ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ: “ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ, ΕΛΑ ΚΑΤΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ!” – TON ΕΚΡΑΞΑΝ ΑΓΡΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΕΙ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    rouf

    Γείτονες του ανθρώπου που έβγαλε τις φωτογραφίες με τον ιερέα που κοινωνούσε κρυφά, βγήκαν στα μπαλκόνια και τον αποδοκίμασαν.

    Ένταση δημιουργήθηκε χθες το βράδυ στο Κουκάκι και συγκεκριμένα στην γειτονιά όπου βρίσκεται η εκκλησία, στην οποία χθες το πρωί ο ιερέας της κοινωνούσε κρυφά από την πίσω πόρτα.

    Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που παρουσίασε ο ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», γείτονες του ανθρώπου που έβγαλε τις φωτογραφίες έχουν βγει στο μπαλκόνι (ενδεχομένως να είναι και σε ταράτσα) και τον αποδοκιμάζουν.

    Τον χειροκροτάνε ειρωνικά και τον φωνάζουν ρουφιάνο, ενώ ένας άλλος του φωνάζει πως θα πεινάσει και τον προκαλεί να κατέβει κάτω…

    Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας που θα την βρείτε και στα ράφια των σούπερ μάρκετ:

     

    1.indd

     

    Banner-supermarket

    Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες .

    Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Δεν ξέρω αν το να σε έχουν χώσει σε μια θρησκεία από την ώρα που γεννήθηκες, σε καίει τόσο στο χαζοκούτι που ονομάζουμε εγκέφαλο,αλλά παρά τις σαχλαμάρες που σας λέει η εκκλησία, η μεταληψη μεταδίδει τον ιό. Κολλάει με το σάλιο. Το έχουν αποδείξει, αν δεν με πιστεύετε ψάξτε το και σταματήστε να αναπαράγεται τις ανόητες προσωπικές, δήθεν μεταφυσικές εμπειρίες σας, δεν ζούμε σε ένα φανταστικό κόσμο με νεράιδες, είστε ενήλικες, συγκεντρωθείτε λίγο. Ούτε την θρησκεία σας διώκουν, ούτε να φέρουν πίσω την δικτατορία προσπαθούν. Θέλει αλήθεια τέτοιο δείκτη νοημοσύνης, για να γίνει κάτι τέτοιο κατανοητό;

      Έστω αν υποθέσουμε ότι είστε πραγματικά πιστοί χριστιανοί, πιστεύετε ότι ο Θεός σας θα ήθελε να βάζετε τα παιδιά σας, τους υπερήλικες ή και τους εαυτούς σας σε τέτοιο κίνδυνο; Πιστεύετε ότι ο Ιησούς σας, ήθελε την δημιουργία εκκλησιών και παπάδων, που θα σας έκαναν να νιώθετε τύψεις αν δεν μεταλαμβανατε; Μείνετε σπίτι σας, δεν θέλετε την εκκλησία να σας λέει αν είστε πιστοί ή όχι. Ακόμη και ο Θεός αν σας μιλούσε, θα σας έλεγε να μείνετε μέσα, όπου είστε εσείς ασφαλής και οι γύρω σας. Η κοινωνία μπορεί να θεωρείτε ιερή και ανίκανη να σας μολύνει, αλλά έστω σκεφτείτε ότι έχετε γυρω σας αλλά άτομα.

      Επίσης, μην μπερδεύεστε. Ρουφιάνος δεν είναι αυτός που θα κάνει αυτό που είναι έντιμο και νόμιμο. Ρουφιάνος είναι κάποιος κακόβουλος, κάποιος σπιούνος που κοιτάει το κακό των άλλων. Αυτός ο άνθρωπος ήταν ένας συνεπής πολίτης, που καταλαβαίνει ότι ο συνωστισμός ατόμων, εν καιρώ πανδημίας εκτός από παράνομος, μπορεί να είναι ως και θανατηφόρος.

