ΤΕΡΗ ΧΡΥΣΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΜΙΑ ΛΕΣ ΟΤΙ “Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΟΥ ΚΟΨΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ”, ΜΙΑ ΛΕΣ “ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ”. ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ MAK TV ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛEΥΘΕΡΩΣΗ”, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΔΕΣ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ  ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΚΑΣ

    Κοινοποίηση:
    teris-mitostakis

    Ο Τέρης Χρυσός φαίνεται πως θέλει να επανέλθει και πάλι στην επικαιρότητα και μάς τα έχει… ζαλίσει! Γυρνάει σαν γυρολόγος και λέει ένα σωρό ψέματα. Ας αποφασίσει, τώρα στην ηλικία που βρίσκεται, τι είναι και ποιός είναι.

    Διαβάστε αύριο το αποκαλυπτικό MAK TV και τι λένε άνθρωποι της αυλής του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Τέρη Χρυσό. Όσο για τον Τζίμη Πανούση, δεν μπορεί να μιλήσει από τον τάφο αλλά μας μίλησαν άλλοι που και άκουσαν και είδαν τα πάντα.

    Το νέο… show του Τέρη Χρυσού ήταν η δήλωσή του πως τη φράση «θέλω να πεθάνω για να λυτρωθώ», δεν ήταν δική του αλλά τίτλος της εφημερίδας.

    «Παίρνω μια τιμητική σύνταξη που είναι 692 ευρώ. Τα περνάω πολύ δύσκολα. Δυσκολεύομαι πάρα πάρα πάρα πολύ», είπε ο Τέρης Χρυσός, σε τηλεοπτική εκπομπή και πρόσθεσε: «Μένω μόνος μου, σε σπίτι απλό, 55 τετραγωνικών. Αυτοεξυπηρετούμαι ακόμη, μαγειρεύω, ψωνίζω. Αν δεν μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ, θα πάω σε γηροκομείο».

    Ερωτηθείς για την προσωπική ζωή του και κατά πόσο μετανιώνει που δεν έχει ένα παιδί, ο Τέρης Χρυσός αποκρίθηκε «Φταίει η συγχωρεμένη η μητέρα μου, με την οποία είχαμε ένα “οιδιπόδειο σύμπλεγμα” μπορώ να πω. Τρεις φορές ήμουν κοντά στο να παντρευτώ και οι τρεις φορές διαλύθηκαν γιατί της “ξίνιζαν” της μητέρας μου».

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ MAK TV ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

    opisthofyllo3-2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Την “κάρφωσε” σίγουρα γιατί θα τον μάγεψε με ΣΣΣΣοκολατάκια και θα φορούσε εκείνο το βράδυ ΖΖΖαρτιέρεςςς απο την ΤΖΤΖΤΖακάρτα.

    2. Τέρη… Έκαμες τον Κυριάκο όταν η Ντόρα ήταν 13 ετών,.,Το μητσοτακι τόνε γέννησε στο ταξί πριν φτάσει στο Έλενα…Το θέμα αποκρύφτηκε πλήρως αλλά κάποιοι το φανέρωσαν..Εν τέλει είσαι π@υτάνας γιός αδερφός του άβερελ μπακογιάνι και κρύβετε πολλά χρόνια το σκανδαλώδες αυτό περιστατικό..

    3. Μα καλά τι έκανε ο Χρυσός στο σπίτι του Μητσοτακη που μπαινοβγαινε την δεκαετία του 70 Αυτό είναι πολύ σοβαρό Ξέρουμε ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν μπουνταλάς κρυοκωλος τυπος άπεχθης για γυναίκες Αλλά η Μαρικα τι τον ήθελε σπίτι της τον Χρυσό και πως συνέβη αυτό Τώρα ο Χρυσος τα γυρνάει ίσως του τα έσκασαν για να το βουλώσει

    4. ΤΕΡΗΣ ΧΡΥΣΟΣ…..ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑ….ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ

      1. Πέρα από την ομοιότητα, ταιριάζει απόλυτα ο τραγουδιστής του ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ να απέκτησε γιο, την ίδια εποχή, που είναι η ενσάρκωση του ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ!

    5. δέλεαρ για τον Τέρη τα ντολμαδάκια της Μαρίκας, κι αυτός με τη σειρά του κουτούπωσε την ντόρα με αποτέλεσμα
      σήμερα να φορτωθούμε το κουπιλάρι της. Πήγαινε στο μαξίμου και ρίχτου δυο σφαλιάρες κάθε μέρα σαν γονέας που είσαι.

    6. Ο λεφτερΧρυσός γεννηθείς στην Κωνσταντινούπολη από Εβραίο πατέρα, το 1948 πουλούσε παράνομα τσιγάρα στην Τρούμπα σε ηλικία οκτώ ετών.
      Κόντεψε να πέσει θύμα βιασμού.
      Δικά του λόγια.

    7. ο υιοs τηs αδερφηs του και εγγονοs του πατροs τουs…φτυστη ο δρακουμελ ειναι η π@υστρα…
      που γεννηθηκε η γουρλοματα;;;
      γιατι δεν υπαρχουν φωτογραφιεs τηs μαρικαs οταν”ηταν εγκυοs”;;;
      Apostolos Gatsias
      Καλιγουλαs και Μητσοσκατακηs-ΥouTube

    8. Τέρυ δε φτύνεις τ´αρχίδια σου η φασκέλωσέ τα καλύτερα….

    9. Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΤΑ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ…. ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΡΩΝ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΑΓΟΝΙ/ΜΑΓΟΥΛΑ ΞΕΡΩ ΓΩ, ΜΕΧΡΙ Κ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΜΑΖΙ ΔΛΔ. ΑΥΤΗ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΥΝΑΝΤΑΤΕ ΙΔΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΕΝΕΣ.
      ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΥΤΕΣ ΔΕ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΕ ΜΑΤΙΑ ΜΥΤΟΓΚΑ.
      ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΠΑΛΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ.

    10. Ο Τερης μοιαζει πολυ και με το γερο Μητσοτακη. Υπολογιζω οτι ο Τερης ειναι γιος του Κωστα. Οι ηλικιες βγαινουν. Του εδωσε και το ονομα του Βενιζελου, που ηταν θειος του Κωστα Μητσοτακη…

    11. (η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να είναι κυβέρνηση ειδικού σκοπού που θα στείλει Μητσοτάκη και όλη την συμμορία της Ν.Δ σε ειδικό δικαστήριο.! *να υπάρξει απο τωρα δέσμευση των κομμάτων/!!

    12. Τερης και Κούλα Χρυσού σε οιδιπόδειο σύμπλεγμα

    13. ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΔΥΟ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΝΕΡΟΥ. ΑΠΛΩΣ Ο ΤΕΡΗΣ ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΕΝΩ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    14. Ο άνθρωπος μια χαρά ήταν, με αυτόν τον πουστ@ το γιο του τι θα κάνουμε ;

    15. Ας αφησουμε το γεροντακι ησυχο! Αυτος και το περιβαλλον του γνωριζουνε καλυτερα απο τον καθενα τις “ιστοριες αμαρτιες” του! Καλη ψυχη του ευχομαι!

    16. Δεν θα έλεγε ποτέ κακά λόγια για το γιο του το γουρλομάτη! λολ

    Comments are closed.