ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΛΥΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ: ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ – 60 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΔΡΟΝΙΑ, 11 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ, ΕΝΑΣ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ! ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΑ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ

Κοινοποίηση:
eikona-2024-05-26-084517562

Σοβαρές συνέπειες είχαν τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (25/5) ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, σε σταθμό του Βερολίνου, με ένα άτομο να δίνει μάχη για τη ζωή του και άλλους 11 να τραυματίζονται.

Το βίαιο επεισόδιο έλαβε χώρα στον σταθμό Prenzlauer Allee, όταν οπαδοί των δυο ομάδων ενεπλάκησαν, με αποτέλεσμα ένα άτομο να τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλεύεται μέχρι αυτήν την ώρα σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, συνολικά τραυματίστηκαν 12 άτομα, συμπεριλαμβανομένων:

2 με βαριά τραύματα

9 με ελαφρούς τραυματισμούς

Στο σημείο της συμπλοκής έσπευσαν μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, αλλά και αρκετά ασθενοφόρα, προκειμένου να διακομιστούν στο νοσοκομείο οι τραυματίες και να συγκρατηθεί το πλήθος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Μόνο για τις ομάδες σκοτώνεστε δίποδα,δεν πειράζει που κάποιοι σας φόλιασαν σαν πειραματόζωα και ψοφάτε από ξαφνικίτιδες

  2. Να κλείσει το Βερολίνο για 2 μήνες και να πάει ο Βούρτσας με φάκελο στην Ούρσουλα να διαμαρτυρηθεί, ένδυμα επίσκεψης, κοστουμάκι Cavlin Klein Main

  3. Απο αυτοπτες μάρτυρες,όντως οι παναθηναϊκοι τσακιστηκαν από τους Τούρκους με ταπεινωτικη υποχώρηση και πολλά πρασινα κασκόλ λαφυρα στα χερια των οπαδων της φενερ…..με τους γαυρους δεν ξέρω τι παίχτηκε,αλλά λογικά οι παναθηναικοι θα έφαγαν ξανά ξυλο..πολυ δειλοί οπαδοί οντως(μόνο με τον οπαδό της,αεκ έκαναν τους μάγκες με την πλάτη των ναζιστων κροατων)

    1. Μην γραφεις οτι να ναι Απο πληροφορια ενος παλιου ασφαλιτη κι ενος σημερινου ματατζη πρωτα οι κομουνιστες και τωρα οι θ(ρ)ηλικοι με την μιση σφαλιαρα που εφαγαν δηλωσαν οι μεν μετανοια οι δε ποιος ηταν πισω τους μπροστα τους και αριστερα τους Αυτα τα λιγα…

      1. Αστο ρε εθνικιστή από τα λιντλ…το ξυλο που έφαγαν τα πρασινα λαγουδάκια δεν είχε προηγουμενο..μείνε στον τεριμ και στον “αμαν αμαν ο αταμαν”και ασε τα εθνικιστικά…

  4. Εγώ πάντως γελάω με τα χάλια σας

    ένα πράγμα θα πω και ισχύει για την ΕΥΡΩΠΗ και για την ΕΛΛΑΔΑ

    οι πολίτικοί και οι πολίτες θα φάνε πολύ ξύλο και όχι μόνο…

    όχι από τους ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ αλλά από τους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ τους οποίους έχετε ανάμεσα σας

    κατηγορείτε τους ακροδεξιούς και τους λέτε φασίστες/ρατσιστές

    εσείς οι φιλελεύθεροι/αριστεροί που αγαπάτε τον πολυπολιτισμό και το κάτι διαφορετικό

    αλλά κάντε μια βόλτα στις αραβικές/μουσουλμανικές χώρες π.χ. στην ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ που τόσο υπερασπίζεστε/αγαπάτε πείτε ότι είστε ΛΟΑΤΚΙ+ να δούμε πόσα λεπτά έχετε μέχρι να σας κρεμάσουν?
    το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες που στο X (Twitter) με βαμμένα μαλλιά/νύχια και ντύσιμο σαν ξέκωλο είχαν πέσει στα τέσσερα και δόξαζαν τον ΑΛΑΧ και το ΙΣΛΑΜ πηγαίνετε μια βόλτα στις αραβικές/μουσουλμανικές χώρες π.χ.στην ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ κάντε τα ίδια που κάνατε στις ΗΠΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΕΥΡΩΠΗ να δούμε πόσα λεπτά έχετε μέχρι να σας βιάσουν δημόσια και ότι άλλο σας κάνουν.