      Αλλά μόνος μου τα λέω, μόνος μου τα ακούω. Οι μαλάκες, μαλάκες θα παραμείνετε έτσι; Και το χειρότερο θα είστε και περιφανοι μαλακές, τόσο χριστιανοί, που αφού θα βρίσετε όσους διαφωνούν, θα πείτε ότι θα καούμε στη κόλαση και θα πάτε για εξομολόγηση λες και τίποτα δεν έγινε ποτέ.

      Με πολύ αγάπη,
      Αι σιχτιρι, γιατί η πολύ μαλακία βλάπτει παιδιά

    2. Πωπω.. όλοι οι καλοί κ@UλοΧριστιανοί μαζεμενοι εδώ μέσα.
      Αυτα σας εμαθε ο παππας της ενορίας σας; Να μαματε όποιον σας φτυσει για την ξεφτίλα σας;
      Και μετά λένε για τους ταλιμπαν…

    3. Στο 1145
      Θα μπορει καθε Έλληνας πολιτης να ενημερωνη τις αρχες για παραβατες,
      Των περιορισμων..
      Επισης να μην ξεχναμε και τον αριθμο, 1142
      Δια τους παρανομος καπνιζοντες…

    4. Στο 1145
      Θα μπορει καθε Έλληνας πολιτης να ενημερωνη τις αρχες για παραβατες,
      Των περιορισμων..
      Επισης να μην ξεχναμε και τον αριθμο, 1142
      Δια τους παρανομος καπνιζοντες..

    5. Όντως την πάτησε άσχημα..τον έβρισαν απο τα 50 μέτρα.

    6. Στην Γερμανία ο κόσμος είναι στα πάρκα και χαίρεται με τα παιδιά του τον ήλιο, όσο αυτός εμφανίζεται στην καταχνιά του γερμανικού ουρανού και εμείς εδώ περνάμε “μαύρο” Πάσχα, γιατί Πάσχα δεν είναι ούτε τα τσουρέκια ούτε τα αυγά ούτε το ψητό αρνί, Πάσχα είναι οι λειτουργίες της μεγάλης εβδομάδας, η νηστεία, η κατάνυξη, ο επιτάφιος, ή ανάσταση, που συνοδεύονται απο τα άλλα έθιμα της Ελλάδας.
      Θα πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ μας όχι μόνο στα θρησκευτικά αλλά και στις άλλες δραστηριότητες μας.
      Όσο για τους ρουφιάνους, τους καταδώτες, τους εφιάλτες με τους “ευγενείς σκοπούς ως ενεργοί πολίτες” τους εύχομαι το τέλος του Ιούδα του Ισκαριώτη (για να τον διαχωρίζουμε απο τον Ιουδα τον θαδδαίο που ήταν αγαπητός στον Χριστό).

    7. Στο τέλος βλέπω να σφαζόμαστε αναμεταξυ μας. Ελεος κοσμε! Αυτό θέλουν οι δυνάμυς του σκότους. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !

    8. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια… μερικές φάπες χρειάζονται, γι ‘αυτόν τον απόγονο του Ιούδα και του Εφιάλτη. Μην ανησυχείτε για το γεγονός ότι είναι Μεγάλη Εβδομάδα. Παίρνω την αμαρτία επάνω μου. Στο κάτω-κάτω, πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι δεν είμαστε πρόβατα εμείς οι Χριστιανοί. Ξέρουμε κι εμείς να βαράμε ανάποδες… χριστιανικά πάντα…

    9. ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ…….ΠΑΛΙΟΡΟΥΦΙΑΝΕ

    10. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΡΙΖΟΚΟΥΜΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ…… ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΑΤΑΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΔΟΣΕΙΛΟΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΔΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ…….. ΣΤΙΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΣΤΙΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΙΝ ΛΕΤΟΝΙΑ ΣΤΙΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ……

    11. Ρουφιάνος. Ο χαφιές του κουκακιου που τα ίδια θα κάνει και στην δουλειά του. Θα καρφώνει τους εργάτες θα γλύφει το αφεντικό και θα δίνει κόσμο στους προυσταμενους. Ένας κυρ Παντελής καταδότης, ένα γλοιώδη σκουλικι που την γλώσσα την έχει μόνο για να γλύφει το αφεντικό και την αστυνομία. Όπως θα τον χαρακτήριζε και ο λαός, ένα μ@υνοπανο. Η κατάρα της Ελλάδας οι ρουφιάνοι και τα μ@υνοπανα.

