ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ! ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ – ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ” ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;

    Κοινοποίηση:
    3114360

    Το πρωί της Πέμπτης 16 Σεπτεμβρίου 2021 έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Καβαλιώτη γενικού χειρουργού Χαράλαμπου Παπαϊωάννου από επιπλοκές του κορωνοϊού σε ηλικία 66 ετών.

    Ο Χαράλαμπος Παπαϊωάννου, αν και πλήρως εμβολιασμένος, νοσούσε από κορωνοϊό. Αρχικά νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid.
    Ο εκλιπών διατηρούσε ιατρείο στην πόλη της Καβάλας, αλλά χειρουργούσε και σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια είχε τη χαρά να «δει» τον γιο του Αθανάσιο να ακολουθεί τα βήματά του στην ιατρική…

     kavalapost.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Ποσοστό θανάτων από εμβολιασμούς : 1 στις 100.000
      Ποσοστό θανάτων από Covid : 14.500 στα 10.700.000 (δηλαδή 1 στους 738).
      Διελέγετε και παίρνετε προβατίνες μου.
      Και αν δε διαλέξετε εσείς, θα το κάνει η φύση και ο Δαρβίνος για εσάς.

    2. Αυτοι οι 2 γελοιοι στην εκπομπη περιμετρος της ερτ3 αν και λαλιστατοι στις συνδεσεις τους με πολεις της μακεδονιας τουμπεκι ψιλοκομμενο για το θεμα…..
      Κατα τα αλλα η βλαμμενη που ειναι μαζι με τον αλλον βλαμμενο στην εκπομπη μας ελεγαν προχτες οτι αν δεν κανετε το μπολι θα σας πεσουν τα μαλλια αν κολλησετε κορονα!!!

    3. Ο Γώγος πού ήταν, νά τού δώση αυτό τό φάρμακο που είχε φυλαγμένο κι έδωσε στόν Τζωρτζίδη;

    4. δεν πέθανε από τον ιό. ΠΈΘΑΝΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚ@@ΑΑ.

    5. Πάρτε πίσω τα ραπίντ τεστ ρε απατεωνες. Άι στο διάολο σας σιχαθηκα.

    6. Οι λαοί της πάλαι ποτέ κοιτίδας του πολιτισμού Ευρώπης κυβερνώνται (θεωρητικά πάντα) από κάτι τοξικομανείς τύπου Ντραγκι που παίρνουν σκληρά drugs ώστε να παραμένουν αναίσθητοι και να εφαρμόζουν τέτοιες πολιτικές. Σε λίγο θα ξεκουμπιστει κι η γκιοσα του Βερολίνου και ο Μικρόν. Το νέο πολιτικό τοπίο που θα διαμορφωθεί θα μας δείξει τι μέλλει γενέσθαι.
      Σωτηρία πάντως σίγουρα δεν υπάρχει.

    7. Τίποτα δεν θα πούνε. Έχουν το ακαταδιωκτο. Όπως πάντα θα έχουν τα παπαγαλάκια τύπου Πορτοσαλτε που ότι και να συμβεί το άσπρο θα το κάνουν μαύρο. Ο Χατζηνικολάου όλο το καλοκαίρι όπως ισχυρίζεται ήταν άρρωστος. Από τι άραγε;;;; Ώρα να αρχίσουν να μας αδειάζουν κι αυτοί τη γωνία σιγά σιγά μπας και ξεβρωμισει ο τόπος.

    8. Παραβιάζεται η αρχή της ισότητας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και ως εκ τούτου όσοι βγήκαν σε αναστολή δικαιούνται αποζημίωσης από το ελληνικό δημόσιο αφού υπήρξε ανόμοια μεταχείριση ομοίων περιπτώσεων τη στιγμή που και οι δυο κατηγορίες μεταδίδουν,
      Άρα νομικά δεν έπρεπε κανείς να βγει σε αναστολή! Κινηθείτε νομικά κατά της κυβέρνησης αξίζει τον κόπο

    Comments are closed.