ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ “ΡΟΜΑ” ΜΕ 197 ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ! ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ; ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ!

    Κοινοποίηση:
    σύλληψη

    Όλα έγιναν στην Καρδίτσα

     

    Συνελήφθησαν χθες το βράδυ από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., σε περιοχή της Καρδίτσας, 5 ημεδαποί για παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας.

    Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου, εντός οχήματος ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκαν 197 Δελτία Ταυτότητας, Διαβατήριο, 2 φωτοαντίγραφα Δελτίων Ταυτότητας καθώς και μία σακούλα με 114 κλειστούς φακέλους που έκαστος περιείχε κάρτα υποψήφιου Βουλευτή και 5 ψηφοδέλτια με «σταυρωμένο» το όνομα του συγκεκριμένου υποψήφιου.

    Παράλληλα, στην κατοχή δύο εκ των συλληφθέντων βρέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.060 ευρώ.

    Από το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας, που διενεργεί τη σχετική προανάκριση, κατασχεθήκαν όλα τα ανωτέρω ανευρεθέντα, καθώς από την έρευνα προκύπτουν στοιχεία για προσέγγιση ψηφοφόρων εντός οικισμού προκειμένου ψηφίσουν τον υποψήφιο Βουλευτή έναντι χρηματικού ποσού.

    Για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικά ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Καρδίτσας.

    Άρχισαν τα πρώτα παρατράγουδα

    Ψηφίζουν ακόμα και τα δέντρα;

    Στον Έβρο δίνουν μισά ψηφοδέλτια και απομάκρυναν εκλογικούς αντιπροσώπους περιέργως από μικρά πατριωτικά κόμματα, τα ίδια τα κόμματα!

    Γίνεται χαμός…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    57 Σχόλια

    1. Να γιατί αγαπάνε τόσο τους γιούφτους στον λαθροτσύριζα,κάνουν μαζί τους καλές δουλίτσες και αλλαξοκωλιές

      1. Μή βιάζεσαι αγορίνα, κάτσε νά μάθουμε σέ ποιό κόμμα πρόσκειται ο βουλευτής…

    2. Όλοι τώρα πηγαίντε στην κάλπη. Οι απάτες και οι βρωμιές των αληταραδων προδοτων σύριζα νδ πασοκ δεν περνάνε. Όλοι πατριωτική συστράτευση όλοι πατριωτικά κόμματα με προοπτική εισόδου στην βουλή ή είναι ήδη στην βουλή. Έρχονται αισιόδοξα μυνηματα, όλοι πατριωτικά κόμματα, μαυριστε σύριζα νδ πασοκ, λέμε όχι στις εθνικές προδοσίες στα μνημόνια και στο ξεπούλημα της πατρίδας μας. Όσοι εθνικιστές από αντίδραση ή παρασύρθηκατε και ψηφίσατε τον προδότη των πρεσπων απλά να ντρέπεστε για τον εαυτό σας και να σας κοπούν τα πόδια και τα χέρια από την ρίζα εάν τολμήσετε να πείτε την λέξη Ελλάδα ελευθερία εθνική ανεξαρτησία. Κ@λοπαιδα.

    3. Τα μάζεψα τα πράματα και έφυγα από το σπίτι

    4. Ο/Η ΕΑΤ ΕΣΑ ΚΑΙ ΟΔΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ λέει:

      Κουμμουνια οι σταλινικες μέθοδοι σας και η προπαγάνδα σας δεν θα περάσει, συριζα ψηφίζουν οι γιουφτοι, οι αλλοδαποί αδελφοί σας και οι ελληνοφωνες μουλοι.

    5. Εμ δεν σας αρεσε η εθνοσωτηρια επαναστασις μου θελατε δημοκρατια, πάρτε να έχετε τωρα.

      1. Από τότε που πατήσατε τό πόδι σας εσείς οι Δωριείς στήν Ελλάδα, γεννήθηκε ο φασισμός!!! Πιάσατε τούς Αχαιούς καί τούς κάνατε είλωτες στήν ίδια τους τήν πατρίδα, κατέκτησε ο Μ. Αλέξανδρος τήν Ασία κι εσείς λυσσάγατε, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, επιβάλατε τυραννίδα στήν Αθήνα μετά τόν Πελοποννησιακό πόλεμο, ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΤΕ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    6. Ενα ποσοστο των ψηφοφορων του καισιδιαρη γυρω στο 3% – 4% εχει ψηφισει συριζα το υπολοιπο ψηφισαν
      αλλα μικρα κομματα.
      Παντος πολυ χαρτουρα φτιαχνεις βιβλιο με τοσο χαρτι και μεχρι να βρω αυτο που θα ψηφισω εκανα 5 λεπτα

      1. Ποσο; αχαχαχαχα; ουτε 2% δεν είστε τα διποδα που θέλουν τον μαροκινό πρωην χρυσαυγιτη.

