ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ! ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΟΥΝ, ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΟ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΓΟΡΓΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΛΟΥΚΕΤΑ

    Λουκέτο στα ελληνικά σχολεία βάζει η υπογεννητικότητα. Δημοτικά, νηπιαγωγεία, γυμνάσια και λύκεια κλείνουν το ένα μετά το άλλο, καθώς δεν υπάρχουν παιδιά για να γεμίσουν τις τάξεις. 

    Το φαινόμενο της αναστολής ή κατάργησης λειτουργίας σχολικών μονάδων σε όλη την Ελλάδα έχει πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας, αφού την τελευταία δεκαετία έχουν κλείσει ή συγχωνευτεί χιλιάδες νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια.

    Σε αναστολή λειτουργίας δεκάδες σχολεία και στην Πελοπόννησο λόγω μηδενικών εγγραφών ή έλλειψη μαθητικού δυναμικού. Συνολικά 31 δομές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αναστέλλουν τη λειτουργία τους για το σχολικό έτος 2022 – 2023 έπειτα από απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης της Περιφέρειας.

    Στη λήψη της απόφασης αυτής συνετέλεσαν παράγοντες με κυριότερους τις μηδενικές εγγραφές και την έλλειψη μαθητικού δυναμικού σε 20 Νηπιαγωγεία:
    • Αρκαδία 6
    • Κορινθία 5
    • Λακωνία 6
    • Μεσσηνίας

    Αλλά και 11 Δημοτικά Σχολεία:

    • Αργολίδα 1
    • Αρκαδία 3
    • Κορινθία 2
    • Λακωνία 3
    • Μεσσηνία 2

    «Είναι μια δραματική κατάσταση, δυστυχώς τα σχολεία κλείνουν γιατί δεν έχουν παιδιά», όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Και τι κάνεις γι’ αυτό ρε μεγάλε; Τι κάνει το κόμμα σου; Ποιο είναι το εθνικό σχέδιο; Η αντικατάσταση πληθυσμών;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. Έχουμε καταντήσει οι ίδιοι μετανάστες στην χώρα μας .Γεμίσαμε Αλβανούς αφγανούς και ότι άλλη ράτσα υπάρχει στην χώρα μας και επειδή είμαστε πολιτισμένοι ευγενικοί και γενικά καταντησαμε μαλ@κες μας πατάνε στο φιλότιμο..λυπάμαι πολύ γτ έχω έναν γιο και απορώ όταν μεγαλώσει σε τι κοινωνία θα βρεθεί . Από το σημείο που κοιμόμαστανε ανοιχτές πόρτες και παράθυρα τώρα φοβόμαστε να μιλήσουμε γτ μερικοί λαοί τους οποίους φιλοξενούμε έχουν το θράσος να μας συμπεριφέρονται με τον χειρότερο τρόπο .κρίμα γτ κάθε μέρα πάει όλο και χειρότερα.και πριν πεταχτεί κάποιος φιλελεύθερος αριστεριστης φιλεύσπλαχνος και φιλάνθρωπος για να πει για ανθρώπινα δικαιώματα να του πω ότι κάποια στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε και το δικό μας σπίτι και να μην μας νοιάζει τόσο για τους αλλούς..άντε γτ πολύ καημός και ευαισθησία έπεσε για τους άλλους και για τους Έλληνες τίποτε

    2. Η Ελλάδα τελείωσε το ’90 όταν μπούκαρανε οι Αλβανοί , οι Ρωσοπόντιοι. Τι ψάχνετε να βρείτε τώρα; Γωνία στο δεκάρικο;

    3. Θα καταπολεμήσει ο κύριος πρωθυπουργούλης μας την υπογεννητικότητα με τους λαθρομετανάστες. Το δήλωσε ξεκάθαρα τις προάλλες. Για τον Τσίπρα δεν το συζητώ , αυτός αν μπορούσε θα σκότωνε όλους τους Έλληνες μέχρι τον τελευταίο.

    4. Στη γειτονια μου οι αλβανοι κανουν αβερτα παιδια λογο επιδοματων να μην πουμε οτι μερικα σχολεια ειναι γεματα απο αλβανακια και τα ελληνακια αποτελοτνε μειονοτητα

    5. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, από το 2010 άρχισε η μείωση των γεννήσεων (και η αύξηση των θανάτων). Κάθε χρόνο και λιγότερες γεννήσεις (και περισσότεροι θάνατοι), με επιταχυνόμενο ρυθμό. Λογικό είναι να κλείνουν σχολεία λόγω έλλειψης μαθητών. Μέχρι φέτος το πρόβλημα αφορούσε την Α/θμια Εκπ/ση, από την επόμενη χρονιά θα αφορά και την Β/θμια. Ό,τι συνέβη τα προηγούμενα 6 χρόνια με κλείσιμο δημοτικών σχολείων, θα συμβεί τα επόμενα 6 χρόνια με κλείσιμο γυμνασίων και λυκείων.

