντες στην φυλή των Παστούν. Λευκοί στο Αφγανιστάν είναι οι Τατζίκοι, συγγενείς με τους Πέρσες.
    Εκεί διαβιούν τρία τουρκικά φύλα, οι Χάζαροι, Τουρκμένιοι κ Κιργίσιοι. Οι δύο πρώτες φυλές κατοικούν στο βορειοδυτικό Αφγανιστάν και η τρίτη στο βορειοανατολικό Αφγανιστάν στα σύνορα με το Κιργισιστάν.
    Αυτούς τους νεαρούς, γνήσιους Τούρκους, μπορείτε να τους συναντήσετε σε ένα περίπατο στην Γ’ Σεπτεμβρίου και στις κάθετες οδούς.
    Τα μογγολοειδή χαρακτηριστικά τους εμφανέστατα. Κάθονται στην Πλατεία Βικτωρίας τρώγοντας χοιρινό σουβλάκι και πίνοντας μπύρες.
    Χρυσοχοΐδης, Φλωρίδης μεταγραφή από το κλεφτοπασόκ.

    1. Φιλε δεν ειναι κανενας μεταγραφη . Ειναι το Σημιτικο ΠΑΣΟΚ με την ονομασια Νεα Δημοκρατια . Η Νεα Δημοκρατια πηρε μεταγραφη στο Σημιτικο Πασοκ .

  10. Στα τέτοια του ο Μιχαλάκης ο κομπλεξικός που όταν μιλάει στο τέλος της φράσης του, έχει ένα τικ να αφήνει το στόμα ανοικτό και να βγάζει την γλώσσα του έξω. Να σκεφτεί κανείς ότι αυτό έγινε στο μέσον της Ερμού, σκεφτείτε σε δρόμους γύρω από την Ομόνοια τι μπορεί να γίνει.

  11. Με τον τελευταίο νόμο που εφάρμοσε ο γαλάζιος τσύριζα, ο αφγανός βγαίνει λάδι, αλλά εάν γράψεις στο fb το γνωστό σύνθημα για τους πολιτικούς, σε μαζεύει η αστυνομία σε χρόνο dt. Σιχτίρ στο 41 τακατό

    1. Πέντε χρονια στην εξουσία η κυβέρνηση των αρίστων γιατί δεν άλλαξε τον τσιρονόμο? Ότι σκατά και το φτυάρι!

  12. Η Τασία Ο τσιπρας ο καιριδης ο Μητσοτάκης και η βουλτεψη βλέπω τους διαλέγουν…πουστηδες ψυχασθενείς αγράμματους φονιάδες και αλλόθρησκους ….μπράβο σας Μουνοπανα…ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

  13. στα π@π@ρια του ο μιχαλακης εχει μαζεψει χρημα για 10 ζωες. Λετε να του δημιουργειτε τυψεις και να μην μπορει να ταξιδεψει σε με το γιοτ;

  14. Για ασφάλεια στην Ερμού βάλτε τον Κασελακη με την πολυαριθμη αστυνομική του συνοδεία….

  15. …..ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ…..Ο,ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΑΙΡΝΕΤΕ!!!…..

  16. Σε περιστατικο στην τουρκια πριν 1 χρονο αφγανος που δεν χτυπησε αλλα μονο ενοχλησε κοπελα τον εκαναν οι τουρκοι που ηταν τριγυρω ασηκωτο στο ξυλο. Αλλα εδω τα φουσταρακια οι νεοελληνες μιξοκλαινε στην αστυνομια μην τον αφησει παλι ελευθερο. Μετα φταινε οι τουρκοι που λενε στην τηλεοραση ανοιχτα οτι οι ελληνες δεν μπορουν να μας πολεμησουν γιατι ειναι στην πλειοψηφια ομοφυλοφιλοι

  17. Κατά κρίνετε τους άντρες της ΧΑ, που τους κυνηγουσαν στο Αγ. Παντελεήμονα. Εκεί πλέον δεν μπορείς να κυκλοφόρησης. Είναι μέσα στα σπίτια μας & οι Χρυσαυγιτες φυλακή. Αλήτες, προδότες πολιτικοί.

    1. ΞΕΚΩΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΓΊΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΚΑ ΠΡΙΝ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΨΙΜΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ Ο ΠΑΝΑΣ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΟΠΟΔΑΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΊΘΙΟΙ ΑΛΛΑ Η Χ Α ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΊΗΣΕ ΟΛΟΚΛΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ …ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΟΜΑΡΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ

  18. Και αυτός τρελός όπως ο άλλος?
    Εκεί το πάτε κύριοι?

