ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΗΣ ΚΟΣΙΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ. ΣΕΙΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΟ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ BIG BROTHER. ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ. ΡΙΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

    Κοινοποίηση:
    big-brother-premiera

    Σείστηκε η χώρα από την ξεφτίλα! Έδιωξαν κακήν κακώς παίκτη του Big Brother μετά τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του. Αντιδράσεις από κυβέρνηση και κόμματα.

    Την αποχώρηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το παιχνίδι αποφάσισε ο «Μεγάλος Αδερφός», μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από τις αναφορές live του παίκτη.

    Οι αντιδράσεις που καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα, τόσο στο twitter όσο και στο Instagram, μετά από ακραίες δηλώσεις του παίκτη είναι πολύ μεγάλες, ενώ το θέμα έφτασε έως και την πολιτική ηγεσία, με την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα.

    Ο Big Brother αποφάσισε την άμεση αποχώρηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη,  ο οποίος θα κληθεί το αμέσως επόμενο διάστημα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για όσα είπε «στον αέρα» του ριάλιτι. Ήδη απολογήθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας του παιχνιδιού, πριν αποφασιστεί η απομάκρυνσή του.

    Σύμφωνα με όσα ακούγονται να λέει ο παίκτης σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στα κοινωνικά δίκτυα από το live streaming του ριάλιτι, γίνεται αναφορά σε βιασμό και σεξιστική αντιμετώπιση γυναικών. Συγκεκριμένα ακούγεται να λέει: «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

    Δείτε τις επίμαχες δηλώσεις που φιλοξενούν κυβερνητικά ΜΜΕ, μήπως χάσουν την τηλεθέαση και τη μάσα.

    Άντε να χαθείτε ρεμάλια της κοινωνίας.

    Συνεχές ρεπορταζ από το patkiout.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    54 Σχόλια

    1. Κακός απομακρύνθηκε. Καταδικάζω φυσικά τις απόψεις του περι βιασμού, όμως είναι καθαρά άποψη δική του. Για τις απόψεις του δεν καταδικάζεται κανένας, μόνο για τις πράξεις του. Αποκλεισμοί για τις απόψεις δεν γίνονται ανεκτές σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα.

    2. Ρε ποιο big brother και ποιο gntm και μακακιες τουμπανα.Cobra Kai και τα μυαλα στα καγκελα!Ντανιελ και Τζωνυ.

    3. Κρητικός κουραδομαγκας. Γνωστή φυλή αουγκανων. Γύρνα πίσω τώρα στην στάνη να πηδηξεις κανα γίδι βρωμοαραπη.

    4. Παίδες δε φταίει μόνο το big brother είμαστε κοροιδα και εμείς…. Μη σας φανεί παράξενο μετά τις μαλακιες του κρητικού να αρχίσει να γράφει τίποτα 40αρια 50αρια τηλεθέαση το σκουπιδοσοου.

    5. Αθάνατη επαρχία !!! Μαυραγορίτες, κτηνοβάτες και βιαστές παιδιών (και των δικών τους…) βγάζεις μια ζωή !!!! Φυσικά και στην πόλη συμβαίνουν αυτά !!! Αφού όλοι οι βλάχοι μετακόμισαν στις πόλεις και συνεχίζουν να πηδάνε μέχρι και τα κατοικίδιά τους !!! Και μπάνιο κάθε Σάββατο !!!! Μήπως θέλετε να μιλήσουμε για τους παππούδες που ορέγονται τις εγγονές και τους εγγονούς τους !!! Κατάλοιπα είναι αυτά, μέσα στο DNA δεν σβήνονται έτσι εύκολα !!! Ζήτω η στάνη !!!!

      1. Σιγά ρε πρωτεουσιανε.Εσυ ξεχνάς τις παρελάσεις με τα κιλοτακια σου ξεχνάς τα Party με τις ζαρτιερες σου ανάμεσα σε δύο εκατομμύρια Μουσουλμάνους και σου φταίει η επαρχία κακομοίρη.

