ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ: ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ!

    Κοινοποίηση:
    ΑΘΛΙΟΙ

    Χθες  Πέμπτη 2-6-2022, το Νοσοκομείο Σύρου λειτουργεί για τρίτη συνεχόμενη ημέρα ως Κέντρο Υγείας!!!

    Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 31-5-2022 οι δύο εναπομείναντες εργαστηριακοί Ιατροί απουσιάζουν για λόγους υγείας και επειδή μέχρι στιγμής δεν έχουν αναπληρωθεί, δεν μπορεί να λειτουργήσει η αιμοδοσία με αποτέλεσμα την αδυναμία λειτουργίας των χειρουργείων, γεγονός που σημαίνει ότι το Νοσοκομείο λειτουργεί ως μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας, δηλαδή Κέντρο Υγείας.

    Πράγματι, από την Τρίτη έχουν αναβληθεί όλα τα χειρουργεία ενώ δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα λύση μέχρι την επιστροφή των συναδέλφων.

    Το γεγονός αυτό έρχεται να προστεθεί στην κλιμακούμενη υποβάθμιση της οποίας είμαστε μάρτυρες τους τελευταίους μήνες.

    Υπενθυμίζουμε ότι μόλις πριν δύο ημέρες είχαμε καταγγείλει ότι το καρδιολογικό τμήμα απομένει με έναν μόνο Ιατρό (από τους τρείς που προβλέπονται) και μόλις σήμερα ενημερωθήκαμε ότι κι αυτός συνταξιοδοτείται στις 30 Ιουνίου το οποίο συνεπάγεται και το κλείσιμο της καρδιολογικής κλινικής και της μονάδας εμφραγμάτων.

    Επιπροσθέτως συνταξιοδοτείται ο Μοναδικός Διευθυντής της Χειρουργικής κλινικής καθώς και ένας Διευθυντής Γυναικομαιευτικής.

    Με βάση τα παραπάνω αναρωτιόμαστε ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΥΞΥΜΕΝΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ);;;

    Ακόμη και αν βρεθεί τώρα μια πυροσβεστική λύση, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι το φαινόμενο θα επαναληφθεί σύντομα και κατ΄ επανάληψη εάν δεν γίνουν άμεσα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που θα καλύψουν τα κενά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Οι απόγονοι του Παλαιοκρασά και της Παπαζώη ,να ρωτήσουν τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους και να πάνε πάλι να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ κα Ν.Δ.
      Οι χαχόλοι των εφοπλιστών και οι τουριστόδουλοι , που χρέωναν μία” φουρτάλια” (Ανδριώτικη ομελέτα) πατάτες και αυγά δηλαδή, 5.000 δρχ και αν διαμαρτυρόσουν , η απάντηση ήταν …..αν δεν σου αρέσει μην ξανάρθεις.
      Όποιος δε μίλαγε για το πού πάει η κατάσταση ήταν μίασμα Φασίστας ή Κομμουνιστής.
      Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα της πληρωμής των γραμματίων.
      Τ ακούς γιατρέ, πρώην δήμαρχε , πρώην ποδοσφαιριστή , πρώην γενικά.
      Κρίμα γιατί άλλα έλεγες. ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ

    2. Μια σκέψη, ο Υπουργός Υγείας να είναι στη Σύρο και να χρειάζεται σε δευτερόλεπτα Καρδιολόγο . Τι μπορεί να σκεφτεί ο άνθρωπος όταν τον προκαλούν

    3. Απορώ που κάποιοι παραξενεύονται που δεν λειτουργεί το νοσοκομείο. Ρε αυτοί νοιάζονται για το μπόλι και τη μίζα από το μπόλι, δεν νοιάζονται για την υγεία του ασθενή. Εδώ πεθαίνουν εμβολιασμένα παιδάκια και αυτοί θέλουν το τέταρτο μπόλι το σεπτέμβριο! Όμως, ο σύλλογος εξαπατηθέντων εμβολιαασμενων θα τους στείλει εκεί που τους πρέπει, τους ανθέλληνες υπαλλήλους των φσρμακευτικών

    4. εσεις ολοι τι περιμενετε απο κυβερνηση που στο 1/3 της θητειας που διανυει με εγκληματικους τροπους να κανει κοινωνικο εργο ε σα δε ντρεπομαστε λεω εγω!!!!!

    5. Καλα τους κανουν. Οι κυκλαδες ειναι βαμμενοι νεοδημοκρατες. οτι και να τους κανουν τα αλλα κομματα ΝΔ ψηφιζουν.. που ειναι το προβλημα.. Αφου ξερουν τι μαλακες ειναι σου λεει ουτος η αλλος θα μας ξαναβγαλουν εσυ τι ζορυ τραβας

    6. ……βαρια ….βιομηχανια χωρις υποδομες ιδιως υγειας παρα μονο με πανακριβο πιτογυρο δεν παιζει! Κουλαρα και…. κψμιτζη Θανασ τον πουλον και γρηγορα!

    7. Πλεύρης και Βορίδης στην ΝΔ και μάλιστα υπουργοί. Απο εκεί να καταλάβεις

    8. Το ότι θέλουν να κάνουν όλη την υγεία ΙΔΙΩΤΙΚΗ δεν το ξέρουμε; Και το ότι οι ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ασφαλιστικές θα κάνουν πάρτυ δεν το ξέρουμε;

    9. Το μπολι σώζει ταμεία
      Γεμίζει τσέπες!!!!!
      Κράτος μπουρδελο…..

    10. Καταραμένοι να είναι για την κατάντια της δημόσιας υγείας! Αυτό οφείλεται στην αναστολή εργασίας τόσων άξιων υγειονομικών!!!!

    11. Μην ανησυχείτε, θα ρθουν τώρα οι τούρκοι και θα τα φτιάξουν

    12. Το νοσοκομείο έχει χάσει προσωπικό λόγω των αναστολών εργασίας και όσοι έχουν απομείνει και εργάζονται έχουν προβλήματα υγείας από το μπόλι.
      Καλά κρασιά!

    13. η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για την ζωή σας και την υγεία σας γιαυτό σας κάνει δωρεάν εμβόλια που τα πληρώνετε με τους φόρους σας, τώρα γίνατε αθάντοι με το εμβόλιο και κλείνουν τα νοσοκομεία επειδή δεν χρειάζονται….

    14. Και στη Δράμα ΔΕΝ κάνουν χειρουργεία (στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας).

    15. Βλαμμένοι είναι;
      Αντί να χτίζουν κι άλλα και να τα εξοπλίζουν και να προσλαμβάνουν προσωπικό.

    16. ΤΙ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΙ ΟΛΟ “ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ” ΣΩΡΗΔΌΝ;;;
      ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΙ ΤΟ ΜΠΌΛΙ;;
      ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕΕΕ;;;

    Comments are closed.