ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ! ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ – ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΚΟΥΛΗΣ;

    Κοινοποίηση:
    tourkiko-f16

    Φωτιά στα ελληνοτουρκικά επιχειρεί να βάλει για ακόμη μια φορά η Τουρκία που και την χθεσινή ημέρα πραγματοποίησε υπερπτήσεις πάνω από το Αιγαίο.

    Οι Τούρκοι που πρόσφατα μέσω δηλώσεων του Μεβλούτ Τσαβούσογλου αμφισβήτησε ανοιχτά την κυριαρχία της Ελλάδας στα νησιά με αφορμή την παρουσία του στρατού σε αυτά.

    Με πρόσχημα την αποστρατικοποίηση όμως, οι Τούρκοι φαίνεται πως θέλουν να συνεχίσουν τα δικά τους επικοινωνιακά παιχνίδια, με τον Ερντογάν να προσπαθεί με νύχια και με δόντια την δημοτικότητα του στο εσωτερικό της γειτονικής χώρας ενόψει και των επερχόμενων εκλογών που τον φέρνουν για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια κοντά στην έξοδο.

    Έτσι, η Ελλάδα αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον ίδιο, κάτι που αποτυπώνεται χαρακτηριστικά από τις συχνές και σε καθημερινή βάση πλέον παραβιάσεις των εναέριων συνόρων της χώρας μας.

    Πιο συγκεκριμένα και τη χθεσινή ημέρα (25/2) δύο ζεύγη τουρκικών F-16 πέταξαν με διαφορά λίγων λεπτών πάνω από τις νησίδες Ανθρωποφάγοι και Μακρονήσι.

    Αυτή όμως ήταν μόνο η αρχή για την Τουρκία που μέχρι την δύση του ηλίου είχε καταφέρει να καταγράψει συνολικά 39 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.

    Η Τουρκία απαντάει για τις Οινούσσες!
    Την ίδια στιγμή, εικάζεται πως ο λόγος που υπήρξαν όλες αυτές οι παραβιάσεις είναι ως αντίποινα για την πρόσφατη τουρκική πρόκληση στις Οινούσσες όταν ένα τουρκικό αλιευτικό εισήλθε σε ελληνικά ύδατα.

    Τότε το Λιμενικό σώμα που εντόπισε το τουρκικό αλιευτικό που είχε εισέλθει παράνομα σε ελληνικά ύδατα προσπάθησε άμεσα να το σταματήσει ούτως ώστε να επιστρέψει στην πλευρά της γειτονικής χώρας.

    Οι Τούρκοι όμως δεν φαίνεται πως είχαν τέτοια διάθεση καθώς ο σκοπός τους ήταν ξεκάθαρος ενώ δεν δίστασαν ακόμη και να προσπαθήσουν να εμβολίσουν το σκάφος του Λιμενικού!

    Μάλιστα, θυμίζουμε πως πρόσφατα το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου προχώρησε στην δημοσίευση βίντεο όπου καταγράφονται μερικές από τις παραβιάσεις των συνόρων της χώρας μας από τουρκικά σκάφη ενώ χαρακτηριστικό είναι πως και στον εναέριο χώρο τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν 47 από 27 τουρκικά αεροσκάφη εκ των οποίων τα 10 οπλισμένα.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Διαβάζω τόσες μέρες διαφόρων ειδών σχόλια κι ο κοινός παρονομαστής είναι πως φταίνε πάντα οι άλλοι!!! Εμείς σαν Έλληνες τι κάναμε για να αξίζουμε τη φιλία και τη συμμαχία των Ρώσω??????? Εδώ δεν μπορούμε οι ίδιοι να συνασπιστούμε και να προασπίσουμε τα ελληνικά κεκτημένα και ζητάμε από τους άλλους τα ρέστα?! Έχουμε αφήσει μια κάστα ψυχανώμαλων παιδεραστών, εγκληματιών και ελληνόφωνων προδοτών να μας διαφεντεύει τη ζωή, να μας κάνει πειραματόζωο, να μας καταλύει τις ελευθερίες, να μας αντικαθιστά πληθυσμιακά, να μας επιβάλει ανήκουστα δικτατορικά μέτρα ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση από εμάς και μετά περιμένετε σεβασμό από τους ξένους?????? ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΎΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!!!! ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ, ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟ 1919 ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ “ΕΘΝΑΡΧΗ” ΜΠΕΝΙ ΣΕΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ!!
      Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΙ Η ΦΙΛΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ, ΔΕ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ!!! ΟΤΑΝ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΙ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ?????