      2. Τακούλη …η μάνα σου όμως διακοπές στην επαρχία έκανε…και ξέρεις γιατί;
        Γιατί τα παλαμάρια των επαρχιωτών ψαράδων είναι πιό μεγάλα και χοντρά από των λελέδων
        πρωτευουσιάνων…κατάλαβες “Τάκη”;;; Άκου Τάκης…μάλλον ντρέπεσαι για το όνομα που σε βάφτισαν και το άλλαξες μωρή πρωτευουσιάνα λούγκρα εεεεεε;;;;

    6. ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ;;;

    7. Ο Πετσας για τον παρολιγο βιασμο ελληνιδας στην Κρητη απο Πακιστανους εβγαλε ανακοινωση η εχουν επιλεκτικη ευαισθησια οι νεοδημοκρατες και τα αλλα κομματα?

    8. Πιο τρισάθλιο και εμετικό show παρακμής,δεν έχει προβληθεί ποτέ σε ελληνική τηλεόραση..Ούτε καν το ερωτοδικείο και η Αννίτα Πάνια δεν φτάσανε τόσο χαμηλά.. Είναι κατά τα άλλα νομιμότατη εκπομπή;;

    9. Ένας ένας οι χορηγοί το εγκαταλειπουν το σκουπίδι απ ότι μαθαινω… Μόνο έτσι καταλαβαίνει το τουρκοκαναλο… Μόνο άμα το πονεσει η τσέπη του…. Αντε και με ένα καλό πρόστιμο με το καλο…

    10. Απ’ότι καταλαβαίνω προγράμματα τύπου big brother στοχεύουν στον εκφυλισμό της κοινωνίας έτσι κι’αλλιώς.

    11. ξεφτιλες του ΣΚΑΙ.
      Το ποιο προπαγανδιστικο και ξεφτιλισμενο καναλι. Τωρα καταλαβαινω γιατι τα προηγουμενα χρονια τους βαζανε βομβες. Προκειται για ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

      Οπου βλεπετε δημοσιογραφους ΣΚΑΙ, ΑΛΦΑ και ΟΡΕΝ φτυστε τους.

    12. Πω πω τι άντρας ο Ποντιοκρητικός !!! Τι πολιτισμός, τι μεγαλείο !!!! Όλο και καλύτερα !!!

    13. Εντάξει πως κάνετε έτσι? ένας ομοφοβικος και βιαστής ήταν το παιδί

      1. Κρυφόπουστας είναι ο Κρητικος. Από αυτους που το παιζουν “Αντρες” αλλα στη πραγματικοτητα θελει να ρουφαει ψ**λες.

        Ενας μεγαλος ψυχίατρος ειχε πει ότι γι αυτό το φαινομενο που συμβαινει κυριως στην Κρητη, φταινε οι εξαιρετικα αυταρχικες μανες. Κανουν τα παιδια μισογυνιδες.Κρυφοπουστες δηλαδη

    14. Κλασσικοι Κρητικοί οι πλέον βλαμμενοι στην Ελληνική επικράτεια. Οι κομπλεξικοι που έχουν όλοι το σήμα της Κρήτης στο αυτοκίνητο . Οι νούμερο ένα σε τροχαία,οι πλέον άσχετοι στη χρήση όπλου, οι νταηδες της Ελλάδας.

    15. Πουστοφιλοφιλοι, γκει ακτιβιστές, γιδογαμιδες και βιζιτουδες που θέλουν να γίνουν τηλεοπτικοί αστέρες…… Αυτά είναι δυστυχώς τα πρότυπα για τα παιδιά μας… Κλείστε το τουρκοκαναλο αμεσως

      1. Έτσι ήθελαν να κάνουν την κοινωνία εδώ και χρόνια τα λαμόγια
        οι πολιτικάντηδες και οι παρατρεχαμενοι τους ……Μπουρδέλο!!!!! Και τα κατάφεραν μια χαρά με έναν τελειως χαζεμενο λαό χωρίς αξίες και ιδανικα, που κυβερνάνε εδώ και χρονια. Τώρα λοιπόν νεοέλληνες ξερολες όλοι τουμπεκί και στον πάγκο. Γιατί άραγε φωνάζετε και διαμαρτυρεστε ??????

    16. Κάτι πολύ άσχημο συμβαίνει με την Κρήτη και τους Κρητικούς και πρέπει να το κοιταξουν τώρα. Μια αυτός, μια ο άλλος που βίασε την Αμερικανίδα βιολογο, μια ο αιμομείκτης παΤΕΡΑΣ, την άλλη τα λεβεντόπαιδα με τον άτυχο Γιακουμάκη.