    6. από δω κ. πιο δύσκολο για τους Έλληνες κ. Ελληνιδες που με το τρύπημα γίνεται μεγάλη ζημιά στους όρχεις κ τις ωοθήκες. Με διαφορα προβλήματα. Το ΕΞΗΓΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ξένοι κ. Έλληνες ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ ( πολλά βίντεο, συνεντεύξεις κ. πολλα άρθρα). ΦΡΙΚΗ. Ο ΓΟΥΡΛΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ, ΓΈΝΝΗΜΑ ΕΧΙΔΝΑΣ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΤΟ ΈΓΚΛΗΜΑ.
      κ. οι νέοι ξεπουληθηκαν για 150€,τα οποία παίρνει ο ψυχοπαθής μέσω του προστίμου από τους ατρυπητους 60+

    7. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΕΕ ΠΟΓΚΡΟΜ ΜΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

    8. Και δεχόμαστε απίστευτο ρατσισμό οι Έλληνες. Αυτό που το πάτε;

    9. Α ρε Ελλάδα. Για ποιους χύσανε το αίμα τους οι πρόγονοι μας; Για τους Αλβανορωσοπόντιους? Α ρε Ελλάδα…

    10. Ειναι αργα για δακρυα στέλλα παιξε τις κουκλες σου γέλα….

    11. Όταν ακολουθείς και ψηφίζεις την οικονομική αφαίμαξη της ΕΕ που έκανε την Ελλάδα ένα απέραντο ξενοδοχείο και χώρο υποδοχής τυχοδιωκτων λαθρομεταναστων μην περιμένεις να αυξηθεί ο ελληνικός πληθυσμός…Χωρίς εγχωριες παραγωγικές και αναπτυξιακες πολιτικές δεν μπορούν οι νεοέλληνες να φτιάξουν οικογένεια και να κάνουν παιδιά…

    12. Αν δεν καταλάβετε ότι κυβερνάνε ανθέλληνες, δεν θα αντισταθείτε στους νεοταξίτες. Όταν δίνουν επίδομα 400 ευρώ στον αλλοδαπό και ο έλληνας είναι άνεργος, τι παιδιά να κάνει; Συμφωνώ ότι φταίει κσι ο Έλληνας αλλά γιατί οι ανθέλληνες δίνουν επίδομα και στέγη στον αλλοδαπό και όχι στον Έλληνα; Κυνηγούν οι μιζαδόροι του εμβολίου τους Έλληνες ανεμβολίαστους υγειονομικούς και δεν νοιάζονται αν οι αλλοδαποί έχουν κοροιδοιό ή άλλες πολύ σοβαρότερες ασθλενειες αλλά τους δίνουν και επίδομα! Ξυπνάτε αδέρφια και οργανωθείτε σε κάθε πατριωτικό κόμμα που υπάρχει. Στέφανε, βγες μπροστά.

    13. δεν θα προλάβουν να κάνουν τίποτα

    14. Το ειχε πει παλαιοτερα ο οζαλ οταν ηταν προεδρος της τουρκιας.Την ελλαδα δεν χρειαζεται να την κατακτησουμε με οπλα.Καποια στιγμη θα πεσει απο μονη της,σαν ωριμο φρουτο.Τουρκια 85 εκατομυρια με ταση ανοδου,ελλαδα 10 με το ζορι,με ταση καθοδου.

    15. 12 χρόνια μνημόνια φαίνεται ζωντανά η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που συντελείται.
      Και δεν αναφέρω έτσι τυχαία την λέξη Γενοκτονία. Βάση ακριβώς του ορισμού όπως καθορίζεται από το Ψήφισμα 260/1948 του ΟΗΕ στις παραγράφους 3 και 4.

      γ) η εσκεμμένη πρόκληση στην ομάδα συνθηκών ζωής που υπολογίζεται ότι θα επιφέρουν τη φυσική καταστροφή της εν όλω ή εν μέρει

      δ) επιβολή μέτρων που αποσκοπούν στην πρόληψη των γεννήσεων εντός της ομάδας

    16. Το εγκλημα εναντιον της χωρας μας απο την συμμορια που κυβερνα απο το 74 ειναι απλο.Να μετατρεψουν την Ελλαδα σε μουσουλμανικη χωρα χωρις ταυτοτητα χωρις αυριο.Θα τους αφησουμε?

