ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΜΑΝΗ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

    Κοινοποίηση:
    stamatogiannis-gerolimin

     

    Οι αστυνομικοί τα έχασαν όταν το παιδί τούς αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα κακοποίησης και από δεύτερο άντρα ο οποίος θα κληθεί άμεσα για απολογία


    Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη 12χρονη στην ανατολική Μάνη, σε βάρος της οποίας φέρεται να ασελγούσε 57χρονος ιερέας. Ακόμη μεγαλύτερη ανατριχίλα, όμως, πυροδοτεί η νέα εξέλιξη σύμφωνα με την οποία εμπλέκεται και δεύτερο πρόσωπο στη σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού.

    Το κορίτσι έχει εξεταστεί από παιδοψυχολόγους, ενώ έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και κατονομάζει για ασέλγεια τόσο τον ιερέα όσο κι έναν ακόμη άντρα.

    «Είναι μία πολύ περίεργη υπόθεση η οποία στο δικαστήριο θα αναλυθεί πλήρως τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτό που έχω να σας πω μετά βεβαιότητας είναι το εξής: Η ιατροδικαστική έκθεση είναι αρνητική, η οποία έγινε όχι για τον ιερέα αλλά για άλλο πρόσωπο που κατήγγειλε η μικρή. Η μικρή δηλαδή μετά από λίγους μήνες καταγγέλλει κι άλλο πρόσωπο με τις ίδιες ακριβώς πράξεις και το περιγράφει με τον ίδιο τρόπο. Ο εντολέας μου δεν έχει σχέση με την υπόθεση αυτή καθόλου» δηλώνει στο STAR η δικηγόρος του Ιερέα, Ανθή Μπαλιτσάρη.

    Ο παπάς του χωριού, στο ένα χέρι κρατούσε τον εσταυρωμένο αλλά στο άλλο το φραγγέλιο του βιαστή.

    Επί τέσσερεις μήνες μια δωδεκάχρονη στο χωριό Οχιά της Μάνης, ήταν αυτή που στην ουσία σήκωνε μόνη της τον Σταυρό του μαρτυρίου, απομονωμένη και φυλακισμένη μέσα στο σπίτι του ιερέα, του βασανιστή και σατανά, του ανθρωπόμορφου ρασοφόρου. Αλλά απ ότι φαίνεται το μαρτύριο είχε ξεκινήσει τα 9της χρόνια.

    Ο 57χρονος, Νίκος Σταματόγιαννης, πατέρας τεσσάρων ενήλικων παιδιών είχε χηρέψει εδώ και αρκετά χρόνια αλλά το τελευταίο διάστημα πήρε την απόφαση να «σπιτώσει» [έτσι το ‘βλεπε] και μια γυναίκα από την Βουλγαρία, αποδεχόμενος το γεγονός πως εκείνη έχει μαζί της το κοριτσάκι που έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο.

    Όλο το ρεπορτάζ στο έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου. Τέτοια και τόση φρίκη, ποτέ άλλοτε.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Ο οχλος που διψαει για αιμα να μην βιαζετε να βγαλει συμπερασματα!

    2. Επειδή ξέρω οτι καποιος ειναι πατσαβούρας ματακιας μεθυστακας χασισοποτης κλπ και δεν του εχω πει ποτε καλημέρα και μια κοινωνια ολοκληρη του φιλαει το χερι τι να κανω να βρω εσενα τον εισαγγελεα του πληκτρολογιου που εισαι μάγκας και πουλας πνευμα να μου πεις τι να κάνω.

    3. Τωρα αυτην ειναι φάτσα ιερέα ? οχι οτι επεσα απο τα συννεφα , αλλά ενταξει . Φταιει και το συστημα προσληψεων βασικα . Αν καποιος δεν πιστευει και παει μονο για το μισθο ,τοτε εχουμε και ιερεις που σκανδαλιζουν .Πιο αυστηρά κριτηρια λοιπόν . Θες να κανεις τετοια φιλε ? Βγαλε το ρασο και κανε οτι θες .

    4. Τον ξέρω 50 χρόνια περίπου είμαστε απο το ίδιο χωριό.Δεν του έχω μιλήσει ποτέ στην ζωή μου.
      Απο τότε που τον έφεραν στο χωριό έφηβο περίπου η συμπεριφορά του ηταν αλλόκοτη ανώμαλη και παραβατική.
      Πρέπει ο κόσμος να μάθει την αλήθεια.Στέφανε.
      1.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΙΑΤΗΣ………
      ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ.
      2.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΣ…….ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΡΑΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΠΑΠΑ.
      3.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ …ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ.
      4.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ….. ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ 6ΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ..ΑΠΕΔΡΑΣΕ ….ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΟΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ……
      Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ.
      5.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΤΑΝ…. ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ…. .
      5.ΤΑ 6 ΠΑΙΔΙΑ……ΤΟΥ……ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ …ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ…..ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ..ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ…
      6.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ.
      7.ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ
      8.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ 30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΑΡΩΓΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ …..ΤΟΥ.
      9.Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ-ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΞΕΓΕΛΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΣΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ.
      10.ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
      11.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ.
      12.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΕΚΤΊΘΕΤΑΙ Η ΜΑΝΗ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
      13.ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ……

      1. Αν η τοπική κοινωνία κ ο δεσπότης γνώριζαν το ποιόν του σιχαματος αυτού, δεν είναι καθόλου άδικο να εκτίθεται η Μάνη κ η εκκλησία, το αντίθετο, είναι σωστό να μαθαίνει ο κόσμος για το ποιόν αυτών που τον ανεχονταν. Γραφεις ότι τον ξέρεις 50 χρόνια κ ότι η συμπεριφορά του είναι ανώμαλη κ παραβατική.κ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ, όπως κ όλοι οι συγχωριανοί?να μη σου πω τι έκανες..

      2. Δενε ειναι παππας?Και τοτε πως ειναι ο επισημος παππας της ενοριας του Γερολιμενα?Οσο για την γυναικα του ειναι απο το Κοτρωνα .

    5. Κατι βρωμαει εδω και δεν ειναι η κολωνια του παπα.

    Comments are closed.