ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ “ΓΑΡΓΑΡΑ”. ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΕΦΑΓΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΕΝΑΝ “ΚΑΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6 ΠΟΥ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ. ΕΡΙΞΑΝ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΝΟΣ. ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΕΝ ΜΕΣΗ ΟΔΩ (βίντεο)

    Κοινοποίηση:
    apodrasi-metagogon

    Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την κινητοποίηση των αστυνομικών αμέσως μετά την απόδραση των κρατουμένων από το Τμήμα Μεταγωγών.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ , ένας από τους αστυνομικούς που βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν δραπέτη, ξυλοκοπήθηκε από τον αλλοδαπό.

    Το σοβαρό συμβάν, για μια φορά ακόμα κρατήθηκε μυστικό από το υπουργείο της κυρίας Βλαχοβασίλη, που το μόνον που ξέρει να κάνει είναι να επιπλήττει και να προσβάλλει την αστυνομία, επειδή έδειρε μπολσεβίκους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ…..
      ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ καρανικες, νοτοπουλησες, πετσιτηδες και αισακολλητες
      ΕΧΕΤΕ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΦΡΑΓΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2. Οσο πιο δαρμενος λωλης ειναι ο μπατσος τοσο μεγαλυτερες πιθανοτητες εχει να προαχθει σε ανωτατα κλιμακια.
      Σημαινει οτι εχει υποκυψει στις εντολες της ΝΤΠ και εχει μαθει να μην αντιδρα παρα μονο σε πατριωτες. Παντως ο συναγωνισμος ειναι πολυ μεγαλος για προαγωγη.

    3. Τι σόι αστυνομικοί αυτοί οι δικοί μας που τρώνε τόσο ΞΥΛΟ;;;Στην κεντρική Ευρώπη βλέπεις μπάτσο κ τρομάζεις…όλοι νταμάρια κ γυμνασμένοι…

    4. ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 20/01/2019 ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΗΝ ΤΗΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ seebrig ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΖ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ -ΑΙΣΧΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΟΒΑΛΛΟΥΝ !

    5. Μπάτσοι προδότες. Καραβαναδες προδότες. Έρχεται η ώρα σας.

    6. στην αστυνομία πρέπει να πηγαίνουν ατομα απο ειδικές δυνάμεις , μάχιμα κλπ οταν εισαγάγατε κάτι παιδάκια επειδή είχαν καλούς βαθμούς στο λύκειο αυτά συμβαίνουν , τα βουτάει ο μαντράχαλος ο αλλοδαπός και τα μαυρίζει στο ξύλο .
      απο το 2009 και μετα ουτε για ειδικό φρουρό, δεν σε προσλάμβαναν εαν δεν ειχες μέσον , οποτε βγάλτε συμπεράσματα

    7. Ελιωσαν τους ελληνες οικονομικα για να ταιζουν τους λαθροπιθηκους.

    8. Καλα μην παθει λαι αυτος ο αστυνομικος κανα ατυχημα σαν το παιδι της Δελτα απο τιποτα φυσικα αιτια…ρε ποιους κοροιδευετε ρε…..!καλο παραδεισο αδερφε!

    9. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΙΣ 20-1 ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ.
      ΟΤΑΝ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΚΗ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ή ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ;
      O ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟς ΑΝ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ Ή ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ

    10. ο χοντρομαλάκας θέλει μάλλον καινούριες εγκαταστάσεις , εγώ λέω να κάνουμε όλοι και έρανο γιά τήν πάρτη σας κοπρόσκυλα

    11. και που να δειτε εδω στη Λερο τι γινεται! οταν ειναι να πληρωθουνε οι λαθροκοπριτες στεγνωνουνε τα ατμ!
      Κατι κινηταρες που εχουνε τα αλανια στα χερια ,σεβασμο σε κανεναν και τιποτα και μονιμως δασκαλεμενοι
      απο τις κωλοΜ.Κ.Ο. Αισχος ντροπη και αηδια .

    12. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΤΣΟΥΠΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΡΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΕΤΗΣΙΩΣ ΕΠΙΔΟΜΑ 200 ΕΥΡΩ , ΕΝΩ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 400 ΕΝΟΙΚΙΟ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΔΕΗ-ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ-ΚΑΙ 400 ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ .ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΞΤΡΑ ΑΛΛΑ 400 .

    Comments are closed.