Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ, Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – “ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ, ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ”

Κοινοποίηση:
karistianou

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με κοινοποίηση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου απέστειλε η μητέρας της 19χρονης Μάρθης Ψαροπούλου, θύματος της δολοφονίας των Τεμπών Μαρία Καρυστιανού.

Στην επιστολή η Μαρία Καρυστιανού θέτει δύο ερωτήματα στον πρωθυπουργό καλώντας τον να απαντήσει δημόσια «ποιοι οι λόγοι της παρέμβασης σας στο έργο της Δικαιοσύνης πριν καν ξεκινήσει η διερεύνηση του τραγικού αυτού δυστυχήματος από τις αρμόδιες Αρχές» αλλά και «ποιων ακριβώς εγκληματικών πράξεων επιχειρήσατε την συγκάλυψη με την παραπάνω συντονισμένη επιχείρηση καθολικής αλλοίωσης των στοιχείων στο πεδίο».

«Η Δικαιοσύνη πράγματι οφείλει να κάνει το χρέος της και κάθε υπαίτιος να τεθεί στην κρίση της»

Σε περίπτωση που δεν απαντήσει η Μαρία Καρυστιανού καλεί τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί. «Οφείλετε να υποβάλετε την παραίτηση σας και να θέσετε τον εαυτό σας ενώπιον της τακτικής Δικαιοσύνης», υπογραμμίζει.

Αναλυτικά η επιστολή της Μαρίας Καρυστιανού:
«ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Της Μαρίας Καρυστιανού του Παναγιώτη, μητέρας της 19χρονης Μάρθης Ψαροπούλου, θύματος του δυστυχήματος Τεμπών.

Κοινοποίηση:

Προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Αθήνα, 23.5.2024

κ. Μητσοτάκη,

Σε όλο και περισσότερους πολίτες γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι, από τη στιγμή που συγκρούστηκαν η εμπορική και η επιβατική αμαξοστοιχία την 28.02.2023 στα Τέμπη, υπήρχαν και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια επόμενη αναπότρεπτη σύγκρουση. Και η πρώτη ήταν αναπότρεπτη λόγω των εν γνώσει υπαιτίων και με πλήρη ανάληψη όλων των ενδεχόμενων τεράστιων κινδύνων βλάβης των ύψιστων αγαθών της ζωής και της υγείας πράξεων και παραλείψεων των υπευθύνων, κυβερνητικών και μη.

Επειδή λοιπόν μόνο ο δημόσιος λόγος εισφέρει ουσιαστικά στην αποκάλυψη της αλήθειας, σας καλώ να απαντήσετε σε δύο ερωτήματα, που στην πραγματικότητα απασχολούν αν όχι την ολότητα, την πλειοψηφία του ελληνικού λαού για το Κράτος, στο οποίο έχουν εμπιστευτεί τους ίδιους και τους αγαπημένους τους. Σας τα θέτω λοιπόν εγώ, διότι αυτό υπαγορεύει η συνείδηση μου, αλλά και η μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού μου.

1ον) Ποιοι οι λόγοι της παρέμβασης σας στο έργο της Δικαιοσύνης πριν καν ξεκινήσει η διερεύνηση του τραγικού αυτού δυστυχήματος από τις αρμόδιες Αρχές, τη στιγμή που ο χώρος έπρεπε να παραμείνει αναλλοίωτος ως τόπος εγκλήματος;

Δια του Υφυπουργού σας κ. Τριαντόπουλου αλλοιώσατε πλήρως το πεδίο του εγκλήματος, επικαλούμενος το δήθεν δικαίωμα σας να το «αποκαταστήσετε», ενώ σε αυτό δολοφονήθηκαν τουλάχιστον 57 άνθρωποι.