    17. Καλά ρε παιδιά αυτό το λέμε από το 2010 και όλες οι κυβερνήσεις αντί να επιδοτούν τον Έλληνα να κάνει παιδιά φέρνουν τον ξένο ΩΣ ΝΕΟ ΚΑΤΟΙΚΟ με χρήματα της Ευρωπαικης Ένωσης παρακαλώ και τους έρχεται τσάμπα. Δες τις δομές που γίνονται.Σε 10 χρόνια που θα έχουν γεννηθεί και τα παιδιά τους θα είναι ακριβώς οι διπλάσιοι γιατί γεννούν με πάνω από 2 παιδιά στο μέσο όρο.Αυτό γίνεται για να τους ελέγχουν και να τους μανιπουλάρουν ευκολότερα , τους έδωσαν και ψήφο οπότε μη περιμένετε να αλλάξει κάτι.Το ίδιο γίνεται σε ΌλΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Αλλά η καραμέλα έμεινε ΙΔΙΑ . Ποιά καραμέλα? Δείτε στο διαδίκτυο το βίντεο μίας κοπέλας από Ιταλία που παίρνει τηλέφωνο για εργασία , μόλις της λένε είναι στα 350 λέει μα είναι πολύ λίγα για τόσες ώρες .Η απάντηση από την άλλη μεριά “Τα σημερινά παιδιά στην Ιταλία είναι τεμπέληδες”. Πάμε παρακάτω Στη Βρετανία η Λιζ Τρας είπε “Οι Βρετανοί εργάτες είναι τεμπέληδες”. Για να μη κουράζω Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΧΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΩ. Η συνέχεια βέβαια από την άλλη μεριά θα είναι να σου φέρνουν ακόμα περισσότερα εργατικά χέρια που θα πηγαίνουν με τα νερά τους και θα λένε ΝΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Έλα όμως που ξυπνάει ο κόσμος και παρατηρείται ΑΠΌ ΗΛΙΚΊΕς 40 και πάνω ΚΥΜΜΑ παραιτήσεων παγκοσμίως γιατί απλά βλέπουν ότι δε βγάζει πουθενά το όλο κανάλι της ζωής τους. Τι έγινε όλοι ΤΕΜΠΕΛΗΔΕς ΕΓΙΝΑΝ? Απάντηση ΟΧΙ. Απλά είπαν φτάνει στο μηχανισμό περιορισμού και ελέγχου ακόμα και των ονείρων που μπορεί να κάνει ο κάθε άνθρωπος για τη ζωή του. Η συνέχεια όμως από την άλλη μεριά επειδή ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ είναι στο όριο και το ξεπέρασαν ποια θα είναι ? Ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος που θα ξαναμοιράσει τη τράπουλα στο τραπέζι τους ή στις πλάτες μας ? και αυτό? Θα δείξει……………….Y.Γ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙς ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗς ΑΛΛΗΣ .ΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗς? Μα ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. Το Σαλάμι που έλεγε ο Γεωργιάδης……λίγο λίγο και θα σ αρέσει.. Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε. MUTLI CULTI που έλεγε η Μέρκελ. Αρχικά με ΝΔ άνοιξαν τα σύνορα , μετά με Σύριζα “μα δεν υπάρχουν σύνορα” “τα παιδιά λιάζονται” ας αλλάξουμε τους νόμους να πέφτουν τα παιδιά στα μαλακά ( Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ) ,μετά πάλι ΝΔ γεμίσαμε δομές. Τι δε καταλαβαίνεις.Δείτε τώρα πως είναι τα πράγματα στην Αργεντινή , κάντε ένα κλικ δε κοστίζει, δείτε πως είναι τα πράγματα στο Μεξικό , κάντε ένα κλικ δε κοστίζει και δείτε. Πάλι ΔΝΤ η Αργεντινή , στα ύψη ο πληθωρισμός και τα επιτόκια , τα ίδια στο Μεξικό , νέα κύματα προσφύγων στις ΗΠΑ , οι ΗΠΑ με επίσημο πληθωρισμό 8-9% Ο ανεπίσημος μιλά για 20-21%. Που πάμε ? Πως τα βλέπετε?……… Ηρεμία πριν το μεγάλο ΜΠΑΜ. Ελπίζω να μη κούρασα και ελπίζω η Κίνα να παραμείνει ψύχραιμη και να λήξει το όλο θέμα εκεί γιατί αλλιώς όλος ο πλανήτης αν τώρα περνάει δύσκολα θα περνάει πολύ πολύ δυσκολότερα ως αβίωτα.