    2. Η ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΣΣΕΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΑΙΜΕΝΩΝ ΚΑΛΟΠΛΗΡΟΜΕΝΩΝ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΤΟ ΧΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΣΟΙΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ….ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΠΤΟΙΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ…….

    3. ο βλακας πολεμαει Πουτιν. στους μογγολους τα εχει πουλησει ολα με εντολες ΕΕ και γιανκηδων

    4. Ένας άσχετος δεν μπορεί στα σχόλια να πει ΕΙΡΉΝΗ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ!!! Τον αθώο κοσμάκη και τα παιδάκια δεν τα σκέφτεται κανείς;;;;;;; Όλοι για Ραφαλ λέτε και για λεφτά.. ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ ΛΊΓΟ ΑΝΘΡΩΠΙΆ!!!

    5. Aυτα να τα βλεπουν οι αμυαλοι οπαδοι του τουρκολαγνου πουτιν

      1. Ούτε τουρκολάγνος είναι ο Πούτιν, ούτε ρωσολάγνος είναι ο Ερντογάν. Και οι δύο εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα της πατρίδας τους. Το δικό μας πρόβλημα είναι ότι οι πολιτικοί μας είναι είτε ανίκανοι, είτε δειλοί, είτε απατεώνες, είτε προδότες. Δυστυχώς ο Κούλης είναι και τα τέσσερα.

    6. Οσοι ημαστε εναντιον του Ρωσου για τον πολεμο που κανει σκεφτομαστε οτι ανοιγει την ορεξη που παντα υπηρχε στους τουρκους να κανουν τα ιδια στην Θρακη και βεβαια κανενας δεν προκειται να μας σωσει Οσο για την Αμερικη και την Ευρωπαικη ενωση εαν ενδιαφερονται για τους λαους θα επρεπε την ιδια ευαισθησια να δειξουν και για την Συρια και οπου γινονται πολεμοιΕιμαστε μονοι μας και αυτο θα φανει δυστυχως και οταν λεω μονοι μας ενοω μονο τον λαο και οχι την κυβερνηση που μολιςγινει κατι σε καποιο σπιτι τους στο εξωτερικο θα πανε Αλοιμονο σε εμας

    7. Χρονια τωρα γινεται αυτο, παραβιασεις και παραβασεις απο τους Τουρκους και δεν υπαρχει καμια αντιδραση απο την Ελληνικη Μπανανια!!!!!!! Δεν τολμουν να χτυπισουν ουτε τα Drones οι χεστες, κατα τα αλλα αγοραζουμε Rafal και φρεγατες απο το ιστερεμα του Ελληνικου λαου!!!!!! Αφου δεν εχουν σκοπο να τα χρησιμοποιησουν!!!!!! Οι Τουρκοι θα κανουν ρεσαλτο στα Ελληνικα νησια, και αυτοι θα διαλαλουν το γνωστο τροπαριο περι Διεθνους Δικαιου!!!!! Το Διεθνες Δικαιο το θυμουνται ολοι κατα το δοκουν!!!!!!

    8. Δίνει όσο χρήμα (δεν) έχει μεινει, αφού πάμε σε εκλογες, καταχρεώνει την χώρα με δανεικα και αγύριστα και αν συμβεί κάτι, έχει φύγει με αεροπλάνο σε dt

    9. Όταν θα φτάσει ο Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη θα τρέχει και δεν θα φτάνει ο τηγανοκέφαλος.

      1. πουτιν και ερντογαν είναι συμμαχοι, ξυπνα

    10. Τα ραφάλ γιατί τα πήρετε;Δεν μάς είπατε.Εντάξει οι πολιτικοί ξέρουμε, οι στρατιωτικοί τι ακριβώς κάνετε;Μόνο σαν απόστρατοι έχετε άποψη και σθένος; Φοβάμε πως αν χρειαστεί μάλλον θα σας ψάχνουμε όλους καθώς θα την κάνετε με ελαφρά.

      1. Κουραφομαγκες είναι όλοι τους.. τελείως ακαπνοι..

    11. Αφου θυσαυρισε απο τις μιζες για τα διαβολια του κοβιτ 19,απο τις ΜΚΟ και αδειασε τα ταμεια του κρατους
      μπροστα στην απειλη των Τουρκων περνει τα κλεψιμαιηκα και εξαφανιζεται
      για να συνεχισει ανενοχλητος την ντολτζε βιτα και οι Ελλαδα και οι Ελληνες ας γινουν καταναλομα του πυρος.
      Αφου οι Ελληνες κοιμουντε και εχουν ψευδαισθησεις και ψιφιζουν ληστες και εχθρους της πιστης και τις πατριδος
      τορα πληρωνουν το βαρυ τιμημα χωρις οικτο.

    Comments are closed.