    αν ακόμα δεν το καταλάβατε οι παραπάνω θα είναι αυτοί που θα σας κόψουν τα κεφάλια
    αφού πρώτα σας βιάσουν

  5. Πάλι έφαγαν ξυλο αυτοι οι παναθηναϊκοι???εχτες τις μαζεψαν ξανα απο ολυμπιακους,προχτές σφαλιαρες απο κατι Τούρκους….πηραν και για το σπιτι τους..πραγματικα οι πιο φλωροι οπαδοί αυτοί οι βαζελοι…

    1. Μπρο τους έτρεξες αλήθεια είναι μην ακούς τι σου λένε

  6. Σέρβικα σκυλιά που χαρτζιλικώθηκαν από εδώ πήγαν. Όλοι οι τραυματίες και συλληφθέντες είναι Σέρβοι. Πώς έφτασαν εκεί; Θα ανοίξουν στοματάκια τώρα

  7. Το ποδόσφαιρο γενικά μου είναι αδιάφορο και δεν πήγα ποτέ μου σε γήπεδο.Ομως ως Έλληνας πολίτης θεωρώ πως οι Χούλιγκαν θα κυνηγήσουν τους 300 απατεώνες και την κλίκα τους κάποια στιγμή ποιος περιμένετε να τους κυνηγήσει ο Νεοέλληνας ο πολυθρονάτος του Facebook και του Twitter ή ο εκκλησισμένος άρρωστος που βλέπει κάθε ημέρα οράματα και θαύματα και που φιλά τα βρωμερα πόδια του κάθε ιερέα εις το όνομα των Εβραίων.Μόνο τρελαμένοι μπορούν να βγάλουν την xώρα από αυτό το αδιέξοδο.

    1. Sugnommi alla posh blakeia mporei na ante xei o antropino egkefalos? Os to shmeio oti to podosfairo Kai mpasket afhnei kapion adiaforo sumfono! An esy eisai aristeros tenekes ofeileis na sebestai th pisth tou allou etzi Kai an nomizeis oti Kati xazoxaroumenoi me gileka Kai mpires Pou xanoun to Kairo tous Kai to Para tous ploutizontas to kathe egxromo Pou kuniga ei Ena topi eite mpainontas sth estia h se kalat hi eisai Gia klamatta autonom to iq einai Sa to diko sou dhladh mazas xamilou epipedo. Kai Mathe na sebesai th threiskeia exete na brizete auta Pou kanate Tosa xronia Kai tous koilarades mpekrhdes xouligkan apo opia xora Kian proerxobtai.

      1. Δυο σειρές διάβασα, αλλά μπορώ να απαντήσω. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει τόση βλακεία, ώστε να γράφει κάποιος ένα κατεβατό με γκρικλις κά να περιμένει να το διαβάσουν κάποιοι άλλοι!

  8. Χρονια τωρα παραμυθαδες αισχιστου ειδους ολων των κυβερνησεων μολις συμβει καποιο σοβαρο γεγονος και χασει καποιος την ζωη του απο τα γνωστα κοπροσκυλα των γηπεδων , υποσχονται τα παντα , περι καταργησης των συνδεσμων και τα τοιαυτα , μεχρι να κοπασει η…μπορα και ως συνηθως δεν κανουν τιποτα οι ψευτες!! Και δεν κανουν τιποτα για να σταματησουν αυτο το αισχος , γιατι σκεπτονται το πολιτικο κοστος και το κακο συνεχιζεται!! Υποκρητες και τρισαθλιοι!!

