ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ – ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΤΑ 5ΧΡΟΝΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

    Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών λαμβάνει άμεσα την απόφαση για τρίτη δόση εμβολίων στις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες!

    Άμεσα, ίσως και πριν τον Σεπτέμβριο, θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού από 5 ετών και άνω και με την τρίτη δόση των εμβολίων, το οποίο σε όλες τις περιπτώσεις θα είναι mRNA των Pfizer/BioNTech και Moderna, καθώς το AstraZeneca και το J&J έχουν παύσει να εισάγονται στην Ελλάδα, το πρώτο και το δεύτερο στην Ευρώπη, ως δυνητικά επικίνδυνα!

    Ξεκινούν με την τρίτη δόση όσοι έχουν κάνει μεταμόσχευση συμπαγών οργάνων, μεταμόσχευση μυελού, είναι καρκινοπαθείς υπό χημειοθεραπεία, είναι νεφροπαθείς, καθώς και τα άτομα με HIV.

    Εν συνεχεία θα κάνουν την τρίτη δόση όσοι ξεκίνησαν να κάνουν εμβόλια τον Δεκέμβριο, τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και ούτω καθ’εξής!

    Κάπως έτσι χρεωκοπεί και τυπικά η επιχείρηση «Ελευθερία» την οποία υποτίθεται ότι θα αποκτούσαν, όσοι εμβολιάζονταν.

    Το φθινόπωρο η κατάσταση αναμένεται να είναι χαοτική σε όσους είχαν κάνει το εμβόλιο Pfizer/BioNTech και Moderna (το AstraZeneca έχει ένα χρόνο ανοσία και το J&J άνω του έτους), αφού θα θα τρέχουν όλοι να κάνουν το τρίτο εμβόλιο, την λεγόμενη «αναμνηστική» δόση! «Αναμνηστική», μέχρι την… τέταρτη δόση!

    Πλουτίζοντας Pfizer/BioNTech και Moderna που απλά είχαν «ξεχάσει» να μας πουν για την τρίτη και τη τέταρτη και ποιος ξέρει πόσες άλλες δόσεις στα ανθρώπινα πειραματόζωα…

    Αν και η αλήθεια, όπως την μετέδιδε δυστυχώς, σχεδόν μόνο το pronews.gr στην Ελλάδα, είναι ότι όσοι είχαν εμβολιαστεί με εμβόλια των mRNA μέσα σε τέσσερις έως έξι μήνες δεν θα είχαν πλέον αντισώματα!

    Ο ίδιος ο Α.Μπουρλά είχε δηλώσει ότι «η ανοσία θα διαρκούσε μόλις οκτώ μήνες»! Αλλά όλα αυτά απεκρύβησαν!
    Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τις κλινικές μελέτες για την τρίτη δόση οι οποίες δεν έγιναν ποτέ.

    «Δεν έγινε ποτέ κλινική μελέτη για την 3η δόση για να δούμε τι γίνεται; Είναι δυνατόν να μην έγινε ποτέ σε κανέναν; Δηλαδή λίγο μυαλό δεν έχει κανένας; Δεν χρειάζεται να είναι επιστήμονας, να μην είναι βλαξ χρειάζεται για να καταλάβει πως όλα αυτά είναι μια δυστοπία, ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται».
    Γιατί επιλέχθηκαν τα συγκεκριμένα άτομα

    Όπως έχει φανεί, το 75% των ανοσοκατεσταλμένων που έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις , δεν αναπτύσσουν καλή ανοσοαπόκριση, με αυτή να αγγίζει το 35%.

    Με την τρίτη δόση  οι ανοσοκατεσταλμένοι δύνανται να φτάσουν έως το 85%, όπως δηλαδή και οι υπόλοιποι άνθρωποι που δεν αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα υγείας.

    Στο τραπέζι της συζήτησης για ενδεχόμενη χορήγηση της 3ης δόσης βρίσκονται επίσης οι ηλικιωμένοι καθώς και οι υγειονομικοί.

    Οι επίσημες ανακοινώσεις για την χορήγηση της 3ης δόσης σε ανοσοκατεσταλμένους αναμένονται άμεσα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Για την ομορφιά μικτού εμβολίου γρίπης-covid τι έχετε ακούσει;;;

    2. Τουφέκι, σκόρδο, παλούκι και σταυρός να φύγουν οι δαιμονισμένοι

    3. Μητσοτάκη γα@@@@σε θα κάνω τα παιδιά μου πειραματοζωα γαμ@@@νη

    4. “…καὶ τελευτήσει πᾶν πρωτότοκον ἐν γῇ Αἰγύπτῳ, ἀπὸ πρωτοτόκου Φαραώ, ὃς κάθηται ἐπὶ τοῦ θρόνου…”

    5. Εμεις θα παμε και για τριτη και για τεταρτη δοση…..
      Στην Νεα ζηλανδια μολις το 30% εχουν εμβολιαστει ειναι 5εκ.και ειχαν μολις 37 θανατους απο covid-19 και δυο μερες πριν βρεθηκε ενα κρουσμα μετα απο 5 μηνες και εκλεισαν για μια εβδομαδα.

    6. Όταν υπάρχουν δωρεάν πειραματόζωα τα υπόλοιπα είναι εύκολα !

    7. Και πιο κάτω από τα πέντε έτη θα πέσουν. Έχουν λυσσάξει στην κυριολεξία. Δαιμονικές καταστάσεις.

    Comments are closed.