ΦΥΛΛΟ ΒΟΜΒΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «ΠΑΣΑΡΕ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΟΠΟΣ»! ΑΤΖΕΝΤΑ ΦΩΤΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΤΕΡΑΣ! ΜΕ ΓΙΟ ΣΤΟ «ΒΗΜΑ» ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_10-10-2022

    Φύλλο “βόμβα” το σημερινό ΜΑΚΕΛΕΙΟ προβαίνει σε τρομακτικές αποκαλύψεις για τις σχέσεις που έχει ο παιδεραστής των Σεπολίων, αυτό το κατακάθι που εξέδιδε ένα κοριτσάκι μόλις 12 ετών καταστρέφοντας του τη ζωή, με ανώτατα στελέχη της ΝΔ.

    exofyllo10-10

    Διαβάστε:

    «ΠΑΣΑΡΕ ΑΝΗΛΙΚΕΣ @ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ». 213 ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΑΤΖΕΝΤΑ ΦΩΤΙΑ. ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΒΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΟΠΟΣ 12ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ.  ΔΙΠΟΔΟ ΤΕΡΑΣ ΕΠΙ ΚΟΛΩΝΩ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΝΔ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. Ο γιος διπλωματικός συντάκτης στο «ΒΗΜΑ» -Η σύζυγος, δεξί χέρι του Κ. Μπακογιάννη. Η ΖΟΦΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΒΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ. Παιδιά δεν έχετε ρε δούλοι δημοσιογράφοι και πληρωμένοι καναλάρχες;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Αυτή είναι η νέα σατανική τάξη πραγμάτων. Όλοι μέσα σε ένα βαρέλι, χωρίς αξίες χωρίς οικογένεια χωρίς θρησκεία χωρίς….. χωρίς… Όσο πιο γρήγορα αντιδράσει η κοινωνία και με τη σκέψη μόνο, τόσο το καλύτερο γι αυτη. Γιατί δυστυχώς δε σκέφτεται.

    2. Δεξιοι φασιστες ναζιστες πατριδοκαπηλοι ψευτοθρησκοι βιαστες,καμουφλαρισμενοι νοικοκυρηδες ,αντε γεια,ξυπνατε

    3. βλεπω και τον φανατικότερο όλων τον Χάρη Ρώμα…μετά ακολουθούν κι άλλα δεξιά κωλομέρια

    4. Αυτοί ειναι οι φιλελέδες παιδεραστές ανώμαλοι μαστροποί την νέας παιδεραστίας!!Όλα μαύρα για σένα από εδώ και πέρα Μίχο Ηλία!!Ανώμαλε ξεφτιλισμένε παιδεραστή μαστροπέ να σαπίσεις στο κελί.Ευνουχισμός και κρέμασμα το σίχαμα!!Το παίζεις και χριστιανός παλιό σατανιασμένε ξεφτίλα!!

    5. ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΟΠΑΔΩΝ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΜΑ.ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ..ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΙΑΣΟΥΝ ΑΘΩΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΚΡΕΑΜΑΣΜΑ ΚΑΙ ΦΟΤΙΑ ΣΕ ΑΧΥΡΑ

    6. Αυτά είναι μόνο λίγα που βγήκαν στην επιφάνεια…πόσα έχουν γίνει που δεν ξέρουμε?

    7. Σαπούνι την στιγμή που δούλευε 12χρονη στο μαγαζί του παράνομα αυτό και μονολογεί πολλά κρέμασμα!!!!!

    8. Για μένα αυτό αξίζει να μπει έστω και ως δευτερεύον θέμα σε ένα πρωτοσέλιδο.
      Οι κυρώσεις που έγιναν Α-κυρωσεις για τη κονομα.
      Όπως οι εφοπλιστές που φέρνουν το λαθραίο Ρωσικό πετρέλαιο !!!

    9. ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

    10. Μακελειό δώσε στην σέντρα και την γυναίκα του και τον γιο του…ξεβράκωσε όλη την οικογένεια…μην ήταν όλοι τους στο κόλπο…αυτή η μαλ@κισμένη σύζυγος δεν έβλεπε και να πει τι δουλειά είχε ένα 12χρονο να δουλεύει εκεί?

    11. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ ΜΑΚΕΛΕΙΕ ΒΓΑΛΤΟΥΣ ΣΤΙΝ ΦΟΡΑ…….

    Comments are closed.