  9. αντι να ενωθουν ολυμπιακοι και παναθηναικοι και να τσακισουν τουρκους, τουρκαλμπανους και μπουλγκαροσκοπιανους σφαζονται μεταξυ τους οι βλακες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. Δεν θέλουν να τους πιάσουν οχι δεν μπορούν.Αν ήθελαν τοσα χρόνια ολες οι κυβερνήσεις που εχουν περασει θα ειχαν καθαρίσει τα εξάρχεια,πανεπιστημια και γήπεδα….Να αφήσουν τα ψέματα πλεον.

  11. Ήταν που κατά τα άλλα ξεδοντιασαν τη θυρα7…
    Με τις ευλογίες της εκάστοτε διοίκησης εννοείται, ας ψάξουν στο δήμο Πειραιά κάπου θα ήταν διορισμένοι όλοι αυτοί.

    1. Δήμο Πειραιά και δήμο Βελιγραδίου χαχαχα αδελφικοί δήμοι. Ανταλλάσουν τεχνογνωσία

  12. Δεν πειράζει. Εκεί θα κάνουν πραγματική φυλακή σ’ αντίθεση με το να ήταν εδώ που απλά θα τους άφηναν ελεύθερους, θα τους δίκαζαν σε 10 χρόνια και η ποινή θα ήταν 2 μήνες με αναστολή!

  13. Επίσης έχω μια απορία γιατί δεν είχε επέμβει η γερμανική αστυνομία και συγκεκριμένα οι ειδικές μονάδες της γερμανικής αστυνομίας που είναι για την καταστολή προκειμένου να τους συλλάβουν / να τους απελάσουν για πάντα από την χώρα / απαγορεύσουν κάθε συμμετοχή σε αθλητική διοργάνωση στην γερμανία και φυσικά να κόψουν λογαριασμό στις ελληνικές αθλητικές ομάδες.

    τόσο απλά

    1. Opios nomizei oti sth germania uparxei taxh exei mavra mesanuxta! To berolino einai estia Islamiston, Kai diaforon ethikothton opos Polles alles pole is,…. Uparxoun sumories Pou kanoun oti theloun. H arister h anoxh sto egklima einai protognorh. O mesos gerrmanos, gurname me Mia mpura sto xeri anexarthtou hlikia Kai ourliazei Gia to podosfero, einai antropoi xoris axies Kai ugeihs protupa. Sa ta aristera remalia ton exarxeion kapou. H astunomia mporouse theoritika na balei taxh teleutaia exei afhse Ola eleftera se shmeio Pou h anarxia, parabatikothta egklimatikothta ktl na nai kathimerina fenomena. Isos akolouthontas kapies Politikes entoles.

  14. Μα αφου ο Κουλης μας ειπε οτι οι οπαδικοι συνδεσμοι χαλιναγωγηθηκανε με τα μετρα του α(χ)ριστου επιτελειου του! Παλι ρομπα και μαλιστα internationala γιναμε? !

  15. Μα τι ηλιθιότητα ειναι αυτη παλι?
    Βρισκεσαι σε μια ξενη χωρα και πας να δειξεις τι επιπεδο σου ποσο χαμηλο ειναι?
    Αντι να τα βαλουν με τους μογγολους που εριξαν τα κιγκλιδωματα σκοτωνεστε μεταξυ σας;

  16. άντε να δούμε έχει κανείς ΠΑΠΑΡΙΑ να αποκλείσει ΟΛΕΣ τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ από όλα τα αθλήματα σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις να κοπούν οι τηλεοπτικές διοργανώσεις/διαφημίσεις να χάσουν χρήμα οι προέδροι να δεις μετά θα σταματήσουν τους αρχηγούς/υπαρχηγούς/ηγέτες/οργανωτές των ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ τους.

Comments are closed.