    12. μας εκαναν να τρεμουμε μια νοσο που σκοτωνει το 0,01% του πληγθυσμου….φανταστειτε να γινοταν πολεμος…ποιος θα πηγαινε στο μετωπο με πιθανοτητες 50% να σκοτωθει?

      1. ελα ντε ??? τωρα που θα αρχισουν οι μουσουλμανοι εδω να μας σφραζουν να δουμε !! με τις ευλογίες αυτων που τους μπασανε μέσα κι τους ταιριάζουν μαζι κι με τους ιεράρχες !! ιερωμένος κι σια !! που δε βαζουνε τους ναους μεγάφωνα μην ενοχληθούν τα αραπια !!

    13. «Εάν μελετήσει κανείς την ιστορία του πολιορκημένου Λένινγκραντ με πτώματα στους δρόμους, με υδραγωγείο εκτός λειτουργίας, με όλα να ήταν παγωμένα, όπου δεν ήταν άνθρωποι, αλλά σκιές, που περπατούσαν στους δρόμους, με βολές και βόμβες να πέφτουν στην πόλη, όπου έως σήμερα υπάρχουν κολλημένες πινακίδες «Κατά τον πυροβολισμό πέρνα στην απέναντι μεριά», ωστόσο οι ναοί ήταν ανοικτοί και εκεί εόρτασαν και το Πάσχα, και τα Χριστούγεννα», ανέφερε ο Πρωθιερέας Ανδρέας.

      Και στη Μόσχα τις δεκαετίες του 1830 και το 1845-47 με τη χολέρα να πλήττει κατά κύματα την πόλη, «δεν έκλειναν οι Ναοί και ούτε πέρασε σκέψη από μυαλό του κανενός να εορτάσει το Πάσχα στο σπίτι του.

      «Εάν από το φόβο του θανάτου οι χριστιανοί θα αρνούνται να προσκυνούν τον Αναστάντα Χριστό αυτό θα σημαίνει το τέλος του χριστιανισμού. Και ίσως αυτό παρακολουθούμε ιδίοις όμμασι. Σας προτείνω να τα αναλογισθείτε. Εάν θα ντρέπεσθε, σημαίνει ότι είσθε ακόμη ζωντανοί», έκλεισε ο Πρωθιερέας.

    14. Έχει άπλετο χρόνο τώρα στην καραντίνα. Ένα σπρέι στο σπίτι του ναχει να βάφει. Δεν λέμε για αυτόκινητο γιατί αυτό θα τσουξει

    15. Κάντε του την ζωή ποδήλατο…του ρουφιάνου…το στείλε και στην ζούγκλα στο άλλο το λαμόγιο που γλύφει όπου βρει για δημοσιότητα…

    16. Σε μισή ώρα θα πάρει αγκαλίτσα την αστυνομία (που κάνει τη δουλειά της,όπως τη βολευει)και θα πάει απο κάτω…πραγματικά για λύπηση αυτος δεν θα έχει καλό τέλος!