Ότι το πράξατε είναι ομολογημένο από την ίδια την κυβέρνηση σας. Ειδικότερα, ομολογείται τόσο σε δύο τουλάχιστον δελτία Τύπου της Κυβέρνησης που εκδόθηκαν αμέσως μετά το έγκλημα, όσο και σε αλλεπάλληλες δηλώσεις του κ. Τριαντόπουλου στον Τύπο (ΣΚΑΙ, TRT, ραδιοφωνικός σταθμός ΒΕΡΑ), καθώς ο ίδιος αναφέρθηκε τότε ρητά σε επιχείρηση «αποκατάστασης του πεδίου» που εσείς του αναθέσατε και παρέμεινε επί πενθήμερο «στο σημείο» προκειμένου να την εκτελέσει, μαζί με πλήθος άλλων στελεχών της Κυβέρνησης σας.

Με αυτήν την ενέργεια σας επιδιώξατε την αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος και πετύχατε την απώλεια κρίσιμων αποδεικτικών στοιχείων. Ουσιαστικά, επεμβήκατε και επιχειρήσατε ΠΡΟΤΟΥ οι εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές απομονώσουν και διατηρήσουν τον τόπο αναλλοίωτο, ώστε να εξιχνιάσουν τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων υποβάλλω προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με αίτημα την επίσπευση των απαραίτητων ενεργειών κατά καθήκον από την κ. Εισαγγελέα.

Είναι ξεκάθαρο πλέον, επίσης, ότι αυτό που εσείς και οι λοιποί συνεργοί σας αναφέρουν ως δήθεν «αποκατάσταση του πεδίου», για κάθε νοήμονα πολίτη αποτελεί άνευ προηγουμένου κατάχρηση της εξουσίας που σας ανατέθηκε, κατάχρηση που βέβαια δεν είναι τυχαία, αλλά έχει κίνητρα και σκοπούς που πρέπει από μέρους σας να γνωστοποιηθούν και άμεσα να ερευνηθούν.

Με αυτήν την ενέργεια σας εν γνώσει σας επιδιώξατε και επιτύχατε την αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος και την εξαφάνιση κρίσιμων αποδεικτικών στοιχείων. Ουσιαστικά, επεμβήκατε και επιχειρήσατε ΠΡΟΤΟΥ οι εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές επιληφθούν, απομονώσουν και διατηρήσουν τον τόπο αναλλοίωτο, ώστε να εξιχνιάσουν τις συνθήκες του δυστυχήματος και να διαγνώσουν τα αίτια αυτού.

Η αυθαίρετη παρέμβαση στον τόπο πέριξ του δυστυχήματος, που αυτονόητα είναι και τόπος εγκλήματος, επιβεβαιώνεται και από την με αρ. 43/2024 Διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, με την οποία κρίθηκε η Προσφυγή κατά της Διάταξης περί θέσης στο αρχείο της μήνυσης που στρεφόταν, μεταξύ άλλων, και σε βάρος του κ. Τριαντόπουλου.

Με την ως άνω με αρ. 43/2024 Διάταξη, η Εισαγγελέας Εφετών Λάρισας ανέθεσε αυτοπροσώπως σε Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών να διευκρινιστεί εντός 20 ημερών ποια συγκεκριμένα πρόσωπα παρευρίσκονταν τις πρώτες ημέρες και μέχρι και την επίστρωση του χώρου με πίσσα και χαλίκια στο τόπο του δυστυχήματος, και ποιος ή ποια πρόσωπα έδωσαν εντολή απομάκρυνσης των χωμάτων και των λοιπών υλικών που στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε ιδιόκτητο οικόπεδο χωρίς να τεθεί το υλικό αυτό στη διάθεση των δικαστικών αρχών…».

Αυτή ακριβώς η εκπεφρασμένη πλέον θέση της Δικαιοσύνης, κ. Μητσοτάκη, που τίθεται διά της με αρ. 43/2024 Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, σε εσάς απευθύνεται, που είστε ο Αρχηγός της Κυβέρνησης και του Επιτελικού Κράτους και δώσατε απευθείας εντολή στον Υπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Τριαντόπουλο.

