ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ: ΤΡΕΝΟ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ – ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ Η ΟΔΗΓΟΣ. ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ, ΕΝΩ ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    20191026_113829-Large

    Τρένο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στα Τρίκαλα λίγο πριν τις 11.30 το πρωί του Σαββάτου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει νεκρός.

    Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και το ΕΚΑΒ και ανασύρθηκε από τα συντρίμμια μια γυναίκα η οποία οδηγούσε το όχημα, τραυματισμένη θανάσιμα.

    Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, όχημα επιχείρησε να διασχίσει τη διάβαση, ενώ ερχόταν το τρένο από τα Τρίκαλα με κατεύθυνση την Καλαμπάκα κι ενώ οι μπάρες ήταν κατεβασμένες και οι φωτεινοί σηματοδότες προειδοποιούσαν για τον κίνδυνο.

    Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και το ΕΚΑΒ και ανασύρθηκε από τα συντρίμμια μια γυναίκα, η οποία οδηγούσε το όχημα, τραυματισμένη θανάσιμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Πως πέρασε το αυτοκίνητο ενώ οι μπάρες ήταν κατεβασμένες .

    2. βιαζόταν η …γυναίκα οδηγός να πάει να ψωνίσει στη λαική η στο super market η να πάει να πιεί καφέ με τίς ….φιλενάδες την κ να κουτσομπολεύσουν ….ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΕΕΕΕΕ ,ευτυχώς που ΔΕΝ χτύπησε κάποιος επιβάτης στο τραίνο …
      ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΕΕΕΕΕΕ η μαντάμ

    3. ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΛΑΝΕ??? ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ “ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ” ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ…ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ…ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ

    Comments are closed.