ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ – ΩΣΤΟΣΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ “ΜΠΑΜ”

    Κοινοποίηση:
    skynews-russia-ukraine_5656496

    Η Ουάσιγκτον επιμένει ότι η Ρωσία ετοιμάζεται για εισβολή στην Ουκρανία, αν και ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να εμπλακούν σε διπλωματικές διαβουλεύσεις με τη Ρωσία. Ωστόσο, δεν παίρνει το δάχτυλο απο τη σκανδάλη, αφού δήλωσε έτοιμος να αποκριθεί η χώρα του σε περίπτωση εισβολής της Μόσχας στην Ουκρανία, η οποία ο ίδιος πιστεύει ότι εξακολουθεί να είναι πιθανή.

    «Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες ό,τι κι αν συμβεί, να εμπλακούν σε διπλωματία με τη Ρωσία και τους συμμάχους και εταίρους μας για να βελτιώσουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην Ευρώπη… και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε αποφασιστικά σε μια ρωσική επίθεση κατά της Ουκρανίας καθώς εξακολουθεί να είναι μια πιθανότητα», δήλωσε ο Μπάιντεν.

    «Το Σαββατοκύριακο, μίλησα ξανά με τον Πρόεδρο Πούτιν για να καταστήσω σαφές ότι είμαστε έτοιμοι να επιδίωξη διπλωματίας υψηλού επιπέδου», πρόσθεσε ο Μπάιντεν. «Ο Πρόεδρος Πούτιν και εγώ συμφωνήσαμε ότι οι ομάδες μας θα πρέπει να συνεχίσουν να εργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση μαζί με τους συμμάχους και τους εταίρους μας».

    «Για να είμαστε σαφείς, εάν η Ρωσία αποφασίσει να εισβάλει, αυτό θα έχει επίσης συνέπειες εδώ στο εσωτερικό, ωστόσο ο Αμερικανικός λαός κατανοεί ότι η υπεράσπιση της δημοκρατίας και της ελευθερίας δεν είναι ποτέ χωρίς κόστος», δήλωσε ο Μπάιντεν.

    «Προτείνουμε νέα μέτρα ελέγχου των όπλων, νέα μέτρα διαφάνειας, νέα στρατηγικά μέτρα σταθερότητας. Τα μέτρα αυτά ισχύουν τόσο για όλα τα κόμματα, όσο και για το ΝΑΤΟ και τη Ρωσία», δήλωσε ο Μπάιντεν. «Είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε πρακτικά βήματα προσανατολισμένα στα αποτελέσματα, τα οποία μπορούν να προωθήσουν την κοινή μας ασφάλεια. Ωστόσο, δεν θα θυσιάσουμε βασικές αρχές».

    «Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ δεν αποτελούν απειλή για τη Ρωσία. Η Ουκρανία δεν απειλεί τη Ρωσία, ούτε οι ΗΠΑ ούτε το ΝΑΤΟ έχουν πυραύλους στην Ουκρανία. Δεν έχουμε σχέδια να τα τοποθετήσουμε και εκεί. Δεν στοχεύουμε τον λαό της Ρωσίας. Δεν επιδιώκουμε την αποσταθεροποίηση της Ρωσίας». Στους πολίτες της Ρωσίας: «Δεν είστε εχθρός μας», πρόσθεσε ο Μπάιντεν.

    Ο Μπάιντεν πιστεύει στη διπλωματία μεταξύ ηγετών, λέει ο Λευκός Οίκος
    Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι, δήλωσε την Τρίτη ότι δεν υπήρξαν πληροφορίες για μια επακόλουθη συνάντηση μεταξύ του Μπάιντεν και του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν μετά τις συνομιλίες τους κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου.

