ΥΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΣΟΚ

    Κοινοποίηση:
    1

    Μια καταγγελία που προκαλεί σοκ για αυτά που ζούμε, έρχεται από την Θεσσαλονίκη καθώς μια κοπέλα που έκανε τον Σταυρό της έξω από την εκκλησία της Παναγίας της Δεξιάς, δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από έναν αλλοδαπό ο οποίος την χαστούκισε!

    Ο αλλοδαπός δεν έχει διευκρινιστεί τι εθνικότητας είναι ούτε εάν συνελήφθη για την ενέργειά του αυτή όπως αναφέρουν τα «Τουρκικά Νέα» στην ιστοσελίδα τους στο Facebook.

    Το περιστατικό όμως δείχνει πως  το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η ελληνική κοινωνία με την συσσώρευση εκατομμυρίων παράνομων αλλοδαπών θα είναι πολύ σύντομα αν όχι τώρα, άλυτο.

    Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί στην ελληνική κοινωνία που ζητούν να σταματήσουμε να τρώμε χοιρινό για να μην προσβάλλονται οι αλλοδαποί οι οποίοι ως επί το πλείστον είναι μουσουλμάνοι.

    Σύντομα θα ζητηθεί από τους πιστεύοντες Έλληνες πολίτες να μην κάνουν τον Σταυρό τους και να αποκαθηλωθούν από παντού όλες οι εικόνες του Χριστού, της Παναγίας και των Αγίων.

    Φυσικά θα ζητηθεί να μην φορούν οι πολίτες και σταυρουδάκια για να μην προσβάλλεται το θρησκευτικό συναίσθημα των αλλοδαπών.

    Των Ελλήνων μπορεί να προσβάλλεται ελεύθερα…

     

    πηγή: pronews.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Τάκης .
      μουλος μιας απλυτης ναρκομανους τσουλας και χιλίων αραπαδων .Οριστε τι προκύπτει όταν οι σκύλες δεν έχουν να πληρώσουν την δόση τους στους αραπαδες . Προκύπτουν χεσμενα σκουπίδια που λέγονται Τάκης. Ουστ ρε μουλοσπερμα συφιλιασμενο !

    2. Μια κλωτσιά στ αρχιδια έπρεπε να του δώσει ώστε να σκορπισουνε. Πιθηκια του κερατά.

    3. Αυτο δεν ειναι τιποτα,οταν αρχισουν και οργανωνονται να δειτε τι θα γινει.
      Τωρα ηταν ενας,αυριο μεθαυριο 20 και 50 ατομα θα τη πεφτουν σε καθε αδυναμο και δυνατο.
      Μονο σιδερικο μας σωζει.

    4. Στεφανε,ο τακουλης συνεχιζει να προκαλει με τα ανθελληνικα του υπονοουμενα…οποτε γινετε θεμα στη θεσσαλονικη η γενικα στη Μακεδονια,μας αποκαλει ”βουλγαρους”.να τον διαγραφεις αμεσως…

      1. βουλγάρα ειναι η μανά σου καργιολη

    5. Δεν σας άρεσε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το ψυρίζατε το θέμα στο πατριωτικό χώρο. ΦΑΤΕ ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΩΡΑ !!!

    6. χρειάζεται και παραβίαση σωματικών οπών

    7. δε με νοιαζει καθολου….θελετε τους μεταναστες, ψηφιζετε τα κομματα που στηριζουν τους μεταναστες, σκασιλα μου πλεον, αδιαφορω

    8. HELBROC,ΑΣΚΗΣΗ “ΤΑΛΩΣ 13”Νέα Σάντα,2 φορές …απλά περιμένουμε το Μπαμ.

    9. Αααχχ ….! που είναι εκείνα τα χρόνια που όταν βλέπαμε ύποπτη κίνηση καλούσαμε τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες , που περπάταγαν στους δρόμους και έτρεμε η γη…. εξαφανιζόταν όλα τα τριτοκοσμικά εγκληματικά στοιχεία…. , έδιναν τηλεφωνικά νούμερα στις γιαγιάδες , “Κυρία , να μας τηλεφωνήσετε αν σας πειράξει κανείς , θα έρθουμε αμεσως” Ααααχ… γιατί Θεέ μου δεν έχουν οι Έλληνες μυαλό;;;;;;;

    10. που και που οπου βλεπετε λαθρο να του ριχνετε και απο μια σφαλιαρα

    11. Ξεφτυλισμενοι ελληνες…φτου…. διαλυσατε την ελλαδα με τις επιλογες σας

    12. …συμβαίνουν σε άλλους και όχι σε μένα. Να κάνω το σταυρό μου και να έρθει λάθρο-ορκ να μου επιτεθεί, όχι δεν θα φάει της χρονιάς του .Κόψιμο το λαρύγγι να συναντήσει τις 72 χαμούρες. Αλλά προφανώς και αυτοί ξέρουν που τα κάνουν

    13. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ? Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι ! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ!

    14. η κοπέλα είναι τυχερή που δεν μπήκε η Χρυσή Αυγή στην Βουλή, θα είχε γίνει ρεζίλι στους Ευρωπαίους.

    15. …ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ….

    16. Η ελλαδα εχει γυρισει την πλατη Στον Χριστο τα τελευταια χρονια.και ο διαβολος χαστουκιζει με ευχαριστηση!!!!!!!!!!!!! Αποστραφηκαμε Τον Χριστο και τωρα θα πληρωσουμε βαρια για τις:μοιχειες-εκτρωσεις-πορνειες(σχεδον ολες ο γυναικες απο 10 εως 70 χρονων κυκλοφορουν ημιγυμνες.βεβαια η κοπελα που εκανε τον σταυρο της στην θεσσαλονικη δεν φταιει σε κατι.φταιμε ολοι εμεις που δεν μπορουμε να παρουμε σαφεις αποφασεις με ποιον ειμαστε.με Τον Χριστο η με τον διαβολο;;;;;;δεν ξερουμε ποιους ψηφιζουμε για να μας ξεπουλανε την πατριδα.για να μας κουβαλανε εδω τους δημιους μας.βγαλαμε μονοι μας τα ματια μας.περναμε εξω απο εκκλησια κανουμε σταυρο αλλα ειμαστε και αγκαλια με τον κουμπαρο.παμε στην εκκλησια κοινωναμε,αλλα ξενυχταμε και στα μπουζουκια.πραγματα ασυμβατα.ου δυνασαι εργαζεσαι δυσι κυριοις.ας διαλεξουμε.επιτελους ποιοι θελουμε να ειμαστε.ο μουσουλμανος καραδοκει εδω μεσα στην χωρα μας.ας γινουμε ολοι μας ενθερμοι χριστιανοι και Ο Χριστος θα μας απαλλαξει απο την καταστροφη που ηδη ξεκινησε!!!!!!!!!

    Comments are closed.