Το πρώτο ερώτημα μου οδηγεί εύλογα και αναπόδραστα στο δεύτερο ερώτημα, που σας θέτω ευθύς αμέσως:

2ον) Ποιων ακριβώς εγκληματικών πράξεων επιχειρήσατε την συγκάλυψη με την παραπάνω συντονισμένη επιχείρηση καθολικής αλλοίωσης των στοιχείων στο πεδίο, με το πρόσχημα της δήθεν «αποκατάστασης» και ποιων υπαιτίων προσώπων τη διαφυγή από τη δικαστική έρευνα υποθάλψατε, με τις εντολές που δώσατε στον Υφυπουργό σας και σε όσους άλλους εν γνώσει τους συμμετείχαν σε αυτήν την «οργάνωση», παρέβησαν τα καθήκοντα τους και υπέθαλψαν τους υπαιτίους;

Η απάντηση σας στο ερώτημα αυτό δεν υπαγορεύεται απλώς από την αυτονόητη ανάγκη μιας μητέρας να μάθει τί ακριβώς και γιατί έκαψε ζωντανό το παιδί της, όπως και ποιοι ευθύνονται για αυτό, αλλά αποτελεί πλέον απαίτηση όλων των Ελλήνων Πολιτών.

Το έχετε ομολογήσει πρόσφατα και εσείς ο ίδιος σε συνέντευξη σας «Κανείς δεν θα πιστέψει ή λίγοι θα πιστέψουν αυτό το οποίο θα πω εγώ. Θα πιστέψουν, όμως, τη Δικαιοσύνη…».

Επειδή πράγματι τελικά όλοι θα θέλαμε να εμπιστευτούμε την Δικαιοσύνη, σας καλώ δημόσια να βοηθήσετε το έργο της, απαντώντας στα δύο παραπάνω ερωτήματα και θέτοντας εαυτόν στη διάθεση της Δικαιοσύνης.

Εάν δεν το πράξετε, θα επιβεβαιώσετε για άλλη μία φορά πόσο υποτιμάτε τον ελληνικό λαό και μία μάνα, όπως πρόσφατα έπραξε και ο κ. Αγοραστός κάνοντας χρήση του δικαιώματος σιωπής ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής «Για την Διερεύνηση του Εγκλήματος των Τεμπών και όλων των Πτυχών του».

Και βέβαια, καθένας δικαιούται να μην αυτοενοχοποιείται δημόσια, δεν δικαιούται όμως να παραμένει Πρωθυπουργός, καταχρώμενος τελικά τη θέση εξουσίας του και μη ανταποκρινόμενος σε στοιχειώδεις υποχρεώσεις που υπαγορεύει αυτή.

Εάν δεν απαντήσετε, οφείλετε να υποβάλετε την παραίτηση σας και να θέσετε τον εαυτό σας ενώπιον της τακτικής Δικαιοσύνης, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Σας καλώ λοιπόν να ανταποκριθείτε άμεσα στα ανωτέρω αιτήματα μου και να πράξετε έστω και τελευταία στιγμή όπως υπαγορεύουν οι αρχές του Κράτους Δικαίου, που έχουν ανεπανόρθωτα πληγεί στη χώρα μας, όπως και τα αρμόδια όργανα της Ευρώπης έχουν πολλάκις κρίνει.

Παρακαλείται τέλος, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Σακελλαροπούλου, να τιμήσει τον θεσμικό της ρόλο και να λάβει ουσιαστική θέση επί της υπόθεσης των Τεμπών. Διότι μέχρι στιγμής, η παρέμβασή της περιορίζεται και εξαντλείται σε τηλεοπτικές δηλώσεις, όπως «από την ημέρα εκείνη, όταν βλέπω γραμμές ή τρένο, πέρα από τον πόνο και την οργή, νιώθω και ντροπή ακόμη. Θέλω να πιστεύω ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει το χρέος της».