    17. Την “δοξα” του Ιούδα ζήλεψε, μακάρι να’χει και το τέλος του

    18. Μήπως δεν ήταν υποχρεωμένος ο ιερεύς να σεβαστεί την απόφαση της Ιεράς Συνόδου; Προκύπτει από το ιερό Ευαγγέλιο ότι μπορεί ο ιερεύς να δείχνει ανυπακοή; Η μεγαλύτερη αρετή του Μοναχου η του Ιερέως, είναι η υπακοή.
      Για κουλαρετε λίγο…

      1. Προς Σπηλιτο: Τα τζαμιά έκλεισαν; ;Όχι. Οι συναγωγές (για τους Εβραίους) έκλεισαν; Όχι. Ή μήπως οι γύφτοι και οι λαθραίοι δεν κυκλοφορούν ελεύθεροι και μάλιστα με ΦΕΚ; Για κούλαρε λίγο…

      2. καλα ρε χασισι παιρνεις στα λεει καθαρα ο ελληνας πατριωτης τους ναους των αλλων τους εκλεισαν? οχι βεβαια αυτοι μαζευονται κανονικα και θα σου πω και κατι εγω δεν ειμαι φανατικος της εκκλησιας αλλα αυτο που βλεπω με κανει λιονταρι η θα κλεισουν ολους τους ναους απο ολα τα δογματα η κανεναν αντε γιατι το παρακανανε τα στρατιωτακια του σωρος και τα μεγαφωνα τι τους ενοχλουν οταν ο γυγτος βαραει ντουντουκες ( καθαριζω αποθηκες ταρατσες ελατε να παρετε καλες πατατες κλπ ) αυτα ολα δεν ενοχλουν? μονο οι ελληνες τους ενοχλουν αλλα ο καιρος θα εχει γυρισματα και θα γελασει ο καθε πικραμενος φτανει τα γνωστα προβατα μην ακολουθησουν τον τσοπανη τον προδοτη του εθνους

      3. μεγαλε ???που γράφει το ευαγγελιο να υπακούουν σε μασονες ???ουγκα !! η ιερά σύνοδος ειναι μασονια πλεον !!

    19. Πάλι από την αρχή.Αυτοκτόνησε κοπέλα αυτοκτόνησε ηλικιωμένος στα Χανιά αυτοκτόνησε 46 χρονος στα Γρεβενά και κοινός γυρίσαμε πάλι πίσω στις μαύρες μέρες.Άδικος όλος ο αγώνας του λαού με τα μνημόνια με τις πληρωμές με τις θυσίες του και την πείνα μήπως αλλάξουν τα πράγματα.Ξανά ως Έλληνας πολίτης δεν πληρώνω τίποτα και να πάνε να γαμηθουν και οι 300 παρέα.Ούτε ευρώ πλέον στα λαμόγια.

    20. Εδώ διάβασα σχόλιο στο Twitter από μια ‘κυρία’ που έλεγε ότι πρέπει να παρέμβει η πρόνοια κα να πάρει τα παιδιά από τον πατέρα που τα πήγε κ τα κοινωνησε! Αντιλαμβανεστε σε τι σημείο κακιάς και απανθρωπιας έχουν φτάσει κάποιοι άνθρωποι από το μίσος τους για την Ορθοδοξία;;

      1. Να προσθέσω στο παραπάνω σχόλιο μου, ότι μόλις τώρα στις 17:10, ο κύριος Ευαγγελάτος στην εκπομπουλα του, είπε το ίδιο ακριβώς, να παρέμβει η Πρόνοια για τον πατέρα που κοινωνησε το παιδί του! Καημένε μου κ. Νίκο για τον κύριο και τα παιδιά του παρεμβαίνει και θα παρέμβει η Θεία Πρόνοια και θα έχει πάντα την ευλογία του Θεού. Μακάρι να την έχει κ η δική σου οικογένεια

    21. Ζει κύριος ο Θεός,αντίχριστα αθεα αριστερά ανθρωποειδη

    22. Δεν θέλατε την επταετία σας πείραζε τότε που η Ελλάδα είχε απογειωθεί σε όλους τούς τομείς!!! Τώρα φάτε ψευτοδημοκρατία!!! Θα αναπολείτε εκείνες τις μέρες!!! Τώρα θα είμαστε σε πραγματική χούντα μόνο που θα έχει τι μανδύα της δημοκρατίας!!! Αλλά ο Έλληνας δεν από αποφασίζει εθνικά όταν πάει να ψηφίσει. Εδώ 40 χρόνια και πλέον έχει φάει πλύση εγκεφάλου και πάει και διαλέγει τα ίδια σκατά!!! Τώρα ας τα λουστούμε!!! Περαστικά μας!!! Και μην σας πειράζουν αυτά που λέω… Συνήθως η αλήθεια πάντα πονάει!!!

