ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΕΓΝΑ – ΑΓΡΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ – “ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ”

    Κοινοποίηση:
    244c5408b2f482411659341f5f4bfc9b_XL

    «Είναι πολύ αδύναμος και δεν τον παίρνει κανείς στα σοβαρά. Έχουμε συναντηθεί πολλές φορές», λέει ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης για τον πρώην πρωθυπουργό.

    Πολιτική χαρακτηρίζει τη δίωξή του ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος τονίζοντας πως η κυβέρνηση «υποκύπτει στον εκβιασμό Σαμαρά» ο οποίος όπως λέει «επέλεξε να με στοχοποιήσει».

    «Είχα πολύ στενές σχέσεις με την κ. Ράικου και αρκετά καλές σχέσεις με τον κ. Σαμαρά, από εμένα δεν άλλαξε τίποτα, μάλλον τώρα έχει αλλάξει μετά την ανηλεή επίθεση που δέχομαι, είμαι υποχρεωμένος να αμυνθώ», δήλωσε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στο ΟΡΕΝ.

    «Η σημερινή κυβέρνηση χωρίς να το θέλει κατά βάθος, αλλά για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας υποκύπτει στον εκβιασμό Σαμαρά και σκοπεύει να ολοκληρώσει σε βάρος μου την πολιτική δίωξη και τη μόνη πολιτική σκευωρία που είναι υπαρκτή στην υπόθεση αυτή. Η ΝΔ κάνει διπλό λάθος, πρώτον θα δικαιωθώ στο τέλος και η ίδια θα μείνει στην ιστορία ότι υπέκυψε στον εκβιασμό παρανοϊκών συνωμοτών, των πραγματικά σκευωρών στην ιστορία αυτή. Δεύτερο λάθος, το 2019 δεν είναι 1993, ο κ. Σαμαράς δεν τολμάει και δεν μπορεί να ρίξει τη σημερινή κυβέρνηση, ή έστω να δυσχεράνει το έργο της. Είναι πολύ αδύναμος και δεν τον παίρνει κανείς στα σοβαρά», συμπλήρωσε.

    «Δεν σκοπεύω να συνθηκολογήσω ούτε θέλω να νικηθώ. Το τι θα πω, πώς θα το πω και πότε θα το πω θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη και τις βρωμιές που θα χρησιμοποιήσουν εναντίον μου. Σε αυτόν τον πόλεμο μπλέχθηκα χωρίς να το θέλω, αυτό ισχύει για τον κ. Σαμαρά και την κ. Ράικου και όποιον συμπαραταχθεί μαζί τους. Έχω πολλά χαρτιά» ανέφερε.

    «Έχω συναντηθεί πολλές φορές με τον κ. Σαμαρά και στο σπίτι του έχω πάει και σε ταβέρνες έχουμε βγει. Ας βγει να με διαψεύσει αντί να μιλάει για παραληρήματα από μέρους μου. Ο κ. Σαμαράς μόλις στριμώχνεται κάνει μηνύσεις. Εγώ είμαι ένας ήσυχος άνθρωπος δεν ήθελα να μπλεχτώ σε αυτή την ιστορία, με έμπλεξαν» τόνισε.

    «Θεώρησαν ότι είμαι εύκολος στόχος, έκαναν λάθος» πρόσθεσε.

    «Ο Σαμαράς επέλεξε να με στοχοποιήσει», υπογράμμισε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ο άφιλος κάποια στιγμή θα πληρώσει για όλα τα κακά που έκανε
      Στις Βρυξέλλες ως ευρωβουλευτής συνοδευόταν απο γνωστή κυρια όταν η Γεωργία τραβιόταν με τα παιδιά τους στην Αθήνα
      Παρουσία μπαμπά Βαρβιτσιώτη και άλλων που φρικαραν με το απύθμενο θράσος του άφιλου
      Μονο η γριά η Τετη τον κάλυπτε και τον έκανε και επίτιμο δημότη ναυπλιαιων
      ο άφιλος κατέστρεψε κόσμο και κοσμάκη
      Ρωτήστε και το Μπαλτακο για τη σημενς να σας πει τι έκανε στον μπατζανάκη του για να μη μιλήσει και πει τι έβλεπε
      Αντώνη αυτοί που κατέστρεψες σε αγαπούν πολύ να ξέρεις

    2. Τελικα ο Σαμαρας απο το μακρινο 93 μεχρι και σημερα ολο και σε κατι θα βγει χαμενος…Βεβαια δεν μπορουμε να γνωριζουμε εμεις οι κοινοι θνητοι τι ακριβως εγινε τοτε αλλα και σημερα..Το μονο που του αναγνωριζω ειναι οτι ειχε ΔΙΚΑΙΟ για το κλεισιμο της ΕΡΤ Αποδειχτηκε πολυ σωστος….οπως και με τους λαθρομεταναστες τους ειχε στην Αμυγδαλεζα μαζεμενους…Απ οτι φανηκε μετα δεν τον ηθελε ουτε η Μερκελ ουτε το πολιτικο κατεστημενο της χωρας που σημαινει οτι ηταν σωστα αυτα που επρατε…Μεγαλο του λαθος κατ εμε η συγκυβερνηση με τους απατεωνες του Πασοκ που βουλιαξαν τη χωρα στα σκανδαλα και στη χρεοκοπεια…τους νεκραναστησε…Δευτερο μεγαλο λαθος οι πολιτικες διωξεις της ΧρυσηςΑυγης χωρις αποδειξεις και αυτο για τα ψηφαλακια…και τριτον ηταν τα Ζαπεια που ελεγε στον λαο την αληθεια περι πολιτικης απατης του Γιωργακη Παπανδρεου στην εισοδο της χωρας στο ΔΝΤ…
      Ο λαος τον ψηφισε και εκανε συνκυβερνηση με το Πασοκ δινωντας ενφια …o λαος αντεδρασε με τα καμώματά του,και απο το πουθενα εβγαλε τον ψευτη τον Τσιπρα στην εξουσια..

    3. ΒΟΘΡΕ ΣΑΜΑΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΛΟΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΜΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ, ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ.

    4. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΔΕΛΦΩΜΕΝΟΙ…!!
      Α,ΡΕ ΡΑΓΙΑ Α,ΡΕ ΡΑΓΙΑ….ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,…… ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙΣ ΛΙΓΟ………

    5. Σαπίλα παντού.Δεξιά αριστερά στη μέση.Αυτοί μας ταιριάζουν.Μπραβο σε αυτούς που τους ψηφίζουν.

    6. Ο/Η Κάτω τα χέρια απο τον Τόνι. Ο λαός θέλει τους γαμιάδες του λέει:

      Κουραδοκεφτέ μπουμπούκο και οι λοιποί δε σας βλέπω καλά. Ο άφιλος θα σας δώσει στεγνά στο τέλος για να σώσει το τομάρι του.

    Comments are closed.