ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ – ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ – ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟΒΑΣΗΣ;;; [ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    2629467

    Περίεργα πράγματα παρατηρούνται στο Αιγαίο αυτές τις ημέρες από τους Τούρκους. Σε μία περίοδο, μάλιστα,  παγκόσμιας αποσταθεροποίησης λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Ενώ λοιπόν βρίσκεται σε εξέλιξη η τουρκική άσκηση “Γαλάζια Πατρίδα 2022”, κατασκοπευτικό αεροσκάφος του Τουρκικού Ναυτικού “σκάναρε” με λεπτομέρεια όλα τα Δωδεκάνησα.

    Δείτε τι εννοούμε!!

    Ο πιλότος κάνει βόλτα πάνω από το Αιγαίο ή οι Μογγόλοι χρησιμοποιούν ως προκάλυμμα την άσκηση τους για να προετοιμάσουν κάτι στην περιοχή μας;;; Όπως και να έχει, ο Μητσοτάκης πάλι κοιμώμενος θα βρεθεί…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Αυτά παθαίνεις όταν είσαι χωρίς κυβέρνηση εδώ και δεκαετίες. Το χειρότερο βέβαια είναι ότι μετά από 10 χρόνια μνημόνια και ξεπουλήματος αυτός ο γιδολαός ξανάκανε κυβέρνηση το κόμμα που κατέστρεψε και ξεπούλησε τη χώρα.

    2. Μονο μια ακριβή καταγραφή της περιουσίας τους κανουν οι τουρκοι. Μην ανυσηχειτε….ο κούλαρος θα σας προστατέψει αφου ειστε και εσεις και αυτοι στο νατο.

    3. Η Ελλάδα χάθηκε το 2010 στο Καστελόριζο…όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση

    4. Κουλης κουλης τσιπροκουληδες και τα παρεμφερεί πατριωτες κκκλμσκκκκκκκκεεκνδνδνδνδ

    5. Τα σύνορα και την πατρίδα την φυλάνε οι ΕΝΟΠΛΕΣ Δυνάμεις οι οποίες λειτουργούν με βάση συγκεκριμένους και εγκεκριμένους από τις ηγεσίες τους κανόνες. Εάν οι Τούρκοι αλωνίζουν στις θάλασσες μας και πάνω από τα νησιά δηλαδή ΕΕΧ κάποιοι δεν κάνουν σωστά τα καθήκοντα τους. Εάν ο αρχηγός άρει εντολή από την πολιτική ηγεσία να κάνει πως παραβλέπει τις παραβιάσεις του ΕΕΧ και των Χωρικών Υδάτων αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ΠΑΡΑΒΕΙ τον ΟΡΚΟ που έδωσε στην ΠΑΤΡΊΔΑ.
      Ο ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΌΣ ΟΦΕΊΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΆΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΎΓΕΙ διατηρώντας την ΤΙΜΉ του και την ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΤΟΥ.

    6. Ρε γιατί τρώγεστε με τα ρούχα σας σε βάζουν εσένα των χαζό οι στρατιοτικοι γαλοναδες για να κλισουν επιφυλακή μέσα μικρότερους,,αλωνίζουν οι Τούρκοι είναι ανάγκη να πάνε Δωδεκάνησα δεν μπορούν να σκαναρουν νομίζεις από Τουρκία δορυφορικά όλα τα βλέπουν όλα τα μαχερωνουν ,, αν κάνουν απόβαση ετοίμασε ουζάκι κανένα τσιγγανικο τσιφτετέλι να πετάει πέπλο και τσίπουρο δηλητηριώδη και άσε να κοιμηθούν αιώνιο ύπνο η εμπειρία μου λέει οργανοση κρίβαιτε από πίσω ίσως εργάζονται σε σελίδες

    7. Οι Τούρκοι σε αντίθεση με εμάς είναι επιθετικοί και διεκδικούν εδάφη ενώ ταυτόχρονα παραποιούν την Ιστορία προς όφελος τους έστω κι αν απευθύνονται στο εσωτερικό τους καθότι κάποιος Ευρωπαίος ή Δυτικός γενικότερα δεν θα τους έπαιρνε στα σοβαρά. Δεν είναι απίθανο να βρεθούμε σε πολεμική κατάσταση τους επόμενους μήνες γι’ αυτό ετοιμαστείτε και μην περιμένετε από αραβοκρητικούς αποσχισστές Κούληδες και αποσχιστές αλβανογενείς Τσίπρες την σωτηρία της χώρας μας!

    8. Κάτι δεν πάει καλά με το.λιμενικο είχες δίκιο της προάλλες το διαπίστωσα και εγώ σε μερικές σελίδες πουριτανισμος μισογινηδες από αυτά που γράφουν

    9. Απλα ξευτιλισμενο πολιτικο σύστημα, αλλά ο ραγιας τι κανει?

    10. Σεμνα….. ΝΑΤΟ εδω ΝΑΤΟ και απεναντι ! Κινδυνολογια τοσα χρονια για εσωτερικη καταναλωση εξαιρεσει μεμονωμενων καταστασεων οπως των Ιμιων!
      Τωρα που ο Κουλης τα δωσε ολα δεν εχουμε να φοβομαστε τιποτα!
      Μονο να καλοταιζουμε τους λαθρο!

    11. Πούλα νησιά τώρα να κονομησεις,έτσι κι αλλιώς ο επόμενος θα έχει εντολή να βγάλει στο σφυρί τη Θράκη.

    Comments are closed.