ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ Η ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΔΟΥ – ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ Η “ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΥΗ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΟΛΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Κοινοποίηση:
tili

Ο Γιώργος Πιτσιλής μετά την αποκάλυψη για την εφοριακό και τη “συμμορία” της στη Χαλκίδα έσπευσε να βγει και να δηλώσει πως δεν θα υπάρχει “καμία ανοχή στη διαφθορά”!

Τότε κ. Πιτσιλή μας, γιατί σπεύσατε να τοποθετήσετε την κ. Εύη Τύλη στην… αμαρτωλή ΔΟΥ για την οποία η εν λόγω κυρία – και κατά αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Μακελειό- γνώριζε τι συνέβαινε στην υπηρεσία.

Η επικεφαλής της συγκεκριμένης Δ.Ο.Υ., λοιπόν, όπως λένε αποκλειστικές πληροφορίες μας, ήταν άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. Γ. Πιτσιλή και είχε τοποθετηθεί εκεί από τις 31 Δεκεμβρίου του 2018 με απόφαση του ίδιου.

Η συγκεκριμένη εφοριακός είχε τοποθετηθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2018 Υποδιευθύντρια της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδος από τον κ. Πιτσιλή, με την υπ’ αριθμόν 1192139 ΕΞ 2018/31-12-2018 απόφαση.

Μετά από 4 χρόνια, 2 μήνες και 7 μέρες, με άλλη απόφαση του κ. Πιτσιλή, την υπ’ αριθμόν ΔΔΑΔ Γ 1031173 ΕΞ 2023/7-3-2023, η εν λόγω κυρία αναβαθμίστηκε σε Διευθύντρια (προϊσταμένη) της ίδιας Δ.Ο.Υ..

Συνολικά, ήταν στέλεχος της Δ.Ο.Υ Χαλκίδος πάνω από 5 χρόνια (5 χρόνια 4 μήνες και 21 μέρες για την ακρίβεια) από τις 31/12/2018 έως και προχθές (21-5-2024) που συνελήφθη.

Γνώριζαν κι έκαναν τους «κινέζους» Χατζηδάκης – Πιτσιλής

Σε σημειωματάριο που κατασχέθηκε κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο γραφείο της προϊσταμένης, αναγράφονται ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα μελών της οργάνωσης και εμπλεκομένων, που προέκυψαν κατά την έρευνα, ημερομηνίες και αναγραφόμενα χρηματικά ποσά δίπλα σε αυτά. Ειδικότερα, αναγράφονται τα ονόματα ΒΑΡ., ΝΤΑ., «ΛΙΝΑ», «ΣΠΥΡΟΣ», με αναγραφόμενα ποσά δίπλα από 250 έως 11.000 και ημερομηνίες από 4-11-2020 έως και τον Μάιο του 2024. Μέχρι τώρα έχουν εξιχνιαστεί 17 περιπτώσεις εκβιασμών, από τις οποίες η οργάνωση αποκόμισε παράνομο όφελος ύψους 95.600 ευρώ, σε διάστημα τριών μηνών.

Κατά την προσαγωγή της, η προϊσταμένη της ΔΟΥ ανέφερε προφορικά ότι πριν ακόμα λάβει τη θέση της ως προϊσταμένη στη Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας το Σεπτέμβριο 2023, γνώριζε ότι υπήρχαν υπάλληλοι που λάμβαναν παράνομα χρηματικά ποσά για την παροχή φορολογικών «διευκολύνσεων» σε εταιρείες. Όταν ανέλαβε τη θέση της Προϊσταμένης, την προσέγγισαν δύο υπάλληλοι αναφέροντας ότι με τον τρόπο που ενεργούν τόσα χρόνια, όλοι είναι ικανοποιημένοι και θα μπορούσε να έχει και η ίδια έξτρα εισόδημα ως βοήθημα για τις δικές της ανάγκες, πείθοντάς την να συμμετέχει ως προϊσταμένη στις παράνομες ενέργειες.

Συνεπώς, η προϊσταμένη γνώριζε τη διαφθορά. Ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης δεν γνώριζε; Ούτε ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, γνώριζε;

Μάλιστα, στις 9 Φεβρουαρίου 2024 σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος η Εύη Τύλη είχε βραβευθεί από υφυπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη και πρώην εφοριακό και από βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας.

Την τιμητική πλακέτα της βράβευσης απένειμαν ο πρώην εφοριακός, νυν υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και νυν βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βασίλειος Σπανάκης και η βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, κα Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη.

Γεγονός που ενισχύει το γεγονός ότι εν λόγω κυρία είχε πολύ στενές σχέσεις με το χώρο της Νέας Δημοκρατίας και επεδίωκε να την επεκτείνει και στο κυβερνητικό περιβάλλον.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Στέφανε οι γαμιονουδούλες κλείσανε τα τμήματα κεφαλαίου των ΔΟΥ και τα μετέφεραν σε ένα κεντρικό, χιλιάδες υποθέσεις μεταβιβάσεων είναι κολλημένες, ξέρω άνθρωπο που θέλει να πουλήσει οικόπεδο αξίας 19.000 ευρώ για να μην πάει φυλακή και δεν μπορεί, κράξε τα λαμόγια που το παίζουν εκσυγχρονιστές και μεταρρυθμιστές του κώλου.
    Ο Πιτσιλής είναι για ληγμένα γιαούρτια.