      1. Βαλε και το οτι τα Πακια τους γλυκοκοιταζουν να τους τον φορεσουν

      2. Ενώ στη Ρόδο όλα μέλι γάλα !! Λίγοι βιασμοί, λίγες δολοφονίες και κατά τα άλλα όλα καλά !! Ο τουρισμός να κερδάει και μια δολοφονία πάνω μια κάτω δεν κάνει τη διαφορά !!

    17. Αυτός είναι ο πολυπολιτισμός πού ετοιμάζει ο τουρκοεβραίος γουρλομάτης.
      Γιάννης Λάκων

    18. και που να αρχισει η αλλη η κωμωδια στον αλφα που βλεπω να διαφημιζει στα τρειλερ, το μπατσελορ!!! στο οποιο απ οτι εχω καταλαβει, εχουν βαλει 10- 20 ( δεν ξερω ακριβως) χαζογκομενες, να προσπαθουν να κατακτησουν ενα και καλα παιδαρο που συγκεντρωνει το παιδι ενα σωρο προτερηματα και απ οτι ειδα στο τρειλερ, μαλλιοτραβιουνται και αλληλοβριζονται για να τον κερδισουν και να νικησουν!!ολε!! αν αυτο δεν ειναι εντελως απαξιωση της γυναικας, δεν ξερω τι αλλο ειναι!!!οι γυναικειες οργανωσεις τι ρολο βαρανε?

    19. ενταξει, η υποκρισια στο αποκουφωμα..βρηκαν κατι ανοητους (γιατι τι αλλο απο ανοητος ειναι οποιος εκθετει τη προσωπικη ζωη του σε ολη τη χωρα?) οι πιο πολλοι με αι κιου ραδικιου και περιμενουν να λενε φιλοσοφιες? μπουρδες θα λενε σαν αυτον εδω..ο ανθρωπος ηθελε να κανει τον πηδηκουλα και ελεγε οτι του κατεβαινε στο κεφαλι και ξαφνικα ξυπνησαν οι υπευθυνοι και σοκαριστηκαν και καλα και τον εβγαλαν απο το παιγνιδι..σκασιλα μου φυσικα αλλα την ιδια περιπου ζημια στη νεολαια προκαλουν και οι περισσοτεροι απο τους υπολοιπους εκει μεσα που γυρνανε με τα βρακια, και τα στριγκακια , περνανε ο καθενας τη μακακια του σα μηνυμα, ο αλλος κυκλοφορει με τη βλεφαριδα καγκελο και μαλλι ροζ και σχεδον ολοι ειναι γεματοι τατουαζ και σκουλαρικια

    20. Ο γυμναστής Ζακ που τον έλεγαν κ κούκλο που είναι; Γιατί δεν ακουγεται;

    21. Οι άλλοι δύο ακούνε ατάραχοι… αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό από τις “δηλώσεις”!

    22. Oι μογγολοι οπως παει θα μπουνε στην Αθηνα και τα κομματα και ο ελληνικος λάος ασχολειται με τα τηλεσκουπιδια των Τουρκοκαναλων.

    23. Και ειχαμεν μια φαγουρα εις το αριστερο κολομερι για τα σκουπιδια του μπικ μπουρδελοαδερ.

      1. …ean ασιατη ετρωγες ελληνικα συκα θα σε φαγουριζαν και τα δυο ”ουμπαλα” ενω τωρα που δεν τρως κωλομεριζεις….