Η Δικαιοσύνη πράγματι οφείλει να κάνει το χρέος της και κάθε υπαίτιος να τεθεί στην κρίση της. Ακόμη και όσοι προστατεύονται από υπουργική και βουλευτική ασυλία. Πέραν δε της για πολλούς λόγους επιβεβλημένης άρσης αυτής της ασυλίας τους, οι ίδιοι πρέπει να την απεκδυθούν αυτοβούλως.

Αν ψάξουν μέσα τους, πέρα από μια μάνα και τους Έλληνες πολίτες που είναι μαζί μας με πάνω από 1.500.000 υπογραφές, τους το ζητάει και η ίδια η ψυχή τους.

Μαρία Καρυστιανού».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Εγώ όπως είπα αγαπητέ αναγνώστη που σχολιάζεις ειρωνικά την απάντηση μου

    Την Κυρία Καρυστινού την σέβομαι ως μάνα που έχασε το παιδί της καθώς είναι ότι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε γονείς να χάνουν το παιδί της και δεν μπορώ να πω κάτι άλλο

    Αλλά ταυτόχρονα δεν βλέπω να έχει γίνει κάτι για τους 100+ αθώους ανθρώπους που κάηκαν ζωντανοί στο ΜΑΤΙ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ του ΤΣΙΠΡΑ και ναι ως άνθρωπος που έχασε συγγενικά και φιλικά πρόσωπα απαιτώ η δικαιοσύνη να είναι ΙΣΗ προς ΟΛΟΥΣ και να αποδοθεί και για το ΜΑΤΙ και για τα ΤΕΜΠΗ

    όποιοι είναι ένοχοι ανεξάρτητα της θέσης/αξιώματος να πληρώσουν γιατί ΟΛΟΙ είναι ΙΣΟΙ απέναντι στον ΝΟΜΟ αυτό λέει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    Κατάλαβες αγαπητέ μου αναγνώστη

    Επίσης εγώ ξέρω ότι το MAKELEIO (GR) είναι μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ/ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ή αλλιώς ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ πραγματικά δεν το βλέπω αυτό μετά λύπης μου προς το πρόσωπο του εκδότη ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ

    διακρίνω ένα μένος/μίσος/οργή κατά την τωρινής κυβέρνησης ΝΔ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    δεν βλέπω τον Κύριο ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ να λέει τα ίδια για τις προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ/ΣΑΜΑΡΑΣ) ΠΑΣΟΚ (ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ/ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ) ΣΥΡΙΖΑ (ΤΣΙΠΡΑΣ)

    Εννοείται ότι θα πέσει λογοκρισία στο μήνυμα μου και δεν θα δημοσιευτεί δεν το περιμένω άλλωστε.

    Αλλά για να τα λέμε με το όνομα τους τα πράγματα

  2. Ειμαι σιγουρος πως ο ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ θα βαλει τον κοπανο να κλαψει …..

  3. ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!! ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΑΝ ΤΑ ΜΗ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ!!! ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!

  4. Φαίνεται ότι πράγματι ζορίζεται η ΝΔ για να βάλει τρολ να γράφουν σχόλια στο Μακελειό εναντίον της Κυρίας Καρυστιανού.
    Επίσης έχει πέσει γραμμή να μη δημοσιεύσουν την επιστολή της σε κανένα συστημικό ΜΜΕ.
    POWER.

  5. Επίσης ειναι η μανα που υποστηρίζει φανατικά συριζα,είναι θαυμάστρια του Τσιπρα,είναι εκείνη που όταν κάηκε το Μάτι έλεγε στο Facebook “καλά να παθουν”,είναι αυτή που είναι συνέχεια αγκαλίτσες με την μανα του Φυσσα και λοιπές αριστερές περσονες…ειναι αυτη που υποστηριζει με λυσσα τα προσφυγακια…αυτήν θεωρείται αγωνιστρια?????? Α ρε μπατριωτες ραγιαδες του Κλασιδιαρη….