  2. πατσαβουρα , ολοι αυτοι θελουν ισοβια και καταναγκαστηκα εργα , οχι ξαπλα και φαει , βρωμιαριδεσ

  3. 41 τακατο….. έτσι κυβερνούν οι άριστοι… οξω ρεεεεε, ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟ

  4. Η σωστή ερώτηση θα ήταν

    υπάρχει κανείς από την ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ από τον ΣΥΡΙΖΑ που να μην σχετίζεται με εγκλήματα και που να μην έχει βάλει και τα δύο χέρια στο μέλι

    λέμε για πολιτικούς

    λέμε για δημοσίους υπαλλήλους

    να πούμε για δημοσιογράφους πόσοι δημοσιογράφοι σαν τον Γ.ΤΡΑΓΚΑΣ άραγε υπάρχουν?

    να πούμε για εκδότες?

    να πούμε για επιχειρηματίες?

    να πούμε για δικηγόρους?

    να πούμε για γιατρούς?

    ειλικρινά δεν ξέρω πλέον πιο επάγγελμα να αναφέρω?

  5. Η ΑΑΔΕ είναι γεμάτη από βύσματα συμβασιούχων της ΝΔ.
    Η ΔΕΗ τώρα κάνει προσλήψεις μέσω LinkedIn κι όχι μέσω ΑΣΕΠ ενώ κατέχει ποσοστό 30% της ΔΕΗ το κράτος.
    Οπότε καταλαβαίνετε τι θα βγει στις ευρωεκλογές…

  6. Ο Πιτσιλής δεν είναι διοικητής ανεξάρτητης αρχής αλλά εξηρτημένης από τους δανειστές. Απ’ αυτούς ιδρύθηκε η Αρχή για να γδέρνει τους Έλληνες.
    Ο Πιτσιλής επισκέπτης στην έπαυλη των Μητσοτάκηδων στα Χανιά. Εκεί και ο Χρήστος Ράπτης, που προσφάτως επώλησε την ιστοσελίδα του στο γνωστό δίδυμο εκ Ντουμπάι μαζί με οκτώ εκατομμύρια χρέη.
    Εκεί και ο Κουρτάκης που με τον Ράπτη είχαν ενθυλακώσει εκατομμύρια από τον δημοτικό ρ/σ 9,84.
    Εκεί και ο Κοπελούζος.

  7. Έδινε από τα κλοπιμαία μερίδιο,γι’αυτό την βραβεύσανε.Μόλις σταμάτησε να πέφτει το μαρουλάκι,την δώσανε στεγνά.Μόνη σου θα τρως μαρή;

  8. Σίγουρα έδιναν μερίδιο και στο μεγάλο αφεντικό, το Μιζοτακέικο.

  9. κατά τη γνωστή ατάκα ελληνικής ταινίας. Παιρνάμε ωραία, τρώμε τα λεφτά σας και πιάστε μας αν μπορείτε.Και εάν και πότε θα μας πιάσετε η κονόμα θα μας περιμένει στις Τραπεζικές θυρίδες. Αμ πως! Κάτσετε εσείς κορόϊδα με το σταυρό στο χέρι.

  10. OΛΟΙ ΟΙ ”ΑΡΙΣΤΟΙ” ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ…
    ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  11. Άπαντες της ΝΔ είναι εγκληματίες στα τσακίδια κουφάλες.

  12. Ο Πιτσιλιάς σε κάνα μήνα τον βλέπω να φεύγει απο την θέση που είναι.

  13. Δεν ζούμε σε Δημοκρατία όπου οι επιλογές προσωπικού γίνονται με αξιοκρατικές διαδικασίες, αλλά σε μια νέα δημοκρατία όπου οι επιλογές προσώπων γίνονται παντού από το εκάστοτε κόμμα με όρους ομέρτα.

  14. ΤΑ χέρια των ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ της ΝΔ που ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΉ ΕΊΝΑΙ ΒΑΜΜΈΝΑ ΜΕ ΑΊΜΑ ΑΘΏΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. Οποίος τους ΨΗΦΙΖΕΙ ΛΕΡΏΝΕΙ και τα δικά του.

  15. Βρε Στέφανε έχουμε πάθει ανοσία με αυτούς τους εγκληματίες που διοικούν… Υπάρχει άραγε κάνας καλός;;;;!!!!

  16. τι καμόραΝΔ ψηφίσατε αλβαναριά του 41 τακατό ; (!) 🤮🤮

  17. ΔΕΞΙΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ !!!!
    ΜΟΣΧΟΑΝΑΘΡΕΜΜΕΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΑΒΕΡΟΦΑΣ….
    ΖΗΤΒ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΛΛΒΑΝΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΙΑ!
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ !!!!

  18. Απ’τη ΝΔ τελικά είναι κανείς που να μην σχετίζεται με εγκλήματα;

Comments are closed.