ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ 83ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ..! ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ – ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ – ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ Η ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΣΕ ΚΩΜΑΤΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ

    Κοινοποίηση:
    pakistanos

    Το πόρισμα του ιατροδικαστή «έδειξε» πως ο 40χρονος Πακιστανός κακοποίησε σeξουαλικά την 83χρονη γυναίκα στην Πρέβεζα, κάτι που καταρρίπτει όλα όσα είχε ισχυριστεί.

    Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα να υποβάλλει την παραίτησή του ο δικηγόρος που είχε οριστεί από τον ανακριτή για την υπεράσπιση του 40χρονου αλλοδαπού και να οριστεί αντικαταστάτης του, που ζήτησε χρόνο για να μελετήσει την δικογραφία η οποία πλέον περιλαμβάνει και την κατηγορία του βιασμού.

    Την ίδια ώρα, η 83χρονη εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην Εντατική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Υπενθυμίζεται ότι ο Πακιστανός είχε συλληφθεί την Κυριακή από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στους οποίους είχε προβάλλει σθεναρή αντίσταση.

    Από την πρώτη στιγμή που η 83χρονη είχε βρεθεί αιμόφυρτη και γυμνή από τη μέση και κάτω στο κρεβάτι της μονοκατοικίας της, ο 40χρονος είχε θεωρηθεί ως υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος, καθώς είχε επιχειρήσει να την βιάσει και το Μάρτιο του 2019! Στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον παρέλαβαν είχε ισχυριστεί ότι διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με την 83χρονη και ότι πήγε στο σπίτι της το βράδυ της Παρασκευής και έφυγε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Όπως είχε πει, η ηλικιωμένη ήταν καλά όταν έφυγε, ενώ υποστήριξε πως δεν θυμάται αν την χτύπησε καθώς ήταν μεθυσμένος!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Αν ο Μέγας Αλέξανδρος ζούσε αλλον έναν χρόνο ολοκληροςς ο πλανήτης θα άκουγε Ελλάδα και θα σας έπλενε τα πόδια ….και τώρα χιλιάδες χρόνια μετά , εκατομμύρια Ελλήνων εχουμε περάσει από αυτόν τον πλανήτη και έχουμε καταφέρει να ασχολούμαστε αν βγει να κάνει δηλώσεις ο πρόεδρος των Πακιστανών ή κανένας Εβραίος ή ο παϊατ ή ο Ερντογάν ή να μην πω ποιος άλλος……και μ’αυτο το θολωμενο μας μυαλό ψάχνουμε την λύση

    2. επειδη οι πατριωτες γιναμε φασιστες και επειδη δεν θελω να χαλιεμαι αδικα .ψαχτε αν η γρια ηταν αντιφα να μην με νοιαξει καθολου …

    3. Δηλαδη τι αλλο πρεπει να γινει ωστε να καταλαβουν μερικοι οτι σε ολα αυτα τα διποδα δεν δινεις δουλεια δεν δινεις φαι δεν δινεις ουτε αερα να αναπνευσουν…τελος!!! Διαβαζω πιο κατω οτι του εδινε φαγητο και της εφτιαχνε καμια δουλεια ελεος πια…τοσα εχουν γινει …και εμεις εκει τον χαβα μας! Τους παιρνουν για δουλειες στα χωραφια …τους παιρνουν στα σπιτια τους…θα φατε καλα ολοι σε λιγο…εκει για να μη δωσετε κανονικο μεροκαματο βαζατε μεσα στις ζωες σας στα σπιτια σας …ολους τους απολιτιστους της ασιας…που για αυτους δεν ειναι τιποτα ενας βιασμος μετα φονου…και οχι μονο …Ξερετε ποσοι εχουν πλησιασει απο δαυτους και τη δικη μου μανα δηθεν για βοηθεια στο κηπο…ουτε που φανταζεστε ποσοι …ολοι το ιδιο τροπαριο λενε , δηθεν τσαμπα για λιγο φαι…αμα δεν ειχε μυαλο ουτε αυτη ουτε εμεις θα την ειχαμε θαψει προ πολλου…Πρεπει να δουλευει και ο εγκεφαλος… αλλιως….

