ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ “ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ” ΚΟΥΛΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ “ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ” (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Στην προσαγωγή επτά ατόμων που επιχείρησαν, νωρίτερα το απόγευμα να αναρτήσουν πανό στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, προχώρησε η Αστυνομία.

    Συνολικά 20 άτομα προσπάθησαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, να αναρτήσουν πανό για τα Βαρώσια, στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου.

    Συγκεκριμένα, η ομάδα των νεαρών κινούνταν στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Όταν προσέγγισε το μνημείο του αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου περικυκλώθηκε από αστυνομικές δυνάμεις.

    Πληροφορίες του voria.gr, αναφέρουν πως οι προσαχθέντες είναι Κύπριοι φοιτητές ενώ το πανό έγραφε «Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικιά μας θα είναι».

    Το πανό που επιχείρησαν να σηκώσουν στη Θεσσαλονίκη/ Φωτογραφία: Instagram

    Οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και σε βάρος τους βεβαιώθηκαν παραβάσεις των μέτρων που ισχύουν για περιορισμό της μετακίνησης.
    Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε επτά άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου.

     Δείτε φωτογραφία από την προσαγωγή των ατόμων στο αστυνομικό τμήμα:

    Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της Παγκύπριας Ένωσης για την προσαγωγή επτά νεαρών που ανήρτησαν πανό για τα Βαρώσια

    Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

     «Σήμερα, υπό φυσιολογικές συνθήκες, η Π.Ε.Ο.Φ Θεσσαλονίκης θα βρισκόταν στον δρόμο για να διαμαρτυρηθεί για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ανακήρυξη του ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας. Παρόλα αυτά, λόγω των μέτρων και με αίσθημα ευθύνης, αποφασίσαμε να μην πραγματοποιήσουμε την πορεία και αντ’ αυτού να αναρτήσουμε πανό στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, διαμαρτυρόμενοι για την παράνομη ανακήρυξη, την παράνομη διάνοιξη της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου και τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Αστυνομική δύναμη συνέλαβε 7 αυτόνομους αντιομοσπονδιακούς φοιτητές, οι οποίοι ήθελαν να περάσουν το ορθό αντικατοχικό μήνυμα.

    Διατρανώνουμε προς πάσα κατεύθυνση, πως ενόσω ο νεοσουλτάνος Ερντογάν πραγματοποιεί μια εισβολή διαφορετικού τύπου στον Έβρο, ενόσω βεβηλώνει τα ιερά και τα όσια του Ελληνισμού, ενόσω συλεί ελληνικότατες πόλεις και ενόσω πραγματοποιεί εισβολές σε ξένες χώρες, οι αυτόνομοι αντιομοσπονδιακοί φοιτητές θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αντίστασης. Δεν μας πτοεί καμιά ενέργεια εναντίον μας. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα δίκαια της Ρωμιοσύνης, υπερασπιζόμενοι πάντα το εθνικό καλό».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Αν έγραφε ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ και “Ελλάδα μέχρι την Λαμία” ακόμα εκεί θα ήταν το πανό…

    2. Mα γιατι απορειτε.
      Ο Κουλοκουλης εχει πατερα γεννημενο στην Τουρκια δηλαδη βερος τουρκαλας,προς τι η απορια???

    3. Aφου εμεις συνεχιζουμε να καθομαστε στους καναπαδες, αυτοι ανενοχλχητοι συνεχιζουν να πολεμανε λυσσαλεα
      ο,τι Ελληνικο! Σσσσσ… σιγα, ησυχια οι Ελληνες κοιμουνται μην τους ξυπνησουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!Αισχος και Ντροπη
      για ολους μας!!!!!!!!!!!!!!

    4. Δεν ψήφιζα επειδή ανήκω στην εξωκοινοβουλευτική διεθνιστική αριστερά
      αλλά για χάρη του Κυριάκου θα ψηφίσω ΝΔ .
      Εμπρός στο δρόμο του αντιφασισμού ειρηνιστή Κυριάκο
      αγκάλιασε όλης της γης τους πρόσφυγες
      και φυλάκα στους ελληναράδες,
      σύντροφε Κυριάκο συνέχισε να πολεμάς τα εθνίκια

    5. Μη θιγουν οι τουρκοι εκτος και εντος.

    6. Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι οι Κύπριοι είναι πραγματικά πατριώτες,μάχιμοι και ενεργοί.
      Σε αντίθεση με τα ελληνάκια που έχουν γίνει τα μεγαλύτερα φλώρια του πλανήτη.
      Τουμπεκί όλοι κάνουν πεολιχεία σε αλλοδαπούς και κομμουνιστές.
      Αν δεν κανονίσουμε να βγούμε έξω να τους πολτοποιήσουμε όλους τους κούμουνους στις 17 νοέμβρη μαζί με τα μπατσουπαλληλάκια πρέπει να μην ξαναβγάλουμε γλώσσα και να κρυφτούμε

      1. Ειδικά με τις τελευταίες διαδηλώσεις στη Λεμεσό άρχισα να επενδύω σε αυτούς της νεότερης γενιάς

    7. Σε βιντεο του μακελειο μουσουλμανοι προσευχονται στο κεντρο του πειραια, σε κεντρικη πλατεια και τους αφησατε. Και συλλαβατε αυτους που πηγαν να μιλησουν για ελληνισμο; σε μερα που ο ερντογαν επεκτεινει τα συνορα του, συλλαβατε κυπριοτς και ελληνες; στους μουσουλμανους δεν υπηρχε απαγορευση για κορονοιο; ρε δεν ντρεποσαστε; αδωνι, βοριδη, πλευρη κλπ γιατι δεν παραιτειστε, θυμαστε το λεγατε παλια; δεν λεω για τους υπολοιπους γιατι προερχονται απο πασοκ και αριστερα που παντα ηταν εθνομηδενιστες. Λιγο φιλοτιμο ρε, παραιτηθειτε να ερθει πατριωτικο κομμα να σωσει την ελλαδα.