  19. Ηλίας ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.
    Γιαυτό οι ΤΥΧΟΔΙΏΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ με ΜΊΣΟΣ τον κυνηγούν.
    .
    ΈΝΑΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

  20. Έτσι ξεκίνησε και στην Συρία. Με κάτι κλωτσομπουνιες . Μετά με βιασμούς μετά με το να μην φοράνε μίνι κτλ γιατί προκαλούν και όλο μεμδικαιολογιες τις έβαλαν όλες να φοράνε μαντίλες.και στο τέλος τους σκότωναν στο όνομα του θεού τους. Αλλά Έλληνα εσύ καβατζοσου. Κονομα και πουλά σπίτι σε Κινέζο. Και πάρε κ λιζινγκ τζιπακι κατέβα βολτουλα.

  21. Να προωθηθεί άμεσα δημοψήφισμα του λαού για το μεταναστευτικο κοινώς αν θέλουν τους ξένους ή ΟΧΙ και να αφήσει ο κάθε Κούλης το δήθεν 41% που ήταν νοθεία κάτι που ξέρει όλη η Ελλάδα.Οι ερωτήσεις απλές :

    1 Να απελαθούν οι ξένοι ΝΑΙ ή ΟΧΙ

    Σε περίπτωση που αλλάξουν το δημοψήφισμα ξανά όπως έκανε το άλλο μουνί ο Τσίπρας τότε η βουλή θα γίνει γήπεδο του γκολφ.Άντε γαμηθειτε τσογλάνια της βουλής.

  22. Ρε ειναι απλα τα πραγματα. Οποιος πολιτικαντης βγει με θαρρος,σχεδιο και ειλικρινεια οτι μπορει με στοιχεια να ΑΔΕΙΑΣΕΙ κυριολεκτικα τη χωρα απο το σκουπιδαριο, την αλητεια,εγκληματιες,βιαστες που εφεραν ολοι οι κυβερνωντες τα τελευταια 20 χρονια, ωστε να μη μεινει ΚΑΝΕΝΑΣ εδω, τοτε αυτος θα ειναι η επομενη κυβερνηση. Ειναι απλα τα πραγματα και το ζηταει το 90% των πολιτων αυτης της χωρας. ΑΔΕΙΑΣΤΕ την Ελλαδα απο αυτα τα ζιζανια για να σωθουμε.Παιδια ερχοντα παρα πολυ δυσκολες μερες σε ολους μας… θα φοβουμαστε να κυκλοφορησουμε. πιστεψτε με.

  23. Θά τόν κρατήσουν μερικές μέρες στο ψυχιατρικό ίδρυμα καί θά τόν αμολύσουν ελεύθερο νά ξανακάνει τά ίδια, στάνταρ η διαδικασία τό έχουμε ξαναδεί τό έργο πολλές φορές.
    Νά ψηφίσετε ξανά τά καθάρματα πού κάνουν αντικατάσταση τού ελληνικού πληθυσμού με τά μουσουλμανοπιθήκια.

  24. Τον βάζεις να δουλέψει μέχρι να μαζέψει τα χρήματα που απαιτούνται για το εισιτήριο του και τον στέλνεις πακέτο στην χώρα του , οποιος διαφωνεί ας τον πάρει σπίτι του , το σύστημα απονομής δικαιοσύνης είναι υπό κατάρευση , γεμίσαμε από ελληναραδες παραβατικους δεν χωράει αυτή η χώρα και αλλοδαπούς

  25. Ο συνοδός της τι έκανε; Δεν άρπαξε το κάθαρμα να το λιανίσει;

  26. οι περισσότερες γυναίκες, στις 25.6.2023, ψήφισαν καμόραΝΔ, για …ασφάλεια και σταθερότητα

    1. Ενώ οι υπόλοιπες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ήταν της ασφάλειας και της σταθερότητας και δεν υποστηρίζουν τους εθνικισμούς γειτονικών κρατών με τις πράξεις τους…Καλή η προπαγάνδα “σύντροφε” αλλά είδαμε και τα άλλα κόμματα του δημοκρατικού τόξου (αστείο να λέμε πως το ΚΚΕ είναι του δημοκρατικού τόξου αφού θα καταργήσει το πολίτευμα αν ποτέ βγει, όπως προσπάθησε να κάνει και ο Τσίπρας και έφαγε έμμεση απειλή).

  27. Εδώ και τώρα δημοψήφισμα για τους αποκαλούμενος μετανάστες…
    Για να μην μας λένε ρατσιστές κτλ να γίνει δημοψήφισμα το οποίο είναι πράξη δημοκρατίας

    1. τι δημοψηφισμα να κανει ο ραγιας ο απατεωνας δεν ξερω τι να τον πω. Αχ ρε Γεωργιε εκανες τα παντα απο το να καθαρισεις τον τοπο απο τους αλητες.