    «Όσον αφορά τη συνεργασία με τον Πρόεδρο Πούτιν… [Ο Μπάιντεν] πιστεύει στη δύναμη της διπλωματίας από ηγέτη σε ηγέτη, αλλά δεν έχω πρόβλεψη για επόμενη δέσμευση αυτή τη στιγμή», δήλωσε η Ψάκι.
    Την ίδια στιγμή, η Ρωσία έχει εκφράσει έντονες ανησυχίες για τη στρατιωτική δραστηριότητα του ΝΑΤΟ κοντά στα σύνορά της, τα οποία η Μόσχα θεωρεί απειλή για την εθνική ασφάλεια. Την περασμένη εβδομάδα, ένα αμερικανικό υποβρύχιο κλάσης Βιρτζίνια. εντοπίστηκε στα ρωσικά χωρικά ύδατα, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας της χώρας. Το υποβρύχιο αρχικά αγνόησε τη ζήτηση να έρθει στην επιφάνεια, αλλά στη συνέχεια έφυγε από τα ρωσικά ύδατα.

    Η πιθανή ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ παραμένει ένα πολύ ακανθώδες ζήτημα στις σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και συμμαχίας. Η Μόσχα προσέφερε προηγουμένως προτάσεις εγγύησης ασφαλείας για το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, προτείνοντας περιορισμούς στις αναπτύξεις στρατευμάτων και πυραύλων και προτείνοντας στο μπλοκ να σταματήσει να επεκτείνεται κοντά στα σύνορα της Ρωσίας. Ωστόσο, η συμμαχία τόνισε ότι θα διατηρήσει τις πολιτικές της «ανοικτών θυρών».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Θέλω νά σέ δω όταν θα φτάσει τό κόστος τών καυσίμων στο θεό ή ακόμα χειρότερα αν βυθιστούμε στο σκοτάδι λόγω έλλειψης ενέργειας πόσο θα σού φταίει ο Ρώσος καί όχι οι εβραιοσιωνιστές που καβαλισαν την Αμερική καί πήγαν νά κάνουν μαγκιές στο κατώφλι τών Ρωσομπλιετ όπως τούς ονομάζεις.

    2. Tιποτα δε θα γινει … (δε θα γινει πολεμος) , αν τυχον γινει κατι ειναι στημενο για την παγκοσμια κυβερνηση που ερχεται ”2022” . Στην παγκοσμια κυβερνηση δε θα γινονται πολεμοι . Να πουμε κι εδω (παλι) 3 πραγματα για το τι συμβαινει και οποιος καταλαβει καταλαβε , οι αλλοι θα ξυπνησουν θελουν δε θελουν το ”2022” (θα βγουν πολλα αν οχι ολα) με νεα ψεματα. 1ον_Το 2020 βγηκε στις ειδησεις βιντεο με ufo απο το πενταγωνο της αμερικης, θα ερθουν fake aliens (2022) . 2oν_Δεν εχουν δει ποτε πλανητη σε αλλο ηλιακο συστημα ειναι ολα υποθεσεις αρα δε γυριζει η γη γυρω απο τον ηλιο . 3ον__Μετα την παγκοσμια κυβερνηση θα ερθει ο αντιχριστος μετα θα πεσει ολα γι αυτα γινονται οχι για εναν ιο. …Οποιος θελει ας πατησει 3 ειδησεις.. 1η. Το πενταγωνο της Αμερικης εδωσε στη δημοσιοτητα βιντεο με ufo (2020) .2η. ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ (2019) .3η. ..Έγγραφα του FBI για τα UFO περιλαμβάνουν «σκάφη που τρέχουν με 45.000 χλμ/ώρα» καθώς και «… πτώματα εξωγήινων» (2021) ..αρα αφου δε θα ειναι εξωγηινοι θα ειναι μαριονετες στη σπηλια του Πλατωνα (FAKE ALIENS ”2022”) .

    3. Πάνε τα αμερικανάκια να κλέψουν πούστικα την Ουκρανία απο τον Πούτιν βάζοντάς την στο ΝΑΤΟ. Νομίζουν ότι στην KGB τρώνε κουτόχορτο και η CIA είναι οι έξυπνοι !!

      1. Ξύπνα καημένε Ρωσολαγνε η KGB δεν υπάρχει απο το 1991 που οι Αμερικάνοι γονάτισαν και γλεντήσαν την άθλια Σοβιετική Ενωση. Ακόμη και ο κοντός είναι ΠΡΏΗΝ Καγκεμπιτης αφού όπως είπαμε η KGB κατάρρευσε μαζί με το τότε καθεστώς.