  6. Την είχα παρεξηγήσει την κυρία Καρυστιανου και απ’ ότι βλέπω κ από τα πικρα σχόλια δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που εκχεουν χολή. Η κυρία Καρυστιανου ξέρει ότι δεν θα πάρει απάντηση απλά κρατά το θέμα στην δημοσιότητα-επικαιροτητα ώστε να μην ξεχαστεί κ καλά κάνει γιατί οι Έλληνες έχουμε κοντή μνήμη και κατά αυτόν τον τρόπο ασκεί πίεση στον Κούλη και στην παρέα του.
    Όσο για τα δάκρυα που δεν βλέπουν κάποιοι να αφήνει στα κανάλια είναι απλό αφού και η ίδια το έχει πει . Είναι η Παναγιά που τής δίνει δύναμη είναι λοιπόν αυτή η δύναμη και χαρά ότι πάλι θα ξαναβρεθεί με την κόρη της .
    Έτσι λειτουργούμε οι ενσυνείδητει ορθοδοξοι αυτή η προσμονή της επανένωσης μας δίνει χαρά όσοι γνωρίζουν το Σύμβολο της πίστεως θα καταλάβουν. Αυτός ο Σταύρος δεν σηκώνετε με καμία ανθρώπινη δύναμη παρά μόνον με Θεϊκή ,η απώλεια ενός παιδιού δεν μπορεί ανθρωπίνος να παρηγορηθεί .
    Κυρία Καρυστιανου να ξέρες τι δύναμη μας δίνει η δύναμή σου ..

  7. Σοβαρά τώρα, η Κυρία Καρυστιανού περιμένει απάντηση ή παραίτηση από τον νεοταξίτη Μητσοτάκη?
    Πιστεύει κάποιος ότι νοιάζεται η ΠτΔ για τα Θύματα των Τεμπών?
    Ελάτε τώρα, αυτοί και οι 2 ενδιαφέρονται μόνο για τους ΛΟΑΤΚΙ+ και για τις ΜΚΟ των Λαθραίων που χρηματοδοτεί ο George Soros.

  8. Τζάμπα παλεύει…το ξεπερνάει αν μπορεί και πάει παρακάτω. Η απώλεια του παιδιού της δυστυχώς δεν θα ξεπλυθεί με κανένα μ@λ@κ@ μιζοτάκη που θα μπει φυλακή. Αυτά τα κατακάθια θα τιμωρηθούν από Άλλον.
    Ναι, θέλουμε να τιμωρηθούν
    Ναι, θέλουμε να εκδιωχθούν
    Ναι, θέλουμε να φυλακιστούν
    Ναι, είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε για αυτόν τον τόπο
    Όμως…
    Η διαφθορά τους έχει διεισδύσει τόσο πολύ που μόνο με εμφύλιο σωζόμαστε και δεν υπάρχει άνθρωπος να τον ξεκινήσει

  9. Αξιοπρεπεστατη Κυρια και Μητερα απαντηση δυστυχως απο αγκαζαρισμενους δοσιλογους της “εξουσιας” δεν θα παρετε! Υπαρχει ομως και Θεια δικη για ολους μας ανεξαιρετως!

  10. καρυστιανου το κολληταρι του κουλη που σας δουλευει ψιλο γαζι…σα τη φυσσαινα!ναι εχασε την κορη της και τη ψαχνει αμπελαλε…σιγουρα εχει χασει την μαχη με την αληθεια αφου ειναι μια ψευτρα και μιση…εβγαινε στα πατριωτικα καναλια,ενα δακρυ δν κυλησε ποτε εννοειται…και στην ευροβουλη πηγε με τους συριζοκκκεδες!θα θρηνησει το δηθεν χαμενο παιδι της οταν τελειωσει ολη η ιστορια…δλδ σε 5-6 χρονακια,τοτε θα κλαψει το παιδι της ειχε…χαχαχα!τι τραγικο τραγικο θελω πισω το παιδι μου…γυναικα μπικινι τραγικο!
    τελλικα δν εγινε μετωπικη συγκρουση…οχι…τσαμπα ολα τα σεναρια…πλαγιομετωπικη ηταν λενε τωρα!οπως με τους διαλογους που ολοι πιστεψαν,ηταν απο αλλο δρομολογιο…ρε τι γελιο και δουλεμα!