  28. Να τιμωρηθεί με τις αυστηρότερες ποινές που προβλέπονται στο Ελλαδισταν.Απαγορευση εξόδου από την χώρα και 3 φορές τον μήνα να εμφανίζεται σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

    1. τον γιο του Θεου τι τον εβαλες μαζι με τα ανθρωπινα σαπακια ρε γκασμα?εβαλες τον Δημιουργο και το δημιουργημα Του στην ιδια μοιρα?σκατοκουμουνια αθεες κατσαριδες

  29. Αλήθεια ΚΥΡΙΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ του MAKELEIO (GR) γιατί ρωτάς τον αρμόδιο υπουργό ή τους αστυνομικούς

    Αν οι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ επέμβουν και εφαρμόσουν τον νόμο και συλλάβουν τον παραβάτη μετανάστη που έχει έρθει από το Αφγανιστάν ΕΣΕΙΣ θα κατηγορήσετε τους αστυνομικούς και την αστυνομία ως φασίστες/ρατσιστές

    ΕΣΕΙΣ (οι δημοσιογράφοι) δεν υπερασπίζεστε τους κακομοίρηδες/κατατρεγμένους πρόσφυγες/μετανάστες που έχουν έρθει στην χώρα μας ΕΣΕΙΣ δεν υπερασπίζεστε τους όντως τυχαία πάντα ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ/ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ που αγαπούν τις γυναίκες/παιδιά και το κάτι διαφορετικό

    Έτσι και ο μετανάστης από το Αφγανιστάν ήθελε να εκφράσει την αγάπη του στην γυναίκα στην Ερμού στο Κέντρο της Αθήνας και να την Μυρίσει απλά δεν ήθελε να τις κάνει κακό.

    Ακόμα δεν έχουν δει τίποτα τα ματάκια σας

    Σύντομα στην Ελλάδα και στην Υπόλοιπη Ευρώπη

    Καθήστε αναπαυτικά και απολαύστε το…

  30. Δε θελατε Κασιδιαρη που δε θα υπηρχαν αυτα ουτε για δειγμα,οοχι,ητανε “ακροδεξιος και φασιστας”.
    Θελατε τη συμμορια της Μαφιας να σας γαμ.. καθε μερα.
    Φατε τωρα μαλ…
    Ειστε αξιοι της τυχης σας.

  31. και Έλληνες κάνουν τέτοια, μιλάμε για μια εξαίρεση ενός ανθρώπου με ψυχιατρικά προβλήματα που θα μπορούσε να είναι οποιασδήποτε καταγωγής

    1. Αυτό ακριβώς. Δεν μας φτάνουν οι έλληνες τρελάρες πρέπει να κάνουμε και τρελάρες εισαγωγή;

    2. Και οι πακιστανοί σε μια μόνο μικρή πόλη της Αγγλίας, βίασαν και εξώθησαν στην πορνεία πάνω από 1000 ανήλικα κορίτσια. 1000 οικογένειες που δεν θα δημιουργηθούν γιατί καταστράφηκαν ψυχικά 1000 κορίτσια. Κι αυτοί οι πακίτο τρελοί έτσι σύντροφε;

    3. Ναι και αυτός που βίασε την Μυρτώ είχε ψυχολογικά και οι άλλοι που σκότωσαν το νεαρό στην Ακρόπολη για να τον κλέψουν είχαν ψυχολογικά επίσης και δύο άλλοι που σκότωσαν τις Ελληνίδες φίλες τους η μία 17ετων η άλλη γύρω στα 30 είχαν και αυτοί ψυχολογικά και πόσα άλλα περιστατικά όλοι ψυχολογικά…ρε πας καλά που τους θες εδώ τους μουσουλμανοβρωμιάρηδες μήπως είσαι τίποτα ΜΚΟ και τα παίρνεις άντε απο δω πέρα ανθέλληνες του κερατά δε μας φτάνουν οι 300 έχουμε και τις ουρές τους

  32. Πάνε να τον βγάλουν τρελλό. Νόμοι Παρασκευόπουλου – Τσίμπλα. Ουαί, παπέ, βαβέ..

  33. Να μάθει ο πατέρας της ποιος Αφγανός είναι και να τον πετσοκοψει γιατί θα τον αφήσουν ελεύθερο όπως κάνουν συνήθως.

  34. Γιατί τον ρωτάς τον Μιχαλάκη κ. αρθρογράφε; Για αυτό το λόγο τους έχουν φέρει εδώ όλους αυτούς για να μας εξαφανίσουν, όσους επιζήσουμε από την ακρίβεια, τους φόρους και ότι άλλο σκεφτεί η κεφάλα τους προκειμένου να μην υπάρχει Έλληνας πουθενά…………..
    41% τους δώσανε τα πρόβατα ……….. οπότε ας απολαύσουμε ασφάλεια, ευημερία κ.α.

  35. Ευχομαι καθε μερα τετοια,μπας και ξεστραβωθειτε και μαθετε να ψηφιζετε πια……

      1. Δεν γινομαι σαν αυτον που κερδισε τη Γιουροβιζιον καλυτερα,απ το να ψηφιζω Μύριζα??

        1. Νεαρός, χαριτωμένος και ταλαντούχος με γελοία αμφίεση; Μπα, μη φοβάσαι δεν κινδυνεύεις…

Comments are closed.