    18. Ποιος και γιατί να κάνει παιδιά; Και πως να κάνει; Οι ομοϊδεάτες του Κούλη που ζούνε άεργοι με κληρονομιές/ενοίκια’ απαιτούν 600 ευρώ / μήνα για ένα χαμόσπιτο τριάρι του ’70-’80. Ο μισθός του ιδιωτικού τομέα είναι κατά μέσο όρο 650-700 ευρώ. Έξτρα η θέρμανση, έξτρα η ηλεκτρική ενέργεια, έξτρα τα κοινόχρηστα, έξτρα η διαβίωση (και η διατροφή), έξτρα η παιδεία. Πως θα γίνουν όλα αυτά; Αντί όμως να φωνάξετε για αυτά, κάθεστε και κράζετε για τα εμβόλια που ούτε καν ιδέα δεν έχετε τι είναι. Τα σοβαρά προβλήματα δεν σας ενδιαφέρουν.

    19. Οι φικεςμας Ελληνιδες κανουν σπουδες απο τα 18 εως τα 45 …το ιδιο και οι Ελληνες …μετα ξεκιναει ο επαγγελματικος ανταγωνισμος κατακτησης υψηλων θεσεων και αμεσως η καριερα στο Δημοσιο μιας και ο ιδιωτικος τομες βριθει απο μπιυρδελα εως καφετεριες και κομπαρα ..ετσι φτανουν να γινουν γριομπεμπεκες και γεροντοπαλληκαρα…συμπερασμα….δεν τους / τις νοιαζει η Ελλαδα παρα μονο το βολεμα και τα ταξιδια ….Καληνυχτα Ελλαδα..

      1. Πολύ σωστά.Η χειραφέτηση των γυναικών τα έχει φέρει όλα αυτά.Όταν οι γυναίκες σπουδάζουν μέχρι τα 40 .Πότε να κάνουν παιδιά και οικογένεια;Όλα αυτά ξεκινάνε από το διήγημα των γονιών προς τα κορίτσια:να σπουδάσεις να είσαι ανεξάρτητη.Λες και εκείνες που ήταν νοικοκυρές και μάνες κακό πέρασαν στην ζωή τους.Υπεύθυνοι είναι οι γονείς και μόνο

    20. Δεν γεννούν παιδιά οι γυναίκες γιατί περιμένουν τον ξανθό τον ψηλό τον λεφτά τον νταή το φουσκωτό τον πράσινο ατή. Η γυναίκα διαλέγει με ποιον θα κάνει σεξ. Το αντίστροφο αν επί ειρησει ο άνδρας θεωρείται βιαστης

    21. Να κλείσουν όλα,η παιδεία είναι ανύπαρκτη.Μπαινουν στα πανεπιστήμια και βγαίνουν ηλίθιοι,κομμουνιστές,άθεοι,δοσίλογοι,ανθελληνες,διαστροφικοι και ανώμαλοι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.
      Να κλείσουν και τα στρατόπεδα.Δεν υπάρχει λόγος για μερικούς ελληνοψυχους φανταρους να απασχολούνται πολυάριθμοι προσκυνημένοι στους πολιτικούς αξιωματικοί.
      Μα κλείσουν οι εκκλησίες γιατί έτσι το θέλει και το επιτάσσει η στοά.
      Χτιστε παντού Τζάμια και βαλτε τους Χοτζες να προσεύχονται στα μεγάφωνα στη διαπασών για να το φχαριστιουνται οι καημένοι πρόσφυγες.
      Κόψτε μισθούς και συντάξεις για να καταπολεμήσετε τη παχυσαρκία και τη οκνηρία,να αναγκαστεί ο κόσμος να φύγει σε άλλη γης και σε άλλα μέρη.Να αφανιστούν οι Έλληνες από τη Ελλάδα και να μείνουν οι πρόσφυγες.