    1. Σε παρακαλουθω εδω και καιρό! Η εισαι μεγάλος καραγκιοζης ή εισαι βαλτος!!!
      Ξεπλένης με λιγα λογια.

  11. αγαπητη ΚΥΡΙΑ Καρυστιανου,
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ καμμια ουσιαστικη απαντηση – δραση απο την πλευρα της ΠτΔ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ;
    Το λεξιλογιο της εξαντλειτε στις λιγοστες φρασεις “YES MAN” που προφερει στους χρηματοδοτες της

  12. Σε αυτήν την Χώρα, ο θεός να την κάνει χώρα, οι θεσμοί, ο θεός να τους κάνει θεσμούς έχουν εγκλωβισει τους συγγενείς των θυμάτων και δυστυχώς δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Είναι όλα τα απο-κόμματα συνεργοί.

  13. Συνυπογράφει ο Αρβανίτης ή μπα;

  14. Εντάξει είναι μια μητέρα που έχασε το παιδί της (ότι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε γονείς) σε ένα τραγικό δυστύχημα (σύγκρουση τρένων)

    Λέει για την κυβέρνηση της ΝΔ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
    Θέλω όμως να κάνει μια αντιπαραβολή και να σκεφτεί αν στην κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ του ΤΣΙΠΡΑ

    τι θα είχε γίνει?

    γιατί αν κρίνω από τους 100+ αθώους που κάηκαν ζωντανοί στο ΜΑΤΙ

    τίποτα απολύτως

    1. Πες τα, γιατί την κάνουν και είδωλο. Βαμμένη ζαια, που γυρεύει εκδίκηση κι όχι δικαιοσύνη. Η νέα φυσσαινα. Για την απόφαση στο Μάτι είπε κάτι ή επλαθε τσουρέκια;

      1. Είπε ανοίξτε τα μάτια σας και αγοραστε το μακελειό που το παίζετε και αναγνώστες

    2. Δεν μπορει να γινει συγκριση απο τον κακο σχεδιασμο της μιας στιγμης που εγινε στο Ματι που οδηγησε στον χαμο 100 κι πλεον συναθρωπων μας απο την σχεδον βεβαιη και προγεγραμμενη συγκρουση των τρενων στα Τεμπη λογω ηθελημενης εγκαταλειψης των. Ειναι φανερο οτι ηθελαν να συμβει ενα ατυχημα στα τρενα γιατι αυτο θα ”εσπρωχνε” τους επιβατες του φθηνου ναυλου των τρενων προς την Aegean του Βασιλακη και τους παραχωριοσιουχους-ιδιωτες των εθνικων οδων. Γιατι νομιζεις εκλεισαν την Ολυμπιακη αεροπορια και παρεδωσαν τους Εθνικους δρομους που εγιναν με τα λεφτα του κοσμακη, στους κερδοσκοπους-ιδιωτες; Ειναι ”πολλα τα λεφτα Αρη” οπως συνηθιζεται τελευταια αυτη η εκφραση και επρεπε να πανε σε αυτους με τις μεγαλες τσεπες απο μια κυβερνηση που αντιπροσωπευει μονο το 22% του Ελληνικου λαου γιατι τοσοι ειναι οι εχοντες και κατεχοντες.

  15. Η Κ. Καρυστιανού αρθρώνει λόγο απείρως πιο ουσιαστικό-λογικό-ηθικό και σωστά δομημένο σε σχέση με όλους αυτούς που παρίσταναν τον πρωθυπουργό αυτής εδώ της έρμης της χώρας στα χρόνια της Μεταπολίτευσης. Αυτή η Κυρία, με όλα όσα λέει και με τον τρόπο που τα λέει.. εκφράζει πολύ περισσότερους Έλληνες από όσους εκφράζουν όλοι οι επαγγελματίες πολιτικοί που ζητούν την ψήφο μας μαζί!

