ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- ΦΛΩΡΙΔΗΣ-ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ- ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΜΕ ΠΡΙΟΝΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΟΛΟΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ – ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ- ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

    Κοινοποίηση:
    6092897

    Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ έφτασαν στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού, τα ξημερώματα της Τετάρτης και εισέβαλαν στο σπίτι, καταστρέφοντας την πόρτα. Στην κατοικία έφτασε φορτηγό για να μαζέψει τα πράγματα της οικογένειας, το οποίο αργότερα αποχώρησε.

    Μαλιστα, η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού συνελήφθη, καθώς έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό και κατήγγειλε ότι της κάνουν έξωση, με αποτέλεσμα ο νέος ιδιοκτήτης να της κάνει μήνυση. Αυτή την ώρα η κ. Κολοβού περνάει την πόρτα των δικαστηρίων που την έστειλαν οι Χρυσοχοϊδης και Φλωρίδης.

    53484400023_c28c145071_k

    Υπενθυμίζεται πως της είχε σταλεί ειδοποιητήριο τον περασμένο Νοέμβριο από την εταιρεία «φάντασμα» που εξαγόρασε το σπίτι όταν βγήκε σε πλειστηριασμό.

    Η χαμηλοσυνταξιούχος κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της για χρέη 15.000 ευρώ από τραπεζικές κάρτες. Μάλιστα, ένα σημαντικό κομμάτι των χρεών έχει ήδη καλυφθεί μετά τον έρανο υπό την αιγίδα της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ.

    Ο νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας «φάντασμα» LOTUS 4A ΙΚΕ, που αγόρασε το διαμέρισμα της οδού Αβύδου στου Ζωγράφου έναντι 90.000 ευρώ, ζητά όλο το ποσό συν 500 ευρώ τον κάθε μήνα για το διάστημα που η οικογένεια μένει σε αυτό.

    Κάλεσμα απήυθυναν συνδικάτα για απόψε:

    “ΌΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6.30 μμ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Ι.ΚΟΛΟΒΟΥ(Οδός Αβύδου 146- Ζωγράφου)” αναφέρει το δελτίο Τύπου του ΠΑΜΕ

    6092865 6092874 6092878 6093142

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Διάβασα ΟΛΑ τα σχόλια, τι να πω ρε παιδιά..; Από την μία το αυτονόητο και απαράδεκτο,το ότι για 15χιλιαρικα χάνει ολόκληρο σπίτι και μένει δρόμο από την άλλη κυρά μού τι τις ήθελες τις κάρτες και ανοιγοσουν..; δημοσιογράφος κιόλας δεν ήξερες δεν άκουσες τίποτα τόσα χρόνια; ή έλεγες θα μείνεις στο απυρόβλητο σε μένα ποτέ δεν παίζει τέτοιο πράγμα..ας τα βάλουν ρεφενέ εκ των υστέρων όλοι αυτοί που μαζεύτηκαν στου Ζωγράφου ή να σε στηρίξει ή ΕΣΗΕΑ οι δικοί σου….

    2. Τι να περιμενεις απο δουλους Εβραιων.. οι Εβραιοι σκοτωνουν γυναικοπαιδα και οι Ελληνες δουλοι τους ξεσπιτωνουν γυναικοπαιδα.

    3. Ήθελες και δανειο για να βάλεις την κεφάλα σου μέσα…. “και βλεπουμε”.. ελπίζοντας να στο χαρίσουν κιολας στο τέλος; οι άλλοι που μενουν στο ενοίκιο μαλακες ειναι; στήσε κωλο τώρα.

    4. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΩΣΑΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙΚΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΝΕΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΙ ΕΞΩ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΜΑ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΒΑΖΑΝ ΡΕΦΕΝΕ ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΟΣΩΡΗΝΑ ΑΛΛΑ Ο ΝΤΖΑΜΠΑΣ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΠΑΙΘΑΝΕ..

    5. Ας πούλαγαν τα iphone που αγόραζαν όλα αυτά τα χρόνια και ας ξεχρέωναν. Δηλαδή επειδή είναι φασιστερό κομμούνι, πρέπει να φεσώνει τους συμπλολίτες της; Ρε ουουουουουουουυοστστστστστστστ.
      Ασαπέρα, που λέει και η αιώνια θυγατέρα..