    24. Να απαγορευτούν διά νόμου ΑΜΕΣΑ όλες αυτές οι σαβουροεκπομπές! H πλήρης υποβάθμιση της ποιότητος του εκπεμπόμενου προγράμματος! O ΣKAΪ, να τιμωρηθεί ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ με ΑΦΑΙΡΕΣΗ της άδειας Εθνικής εμβέλειας, μέχρι νεοτέρας!!!!!! Tο ΕΣΡ κοιμάτε ακόμα;;;;;;;;;;; Είναι ΑΝΗΘΙΚΟ επιπλέον η σύζηγος του νυν Δημάρχου Αθηναίων και ανηψιού του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, να είναι ακόμη εκφωνήτρια των κεντρικών δελτίων ειδήσεων του εν λόγω σταθμού!!! AΦAIPEΣH THΣ AΔEIAΣ EKΠOMΠHΣ ΣE EΘNIKH EMBEΛEIA ΓIA TA EKTPOΠA KAI THN ANHΘIKOTHTA TOY ΣKAΪ, ΣE OΛA TA EΠIΠEΔA!!!! NTPOΠH, που υπάρχει ακόμη και ο κ.Πορτοσάλτε στις οθόνες μας, ο οποίος δις αποκαλύφθηκε ότι έπερνε ραβασάκια σε συνεντεύξεις του τότε αρχηγού της ΝΔ και σημερινού Πρωθυπουργού. ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ τον ΣΚΑΪ και ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΤΕ την προβολή τόσης σαβούρας στους δέκτες μας! Eκεί στο ΕΣΡ, ακούει κανείς;;;;;;;;;;;;;;;;; Μήπως εκεί στην κυβέρνηση ακούει κανείς;;;;

    25. Πρέπει να επέμβει εισαγγελέας να το κατεβάσουν.

    26. Ο Πέτσας και το υπόλοιπο παρεάκι της Νουδούλας διαφήμιση του κάνουν.Σαν δεν ντρέπονται.
      Κλείστε ωρέ αυτά τ σας έχουν κάνει ζόμπι και πρόβατα.

    27. ναι έχει κι άλλους
      .μπουμπούκια είναι εκεί μέσα.

    28. Αφού ήταν ζωντοβολο ο Κρητικός..Στραβωμενος συνέχεια κ με ύφος νταη..Ε άμα είσαι ετσι φίλε τι πας στην τηλεόραση…κάτσε σπίτι σου…μου θες και μπιγκ μπραδερ…

    29. Και να ηταν μονο αυτα…το στοματακι του βρωμοκρητικου ηταν σκετος βοθρος! Εδινε μαθηματα στα καθυστερημενα διδυμα(τελειως βουρλα τα παιδακια λεμε) πως να στριμωξουν τη χριστινα(οχι οτι δεν θα της αρεσε το στριμωγμα της τεκνατζους θεσσαλονικιας) αλλα ακομα και αυτη εξομολογηθηκε οτι δεν γουσταρει να δωσει τετοιες εικονες προς τα εξω ετσι ειπε στον χαζουλιακα διδυμο φωστηρα! Αλλα αυτο το κρητικοκυπριακο σουργελο ειπε απιστευτα πραγματα για κ@υλι που της χρειαζετε οτι αν φοβαται να δειξει (η χριστινα) μπροστα στις καμερες αυτο που ειναι θα παρει @ρχ&^%δι@!! Πραγματικα δεν ξερω τι να πρωτογραψω για την εκπομπη εκτρωμα , στην αρχη λεω θα γελασουμε μωρε ετσι για να ξεχαστουμε το ΣΚ που μειναμε μεσα, και ειπαμε να βαλουμε το live για να σπασουμε πλακα 2 μερες το καναμε , το αποτελεσμα ειναι να ξερναμε ακομα! Και για να ειμαστε ειλικρινης οχι μονο με τον αντωνη , και αυτο το κητος η αφροδιτη δεν παει καθολου πισω ,εφτασε στο σημειο να λεει η βουβαλω στις αλλες , οτι “κοριτσια καταλαβατε οτι ειμαστε αναμεσα σε κ@υλ@κια?” Και οταν εγινε η αποκαλυψη του δευτερου διδυμου στο live αποκαλυψε στις αλλες οτι αυτη εκεινη την ωρα “φουντωσε αναψε” και αμεσως τους σκεφτεικε αλειμενους με λαδια σε ολο το σωμα να τους εχει αριστερα και δεξια και να την ταιζουν σταφυλια!!!! Επισης ειπε οτι εχει καταγκ@βλ&**σει και οτι ειναι ετοιμη να ορμησει!!! Συμπερασμα Τα βυζια της δεν τα βγαζει για πλακα εκει μεσα ουτε τους βαζει να την τριβουν γιατι απλα πιαστηκε…. αλλα ελπιζει οτι καποιος θα “φουντωσει” με την παρτη της και οτι θα της τον φορεσει αυτη ειναι η αληθεια . Χωρια η ραισα το αλβανοπουτανο και χωρια η τελευταια παικτρια που εβαλαν μεσα που ειναι ο ορισμος του παχυδερμου χιμπαντζη, αλλα αντιρατσιστης χιμπαντζης ολα και ολα , και με το που σηκωθηκε το πρωτο πρωινο που ηταν μεσα, με την τσιμπλα στο ματι πηγε και την επεσε στη ρανια για το τατου που εχει και της ζηταγε εξηγησεις! Το ειδα για 2 ημερες για λιγες ωρες ειλικρινα ειμαι ετοιμος να παω να βομβαρδισω τον σκαι να του βαλω φωτια κατι να κανω ρε αδερφε ! Ασε τον αντιδημαρχο που ολη μερα αραχτος μπουρδολογει μαζι με τον βλαχοροκα και τα ξυνει αλα τσακας!!! Ενα απο τα συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι τελικα οι κρητικοι και οι ποντιοι που εχουν μια αμοιβαια συμπαθεια αναμεσα τους , ειναι για εναν και μονο λογο γιατι ομοιος στον ομοιο και η κοπρια στα λαχανα!!! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ κοπριτες !!!