  16. Μωρέ να τουμπανιάσετε στο κλάμα εσείς κυρία μου και οι άλλοι, δεν πρόκειται να πάρετε απάντηση από το τέκνο της γνωστής drago-οικογένειας.Είναι γνωσστό ότι η οικογένεια ταύτη επιζεί από το αίμα.

  17. σιγά μην απαντήσει ο ανεπάγγελτος ο μιζοκούλης

  18. Αγαπητή Μαρία! Ηγέτες δεν υπάρχουν, μόνο ανίκανοι και αποβλακωμένοι ΜΑΛΑΚΕΣ. Δυστυχώς

  19. Μητσοτάκη Γ@@@@@ε με κοινοποίηση κ. Σακελλαροπούλου

  20. ολοι αυτοι που απαιτουν και ελπιζουν και πιστευουν οτι το συστημα θα τους λυπηθει πλανωνται πλανην οικτρα…. οι κυβερνησεις της μεταπολιτευσης ειναι ολοι προδοτες εγκαθετοι του στειτ ντιπαρτμεντ που τους διοριζει με την σινγκιουλαρ ματζικ και της σιας που τους διοικει…. θελετε να εισακουστητε???? βαλτε τα με το στειτ ντιπαρτμεντ και τη σια και καντε μυνησεις σε αυτους για την αμερικανευομενη δικτατορια με οργανα επιβολης την μιτ και τα καρτελ του ισλαμ που επεβαλλαν στην καποτε Ελλαδα ολοκληρη την μεταπολιτευση…. επι τελους αν δεν μπορειτε βρειτε τον πρωτο αμερικανο πολιτη και βγαλτε το αχτι σας σε αυτον… εξ αλλου για αυτους γινονται ολα…. αν περιμενετε να βγαλετε ακρη με τους προδοτες καληνυχτα….

  21. Δεν θα απαντήσει και δεν θα παραιτηθεί διότι νιώθεις κυρίαρχος και έχει την υποστήριξη του διεθνιστικού λόμπι

    1. Εαν ειμασταν 2 εκατομμυρια εξω απο το Μαξιμου θα ειχε φθασει στον Λευκο Οικο για να γλυτωσει . ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ , Ο ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ , Ο ΠΙΟ ΡΑΓΙΑΣ Κ Ο ΠΙΟ ΧΕΣΤΗΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ .

      1. Και το χειροτερο νομιζουμε οτι καταγομαστε απο τους αρχαιους Αθηναιους,Σπαρτιατες και Μακεδονες . Εχουμε Ιουδαικα ηθη και εθιμα γιορτες ονομαστιες Σλαβων,Συριων,Τουρκοσπορων,εβραιων αλλα και Ρωμαιων αυτοκρατορων κλπ κλπ ενω εχουμε φαει το τυρακι οτι καποια λαμογια που τους ειπαν μαθητες ενος Ιουδαιου Θεου ευλογησε το Ελληνικο εθνος το οποιο δεν υπηρχε εκεινη την εποχη που εγινε αυτο ουτε στα ονειρα. Μια Ρωμαικη αυτοκρατορια πανισχυρη που καποιοι αυτοκρατορες εκμεταλευτηκαν και δημιουργησαν μια θρησκεια για τους πολλους φτωχους.Οσοι αντιδρουσαν τους σκοτωναν δηλαδη οσοι ειχαν απομεινει στον Ελλαδικο χωρο και με διαταγματα παρακαλω για τους ειδωλολατρες λιγοστους Ελληνες. Ετσι ενα εθνος αφανιστηκε εντελως . Η γλωσσα μεταλαχτηκε σε μια αλλη χαμηλοτερης ενεργειας και δονησης αυτη που μιλαμε τωρα δηλαδη και φυσικα κανεις δε νιωθει τι σημαινει ΕΛΛΗΝ. Οποτε μην απορειται για το τι γινετε.Και οι Πακιστανοι που θα γεννηθουν στο νεο Ελλαδισταν μετα απο 200 χρονια Ελληναρες θα δηλωνουν.

Comments are closed.