ΦΤΙΑΧΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ Ο ΠΟΡΝ@ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΤΩΝ ΑΡΒΥΛΑ – ΝΕΕΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΔΡΑ” ΠΟΥ ΤΗΝ “ΕΙΔΕ” ROCCO SIFFREDI – ΑΝΕΒΑΖΕ ΤΙΣ ΤΣΟΝΤ@Σ ΣΕ SITE ΜΕ ΜΠΟΥΡΔ@ΛΑ – ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙ ΕΤΑΖΕ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠEI

    Κοινοποίηση:
    stathis-panagiotopoulos_7

    Νέες αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, η 42χρονη που υπέβαλε την τελευταία (σ.σ. τρίτη) μήνυση σε βάρος του, είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, σκηνές οι οποίες γυρίστηκαν την περίοδο 2004 έως 2006, ωστόσο παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο διαδίκτυο και μάλιστα σε ελληνική ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής.

    Όπως είπε η γυναίκα στην κατάθεσή της, ο παρουσιαστής προκειμένου να την πείσει να γυρίσουν τα βίντεο, της είπε ότι θα τη νυμφευθεί, μια τακτική που χρησιμοποιούσε ο Παναγιωτόπουλος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, προκειμένου να περιορίσει τις αναστολές των συντρόφων του.

    Όπως έγινε γνωστό από την προανάκριση, ο άνθρωπος που αναρτούσε τα βίντεο στο διαδίκτυο, χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και δίπλα την ημερομηνία γέννησης του παρουσιαστή.

    Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι στο site στο οποίο η 42χρονη βρήκε τα βίντεο, υπάρχει κύμα συμπαράστασης από χρηστές, που υποστηρίζουν τον παρουσιαστή.

    Η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το ψευδώνυμο για ανάρτηση, φαίνεται να είναι εντός του 2021. Οι αναρτήσεις αυτές, όπως και το προσωπικό site του παρουσιαστή εξετάζονται από τις Αρχές.

    Tέλος μιλώντας στο MEGA ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος μίας εκ των θυμάτων, σημείωσε ότι όλοι βρίσκονται εν αναμονή και της αυριανής του απολογίας.

    «Θα δούμε, αν θα διαταχθεί η προσωρινή του κράτηση. Ανά πάσα στιγμή οι περιοριστικοί όροι, με νέα στοιχεία, αλλάζουν».

    Όπως σημείωσε ο κ. Λύτρας, «θεωρώ ότι θα βγουν και άλλα πράγματα, είμαστε στην αρχή της υπόθεσης».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Αφού πήγαιναν μαυτον τόν κουναβα καλά να πάθουμε. Τώρα οι άλλοι οι ΔΕΝ ΉΞΕΡΑ έβγαλαν διαφημιστικό οι σιχαμενοι. Εμένα πάντως μου γύρισαν τά άντερα μόλις τους είδα καί άλλαξα αμέσως κανάλι

    2. Οι παρθενόπες αντάλλασαν σωματικά υγρά για να παντρευτούν…αμ δε παντρεύεσαι έτσι μωρή χαζή…όσο κυκλοφορούν μωρέ παρθένε ,θα κυκλοφορούν παναγιωτοπουλάιοι…ξυπνάτε λυσάρες, σας δουλεύουν ψιλό γαζί. Και πριν το στεφάνι δε ξανοίγεστε στα βαθειά…καμένα βούρλα!

    3. ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΝ ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΞΩ….ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΙΘΗΚΟΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ Η ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ — ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑ ΑΝΩΜΑΛΟ –ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΑΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ Η ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ…..ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ “ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ”–ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ –ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΚΑ ΤΟΥ

    4. Ασε να ξαναρθουν πρωτα οι ξεφτυλες και βλεπουμε συντροφε…

    5. Μην συγκρίνετε τα ιερα τέρατα Σιφρεντι και Τζέρεμι με αυτόν τον ανωμαλο μπουκέτα, ιερόσυλοι.

    6. ……παντως εχει το στυλ , φατσα-νοοτροπια ΑΛΦΑΜΙΤΗ απο γυναικονιτη την εποχη του Αλη-πασα τον ισπανογυφτο.

    7. έταξε γάμο στις αθώες παρθένες που γδύνονται στο onlyfans…ως γνωστόν όλες θέλουν να παντρευτούν….και όχι να πηδιούνται σε Μυκόνους…χειραφετημένες φεμινίστριες που σε μια στιγμή γίνονται θύματα…άρα σωστά θα τις έκλεινε στο σπίτι ο πατέρας τους και στα 18 θα τις πάντρευε με όποιον ήθελε αυτός…

      1. Η καταπίεση δημιουργεί ΑΛΟΓΗ αντίδραση καί υιοθέτηση τού άλλου άκρου. Μήν δικαιολογείς τίς βλακείες τής μεταπολεμικής εποχής. Έχω δεί κόρες καταπιεστικών γονέων, κάποια στιγμή νά ξεφεύγουν από τήν πατρική μέγγενη καί νομίζοντας ότι απελευθερώθηκαν, νά μπλέκουν μέ τό πρώτο κάθαρμα που θά συναντήσουν. Αυτό που θά έπρεπε νά κάνη ο πατέρας τους, ήταν νά τίς μάθη νά σκέφτονται σωστά καί μέ σύνεση κι όχι νά τίς κλειδαμπαρώνη στήν γυάλα.

    8. Ανώμαλος μέχρι τα μπούνια, ως φαίνεται δεν του κάνει Κούκου γιαυτό και ασχολείται με αυτά τα πράγματα.

    9. Δεν θα ήθελα να ήμουν ανακριτής και να ακούω μία κυρία 42 ετών να το παίζει ανήλικη που της έταξε γάμο ο μπάρμπα Στάθης για να παίξει σε … home τσόντα. Εντάξει ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να λέει ότι π@π@ρι@ θέλει για υπερασπιστεί το τομάρι του, αλλά όταν κατηγορείς κάποιον λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει.

      1. Αυτά έγιναν όχι στά 42 της, αλλά στά 25 της. 42 χρόνων σήμερα, 25 χρόνων τό 2004.

    10. Ε, βέβαια τους έταζε γάμο, πώς αλλιώς θα τις έριχνε; Συμπαρίστανται στον πόρνο γιατί είναι τσοντόβιοι. Συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο αν και δεν νομίζω ότι το έκανε συνειδητά. Ο άλλος είχε μια κινούμενη βόμβα δίπλα του και δεν έκανε τίποτα ή έβαζαν αυτόν τον βλάκα να κάνει τη βρώμικη δουλειά!

    11. Απ’ τη κακία μου λόγω της ενεργειακής κρίσης έφαγα οχτώ κιλά τροφή
      Μέχρι να μου τη κόψουν κι αυτή
      Τώρα με γεμάτο στομάχι θα προσπαθήσω να κοιμηθω.
      Σκεφτεστε την εποχή που την τροφή θα την βλέπουμε μόνο ως οπτασία στα όνειρα μας;;
      Δεν είναι και πολύ μακρινή . Μη νομίζετε.

    12. Τι καλα κοριτσια και αυτες.πηγαιναν με τον πιγκουινο και τις βιντεοσκοπουσε κιολας μονο και μονο επειδη ηταν διασημος

    13. Στάθη αρχίζω να σε συμπαθώ μόνο για τον εξής λόγο.Τίναξες το μαγαζάκι του Αντωνάκη στον αέρα.ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ!!!!

      1. Όχι και τόσο, ακόμα τουλάχιστον. Κυκλοφόρησε τρέιλερ των αθώων περιστερών για τον καινούργιο χρόνο…

    Comments are closed.