    8. Μόλις ανακοίνωσαν ΚΚΕ σύριζα και βαρουφακης ότι θα κάνουν πορεία για το πολυτεχνείο. Εννοείται ότι εάν το επιτρέψει αυτό ο υπαλληκακος του Βερολίνου πρεπει όλος ο λαός συσσωμανα βγει στον δρόμο. Οι νόμοι είτε για όλους είτε για κανέναν. Και η συμπεριφορά του γερμανοτσολια να μην αντιδράει σε καμία τουρκική πρόκληση για να μη θιγουν τα γερμανικά συμφέροντα, η σημερινή σύλληψη των παιδιών επειδή σήκωσαν πανό για τα βαρωσια, ο πόλεμος εναντίον της ορθοδοξίας είναι κάτι που δεν πρέπει να μείνει αναπάντητο. Δώσαμε αγώνες και χυθηκε πολυ αίμα στην γερμανική κατοχή της πατρίδας μας. Δεν μπορεί ένας Μητσοτάκης να μας σκλαβωσει και πάλι στους Γερμανούς. Να φύγει από την Ελλάδα, είναι ανεπιθύμητος. Να πάει σερβιτόρος στην Γερμανία να προσφέρει υπηρεσιες στη μερκελ. Όξω γερμανοτσολια, πουλάς την πατρίδα για να εξυπηρετήσεις τα γερμανικά συμφέροντα. Ντροπή σου. Είσαι προδότης και γερμανοτσολιας κανονικός.

    9. να βαλουν σα σημα πανω σα εμβηλα της αστυνομιας την ιμισελινο των μουσουλμανων μια κι αυτους ουσιαστικα στιριζουν

    10. Τους συνέλαβαν όχι για την ανάρτηση του πανό αλλά για παραβίαση των μέτρων. Έστω. Αυτά είναι παρασημα

    11. Εσεις όλοι τον ψηφίσατε τον MΑΛΑΚΑ και όλους τούς άλλους και αν δεν το κάνατε εσεις το έκαναν οι γέροι σας , οι παπούδες και οι γιαγιάδες σας .
      Οι Ελληνες έχουν κατά κύριο λόγο στήν πλειοψηφια τους στοκο μεσα στήν κεφάλα τους , οπότε σταματηστε να διαμαρτυρεστε και αφήστε τους να τα διαλύσουν όλα και την επομενη φορά βγάλτε κυβερνηση το πεθαμενο πασοκ , αυτό σας αξίζει.

      1. E τι να κάνουμε η δική σου όλοι στην φυλακή είναι δεν υπάρχει κάτι άλλο!!!

        1. και απο τη φυλακη θα κυβερνησουν παπαροψηφοφορε της κουλας….

    12. Γερμανοτσολια παρακαλω προς ολους τους ανθελληνες κατι τσιπριδες κατι αβραμοπουλεως μπακογιανεους
      Τι στο διαολο
      ΕΝΑΣ ελληνας δεν υπαρχει ?
      Τα λυμματα των φονιαδων γερμανων μας κυβερνουν
      Αλητες….

    13. Απο ένα σιχαμερό ναιναίκο (ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΝ) που έδιδε δώρο την Κύπρο στην Τουρκία (δήλωση του τότε Αμερ. .υφ. εξωτερικών Ντ.Φρίντ) δέν περίμενα τίποτα λιγότερο .https://kiproseleftheri.blogspot.com/2009/06/blog-post_04.html
      Ενα πιόνι που εκτελεί έξωθεν εντολές είναι .
      Τα χειρότερα έπονται .

    14. Κανονικός γερμανοτσολιας. Περνάει χειροπέδες σε παλλικαρακια για πανό υπέρ της Κύπρου, χτυπάει στην Καρδίτσα ζευγαράκι που ήταν σε μια πλατεία, τρομοκρατεί ιερείς και πιστούς, ο ερντογαν κάνει ότι γουστάρει χωρίς την παραμικρή αντίδραση. Δεν κλείνει έστω τον δρόμο στον Έβρο για τουρκικά φορτηγά για να μην κάνει ζημιά στα γερμανικά συμφέροντα και στενοχωρεσει την μερκελ. Φτάνει ρε φίλε. Ως εδώ. Την τρίτη άσχετα το τι γιορτάζουνε στο πολυτεχνείο ή στο πανεπιστήμιο πως το λένε, εάν αφήσει πορείες ο κόσμος όπως γράφουν στα μέσα δικτύωσης θα ξεχυθει στους δρόμους εναντίον του γερμανοτσολια. Είναι επικινδυνος για το συμφέρον όλων μας και της πατρίδας μας. Εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία προς εξυπηρέτηση της γερμανικής κυβέρνησης. Ορκισμένος στην γερμανική σημαία να προασπισει μέχρι τέλους τα συμφέροντα του γερμανικού έθνους και της μερκελ. Ρωτήστε έναν στον δρόμο ποιος πολιτικός στην Ελλάδα είναι κανονικός γερμανοτσολιας και πιστός άνθρωπος του Βερολίνου, ο Μητσοτάκης θα σας πει. Σύλληψη φοιτητών επειδή κρέμασαν πανό για την Κύπρο? Ξεφτιλισμενε γερμανοδουλε.

    15. ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ 74. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΥΑΛΟ ΜΠΑΤΣΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ;

    Comments are closed.