      1. Φίλε μου ΔΕΝ παίζεσαι! Έχεις αναλύσει το προφίλ του big brother καλύτερα και από τον Μικρούτσικο και θέλεις να τους βάλεις και φωτιά!

      2. Αν δεν έβλεπε κανένας δεν θα έφταναν τέτοια γελοία ριαλιτι,όταν σε μια διαλυμένη απ όλες τος απόψεις χώρα υπάρχει πολύ μεγάλο ποσοστό που κάθεται βλέπει μεσημεριάτικα,ριαλιτι και οτι άλλη μαλάκια υπάρχει δείχνει καθ γιατί δεν προκειτε αλλά και γιατί δεν έκανες σαν χώρα τπτ όλα τα χρόνια,
        Βγάλτε το κανάλι από τις τηλεοράσεις σας όταν πέφτει γενικά η τηλεθέαση τότε σταθμού τσουζει

      3. Βλέπω ξέρεις όλες τις λεπτομέρειες.Ναι μωρέ για να γελάσεις το βλέπεις.Αν θες να γελάσεις δες καμιά κωμωδία.

        1. Ο/Η Τραβας κανα ζορι κωστακη αγορι μου για το τι θα δω και τι θα κανω? λέει:

          Ναι ρε το ειδα παρασκευη βραδυ και το σαββατο για να δω τι πραγματικα παιζει, πιστευα οτι θα επεφτε απλα γελιο! Ηξερα οτι ειναι τρασιλα αλλα δεν περιμενα να ξερναω και απο τα ματια! Καταλαβες κωστακη ???

          1. είσαι αστερι φίλε μην ακούς κάνενα! Ξαναδες το μόνο κ μόνο.για.να το περιγραφεις

      4. Όντως, Πόντιοι και Κρητικοί συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο. Ψευτονταήδες μόνο όπου τους παίρνει, αλλά όταν πέσουν οι πρώτες ψιλές, μέντες και την ουρά κάτω από τα σκέλια !!! Και πολύ άντρες !! Βλέπεις η κατσικούλα δεν μπορεί να αντισταθεί και ο κτηνοβάτης το εκμεταλεύεται !!!

    30. Ναι καλά αυτό τους πείραξε!!
      Οι αλλαξωκολιες που κάνουν οι Νεοδημοκρατες στις παρτουζες με ανήλικα και μεταξύ τους είναι καλλιτερες!!
      Αλλά κι αυτός άλλος μαλακας ,ήθελε να κάνει
      το μάγκα και καλά και την πλήρωσε
      Για τον μπαμπά Αλαφούζο δεν έλεγε στο βιβλίο της η Χειλουδακη (ο κοντός καναλάρχης) ότι ήταν παιδοφιλος??

    31. Να απαγορευτεί εδώ και τώρα αυτό το πράμα!!

    32. ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΟΚΤΟΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΛΑΘΡΟ, ΠΟΥ ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΖΩΟ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΜΟ (ΑΡΑ ΤΟ ΔΈΧΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ) ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΛΥ…

    Comments are closed.