ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ! ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ LOCKDOWN – “EIMΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΤΟ – ΒΟΗΘΗΣΤΕ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    111

    Παρακάτω δημοσιέυουμε το μήνυμα που μας έστειλε κάτοικος της Κοζάνης , οι οποίοι πραγματικά είναι ένα βήμα πριν την τρέλα!

    “Καλησπέρα Στεφανε.Εύχομαι να είσαι υγιείς.Στον νομό Κοζάνης συμβαίνει το απόλυτο σκάνδαλο με τον κορονοιο.Ο διοικητής του νοσοκομείου Κοζάνης παραδέχτηκε ότι παραπλάνησαν τον Εοδυ στέλνοντας τους τα κρούσματα 3 ημερών συγκεντρωτικά σε 1 μέρα με αποτέλεσμα να παραταθεί η extreme καραντίνα που βιώνουμε μέχρι της 6/1.Ο κόσμος και η τοπική οικονομία βρίσκετε στον απόλυτο πάτο.Είσαι ο μοναδικος που μπορεί να αναδείξει πανελλαδικά το θέμα και να βοηθήσει.Είμαι στην διάθεση σου για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνηση.
    Παύλος Μ.”

    Ιδού και η ομολογία:

    O διοικητής του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης Σ. Γκανάτσιος εξηγεί πως προέκυψε ο μεγάλος αριθμός των 52 χθεσινών νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης. Δείτε τι είπε στο πλαίσιο σημερινής συνέντευξη τύπου:

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ναι ρε παιδιά οκ, αλλά και τις προηγούμενες ημέρες που αναφέρει 25,26 και 27/12 πάλι αναφέρονται κάποια κρούσματα για Κοζάνη στην ημερήσια έκθεση

    2. Στην Κοζάνη υπάρχει τεράστιο σκάνδαλο.
      Κλεισανε τον κόσμο μέσα και την ίδια ώρα δεκάδες νταλίκες πηγαινοέρχονται στα εργοτάξια του λιγνίτη κτλ.
      Δεκάδες καταστήματα δεν πήρανε καθόλου οικονομική βοήθεια και έτσι βάλανε λουκέτο οριστικό.
      Αν πάτε την στιγμή αυτή στο νοσοκομείο είναι τα πάντα άδεια στις ΜΕΘ και παρόλο αυτά μιλούν συνεχώς για δήθεν κρούσματα και διασωληνωμένους.
      Το παραμύθι της Νέας Τάξης Πραγμάτων κατέρρευσε αλλά επειδή είναι επικίνδυνοι τα ερπετά αυτά θα εμφανίσουν πολύ πιο δυνατό ιό με πολύ μεγάλη θνησιμότητα και θα το ονομάσουν μετάλλαξη του COVID-19.

    3. Οταν πριν μερικες ημερες στο συγκεκριμενο site προσπαθησα να ανεβασω link με τις δηλωσεις του αντιπεριφερειαρχη του Κιλκις για το ιδιο θεμα λογοκριθηκε .

    4. Που είναι ωρε ένας εισαγγελέας να τον σβαρνιξει μέσα.

    5. Αυτά τα τραγιά, όχι μόνο είναι υπέρ της δολοφονίας των Ελλήνων, το διατυμπανίζουν κιόλας, απαιτώντας από τους πιστούς να εμβολιαστούν! ΑΝΑΞΙΟΙ! ΑΝΑΞΙΟΙ! ΑΝΑΞΙΟΙ! https://attikanea.info/%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%ac-%cf%8c%cf%87%ce%b9-%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%bf-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%85%cf%80%ce%ad%cf%81-%cf%84%ce%b7%cf%82/

    6. Δεν πειραζει κυριε καταγγελοντα, δεν εχεις καταλαβει τοσο καιρο οτι μονο ο τελικος αριθμος θετικων τεστ μετραει? Ανεξαρτητως απο το ποσοστο επι των συνολικων τεστ που βγηκαν θετικα και ποτε δεν μπηκε καποιος υπευθυνος η καναλι στον κοπο να αναφερει ποτε? Οπως θελουν τα μαγειρευουν οτι αριθμο θελουν δινουν, αν δεν βγαινουν τα νουμερα προσθετουν και απο 2-3 μερες οπως τωρα κι αμα λαχει τα μετρανε και διπλες φορες. Αμα παλι δε τους αρεσει το νουμερο τονιζουν οτι γιναν πιο λιγα τεστ.

    7. Φιλαρακο σας περιμενει η φυλακη!
      Δολοφονοι!

    Comments are closed.