ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΕΣ ΜΕ ΣΤΡΙΝΓΚ ΑΛΛΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ! ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ; Ο ΣΤΕΛΑΡΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΨΑΡΑΣ

    Κοινοποίηση:
    μαρινελλα1

    Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα, παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη και σχολίασε με καυστικό τρόπο τις πρακτικές που εφαρμόζουν κάποιοι στο χώρο της ελληνικής μουσικής.

    Μίλησε για τις τραγουδίστριες που η μία αντιγράφει την άλλη και «έσφαξε με το γάντι» όσες κάνουν καριέρα με…με στρινγκ και playback.

    «Δεν λέω, υπάρχουν καλές φωνές σήμερα, υπάρχουν ταλέντα. Αλλά, δυστυχώς, “σπρώχνονται” άφωνες κυρίως. Οι άφωνες που κάνουν καριέρα με στρινγκ και playback», είπε χαρακτηριστικά.

    Ωστόσο, δεκατέσσερα χρόνια έχουν περάσει από το ερώτημα που είχε απευθύνει στην ίδια το makeleio.gr αλλά απάντηση δεν έχει δώσει και αναφερόμαστε στο τι απέγιναν τα λεφτά από τις συναυλίες που είχαν δωθεί προς τιμήν του μεγάλου ερμηνευτή. Αντιθέτως, κατά καιρούς λέει διάφορα αυτή η αδιαμφισβήτητα μεγάλη κυρία του τραγουδιού περί πείνας που έχει περάσει κτλ.

    Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως. Ας δώσει έστω και τώρα μία απάντηση για χάρη των θαυμαστών της που την ακολουθούν τόσα χρόνια αλλά και για τη δικαίωση της μνήμης του Στελάρα

    Θυμηθείτε τι έχουμε γράψει στο παρελθόν σχετικά:

    Α ΡΕ ΣΤΕΛΛΑΡΑ!- ΠΕΙΝΑΣΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΝΟΜΑ!- ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ» ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ;;;- ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΑ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΟΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΡΥΛΟΣ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΨΑΡΑΣ… (ΦΩΤΟ- ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Έλα, έλα… Μαρινελα…
      Έλα, έλα…
      Στο Αλεξάνδρειο… Έλα…

    2. Μελαγχολώ και αγανακτώ όταν κάποιοι άμουσοι θεωρούν τη Μαρινέλλα . Μια τραγουδίάρα για τα καλοκαιρινά πανηγύρια της Πάνω και Κάτω ραχούλας καλή ήταν. Τι λόγια τότε να πούμε για τις υπέροχες ,μελωδικές και όχι στριγγλίσματα των τραγουδιστριών του λεγόμενου Νέου Κύματος;

    3. Ο Στέλιος την πήρε από τα μπουλουκια που εμφανιζόταν. και κάνεις δεν ξέρει τη εξέλιξη θα είχε στην καριέρα της

    4. Γιά πές νά μάθουμε κι εμείς;
      Τό πρώτο καί τό τελευταίο γράμμα δώσε μας

    5. Παπάρια την έκανε όνομα.Η Μαρινέλλα τα έτη εκείνα περπατούσε και έτρεμε η γη.Ο Στέλιος όρμηξε να την πάρει δεύτερη φωνή όταν τραγουδούσε τα βράδια γιατί ήταν καψούρης και έτσι το πήγε από εδώ το πήγε από εκεί την παντρεύτηκε.Στην συνέχεια φυσικά διότι αυτή είναι η πραγματικότητα ο Στέλιος είxε το xαβά με τα Casino’s και έλεγε συνέxεια θα σταματήσει να τραγουδάει και θα σταματήσει να τραγουδάει και το είxε συνέxεια πιπίλα στο στόμα με αποτέλεσμα να γυρίσει η Μαρινέλλα και να πει εγώ την καριέρα μου δεν θα τη xαλάσω για σένα άντε γεια και σηκώθηκε έφυγε.Η Μαρινέλλα και να μην υπήρχε ο Στέλιος θα ήταν έτσι κι αλλιώς δεύτερη φωνή ή στον Αγγελόπουλο ή στον Στράτο Διονυσίου ή εδώ ή εκεί θα ήταν όνομα σήμερα έτσι κι αλλιώς.Ολα αυτά βέβαια δεν αναιρούν για να ξέρουμε τι λέμε πως ο Στέλιος ήταν η μεγαλύτερη φωνή που πέρασε από την Ελλάδα αυτό είναι άλλη ιστορία.Η φωνή του καμπάνα ο xαρακτήρας του ολίγον περίεργος.

    6. Άφωνη μ στρινγκ π κάνει καριέρα κ μάλιστα μεγάλη μια είναι. Ξέρουμε σε ποια αναφερεται

    Comments are closed.