    4. Αφου ειχε επιχειρησει να την βιασει και τον Μαρτιο, γιατι δεν ειχε απελαθει στο Πακισταν να φυγει η βρομα του απο την χωρα;;;;; Ειναι να τρελενεται κανεις απο οργη, ουτε τους εγκληματιες λαθροεποικους δεν απελαυνει η Μπανανια στην οποια ζουμε!!!!!!! Στο Πακισταν θα τον ειχαν κρεμασει τον κοπριτη!!!!!! Γι’ αυτο ολοι αυτοι ερχονται στην Ευρωπη, διοτι ξερουν οτι εχει νομους για γελια και επειδη εχουν καταργησει οι…….φιλεσπλαχνοι την θανατικη ποινη!!!!!!!! Δοστε του καποιο επιδομα για την πραξη του!!!!!!!

    5. Δυστυχώς Πακιστανοί και Ινδοί έχουν τον βιασμό ψωμοτύρι,μπείτε να δείτε κάθε 15 λεπτά βιάζεται μια κοπέλα στην Ινδία,και αν είναι τυχερή θα είναι μόνο ένας,αλλιώς όλο το λεωφορείο,που σημαίνει από 15 και πάνω….Αυτα είναι τα τέρατα που μας έφεραν…όταν θα μας την πέσουν οι τουρκαλβανοι θα μας την πέσουν και αυτοί…και εδώ πάει η φράση…Αλλοίμονο σε αυτόν που θα βρούνε ξαρματοτο
      .

    6. Άκου ήμουν μεθυσμένος! Μας κοροϊδεύει το Πακι από πότε πίνουν στο Ισλάμ? Πόσο θα ήθελα να ήταν η γιαγιά του Κούλη η του Αλέξη στην θέση της!!!

    7. Δε φτάνει πού σας κερνάμε τσουνα δισμαρτυρεστε κιόλας.. αχάριστοι..

    8. Αν δεν θέλεις να τον φάς,τον Ηλία Κασιδιάρη να προτιμάς

    9. Η τσαπου έχει μπει εκεί πού πρέπει.. ξαναψηφίσω τόν βιαστή μού..

    10. Η Ψήφος σου μετράει,αν η γειτόνισσα σού θα τον φάει..την επόμενη ψηφιστε πάλι τσιπρομητσοτακη για να σας πήδηξουνε,η πάρε και σύ αλλοδαπό στη δουλειά σου μπορείς

    11. Ελεω παρασκευοπουλου σε ενα εξσμηνο το πολυ,εξω θα ειναι,για να κανει τα ιδια.Θυμηθειτε τον δρακο της κερκυρας και αλλους,ποσο τους κρατησαν μεσα.

      1. Αν ήταν η δική μου μάνα, όταν θα έβγαινε, θα τον πετσόκοβα και θα τον έδινα ως τροφή σε άλλα τουρκοπακιστάνια….

    12. Αυτό τό διποδο τέρας πρεπει να τόν κρεμάσουν ανάποδα σε εναν φανοστάτη μαζί μέ τον “πρόεδρο”τών πακης Τζαβεντ Ασλάμ.Απαγχονιστή να βάλουν τόν Συριζαίο Δημήτρη Βίτσα μέ τήν κρεμαστή μουστάκα γεμάτη μύξα τόν κολλητό τού Ασλαμ.
      Γιαννης Λάκων

      1. Μαζί τους θέλει κρέμασμα κι αυτή η ανθελληνική κατσαρίδα, ο Κύπριος του Ανταρσύα με τις δεκάδες ΜΚΟ και τον περίεργο ρόλο που έχει εδώ και χρόνια…

        1. Διόρθωση…Τούρκο-ψευτοκύπριος, όπως και οι περισσότεροι αριστεροί “κύπριοι”…

    13. Είχε προσπαθήσει να την βιάσει και το 19.Άλλες γυναίκες ρε κάφρε δεν έχει ο πλανήτης?Αυτή σου γυάλισε?

      1. Πρέπει να είσαι λίγο καθυστερημένος ή υπονεγροειδής τουρκαλβανοπακιστανός για να θέλεις σώνει και καλά τον σκατο-πάκι να βιάζει Ελληνίδες!

    14. Αν του αρέσουν οι ώριμες έχουμε και την Τασία !!!
      Περαστικά στην κυρία, εύχομαι ταχεία ανάρρωση !!!