    7. Στέφανε υπάρχει διαρροή εξιτ πολ ? , ανεπίσημα λένε οτι θα είναι επτακομματική η νεα βουλή και μεγάλη εως τώρα διαφορα στα 2 πρώτα κόμματα ψάξτο Στέφανε

    8. Μπατρωτες πάτε στον καταυλισμό των γύφτων να πάρετε τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια. Ερχεται πίτσα μπλε απόψε το βράδυ.

    9. Γιατί δεν γράφετε για τις συλλήψεις? Και ότι πρόκειται για τρεις συνεργάτες του υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαϊόπουλου και δύο Ρομά?

    10. Έλα.
      Συμβαίνει και αυτό?
      Ρωτάω γιατί προ ολίγων ημερών λέγατε ότι δεν αγόραζε ψήφους ο Φρέντι Μπελέρι.
      Και τώρα γίνονται τα ίδια στην χώρα τής δημοκρατίας.

      1. Κάθε τσιφσακι και κλανια κάθε τσιφσακι γύφτος, Έλληνες Σέρβοι Ρωμανοι το σάντουιτς ετοιμάζουν με σιπταρεζικο Τσιτσιι μες τα Βαλκάνια, να στείλουν την σπορά των Ορκ στης κόλασης τα ουράνια

    11. Γιατί δεν γράφεις ότι ο υποψήφιος βουλευτής ήταν του ΣΥΡΙΖΑ;;;;; παντού το γράφουν κ με φωτογραφίες μάλιστα.

    12. Αν και δεν το πίστευα , τελικά γυρίζει υπέρ ΣΥΡΙΖΑ το αποτέλεσμα.. μια βόλτα στα εκλογικά κέντρα αποδεικνύεται μαζική προσέλευση Συριζαιων που τόσο καιρό δεν τους βλέπαμε.. Το ξέραμε ότι ήταν περίεργες εκλογές αλλά δεν περίμενα τέτοια στήριξη στ ΣΥΡΙΖΑ… Αυτο βέβαια μένει να φανεί και στ καλπη σε ποσοστό.. θεωρώ ότι τράβηξε παλιούς Πασοκους κυρίως +το μεγάλο ποσοστό 33% το 2019 και εκτοξεύθηκε. Θα ξανά επανέλθω στ 17:00

      1. Ρε ουστ από εδώ προδότη της Μακεδονίας που ήρθες να κάνεις προπαγάνδα σε πατριωτικό σαιτ. Τράβα σε κάνα καταυλισμο ρομα να μοιράσεις 20ευρα σκοπιανοτσολια. Γιατί στο εκλογικό τμήμα που ψήφισα δεν υπήρχε ούτε εκλογικός αντιπρόσωπος του σύριζα. Συμμοριτη.

      2. Τεράστια συσπείρωση είναι η αλήθεια.. Μαζικά έρχονται σαν τα μυρμήγκια ενώ το 2019 δεν ήταν ετσι. Δεν τον βλέπω καλά τον Μητσοτακη αν συνεχιστεί αυτο έως το βράδυ.. βέβαια έχουμε ακόμα ώρες .!

      3. Σαν ουδέτερος που έριξα λευκό , εχω πάθει σοκ με αυτο που λέτε..Ειλικρινά στα τόσα χρόνια δεν εχω ξανά δει τόση μεγάλη συσπείρωση από κομμα. Εδω που βρίσκομαι εγώ έφταναν μαζικα με συνθήματα κτλ ανα δεκάδες κ μπαίνανε μέσα… Τι διάολο τόσο καιρό; Τους κρύβανε;;
        Πολύ φοβάμαι , ότι οι δημοσκοπήσεις που βλέπαμε , θα πάνε στ κάδο το βράδυ.. Όσο κ αν δεν τ θέλω έχει τρόπο να συσπειρώνει τ λαό του και αυτο φάνηκε το 2019 που ενώ είχε την φθορά ότι κυβέρνησε , έγιναν τόσα στ τέλος πήρε 32%.
        Με αυτά που βλέπω η πρόβλεψη μου είναι γύρω στο 38%.

      4. Θα συμφωνήσω αλλά θεωρώ ότι κυρίως τράβηξε τους νέους ανθρώπους κοντά του. Κ ίσως αυτο του δώσει τ νίκη.