    6. Ο πόλεμος ειναι ΜΟΝΟ εναντιον των Ελληνων! Τι περιμενουμε αλλο.Αντε ραγιαδες ας σηκωθουμε απο τον καναπε, ας σηκωσουμε τη δικη μας σημαια της ελευθεριας οσο ειναι καιρος ακομα.Γιατι τα χειρότερα μας τα κρατανε για αργοτερα! Αντε λοιπόν “ΣΤΑ ΟΠΛΑ”.Αυτοι μας δολοφονουν και εμεις απαθεις! ΓΙΑΤΙ?

    7. Γι αυτό δεν έκλαψε κανένας το παλικάρι που έφυγε από ναυτική φωτοβολίδα. Άν συνεχίσουν έτσι και αρχισει ο κοσμος να τους κυνηγάει με τα καλαμια θα ακούμε στα κανάλια ότι πάλι είναι ο σάκος του μποξ και μπλα μπλα μπλα.

      1. Στα φρύδια μας η άποψη σου μούλε . Κλάψανε αυτοί που πρέπει.

    8. θα ντρεπομουν .. να προστατευω την ολιγαρχία απο την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

    9. Στους 300 με 1.000.000.000.000 τρισεκατομυριο ευρώ xρέη δεν τους παίρνουν τίποτα κορόιδο Έλληνα δειλέ.Τα θες και τα παθαίνεις 😅 Ούτε μύτη δεν ανοίγει ο ραγιάς Έλληνας απλά παρακολουθεί και περιμένει την σειρά του.

    10. Να της τα παρουν ολα. τι ψηφιζε τοσα χρονια? Να παει να τα ζητησει απο αυτους τα ρεστα. Οτι νομους ψηφιζε η κυρια τοσα χρονια μεσω των 3 κομματων συστημικων κομματων παντα να παει να τα κανονισει. Δε λυπαμαι κανεναν. Και στη τελικη να πληρωνε το δανειο της. Καλα να παθει, να της παρουν και τα ρουχα αν δεν καυφθει το ποσο απο το δανειο. Αιντε απο εκει με ολους τους κλαψιαρηδες που θελουν να κερδισουν εις βαρος των αλλων. Ξεχασατε τα εορτοδανεια, τα δανεια των διακοπων κλπ κλπ. Συγνωμη αλλα ηρθε η ωρα οι τζαμπατζηδες να πληρωσουν.

    11. 1ον. Τι δουλειά έχουν τα ΜΑΤ, σε Αστικές υποθέσεις μεταξύ ιδιωτών?
      2ον. Πόσες φορές & με τι θηριώδη ποσά ανακεφαλαίωσαν τις Τράπεζες οι Έλληνες Φορολογούμενοι?

    12. Ως δανειολήπτης που ξεχρεωσα ευτυχώς πέρσι, θέλω να πω ότι όταν πρόκειται να πάρει κάποιος δάνειο πρέπει να ξέρει ότι αν το 30% του μηνιαίου εισοδήματος του το δίνει για δόση έχει καλώς. Από κει και πέρα όταν δίνει μεγαλύτερη δόση πρέπει να είναι αποφασισμένος ότι για όλη τη διάρκεια του δανείου θα τα μετράει όλα και δεν θα ζει όπως θέλει. Υπάρχει το πρέπει της μηνιαίας δόσης και πρέπει να στερηθεί πράγματα. Αν δεν μπορεί να πειθαρχήσει σ’αυτό το πρέπει δεν δανείζεται χρήματα. Όταν βγάζεις 1030 ευρώ το μήνα και δίνεις 450 δόση δεν ζεις και το ξέρεις. Και σε έναν ιδιωτικό τομέα που απ’το 2012 πάγωσαν τα πάντα οι μήνες ήταν όλοι σφιξε κι άλλο το ζωνάρι. Αν δεν υπάρχει και ο δεύτερος μισθός της γυναίκας συνεχώς αλλά κάπου κάπου πολύ δύσκολα, αλλά χρειάζεται πείσμα και τα απαραίτητα. Το δάνειο είναι δουλεία και επειδή υπάρχουν και τα απρόοπτα της ζωής θέλει μεγάλη προσοχή. Γιατί πάντοτε με τον άλφα ή βήτα τρόπο τα δάνειο θα πληρωθεί.

    13. Έλληνες ξεσηκωθείτε ενάντια στους δολοφόνους του έθνους.
      Ένστολους και γραβατωμένους.
      Μας αργοσκοτώνουν με σχέδιο, εδώ και δεκαετίες τώρα.
      Αργά και σταθερά.

