ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΤΥΛ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΪΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΣΕ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ – “ΟΙ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ” ΛΕΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ – ΚΟΛΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙ

    Κοινοποίηση:
    lkhlkhlkhlhk

    Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ  μία ακόμα τραγική εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη με παρακαλετά προς την Τουρκία και τον λαό της…

    Ήταν 19ος και τελευταίος από την πρωινή ομάδα ηγετών που ομιλούν στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

    Ο τύπος αρχικά αναφέρθηκε στον Ρωσοουκρανικό πόλεμο κρίνοντας προφανώς ότι αυτός είναι πιο σημαντικός από τα εθνικά συμφέροντά μας. Συνέβη αυτό που στην Ευρώπη θεωρούσαμε αδιανόητο , είπε αρχικά για τον πόλεμο στην Ουκρανία για να κατηγορήσει τον Πούτιν ότι εργαλειοποίησε τον φυσικό της πλούτο, αλλά απέτυχε.

    Περνώντας στα ελληνοτουρκικά, χαρακτήρισε απαράδεκτες τις αξιώσεις της Άγκυρας και την κατηγόρησε για ρεβεσιονιστικη΄ατζέντα.

    “Η Τουρκία θα μπορούσε να είναι σημαντικός σύμμαχός” τόνισε και αναγνώρισε όσα έκανε για παράδειγμα στο θέμα των σιτηρών. “Αλλά η ηγεσία της μας απειλεί πως θα έρθει την νύχτα. Είναι η γλώσσα ενός επιτιθέμενου” τόνισε.

    Αναφέρθηκε στα Ίμια αλλά και στο casus belli και βέβαια στις παραβιάσεις. “Οι αξιώσεις της Τουρκίας για τα ελληνικά νησιά ξεπερνούν τις κόκκινες γραμμές ολόκληρης της Ελλάδας. Δεν θα γίνουν ανεχτές. Δεν θα δεχθούμε να μας κάνουν μπουλινγκ. Υπάρχει κι άλλος δρόμος” είπε. Απεθυνόμενος προς το λαό της Τουρκίας τόνισε πως η Ελλάδα δεν είναι εχθρός και έκανε έκκληση σε ύφος Βασιλάκη Καίλα για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις απευθυνόμενος στον τουρκικό λαό, όπως είπε λίγο πριν βουρκώσει κιόλας. Την ώρα που μας έχουν ξεφτιλίσει οι απέναντι, ο Μητσοτάκης παρακαλάει. Στόφα ηγέτη από τα Lidl. Σε κανένα σημείο της ολιγόλεπτης ομιλίας του δεν αναφέρθηκε καν στον Ερντογάν αλλά προτίμησε να πει “Turkey’s leadership” σ.σ “ηγεσία της Τουρκίας”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Tα ίδια θα λέμε αφού οι Μητσοτάκηδες έχουν τις καλύτερες σχέσεις με τον Ερντογάν. Το σχεδίαζαν χρόνια αυτό.

    2. Κουλης: “Υπάρχει κι άλλος δρόμος”! Ποιος; Μηπως αυτος της Χαγης, Προδοταριο;;;

    3. Βρε μπουμπούκια άντε να φάτε τον Τούρκο η είστε του καναπέ κ το μπουμπούκι ο Χίος τη μας γραφή να κάνουμε πόλεμο η Τουρκία έχει χάση πολλα

    4. Ετοίμαζε ένα ολόκληρο επιτελείο την ομιλία σύμφωνα με την οποία θα αποδομείτο η ομιλία του Μόγγολου. Αποτέλεσμα κιχ – μόκο – κατάπιαμε τη γλώσσα μας. Στην πολιτική σκέψη της Ελληνικής ελίτ είμαστε δυστυχώς επαρχία της Τουρκίας. Δεν μπορούν τα παιδιά. Φτάνει το σκατό στην κάλτσα. Και πως να γίνεις πιστευτός όταν έχεις μαζέψει έξη εκατομμύρια επενδυτές με τις ευλογίες και των δυο ζουζουνέλ για να μας μπολιάσεις. Οι πρεσβείες εδώ δεν φουμάρουν μπάφους. Αφού όλοι γνωρίζουν ότι τους πληρώνετε τα νοίκια σιχαμένοι.

    5. ΑΥΤΟΣ ΕΓΛΥΦΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΙ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΕΝΩ Η ΑΔΕΛΦΟΜΑΝΑ ΤΟΥ ΝΤΟΡΑΚΛΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΜΑΡΑΘΙ ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΚΡΟΙΒΗ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΚΥΡΗΛΕ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΝΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ…………ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΑΠΗΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ…..ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΥΗΝ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΟΥ ΞΑΝΑ

    6. Μεγάλος χεστης, όπως ήταν και όλοι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί της Ελλάδος. Ανθελλληνας και προδότης. Το στερεότυπο των Ελλήνων πρωθυπουργών. Δεν υπάρχει σωτηρία. Το μαγαζί που λέγεται Ελλάδα έχει κατεβάσει ρολά από καιρό.

    7. Άχρωμος, άοσμος πρόβαλε τον εαυτό του ως όργανο παγκοσμιοποίησης και όχι τα συμφέροντα της χώρας. ΥΓ. Μήπως δεν υπάρχει ελληνική μετάφραση στον ΟΗΕ ; Διαφορετικά θα μιλούσε στη γλώσσα της χώρας του.

    8. Μήν ασχολείσαι μέ τήν Ρωσία ρέ μαλάκα Μητσοτάκη….γιατί καί τούς Ρώσους θά κάνεις εχθρούς τής Ελλάδας καί οί σημερινοί φίλοι σου θά γράψουν στ αρχίδια τους τήν Ελλάδα στά δύσκολα…!!! Δέν τό καταλαβαίνεις αυτό ρε γίδι…???? Διάβασε λίγο ιστορία ρέ μπινέ νά δείς τί έγινε παλαιότερα…. συνεχεία χαμένοι είμαστε από τούς δήθεν συμμάχους φίλους μας….ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ…..ΑΛΛΙΩΣ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ…!!!!

      1. Ξύπνιος είναι. Σκόπιμα μας κάνει εχθρούς με ολους. Ξέρει τι έρχεται και φροντίζει από τώρα ωστε την δύσκολη για την Ελλάδα ωρα, να ειμαστε μόνοι μας.
        Ξέρει πολύ καλά τι κάνει.

    Comments are closed.