    15. Καμια δηλωση καταδικης ο προεδρος ων Πακιστανων εκανε για τον συμπατριωτη του? Γιατι μολις φαει καμια σφαλιαρα κανενας δικος του τρεχει στα καναλια πρωτη μουρη μαζι με τον αλλον το λαθρολαγνο και βριζει τους Ελληνες

    16. οι γεροι ψηφιζουν αυτους που φερνουν τους δολοφονους τους .τι ειρωνια

    17. Τρίχες την πάτησε. Σε ένα δύο χρόνια θα αρχίσει να παίρνει και άδειες για να βγει τελικά στα πέντε λόγω καλής διαγωγής.

    18. Φερτε και άλλους επενδυτές κατακάθια !Θελω να πάει και καποιος να σκίσω τον Αλέξη η το Καρανικα

    19. Δεν το έκανε ο Πακιστανός. Το πολιτικό σύστημα το έκανε. Αυτοί έχουν το αιμα του κάθε Έλληνα που δολοφονείται στα χέρια τους. Απο τότε που άνοιξαν τα σύνορα με εντολή απο τα κέντρα που τους προωθούν οι εισβολείς έχουν δολοφονήσει χιλιάδες Έλληνες. Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που πρέπει να δικαστούν μια μέρα.

    20. Αρχ…α σχέσεις είχε.Είμαι από Πρέβεζα και μου είπε γείτονας της ηλικιωμένης ότι του έδινε καμιά φορά φαγητό η γιαγιά και τις έκανε δουλειές.Καθάρισμα τον κήπο,καμιά ζημιά στο σπίτι κτλ.Μέσα το αρχ… να σαπίσει.

    21. ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟ”ΔΙΚΑΙΟ”ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ,ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΘΕΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ.ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ.

      1. Συμφωνώ με ΕΛΛΗΝΑ ΤΙΜΩΡΟ.Να δικαστεί με βάση το Δίκαιο της πατρίδας του.

    22. Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες της κτηνωδίας του ανθρωποειδούς, εκείνο που ξέρουμε είναι ότι, αν αυτοί που κυβερνούν μια χώρα αποφασίζουν με ευθυκρισία, θα διώχνανε κακήν κακώς όλα αυτά τα αποβράσματα που τα κουβάλησαν εδώ οι “σύμμαχοί” μας με τη συγκατάθεση των πολιτικών της προδοσίας και της ξεδιαντροπιάς. Και κάτι ακόμα, οι Μητσοτάκηδες πώς το είδαν, αποτελούν δυναστεία κι ετοιμάζουν τους διαδόχους τους ο μεν το γιο της Μαρέβας, η δε αδελφή του λάμια και αδίστακτη το δικό της γιο!!!!! Έχουν τελείως τρελλαθεί αιθεροβατούν και θεωρούν τσιφλίκι τους την Ελλάδα μας; Και ποιος τους διαβεβαιώνει ότι το Δεκέμβριο θα είναι στην εξουσία; έχουν υπ ‘ όψη τους τη λαϊκή δοξασία: φωνή λαού οργή Θεού; θα πέσει στα κεφάλια των άθεων προδοτών….

      1. Από το 1800 τόσο το μητσοτακέικο πληρώνεται από την βουλή. Και τα δισέγγονά τους θα είναι βολεμένα στα κόμματα [και των υπολοίπων βέβαια] Για την γιαγιά θα σκάσουν;

    23. Αθωος. Ενοχοι αυτοι που τους φερνουν.Αυτους να πιασετε.Τους φερνουν να σκοτωσουν να βιασουν και να μπασταρδεψουν απο οτι απεμεινε απο τους καθαρους Ελληνες

        1. Αυτοι που τους φερνουν ρε μπετοβλακα δεν τους ψηφιζεις και ουτε προκειται.Ολα τα κομματα εντος και εκτος βουλης ειναι υπαλληλοι τους

    24. γλυτώνουμε από συντάξεις κομματόσκυλων και από λαμόγια που δίνουν δουλειές σε λαθραίους, όλα εδώ πληρώνονται.

    25. Οποιος παιρνει Πακια Ρωσσοποντιους και αλλα τετοια ειδη στη δουλεψη του ασ προσεχε.

    Comments are closed.