      5. Αυτο που φοβόταν ο Μητσοτάκης έγινε! Πήρε ΧΑ και νέους προς τ παρόν + το δικό του ποσοστό. Τελικά ο Κυριάκος άνοιξε λάκκο αλλά όπως φαίνεται έπεσε μέσα.

      6. Αλήθεια εε; δεν μου λες της κυριακες σας πληρώνουν διπλά στον συριζα😉;

    13. Ζαίοι β-ρομά. Το Τσιπραστάν θα πάρει τα αρχ1δ1α μου όμως!

    14. Σύριζα μ@λακες ε? Όπως είπε στην αστυνομία ο ρομα, όλη την περασμένη εβδομάδα οι συριζαιοι γυρνούσαν στους καταυλισμους και μοίραζαν 20ευρα! Και αυτό σίγουρα το κάνουν οι προδότες των πρεσπων σε όλους τους καταυλισμους σε όλη την χώρα. 20ευρα σε ρομα και λαθρομετανάστες για να ψηφίσουν σύριζα. Σύριζα νδ πασοκ είναι απαταιωνες προδότες λαμογια και μπ@σταρδοι. Ας ελπίσουμε να μην έδωσαν λεφτά στον Κασιδιαρη γιατί περίεργα μας τα είπε υπέρ του σύριζα. Αντε Ηλία, και συγκυβέρνηση με τους προδότες της Μακεδονίας και υβριστες του Κατσιφα τού Γιώργου και του Μάνου…

    15. ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ

    16. Οι Αλβανοί του Τσίπρα (αλβανοτσάμης από το αλβανικό χωριό Λουψίστα – νυν Αθαμάνιο) σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα, τις “Πρέσπες του Αιγαίου” και τις “Πρέσπες της Epiri” (της Ηπείρου δηλαδή) όπου θα δώσουν γη και ύδωρ στους αλβανούς με τελικό στόχο να γίνει απόσχιση όλης της Ελλάδας βόρεια της Λαμίας, έτσι όπως ήθελε ο βλαχορουμάνος Άρης Βελουχιώτης.

    17. ειπε ο βρωμοκουλης πως “εχετε ελευθερια τύπου και μόνο που το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ειναι ανοιχτό “. Μα δε μπορει να το κλεισει το καθε ΜΑΚΕΛΕΙΟ αν ηταν στο χερι του θα το εκλεινε και με σφαιρες ο κωλανθρωπος

    18. Ποια αστυνομική εξέδωσε τις πλαστές ταυτότητες;
      Που τις βρήκαν, ειδικό χαρτί υδατόσημο κλπ

    19. Πόσο απελπισμένα είναι τα καθάρματα της εγκληματικής οργάνωσης “Νέα Δημοκρατία” για να εξαγοράζουν γύφτους !

      1. Οπως ακριβως τα λες Αλητες ,απατεωνες,εγκληματιες ειναι Ντροπη και αισχος

        Αλλα απλα για να καταπιεις την γλωσσα σου φασιστακο μαθε οτι το κουμασι ειναι του συναφιου σου Βαιοπουλος του συριζα ειναι το καμαρι σας

    20. ο υποψήφιος βουλευτής είναι ο βαιόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ.

    21. Στα χωριά ψηφίζουν και οι πεθαμένοι.
      Η χώρα από 10 εκατομμύρια ψηφοφόρους, θα βρεθεί να ψηφίζουν 20 εκατομμύρια

    22. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Γύφτος πριν από εμένα σε ουρά της ΔΟΥ Αγ αναργυρων με το ίδιο όνομα είχε 3 αφμ σκέψου αν είχε περισσότερα ονόματα πόσα αφμ θα είχε

    23. του συριζα ηταν τα ψηφοδελτια, ο υποψηφιος ηταν μια μορχαροκεφαλή με ασπρα μαλλιά δεν φαινοταν καθαρα

    24. Απέλαση στο καθε γυφταριο μαζι με καθε αλβαναριο να ξεβρωμίσει ο τοπος

    25. Η φωτογραφία της ασφάλειας δείχνει ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

    26. δεν εχουν ψηφοδελτιο απο τις κοτες σε ολους τους νομους τις χωρας ασχετα αν δε κατεβαινει υποψηφιος του κομματος σε καποιο νομο , αυτο μονο εθνικες εκλογες δεν ειναι