      1. Τι λες ρε φιλε ? Ησουν και εσυ απο αυτους που επερνε δανειο για να παει Μυκονο και μετα δεν το πληρωνε ?

    14. 40τα κατο!! . να παει στο τσιμπλα να κλαψει που τον υποστηριζε κιολας σε λιγο θα σας πετανε οξω οι καζαμπουμπου με κλωτσιες ρεταλια.

    15. τι καθάρματα ψηφίσατε, ρε καθάρματα ; πως μπορείτε και κοιμάστε τα βράδια ; (!)

    16. Αν ψάχνεις να δεις τον φταιχτη όλων των καταστάσεων στην Ελλάδα… δεν είναι διόλου δύσκολο… φοράει στολή.. είναι ο ένστολος.. Αυτός είναι ο προστάτης..η ασπίδα του κάθε εγκληματία που αυτοαποκαλείται πολιτικός και όχι μόνο…ο φταιχτης είναι ο κάθε ένστολος που συντηρεί τη σάπια αυτή κατάσταση..Στην προκειμένη περίπτωση κανένας δεν ξεκίνησε να πάρει δάνειο με σκοπό να μην το αποπληρώσει… έρχονται όμως και εκείνες οι σφαλιάρες που σε αφήνουν ανάπηρο..η ο θάνατος σου χτυπάει την πόρτα..η..η .η… τότε είναι που έρχεται ο ένστολος που προείπαμε…

      1. Συμφωνώ απόλυτα άλλωστε τα πράγματα ισιωσαν όταν ξεπετάχτηκε ένας Θοδωρής ή Γιάννης ή Γιώργης απ’το στράτευμα και ο υγιής κόσμος της πατρίδας πήγε μαζί τους βλέποντας ότι αγωνίζονται για την Ελλάδα και το λαό της. Όλοι οι υπόλοιποι και ειδικά οι σημερινοί εξαγοράζονται εύκολα ή δύσκολα.

    17. Του βάζεις φωτιά και ας πας φυλακή. Όμως δεν θα το έχουν .

    18. Φωνάζετε χούντα μακάρι να είχαμε χούντα. Δημοκρατία έχουμε και κυβερνάνε ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ κομμουνιστές. Γι’ αυτό σας παίρνουν τα σπίτια και σας πετάνε στους δρόμους. Στην χούντα ήμασταν όλη μέ δουλειές γυρνάγαμε στα μπουζούκια κάθε μέρα

    19. Πρέπει να τα δώσουν στους κλέφτες του εξωτερικού που τα πήραν με μικρότερο του 10% της αξίας τους. Πάντα με κρατικό νόμο εννοείται.

    20. Εμετος!!! μονο να πετανε εξω τους αδυναμους οικονομικα ανθρωπους που δεν ηθελαν να γινουν μπαταξηδες !! Και φυσικα η κυριως δουλια των ΜΑΤ ειναι να προστατευουν και να φυγαδευουν ολους τους μεγαλομετοχους των ΠΑΕ και ολη την οικονομικη elite της χωρας Δηλαδη τους πληρωνουμε για να ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ

    21. για τα συμφεροντα των φαντς η κυβερνηση εστειλε διμοιριες με ματ. αν σε κλεβουν γυφτοι δε θα στειλει ουτε αγροφυλακα

    22. Άνιση μεταχείριση ! Τόσοι … αστυνομικοί στο σπίτι της Κυρίας , ενώ στο δικό μου όταν μου το άνοιξαν , έκλεψαν τα πάντα και δεν άφησαν τίποτα όρθιο … ΟΎΤΕ ΈΝΑΣ ΔΕΝ ΠΆΤΗΣΕ !

      1. Άκυρο και λαϊκίστικο σχόλιο.

    23. δεν καταλαβαινω αν παρεις δανειο δεν πρεπει να το αποπληρωσεις αν οχι υπαρχουν συνεπειες αυτοι που φωναζουν ασ βοηθησουν να το αποπληρωσει η κυρια

      1. Ρωτά τον Ανδρουλάκη και τον Μητσοτάκη για τα δάνεια που έχουν πάρει και δεν τα αποπληρώνουν χρόνια τώρα ως κόμματα και χωρίς συνέπειες φυσικά…. είπες τίποτα;

      2. Επίσης ρωτά τον Κουίκ και την συριζαια Κουντουρά

    Comments are closed.