ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ – Η ΟΛΙΣΘΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ – ΝΕΚΡΗ 26ΧΡΟΝΗ ΕΓΚΥΟΣ, ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ 5ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    troxaio_varda-1

    Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της και τρία ακόμα άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στο ύψος της Βάρδας – Ψάρι περίπου στις 6.30 το απόγευμα της Πέμπτης.

    Το αυτοκίνητο που επέβαινε η γυναίκα και είχε κατεύθυνση προς Πύργο, συγκρούστηκε μετωπικά με αντιθέτως κινούμενο φορτηγό το οποίο κατέληξε εκτός δρόμου.

    Στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαιναν ο άνδρας οδηγός και ένα αγοράκι ηλικίας περίπου πέντε ετών.

    Το παιδάκι μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα άμεσα στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, ενώ στο σημείο έφτασαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να διακομήσουν στο νοσοκομείο τη γυναίκα που έχασε τη ζωή της, τον άνδρα οδηγό του ΙΧ που τραυματίστηκε σοβαρά και τον οδηγού του φορτηγού που έχει τραυματιστεί ελαφρύτερα.

    Νεότερη ενημέρωση

    Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η γυναίκα που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα στη Βάρδα, ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Το μικρό αγοράκι που επέβαινε στο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε ελαφρά, είναι γιος της ενώ ο ο οδηγός συζυγός της.

    Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Βάρδας και αναμένεται να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών.

    Η οικογένεια κατάγεται από χωριό της Αμαλιάδας.

    Δείτε video:

    Δείτε φωτογραφίες:

    troxaio varda 2

    troxaio varda 3

    troxaio varda 4

    troxaio varda 5

    ilialive.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Το μεγαλυτερο οδικο σφαγειο της ελλαδας.Δεν ειμαι απο εκει,αλλα μερικες φορες που το περασα καταλαβα.

    2. Έχω κάνει τη διαδρομή, αρκετές φορές μέ CBR-1000.. Ο δρόμος, θέλει προσοχή μηπως σού πεταχτεί αγροτικό από παράδρομο… ή επιχειρήσει νά στρίψει!
      Πήγαινα από 100 μέχρι 160 καί κοντά στην Πάτρα με 200-250, ορισμένες στιγμές. Αυτά,πριν 10 χρόνια…
      ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ-ΚΟΡΝΑ! Καί τά μάτια σου,14.
      Ένα σύνηθες φαινόμενο είναι: η πορεία κοντά στην μεσαία διαγραμμιση αλλά νά διασταυρώσεις με κάποιον πού κάνει προσπέραση!!
      Πολύ προσοχή. Όσα περισσότερα είναι τά χιλιόμετρα, τόσο λιγότερη αντίδραση θά έχεις..

    3. Αυτά θα συνεχίσουν να γίνονται μέχρι η τροχαία να αποφασίσει να κάνει έλεγχο την ταχύτητα και την κατάσταση των αυτοκινητων ελαστικά… κλπ. Δεν φταίνε πάντα οι δρόμοι!!

    4. Ο ΣΥΡΙΖΑ σαλαμοποίησε το έργο Κατασκευή ΕΟ Πατρών -Πύργου, για να μοιράσει τα τέσσερα, από τα οκτώ τεμάχια, στον χορτολίβαδο εργολάβο. Πέταξε δε στον κάλαθο των αχρήστων, ό,τι είχε γίνει από την κυβέρνηση Σαμαρά. Στη συνέχεια ο γόνος Μητσοτάκης, διαγραφεί όσα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, επανασχεδίασε την υλοποίηση, αλλά μέχρι σήμερα προχώρησε μόνο σε εξαγγελίες, λες και με λόγια μπορούν να γίνουν έργα. Όμως, καθημερινά χάνονται ζωές στο βωμό του ατομικού ή κομματικού συμφέροντος. Δυστυχώς, η κάθε κυβέρνηση διαλύει όσα είχε κάνει η προηγούμενη και προσπαθεί να ξαναστήσει το παιχνίδι. Χώρα της Υποσαχάριας Αφρικής καταντήσαμε, οι δε φύλαρχοι της πολιτικής δεν υπολογίζουν τίποτα μπροστά στο κομματικό ή ατομικό τους συμφέρον.

    5. Aχ ρε γαμωτο ως ποτε θα γινεται αυτο ως ποτε θα συνεχιζετε η γενοκτονια? μια ακομη οικογενεια διαληθηκε στην ασφαλτο ενα παιδακι στην τρυφερη ηλικια 5 ετων χανει τη μανα του και μια νεα κοπελα και εγκυος χανει τη ζωη τοσο αδικα . ο θεος να την αναπαυση και αυτη και το αγενητο. προσεχετε στους δρομους ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ.

    Comments are closed.