ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΑΔΩΝΗ – ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2024 ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ – ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Νέα εικόνα

Α ρε Άδωνη, α ρε Άδωνη! Πού μπήκες να φτιάξεις το ΕΣΥ και να μην πούμε καλύτερα πως το κατάντησες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο και θα φρίξετε! Ασθενοφόρο έχει “μείνει” πάνω στην Αγία Άννης, μια περιοχή με φορτηγά και κίνηση. Πολίτες -μην είναι και κανάς τραυματίας μαζί δεν ξέρουμε- το σπρώχνουν για να το βγάλουν από τη μέση του δρόμου!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2024!!! Κι αν δώσετε σημασία θα ακούσετε και κάτι γέλια. Γιατί γι’ αυτό είμαστε! Για γέλια και για κλάμματα

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Έλληνα φάε σκ@τ@ κερνάει το κράτος και τσιμουδιά ΜΑΣ ΤΑΠΡΙΞΕΣ 41% α! και μην ξεχνιόμαστε τώρα στις ευρωεκλογές την μελέτη ψήφησε πού είναι και ωραίο νινί έχει κάνει και την σκηνοθέτρια σε τσόντα τού Σειρηνάκη ψάξτε το στο internet .

  2. η Αργεντινή κατότε που είχε μνημόνιο γινόταν ακριβώς τα ίδια που όπως γίνεται και εδώ στην ελλάδα η πολίτες βγήκανε στους δρομους με τα κατσαρόλια στα χερια για να πάρουν πίσω τη ζωή τους έδιωξαν την κυβερνητική συμμορία τους με ελικόπτερα εδώ και πολλά χρόνια είναι ελεύθερη και ζούνε . Δεν μπορώ να καταλάβω μπορει να μου πει κάποιος τι έχουμε πάθει εμεις η Ελληνες και συνεχίζουμε να χουμε αυτό το χάλι θα Και από ότι καταλαβαίνω θα το έχουμε για πάντα ..

  3. Καλυτερα τα λεφτα στις τσεπες και καλοπεραση .Αυτα θα κοιταμε τωρα.Ψοφατε ηλιθιοι εσεις να περναμε καλα εμεις

  4. Όλοι οι άχρηστοι στη φυλακή μόνο για εκεί είναι.

  5. τι ψηφίσατε ραγιάδες του 41 τακατό ; (!) 🤮🤮

  6. θελει κι ο μητσοτακης στις ευρωεκλογες ενα καλο σπρωξιματακι (απο το καλο) δεν το θελει?

  7. Το τρόλεϊ εχθές σήμερα το ασθενοφόρο ετοιμαστείτε για αεροπλάνα και βαπόρια… Από τα τραίνα καήκαμε άσε

Comments are closed.