ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕ ΟΛΟΥΣ! “ΟΡΓΙΑ” ΧΙΟΥ ΣΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ! “ΧΑΡΔΑΛΙΑ, ΚΟΛΟΚΟΥΡΗ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ” – ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ – “ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ” [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    555

    ¨Οργισμένος όπως και το σύνολο του ελληνικού λαού εμφανίστηκε απόψε στο Εκρηκτικό Δελτίο ο Στέφανος Χίος. Μοναδικό θέμα συζήτησης φυσικά οι καταστροφικές πυρκαγιές που ακόμα καίνε κυρίως σε Εύβοια και Γορτυνία.

    Όπως είπε ο Στέφανος Χίος, “Χαρδαλιάς και Κολοκούρης αν ήταν άντρες θα έβγαιναν και θα έλεγαν “παραιτούμε” δεν θα τις υπέγραφαν και θα τις έβαζαν στο συρτάρι του Πρωθυπουργού” για να προσθέσει ότι είναι θέμα πολιτικής ευθιξίας η παραίτηση. Αντιθέτως 9 μέρες μετά, δεν έχει παραιτηθεί κανένας, όλοι δηλώνουν ότι τα πήγαν καλά και ότι τώρα θα γίνουν όλα αυτά που πρέπει. “Ο κόσμος δεν τους εμπιστεύεται” είπε ο δημοσιογράφος για να προβλέψει ότι τα ψίχουλα που δίνει το Μαξίμου για τους πληγέντες είναι ψίχουλα. Περισσότερο ο κόσμος ενδιαφέρεται για την καταστροφή σχεδόν του μισού οικοσυστήματος της Ελλάδας.

    Στη συνέχεια, ορμώμενος από την τοποθέτηση του καθηγητή Ζερεφού προέβλεψε ότι θα υπάρξουν κι άλλες πυρκαγιές. “Δεν ξεμπερδέψαμε. Είναι προσχεδιασμένο και προμελετημένο να καεί και η υπόλοιπη χώρα”, είπε ο ρεπόρτερ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Τέλος, αναφερόμενος στις ξαφνικές “αγάπες” Κούλη και Τσίπρα είπε: Αυτοί οι δύο τα έχουν βρει. Ο ένας έκαψε 103 ανθρώπους στο Μάτι και ο άλλος έκαψε όλη την Ελλάδα. Τα έχουν συνεννοηθεί για να πάνε να κυβερνήσουν μαζί”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Και επειδή τα χρόνια που έφαγα στην τηλεόραση (από το 1972 στην ΥΕΝΕΝ έως σήμερα είναι πολλά, (μα πάρα πολλά) μου επιτρέπουν να δω πράγματα που ίσως ο απλός τηλεθεατής δεν βλέπει….
      Έτσι λοιπόν, για άλλη μια φορά βλέπω, πως στο ΧΘΕΣΙΝΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΟΟΥ της κυριούλας που παριστάνει την παρουσιάστρια ειδήσεων (στην εκπομπή του Γιώργου δεν ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΧΝΑ) ακολουθεί κάποιες εντολές για να άγει και να φέρεται έτσι, διαφορετικά από την εργοδοσία θα της είχαν τραβήξει το αφτί.
      Φυσικά, δεν θέλω να πιστεύω πως στρώνει τον δρόμο που θα την οδηγήσει στις λίστες των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ, έτσι βλέπω, πως με αυτόν τον τρόπο εξοφλούνται παλιοί λογαριασμοί στην οικογένεια Μητσοτάκη, μια που η Μαρίκα είχε σταθεί δίπλα στο ART δηλαδή στο τότε TELE-CITY!
      Όσο για το άλλο σκέλος της τοποθέτησης μου λέω, πως από λόγια χόρτασα και για να παραιτηθεί κάποιος, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ μια που τα φράγκα είναι πολλά, οπότε διάφοροι ΧΑΡΔΑΛΙΑΔΕΣ ΚΟΛΟΚΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΘΙΑΣΟΥ αρκούνται μόνο σε λόγια, μέχρι τα χρυσόψαρα ξεχάσουν, (οι μνήμη τους κρατάει 40’’) γιατί σε λίγο θα τους ξανά έχουμε στον σβέρκο μας αφού “ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ μαζί με την ΤΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ” όπως θέλει και η γριά γκιόσα του Βερολίνου, μια που το εκλογικό σύστημα που θα γίνουν οι εκλογές τους ευνοεί !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

    2. Ο αρχηγος της πυροσβεστικης, επαθε μαλακυνση εγκεφαλου (Ανω και κατω κεφαλιου), αφ’ οτου ειδε τα καπουλια της Γιουσεφ, να λικνιζονται!

    3. Στεφανε οταν μιλαει η σκροφα , εσενα σε κλεινουν για να ακουγεται αυτη.

    4. να συγκυβερνήσουν….καμια σοβαροτητα πια!
      Τι λαός! ….ας παρει οτι του αξιζει!

    5. Κα Παραδείση, περάστε από τον Κουλη για πληρωμή.
      Τώρα που οι ανεύθυνοι είναι οι πολιτικοί και όχι οι ανεμβολιαστοι δεν μας συμφέρει Και Παραδείση !
      Εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να τους κρίνουμε, μόνο αυτοί να μας κουνάνε το δάχτυλο νύχτα μέρα στα κανάλια!

    6. Στέφανε λένε για ξυλοδαρμό του Κεδίκογλου με σπασίματα, μπορεί να το επιβεβαιώσεις εσύ ή κάποιος που ξέρει

    7. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.

    8. Στέφανε μπορείς να μας ενημερώσεις τι κάνει ο κύριος Κεδίκογλου;

    Comments are closed.