ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΑΓΙΑΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΛΟ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΝΑ “ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ” ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ!

    Κοινοποίηση:
    Χιονόπτωση στην Αττική Οδό, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022.
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    Δεν υπάρχει αυτό! Ο πιο ασφαλής και ο μεγαλύτερος δρόμος της Αττικής, αποφάσισε μετά από έξι ώρες ταλαιπωρίας να κλείσει τις εισόδους και εξόδους της.

    Αφού επέτρεψε στα αυτοκίνητα και στις νταλίκες να μπουν μέσα στον δρόμο της, αφού πρώτα κατέβαλλαν το απαραίτητο αντίτιμο, κατάλαβε ότι έπρεπε να κλείσει. Η ταλαιπωρεία των ανθρώπων δεν περιγράφεται. Μέσα στα αμάξια για αρκετές ώρες, με την Αττική Οδό να τους αποδίδει μάλιστα και ευθύνες.

    Με ανακοίνωσή της νωρίτερα έριξε τις ευθύνες στους οδηγούς που ήταν… άπειροι όπως ανέφερε. Τώρα, στις 6 το απόγευμα, και αφού ο κόσμος έχει παγώσει στα αυτοκίνητά του, η Αττική Οδός αποφάσισε να… κλείσει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Όμορφα είναι έξω εδώ
      Ρίχνει πολύ χιονάκι
      Άντε όμως να φεύγουμε
      γ@μιέσαι Μητσοτάκη.

    2. Καλά, οι κατοχικοί εισαγγελείς και δικαστές, που είναι κρυμμένοι;;;

    3. 9 ώρες μέσα στην Αττική οδό και συνεχίζουμε. Άχρηστοι απαράδεκτοι.

    4. Μα φταίνε οι οδηγοί … φαντάζομαι στην Σουηδία κλπ, θα φταίει η κυβέρνηση που καθαρίζουν τους δρόμους κ δεν κλείνουν ποτέ .Ας τα θυμηθεί ο λαός όταν θα πάει να ψηφίσει….

    5. “Ελευθερια”, “Ελπιδα”, οικονομια 2.0, μπαρμπα κουλη για κουμπαρος σε “βαφτισια” εισαι μανα μονο που οι χρυσοπληρωμενοι επικοινωνιολογοι σου ειναι κοινως μπουρδαραιοι! Ενας ηγετης χρειαζεται σωστη ενημερωση για να παιρνει σωστες αποφασεις κι οχι ενα στρατο αυλοκολακες! Λυπαμαι το πολλακις εξ αμαρτειν…

    6. Το ανέκδοτο της ημέρας δεν είναι αυτό.
      Η δημοσκόπηση της Marc είναι το ανέκδοτο σήμερα.
      ΝΔ:37,8%
      🤣🤣🤣😂😂😂😭😭😭
      Κλαίω…….

    7. Μητσοτακη καταραμενη παλιοπουστρα , ΤΟΥΜΠΑΝΟ να σε βρουνε κ ΟΙ ΣΚΟΥΛΙΚΟΙ να σε ΤΡΩΝΕ

    8. Μην ψάχνεστε, φταίνε οι ανεμβολίαστοι άνω των εξήντα ετών. Ο Μητσοτάκης πρέπει να βάλει και άλλο πρόστιμο υπέρ της πολιτικής προστασίας αυτή τη φορά. Ψηφίστε Μητσοτάκη, όσοι δεν πεθάνατε από την πείνα, θα πεθάνετε από το κρύο εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητα σας. Δεν υπάρχει κράτος, μόνο ο ψηφιακός Όργουελ, αυτός που μας σκλάβωσε με τον covid και μας πέθανε στα πρόστιμα. Μητσοτάκη Γ…..

    9. μαζικες και ατομικες αγωγες στους εθνικους νταβατζηδες των διοδιων

    10. Τον Τσίπρα φώναζαν οι άριστοι με την Μήδεια. Τώρα άριστοι με την Ελπίδα τα έκαναν καλλίτερα οι ίδιοι εργολάβοι που εκμεταλλεύονται τις οδούς τόσα χρόνια τίς οδούς? Και μεις παιδιά ενός κατώτερου Θεού που δεν μπορούμε να βρούμε το δίκαιο μας πουθενά.

    11. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΡΙΕΥΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ!!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!!!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!

    Comments are closed.