    4. Fake news από το Αμέρικα μας πουλούσαν πάλι. Τετάρτη 3 το πρωί θα γίνει η επίθεση μας έλεγαν. Στο κλίμα των γενικών fake απειλών με τις οποίες μας έχουν φλομώσει.

    5. Ας ελπίζουμε να τα βρούν γιατί θα είναι κρίμα να χυθεί και άλλο αίμα, Η καλύτερη λύση για την Ευρώπη θα είναι να μπεί η Ρωσία μαζί με την Ουκρανία στην ΕΕ

      1. Ναι δεν βλέπουν τι καλά περνάμε εμείς..
        Εδώ αυτές που μπήκαν, σκέφτονται πως θα βγουν… Ηλίθιοι είναι οι Άγγλοι;
        Η εξουσία στην ΕΕ μόνο δημοκρατική δεν φαντάζει…
        Αποφασίζουν και διατάζουν…
        Ποιος μας ρωτάει;

    6. ΕΝΤΑΞΕΙ..ΠΑΙΔΙΑ,ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ “ΕΥΦΥΟΛΟΓΗΜΑ”! ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΓΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ!! ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΗ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΕΥΡΩΠΗ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ Η.Π.Α.-ΑΓΓΛΙΑ-ΝΑΤΟ-ΙΣΡΑΗΛ??? ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ…

    7. ΟΜΩΣ ειναι σωστη αποφαση ΚΑΙ για τους ιδιους και για την ανθρωποτητα γενικα.

      1. Τι λες βρε ψεκασμενε…το καλό για την ανθρωπότητα είναι να σε γαμανε τα ρυπαρά Εθνοι που κατάστρεψαν τον πλανήτη και σου χώνουν στο κωλο εμβόλιο dna.

    8. Να προσέξουν μην πάθει αγκύλωση το δάχτυλο …. 🤣🤣🤣🤣🐒🐒🐒🐒 Σας δουλεύουν ψηλό γαζί! Μπεεεε γίδια μπεεεεεε 🐑🐑🐑🐑🐑

    9. τι σκατα θελει οαμερικανοδειλος στην ουκρανια η χωρα του ειναι στου διαολου την μανα τι ανακατευετε σαν το σκατοφταρο παντου?

      1. υπάρχει εξήγηση: γιατί ο αμερικανοδειλος είναι ένας αλήτης σακαφλιάς συμμορίτης. διαίρει και βασίλευε.
        η Ρωσία δεν έχει εισβάλει σε καμία χώρα από τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, ενώ οι ΗΠΑ έχουν εισβάλει ή ανατρέψει καθεστώτα σε περισσότερες από 50 χώρες την ίδια χρονική περίοδο και διατηρούν πάνω από 800 στρατιωτικές βάσεις σε χώρες σε όλο τον κόσμο.

        1. Βλακα Ρωσολαγνε Λουκασενκο λες ψέματα! Οι Ρώσοι μεθυστακες δεν σταμάτησαν τις εισβολες σε άλλες χώρες μετά την πτώση της άθλιας ΕΣΣΔ. Έχουν κάνει πόλεμο σε πολλές χώρες μεταξύ των οποίων η Τσετσενια, Γεωργία, Ουκρανία-Κριμαία ακόμη και στην Συρία. Οι Ρωσομπλιετ απλά θέλουν να γίνουν Αμερικάνοι στην θέση των Αμερικάνων αφού εννοείται ότι και αυτοί θα ήθελαν να, έχουν στρατιωτικές βάσεις σε όλο τον κόσμο και να είναι πλανηταρχες!!!

    10. ο αμερικανος θελει πολεμο γιατι δρα επι του ασφαλους.. Βεβαια τα θυματα ειναι οι ευρωπαιοι που αυτοι για χαρη των αμερικανων θα εμπλακουν σε περιπετειες μεγαλες.. Οαμερικανος τους σερνει απο τη μυτη για να κανει βρωμοδουλειες.. Μακαρι να ξυπνησουν διαφορετικα την εχουν ασχημα χωρις κερδος

      1. Ας μην είχαν στην Ουκρανία προδότη πρωθυπουργό φίλο ανερικανοδουλο τύπου Κούλας Εβραϊκής πουσταρας.

    Comments are closed.