    22. ΡΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ

    23. Δεν είναι μόνο λαθραιοι που έχουν επικοισει το τόπο. Είναι και οι δικές μας που περιμένουν να κάνουν παιδιά μετά τα.. Άντα. Τότε όμως είναι αργά για.. Δάκρυα. Η καριέρα και οι επιλογές προέχουν. Δύο καρπούζια όμως στην μια μασχάλη είναι κομμάτι δυσκολο

    24. Ποιοί θα κάνουν παιδιά ;Οι γέροι;Αφού οι νεοέλληνες έφυγαν οι περισσότεροι στο εξωτερικό για κανένα καλό μεροκάματο.Οι λοατκοι;Αυτοί δεν γεννούν.Περνουν υιοθετημένα.Εκει μας κατάντησαν οι άχρηστοι πολιτικοί που ψηφίζουν οι άμυαλοι και οι καλόγεροι.Καταντησαν το ομορφότερο κράτος του κόσμου σε μπανανία με Άθεο πολίτες.ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕΤΟΥΣ.

      1. ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ, έχουμε κάθε χρόνο 400.000 εκτρώσεις στήν Ελλάδα, βγάλτε τίς παρωπίδες!! Οι άχρηστοι πολιτικοί φταίνε καί γιά τίς εκτρώσεις;;

        1. Τα μυαλά των γυναικών φταίνε.ΓΙΑΤΙ τους τα φουσκώνουν οι γονείς.Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να πάρεις ένα μωρό στην αγκαλιά σου.Τέλος.Και ναι οι άχρηστοι πολιτικοί φταίνε για όλα .Αυτοί κυβερνάνε όχι ο λαός.

        2. Ένα μόνο ρε φίλε.
          Το ψάρι βρωμάει από το κεφαλι
          Και ένα δεύτερο.
          Χρονιά φώναζα και τώρα δυστυχώς δικαιονομαι..

    25. Σε δέκα χρόνια από επίσημη απογραφή μειώθηκε ο ελληνικός πληθυσμός κατά 400.000. Δηλαδή σε δέκα ακόμη χρονιά θα είμαστε μειονότητα. Ρε ξυπνήστε ψηφιστε Έλληνες για την πατρίδα.

    26. Καλά δε το ξέρετε ότι τα σχολεία θα κλείσουν τα περισσότερα και θα γίνουν κέντρα διαμονής λαθραίων κανίβαλων;;;

    27. Μητσοτακη και προκατοχοι δεν πατε στο διαβολο τομαρια? Η Ελλας ποτε δεν πεθαινει βωθροτομαρα της μεταπολιτευσεως!

    28. ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ

    29. Αίτια:
      Η τρυφηλή ζωή & τα παρακμιακά πρότυπα από τηλεόραση & περιοδικά με τους/τις διάφορες σουρλουλούδες, η καλοπέραση ανδρών & γυναικών (ντόλτσε βίτα – μπαράκια ξενύχτια, μη χαλάσουμε το μαλλί μας ή τις νυχάρες μας), η ανεργία ανδρών & γυναικών, ο κακώς εννοούμενος φεμινισμός, οι ατελείωτες σπουδές των κοριτσιών (λόγω της δυσκολίας ανευρέσεως εργασίας) & το κυνήγι της επαγγελματικής ανέλιξης οι οποίες καταπονούν τον γυναικείο πληθυσμό, με αποτέλεσμα να μη θέλουν να τεκνοποιήσουν σύντομα, γι’ αυτό & οδηγούνται στο να τεκνοποιούν μεγάλες ή με εξωσωματική ή να έχουν ταλαιπωρηθεί & από αμβλώσεις. Εάν θέλουμε αύξηση πληθυσμού πρέπει οι οικογένειες να κάνουν από 3 παιδιά & πάνω & να δώσει το άθλιο κράτος μας ισχυρά κίνητρα στους αυτόχθονες ιθαγενείς Έλληνες.

      1. δεν καταλαβαίνεις ότι η γυναίκα που σπουδάζει και δουλεύει θα κάνει το πολύ 1 παιδί με σύνδρομο Down στα 40;;;; ο φεμινισμός είναι κακώς νοούμενος σε κάθε μορφή, δεν γίνεται να θες οικογένεια και να λείπει η μάνα 10 και 12 ώρες από το σπίτι, ακόμα και να κάνει παιδιά θα τα αφήνει σε άλλους να μεγαλώνουν ή σε ολοήμερα σχολεία να τους λένε για λοάτκι όλη μέρα

    30. ιθαγένεια σε όλους τους μετανάστες τώρα!!!! επιδότηση σε γάμους και τεκνοποίηση με μετανάστες τώρα!

    31. Οι αλλοδαποί γεννάνε σαν τα κουνέλια. Αχ βρε Ελλάδα σβήνεις σιγά σιγά.

    Comments are closed.