    23. Το όνομα τού και την διεύθυνση κατοικίας τού θα παρακαλούσα από κάποιους που γνωρίζουν ποιος είναι,τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου και οι γωνίες πολλές, απλά τα πράγματα δεν χρειάζονται πολλά λόγια…

    24. τα παιδιά σας αναπολούν της εποχές της γκα γκε μπε της στασι και του Τσαουσέσκου,αλλαεδώ είναι Ελλάδα είμαστε λαός που δίνουμε έμφαση στο τρυπτιχο ΠΑΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και θα έρθει η ώρα που θα τους στείλουμε στον διάολο!

    25. οποιος τον γνωρίζει παρακαλώ …
      ακριβή διεύθυνση κ αριθμό σπιτιού κ οροφο ( αν μένει σε πολυκατοικία θέλω ….)
      εχει αμάξι η μηχανάκι ….αριθμό κυκλοφορίας παρακαλώ …

    26. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Κ ΚΑΤΙ ΦΟΒΕΡΟ Ο ΠΑΠΠΑΣ.
      ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΕΙΨΗ Κ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΗΚΕ….Ο ΙΟΣ…ΣΕ 15 ΑΤΟΜΑ…..ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΠΑΛΙ…Κ ΔΕ ΘΑ…ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ Ο,ΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !…………….ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΤΗΝ ‘ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ’…

    27. Ρουφιάνοι ζαιοι και αριστεροί,όλα εδώ πληρώνονται η Γυάρος και η Μακρόνησος είναι εδώ και σας περιμένουν, και αυτήν την φορά δεν θα υπάρξουν δηλώσεις μετανοίας ούτε συγχωροχάρτια μια και καλή να τελειώνουμε με δαυτους

    28. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ , ΜΑ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ . ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ . ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΙΕΡΕΑ
      ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ , ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

    29. Αφού ξέρετε που είναι γιατί δεν του κάνετε μια επίσκεψη .Με γλυκά εννοείται. Και να του βάλετε το κινητό κάπου που θα του αρέσει πολύ.

    30. Δυστυχώς αυτά τα ανθρώπινα σκουπίδια ζουν ανάμεσά μας…. Είναι οι κλασσικοί λαδέμπορες και ρουφιάνοι της κατοχής, σε κάθε εποχή έχει τέτοιους. Είναι ένα πράγμα να υπακούς στην εξουσία, είναι ένα άλλο πράγμα να ρουφιανεύεις τους άλλους όταν δε σου κάνουν κάποιο κακό. Και να πεις πως κέρδισε κάτι; Ή μήπως θα προσποιηθεί πως “φοβήθηκε μη μεταδοθεί ο κορωνιός”;

    31. θα ψοφησει ο ρουφιανος που τα εβαλε με τον θεο θα τον φανε τα σκουληκια τον σαπιοκολη χρονιαρες μερες δεν ντρεπεσαι ρε ξεφτιλα που τα βαζεις με την εκκλησια κ εισαι κ βαπτισμενος παλιοεφιαλτη

    32. Μπράβο Ρουφιάνε ΙΟΥΔΑ
      Πόσα τσέπωσες γ’αυτό που έκανες άραγε
      Να ξερες τι ψυχή θα παραδόσεις αιωνίως
      γιατί έκανες την μεγαλύτερη αμαρτία ακόμα και απ’ τον φόνο Αντίχριστε

    Comments are closed.