ΧΑΜΟΣ! ΑΠΟKAΛΥΨΗ “ΦΩΤΙΑ” ΑΠΟ ΓΑΛΛΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ: “ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ”

    Κοινοποίηση:
    εμβολιο

    Σε μια καταγγελία προχώρησε Γάλλος υγειονομικός (τραυματιοφορέας) στην πόλη Λυών της Γαλλίας.
    Όπως εξηγεί ο ίδιος σε βίντεο που ανάρτησε σε ανεξάρτητο δίκτυο  είναι οι συνεχείς οι περιπτώσεις επεισοδίων θρομβώσεων και εγκεφαλικών σε άτομα που έκαναν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

    Όπως εξηγεί ο ίδιος  τα επεισόδια έρχονται περί τις  15 ημέρες αφού έλαβαν το εμβόλιο. Όπως καταγγέλλει  ο ίδιος μετέφερε στο νοσοκομείο μια ηλικιωμένη γυναίκα 75 ετών με εγκεφαλικό επεισόδιο «Άγιος Ιωσήφ» μαθαίνοντας ότι η άτυχη  γυναίκα είχε κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού πριν δύο εβδομάδες περίπου.
    Όπως λέει έθεσε το θέμα στην προϊσταμένη η οποία επιβεβαίωσε ότι έχουν αυξηθεί κατά πολύ παρόμοια περιστατικά για να του πει ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα.

    Μάλιστα όπως είπε η προϊσταμένη, τουλάχιστον σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Γάλλου υγειονομικού, ,η άτυχη 75χρονη «είναι δίπλα στο ψυγείο» θέλοντας να πει ότι η υγεία της είναι σε οριακό σημείο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Αφού τα εμβόλια τα φυλάνε με αστυνομία και στρατό πως να γίνει χημική ανάλυση ? Γιατί τα φυλάγουν άραγε ?

    2. Εχω μια απορία.Υπαρχουν τόσοι καλοι χημικοι φαρμακοποιοι δεν εχει ξανει κανεις αναλυση να μαθουμε τι περιεχουν τα εμβολια.??? τι συνθεση εχουν κλπ.?Γιωργαρος

    Comments are closed.