    27. Τι γίνεται ρε? Δεν υπάρχουν εφορευτικες επιτροπές σε πολλά τμήματα!!! Και μας λένε πως στις 20,30 θα έχουν λέει ασφαλές αποτέλεσμα!!!! Πως ρε μ@λακες μέσα σε 1,5 ώρα μετά το κλείσιμο της κάλπης θα έχετε ασφαλές αποτέλεσμα όταν χρειάζεται τουλάχιστον 2 ώρες να μετρήσει ένα τμήμα τις ψήφους, να συζητήσει ενστάσεις για τυχόν άκυρα, να έχουν μετρήσει τους σταυρούς, να σφραγίσει τους σάκους ο δικηγόρος και να στείλει τα αποτελέσματα στο υπουργείο στο οποίο δεν υπάρχει το κατάλληλο ηλεκτρονικό σύστημα πάρα μονάχα κάτι ταμπλετ? Ρε πλάκα κάνουμε? Και μην ξεχνάτε, ΌΧΙ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ, ΌΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠ@ΣΤΑΡΔΟΥΣ. ΤΑ ΊΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΈΧΟΥΝ..

    28. Ελλας Ελληνων Χριστιανων κυρα Μιζοκουλα! Σαν γυφτος ειδες τη γενια σου κι αναγαλιασε η καρδια σου? Ουστ μαγαρα της δεξιας! Το κανες το κομμα μπορντελο!

    29. Η ώρα των αρμάτων έφτασε δεν υπάρxει άλλη λύση.Οι εκλογές αυτές είναι άκυρες από όλες τις απόψεις.Τα Εθνικά Πατριωτικά κινήματα τα πέταξαν έξω.Πληρωμένοι γύφτοι και ΟΧΙ μόνο για ψήφο με έτοιμο σταυρό άκυρα ψηφοδέλτια στημένα και δημιουργημένα από τον Κούλη στα άλλα πολιτικά κινήματα και άτομα από την ΟΝΝΕΔ ως εθελοντές εκλογικοί εκπρόσωποι στην διαδικασία των εκλογών xωμένοι στον άλλο προδότη τον ΣΥΡΙΖΑ και σε άλλα πολιτικά κινήματα.Οι εκλογές αυτές είναι παράνομες και αντισυνταγματικές από κάθε οπτική γωνία.Να λαδωσουν τις ερπύστριες σιγά – σιγά να καθαρίσει η Ελλάδα από τον βούρκο.

    30. Δωστε τα σημαδεμενα ονοματα των υποψηφιων να ξερει ο κοσμος με ποιους εχει να κανει

    31. Ρεπορτάζ καλό αλλά πάντα λείπει το όνομα. Για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας τέσσερα χρόνια τώρα τελικά το όνομα το οποίο φταίει είναι ο Κανένας.

    32. Γιατί δεν κατανομάζετε τον υποψήφιο;;
      Ή ονόματα ή τα θεωρώ παπάτζες….
      (όχι οτι δεν επιχειρείται νόθευση, να εξηγούμαι)

      1. Τό μεσημέρι που δημοσίευσε τήν είδηση ψήφιζε ακόμα ο κόσμος καί δέν έπρεπε νά επηρεαστεί η ψήφος του, καλά έκανε καί δέν έβγαλε τό όνομα, τώρα που έκλεισαν οι κάλπες, άς τό βγάλει.

    33. Οι γύφτοι ειναι υπερ του κλεψηματος και της νοθείας

    34. Η χώρα της ευτέλειας και της απόλυτης αναξιοπρέπειας, οι πολιτικοί ξεφτίλες του λεγόμενου Δημοκρατικού τόξου εργαλειοποιούν τους φίλους τους ρομα να ευτελίσουν ότι έχει απομείνει σε αυτή τη χώρα ρημαδιό. Όλοι οι αξιοπρεπείς Ελληνες έχουμε εγκαταλείψει αυτό το καφενείο

    35. Ποιος ΝούΔουλος είναι ; ο Τσιάρας ; γράψτε όνομα να ξευτιλιστεί το κάθαρμα

    36. Λοιπον ο κάθε γύφτος έχει 4-5 ταυτότητες και ονόματα μιας και δεν υπάρχει τρόπος να ελέγξει κάποιος που και πότε γεννιέται κάθε μούλικο.

      Χρησιμοποιούν όποιο όνομα θέλουν για δάνεια, εγκληματικές ενέργειες, αγοραπωλησίες ΚΑΙ εκλογές.

      Με ένα πενηντάρι πουλάνε την ψήφο τους. Με 4-5 ονόματα (ψήφους) που έχουν βγάζουν καλό μεροκάματο..

    37. Λαδώστε τις ερπύστριες των τανκς να είναι έτοιμα !

    38. Να που πάνε τα λεφτά που μας ληστεύουν τα καθάρματα της μεταπολίτευσης.

    39. Θα πείτε ποιος ηταν ο υποψήφιος βουλευτής, ή πάλι φταίνε οι γύφτοι;

    Comments are closed.