ΤΡΑΓΙΚΟΣ, ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ! Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ… ΔΕΧΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ 1400 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ!!!! ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΪΒΑΝΙ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ… ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ – ΠΑΡΩΔΙΑ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-erntogan-nato-1200x668

    Πριν λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν που πολλοί περίμεναν ότι θα είχαμε μια αποφασιστική στάση από την ελληνική πλευρά. Σε… θερμό κλίμα η συνάντηση μεταδίδουν τα φιλοκυβερνητικά και… χορτασμένα ΜΜΕ.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συμφωνήθηκε ότι θα πρέπει να αποφευχθεί η ένταση παρά τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.

    Μάλιστα όπως διαρρέεται συμφωνήθηκε να μην επαναληφθεί το κλίμα έντασης του προηγούμενου καλοκαιριού. Στόχος της συνάντησης ήταν να αποκατασταθεί ο δίαυλος επικοινωνίας στο ανώτατο επίπεδο, μετά από ένα μακρύ διάστημα κρίσης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

    Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι η ελληνική πλευρά έδωσε έμφαση στην ανάγκη οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών και στο ζήτημα της υφαλοκρηπίδας. Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέφερε στον Τούρκο ομόλογό του ότι η Ελλάδα σέβεται τις διεθνείς συνθήκες και τους κανόνες καλής γειτονίας. Η συζήτηση ήρθε και στο μεταναστευτικό, που εργαλειοποιεί μόνιμα η Άγκυρα, με τον Μητσοτάκη να ζητάει μια κίνηση καλής θέλησης από τους «απέναντι». Και ποια είναι αυτή; Να δεχτούν πίσω 1400 μετανάστες και πρόσφυγες που έχει κριθεί οριστικά η απέλαση τους! Βέβαια πληροφορίες για την απάντηση που εισέπραξε, δεν υπάρχουν… Και κάτι μας λέει ότι δεν θα υπάρξουν ποτέ.

    Και φυσικά, το “ξύλο” που υποτίθεται ότι θα έριχνε ο Μητσοτάκης στον Ερντογάν ολοκληρώθηκε με την συμφωνία να συνεχιστούν οι περιβόητες διερευνητικές επαφές, που τόσα χρόνια δεν έχουν φέρει (και ούτε πρόκειται) αποτέλεσμα.

    Άντε και μην ξεχάσετε να τον ξαναψηφίσετε…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Δεν τον ψηφήσαμε μας τον φορτωσανε Οπως την Αμερική γίνονται οι εκλογες εδω .Το συστήμα μας τους φορτώνει και νωμίζουμε ότι ψηφήσαμε

    2. Γελάν και οι πέτρες με τα χάλια του Κούλη

    3. Το κακό είναι ότι οι ψυχοσωματικές του διαταραχές είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού…
      Γκριμάτσες συνεχείς,νοσηρό γούρλωμα ματιών,ηλίθιο χαζόγελο εκτός τόπου κ χρόνου και αχ αυτά τα χέρια,
      δεν μπορεί να κουμαντάρει χέρια-δάχτυλα συνεχώς τα τρίβει ,τα ζουλά,τα πλέκει.
      Αυτά βλέπει στον διαταραγμένο κούλη ο κάθε ερντογάν
      και γι’ αυτό όλοι τον κατουράν.
      Μάλλον οικογένεια συγγενείς για επικοινωνιακούς λόγους δεν τον έστειλαν για θεραπεία όταν ήταν μικρός.
      Που να φανταζόντουσαν η Μαρίκα,η Ντόρα ,ο Κ.Μητσοτάκης
      ότι θα γινόταν ποτέ πρωθυπουργός ο κούλης ,ζούμε απίθανες καταστάσεις !!!

    4. α τα βρήκαν κιόλας και όλα καλά. 2 χρόνια τώρα η νδ μόνο λόγια. θα τιμωρήσουμε την τουρκία, θα μπλοκάρουμε την είσοδο της στην εε. μ θα θα θα ,, μπεεεεε. όλα καλά τώρα. μετά το γλέντι των σκοπίων και οι τούρκοι πάλι μας κάνουν ότι θέλουν. φάτε δεξιούς πατριώτες και καταλληλότερο πρωθυπουργό με 70% όταν τον βγάζατε στις δημοσκοπήσεις. όπως πούλησε την πατρίδα με τις κωλοτούμπες με στη συμφωνία των σκοπίων α΄λλο τόσο και με την τουρκία τώρα. προδότες με περικεφαλαία όλοι στη ΝΔ. και μούγκα και γερωργιάδηδες και ΄δενδιες και βορίδηδες. α ξέχασα τώρα θα βγει εκείνη η κατα φαντασίαν ‘πολιτικός’ λατινοπούλου να πει για τους γκευ και να πανηγυρίζουν που τα λέει σωστά. για τέτοια θέματα πατριωτικά όμως μούγκα στη στρούγκα. !

    5. Ο θεος να βαλει το ✋ και να σταματησει αυτον το προδότη!

    6. Ή αντίστροφα, ποιος θεωρείτε ότι είναι πιο ασχημος!!
      Η ασχήμια χτυπάει οροφή!!!
      Θαμπώθηκαν τα ματάκια μου!!
      Ανέβηκε η μυωπία μου!!

    7. Ποιος θεωρείτε ότι είναι πιο όμορφος;;; Ο Ερντογάν ή ο Μητσοτάκης;;

    8. Όλες οι γκόμενες γριές και νέες πίσω από το τεκνό θα τρέχουν

    9. 😂😂😂 ΤΏΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΟΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΈΣΟΥΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΎΑ ?!!!! ΚΟΎΛΑ !!!!

    10. Εμείς βλάκες δε θα τον ψαναψηφισουμε(εγώ δεν έχω ψηφίσει ποτέ κανέναν). Αλλά να πείτε εσείς χαϊβανια ποιον να ψηφίσουν. Τον Τζημερο ή τον Κασιδιάρη;;;

    Comments are closed.